مهندسی فکر_5.mp3
17.07M
#مهندسی_فکر ۵
عبادتهای زیاد، اما بدون تفکر،
هرگز به رشدِ روح شما کمک نمی کند!
⚜روحِ کسی که به "تفکر" عادت کرده است ؛
با افزایش سن و کهولت جسم،
قدرت، نشاط و شفافیت بیشتری کسب میکند.
#استاد_محمد_شجاعی
@beytonoor
موسسه بیت النور کرج
#شرح_مقامات_قرآنی #مقام_صبا_زمزم ۱-این مقام فواصل کاملا اختصاصی دارد و درون آن مقام دیگری وجود ندا
🌺🍃🌺🍃
🍃🌺🍃
🌺🍃
#شرح_مقامات_قرآنی
#مقام_کرد
1-نام قومی آریایی است که در نواحی ای از ایران ، سوریه ، ترکیه ، عراق و… پراکنده هستند.
🔸کُرد به معنای «چادرنشین» نیز میباشد.
2-درباره مقام کُرد نیز همانند مقام عجم، اقوال مختلفی وجود دارد.
🔸🔸بعضی معتقدند که کُرد، شاخه و گوشه ای از مقام بیات است و به آن بیات کُرد میگویند. بعضی دیگر نیز معتقدند که کُرد مقامی مستقل است و با بیات کُرد تفاوت دارد. ولی مقام کُرد شباهت زیادی به مقام بیات دارد و به همین دلیل است که برخی آن را گوشه و مشتقی از مقام بیات میدانند.
🔹با اندکی تحقیق و تفحّص در این وادی به این نتیجه می رسیم که قول درست تر و منطقی تر ، قول دوم است. یعنی کُرد مقامی مستقل است و با بیات و حتی بیات کُرد متفاوت میباشد، چون از نظر جنس مقام، با بیات تفاوت اساسی دارد.
3-کیفیت آهنگ و تأثیرات :
مقام کُرد، همان مقام شور موسیقی فارسی است که به مراتب محزون تر از مقام بیات میباشد و تفاوت آن را با مقام بیات میتوان در ربع پرده اختلاف دانست.
🔹این مقام دارای الحانی بسیار حزین است که در موسیقی مقامی عرب نیز از آن زیاد استفاده میشود.
🔸این حزن در تلاوت اساتید بزرگ عرصه تلاوت قرآن نیز دیده میشود و حتی در تلاوت بعضی دیگر بیشتر نیز میشود، تا آنجا که از صبا نیز محزون تر جلوه میکند.
🔸🔸حزنی که در کُرد وجود دارد حزن عرفانی و دلی میباشد که تأثیر فراوانی در ذهن خواننده ایجاد میکند و از جمله نغماتی است که قابلیت اجراء در بخشهای ابتدا، متن و ختم تلاوت را دارد.
4-تطبیق با مضامین آیات :
معمولاً مقام کُرد در آیاتی با مضمون عشق به خداوند متعال، دعاهای قرآنی ، تضرّع به درگاه خداوند، نعمات الهی و … اجراء میشود.
5-جایگاه در بین مقامات دیگر :
معمولاً مقام کُرد، بعد از بیات و نهاوند میآید و با هر دوی این مقامها قابل ترکیب هم هست. بطوریکه معمولاً استاد شحات و پسرانش، کُرد را با بیات و استاد محمود رمضان، آن را با نهاوند ترکیب میکنند. به این ترکیبها به ترتیب بیات کُرد و نهاوند کُردی نیز میگویند.
6-گوشهها و نغمههای فرعی :
کُرد دوگاه – کُرد حسینی – کُرد عجم – مقام بیات کُرد – مقام لامی – مقام طرز نوین – مقام شوق و طرب و…
✨🌺🍂🍃
@beytonoor
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ #جول_اوستین:
خداوند نعمت هایش را برای تو آماده نمی کند...
تو را برای رسیدن به نعمت ها آماده می کند.
@beytonoor
موسسه بیت النور کرج
#اعلام_برنامه از امشب و در ایام دهه اول محرم با پخش کتاب صوتی #ناگقته_هایی_از_حقایق_عاشورا اثر #
📗#معرفی_کتاب
🔻 کتاب "ناگفته هایی از حقایق عاشورا" حاصل پژوهشی است عمیق و دقیق، از دانشمند معاصر حضرت آیت الله سید علی حسینی میلانی که در طی ۱۶ جلسه در حضور جمعی از شاگردان ایشان تدریس شده است.
🔹این گفتگو، در سه محور «ریشه ها، وقایع و پیامدها»ی واقعه عاشورا صورت گرفته است.
⬅️ابتدا و قبل از ورود به بحث اصلی، طی تحلیلی جامع، برخوردهایی را که در طول تاریخ از سوی اصحاب سقیفه با این حادثه تاریخی شده، دسته بندی شده است. سپس در بخش اصلی کتاب سیر تاریخی منجر به شهادت حسین بن علی (ع) را با بررسی نقش معاویه، نقش یزید و نقش کوفیان، در ۳ بخش جداگانه به تفصیل، نقل و بررسی می کند.
⭕️خصوصیّتی که این کتاب را از سایر نوشته های موجود در این زمینه متمایز می کند، دیدگاه جدید و موشکافانه ای است که آشنایی با آن و مطالب نادرش در خصوص بررسی افراد، وقایع و شرایط تاریخی، به احتمال زیاد، خواننده را در فضایی نو در نگاه به عاشورا قرار خواهد داد. و متوجه خواهد شد که چه بسا «شیعیان بیوفای کوفه» غلط مشهوری بیش نباشد و اینکه چه نقشه ها و اهدافی در پس پرده نگه داشته شده و واقعیت از سوی چه کسانی دگرگون گشته است.
📖نتیجه نهایی مطالعه این کتاب تحول اساسی در نگاه ما به حرکت امام معصوم و شرایط تاریخی خواهد بود و نقش ایشان را در حفظ اسلام در شرایطی متفاوت با آنچه تاکنون ترسیم شده، خواهیم فهمید. طرحی را می بینیم که در آن، معاویه نقشه نابودی کلی اسلام را کشیده بود و با تدبیر خلیفه الاهی، نتیجه، کاملا عکس آنچه می پنداشتند رقم خورد و بنی امیه را که آرزوی حکومتی ابدی در سر داشتند، در دهه ای ریشه کن ساخت.
@beytonoor
nagoftehaei-az-haghayeghe-ashura.pdf
1.79M
📗کتاب pdf
#ناگفته_هایی_از_حقایق_عاشورا
اثر آیت الله سید علی حسینی میلانی
@beytonoor
part1nagof.mp3
16.92M
📕کتاب صوتی/سخنرانی
#ناگفته_هایی_از_حقایق_عاشورا
آیت الله سید علی حسینی میلانی
1⃣ مباحث قسمت اول:
🔹عاشورا در گذرگاه تاریخ
🔹اهتمام ائمه در بزرگداشت عاشورا
🔹اقسام تلاش ها برای فراموشی عاشورا
@beytonoor