#ستارگان_دشت_کربلا
⇦ زاهر بن عمرو الکندی
زاهِر بن عَمرو، از دوستان و ياران عَمرو بن حَمِق خُزاعِى و از شهيدان كربلاست.
زاهر پهلوانى آزموده، شجاع و به محبت خاندان پيامبر صلى الله عليه و آله و سلم نامبردار بود. پس از شهادت امام على عليه السلام، در كنار عمرو بن حمق، بر ضد ...
●پژوهشکده تحقیقات اسلامی، پژوهشی پیرامون شهدای کربلا.
#السلام_علیک_یا_اباعبدالله_ع
#السلام_علیک_یا_اصحاب_الحسین_ع
#اللهمْعَجِلْلِوَلِیِڪالفَـــࢪَج
🏴🏴🏴🏴
19.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کلیپی زیبا از زیارت عاشورا به همراه متن
با صدای علی فانی
#زیارت_عاشورا
#التماس_دعا_برای_ظهور🤲
#اللهمْعَجِلْلِوَلِیِڪالفَـــࢪَج
🏴🏴🏴🏴
#تلنگر
🔹شاگرد: استاد چه کار کنم که خواب امام زمان (عج)رو ببینم؟
🔸استاد: شب یک غذای شور بخور،آب نخور و بخواب. شاگرد دستور استاد رو اجرا کرد و برگشت.
🔹شاگرد: استاد دیشب ...
#خدایا_کمک_کن_مؤمن_شویم
#خدایا_دوستت_دارم
#اللهمْعَجِلْلِوَلِیِڪالفَـــࢪَج
🏴🏴🏴🏴
وصیت کردند که مرا در امامزاده محمدکرج، بین شهدای دفاع مقدس به خاک بسپارید. یکبار از او پرسیدم چرا کنار بچههای دفاع مقدس؟ و آقامهدی با آن لبخند بهشتیاش گفت من که در این دنیا دایم کنار مدافعان حرم بودم، دلم میخواهد آن دنیا درکنار شهدای دفاع مقدس باشم. متأسفانه در روزهای اولیه به ما گفتند امامزاده محمد جایی برای دفن شهید ندارد. برادر شهید میگفت که شبانه از او خواستم به خوابم بیاید و راهی به من نشان بدهد، مبادا شرمنده وصیتش شویم. برادر شهید گفت فردای آنشب تلفن زدند و گفتند یکجا برای دفن پیکر مطهر شهید مهدی نعمایی در امامزاده پیدا شده است. آنلحظه از اینکه وصیت آقامهدی به سرانجام رسیده بود، همه اشک ریختیم و او را تا خانه ابدیاش کنار شهدای دفاع مقدس تشییع کردیم.
شهید مدافع حرم مهدی نعمایی🌷
🌷🇮🇷🌷🇮🇷🌷🇮🇷🌷🇮🇷🌷
شما اگر می خواهید به من خدمتی کنید گهگاهی به یادم بیاورید که من همان محمد علی رجایی فرزند عبدالصمد ، اهل قزوینم که قبلا دوره گردی می کردم و در آغاز نوجوانی قابلمه و بادیه فروش بودم. وهر گاه دیدید که در من تغییراتی بوجود آمده و ممکن است خود را فراموش کرده باشم همان مشخصات را در کنار گوشم زمزمه کنید. این تذکر و یادآوری برای من از خیلی چیزها ارزنده تر است.
#شهید_علی_رجایی
┄┄┅┅┅❅❁❅┅┅┅┄┄
🌷🇮🇷🌷🇮🇷🌷🇮🇷🌷
6.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آبروی دوعالم آبرو داری کن...🥺🍃✨
#حب_الحسین
#اربعین
5.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#روایتگری_شهدایی
ماجرای جالب پیدا شدن هویت شهید گمنام - حاج محمد احمدیان
#سلام_ودرود_برشهدا_وامام_شهیدان
6.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#استوری #استاد_شجاعی
✘ ما با پدیده عظیمی روبرو هستیم
که چون بهش عادت داریم؛
کوریم ازدیدنش !
🌹 نهم صفر سالروز شهادت «عمّار یاسر» صحابه نبی(ص) و یار بصیر و با وفای امام علی(ع) گرامیباد
🔳«عمّار یاسر» از اصحاب خاص پیامبر (ص) و از نخستین ایمان آورندگان، در مکه و در حدود ۴۴ سال قبل از بعثت به دنیا آمد. «عمار یاسر» در سن ۹۳ سالگی در جنگ صفین در رکاب امام علی(ع) در حالی به شهادت رسید که پیامبر درباره این یار با وفای خویش فرمود: «ای عمار! تو را گروه سرکش خواهند کشت».
🔳پدرش «یاسر» نام داشت که از مردم یمن بود و بعدها در مکه ساکن گشت. سمیّه، مادر عمار بود.[١]بعد از بعثت پیامبر و بعد از دعوت مخفیانه سه ساله، پیامبر (ص) دعوت خود را آشکارا آغاز نمود. عمار به همراه پدر و مادر و برادرش (عبدالله) در سال پنجم بعثت به حضور پیامبر آمد. و مسلمان شدند و اینان سی و چندمین نفری بودند که اسلام آوردند، در حالی که عمار حدوداً 48 سالی داشت[٢] بن حجر مینویسد: «عمار یکی از هفت نفری بود که اسلام خود را آشکار کردند.» [٣]
🔳هنگامی که خاندان عمار، اسلام خود را آشکار ساختند قبیلۀ بنی مخزوم، هم پیمان آنها، بسیار ناراحت و عصبانی شدند و هِشام بن عمرو که در میان مسلمانان به ابوجهل مشهور بود و ریاست قبیلۀ بنی مخزوم را بر عهده داشت، شروع به انواع مزاحمتها و شکنجهها به خاندان عمار نمود که از جمله شکنجهها؛ آهن گداخته از آتش، تازیانه و خواباندن روی ریگهای سوزان سرزمین مکه بود.
🔳 کفار قریش پس از شهادت یاسر و سمیّه و عبدالله از عمّار خواستند که از پیغمبر(ص) بیزاری بجوید و از اسلام برگردد و بتها را به نیکی یاد کند وگرنه شکنجه ادامه دارد. او که چگونگی مرگ پدر و مادر و برادرش را دیده بود، برای حفظ جان خود، دست به تاکتیک و تقیّه زد. در ظاهر به زبان، خواستۀ مشرکان را گفت و نجات یافت. این خبر به پیامبر(ص) رسید و بعضی عمار را غایبانه محکوم کردند. ولی پیامبر(ص) سخن آنها را رد کرد و فرمودند: «إنَّ عَمّاراً مُلِئَ ایماناً مِنْ قَرْنِهِ إلی قَدَمِهِ وَ اُخْتَلَطَ الایمانُ بِلَحْمِهِ وَدَمِهِ» [٤]
یعنی همانا سراسر وجود عمار، از فرق سر تا قدمش مملو از ایمان میباشد و ایمان با گوشت و خون او آمیخته است.در پی این ماجرا بود که این آيه ۱۰۶ سوره مبارکه نحل نازل شد:
مَن کفَرَ بِاللَّهِ مِن بَعْدِ إِیمَانِهِ إِلَّا مَنْ أُکرِهَ وَ قَلْبُهُ مُطْمَئِنٌّ بِالْإِیمَانِ (ترجمه: هر کس پس از ایمان آوردن خود، به خدا کفر ورزد [عذابی سخت خواهد داشت] مگر آن کس که مجبور شده در حالی که قلبش به ایمان اطمینان دارد.)
لذا رسول گرامی اسلام(ص) به عمار فرمود: «اگر باز هم از تو خواستند، چنان کن» [٥] یعنی تقیّه را تکرار کن.
🔳عمار، به پیامبر اسلام بیشترین قرابت سنّی داشت بطوریکه که وی میگوید: «کُنْتُ تِرْباً لِرَسولِ اللهِ فی سِنِّهِ، لَم یَکُنْ أَحَدٌ أَقْرَبَ إلیه مِنّی»[٦] من همسن رسول الله بودم هیچ کس مثل من به آن حضرت در سن و سال نزدیک نبود. پیامبر(ص) نیز درباره قرابت معنوی با عمار فرمودند: «إنَّ عَمّاراً جِلْدةٌ بَیْنَ عَیْنی وَ أَنْفی»[٧] همانا عمار پوست بین دو چشم و بینی من است(کنایه از اینکه او بمن خیلی نزدیک است)
🔳پس از هجرت و ورود عمار به مدینه، در ساختن مسجدالنبی بسیار فعال بود، چنان که پیامبر(ص) به او فرمودند: آنقدر به خود زحمت نده. عمار گفت: دوست دارم در ساختن مسجد شرکت کنم. و همانجا بود که پیامبر(ص) دستی بر شانۀ عمار زد و فرمود: «إنّکَ مِنْ أَهْل الجَنَّه تَقْتُلُکَ الفِئَةُ الباغِیَةُ» [٨] یعنی همانا تو اهل بهشت هستی، گروهی ستمگر تو را میکشند.
سیره نویسان، در مورد شرکت پرتلاش عمار در جنگها چنین نوشتهاند که «عمّار» در همۀ جنگهای پیغمبر و در بیعت رضوان همراه رسول الله(ص) شرکت نمود. در جنگ بدر قهرمانیها نشان داد و آزمایشهای رزمی را، چنان که باید، به انجام رسانید. [٩]
🔳عمار یکی از چند یار معدود با وفای حضرت علی(ع) بود که پس از شهادت رسول اکرم(ص) بر سر پیمان خویش با حضرت علی باقی ماند و چون امیرالمؤمنین به خلافت رسید، عمّار همه جا کنار امام علی حضور داشت.در جنگ صفین با وجود کهولت سن، حضوری جاودانه داشت و در میدان نبرد در کنار سایر یاران پیامبر(ص) علیه معاویه جنگید تا اینکه در روز ٩صفر سال ٣٧ هجری قمری و در سن ۹۰ سالگی شربت شهادت را نوشید.
📚منابع:
[1]دانشنامۀ امام علی (ع) پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، ج 8، ص 516.
[2]دائرة المعارف تشیّع، ج 11، ص 460.
[3]. الإصابه فی تمییز الصحابه، ج 3، ص 505.
[4] دائرة المعارف تشیّع، ج 11، ص 461.
[5]. الاستیعاب فی معرفة الصحابة، ج 2، ص 469.
[6].أعیان الشیعه، ج 8، ص 373.
[7].السیرة النبویه، ج 2، ص 143.
[8].أعیان الشیعه، ج 8، ص 373.
[9]. الاستیعاب فی معرفة الصحابه، ج 2، ص 469