ایرج عاجلی:
✨﷽✨
📝 با كه همنشينى كنيم؟
✍رسول خدا (صلّى اللّٰه عليه و آله) فرمودند:
«نزد هر صاحب ادعايى كه شما را به گرد خويش مىخواند ننشينيد كه يقين شما را به شك تبديل مىكند و اخلاصتان را مبدل به ريا مىنمايد. تواضع را از شما گرفته، متكبرتان مىكند. و نصيحت و خيرخواهى را زدوده، تخم عداوت و دشمنى را در دلتان مىكارد و بالاخره زهدتان تبديل به دنياگرايى مىگردد،
بلكه به عالمى نزديك شويد كه به عكس، بخواهد كبر شما را به تواضع تبديل كند و ريائتان را به اخلاص مبدل نمايد. شكّتان بدل به يقين گردد و از دنيا گرايى به زهد روى نماييد و دشمنى و عداوت را مبدل به خيرخواهى و نصيحت گرداند».
وَ قَالَ اَلنَّبِيُّ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ لاَ تَجْلِسُوا عِنْدَ كُلِّ دَاعٍ مُدَّعٍ يَدْعُوكُمْ مِنَ اَلْيَقِينِ إِلَى اَلشَّكِّ وَ مِنَ اَلْإِخْلاَصِ إِلَى اَلرِّيَاءِ وَ مِنَ اَلتَّوَاضُعِ إِلَى اَلتَّكَبُّرِ - وَ مِنَ اَلنَّصِيحَةِ إِلَى اَلْعَدَاوَةِ وَ مِنَ اَلزُّهْدِ إِلَى اَلرَّغْبَةِ وَ تَقَرَّبُوا مِنْ عَالِمٍ يَدْعُوكُمْ مِنَ اَلْكِبْرِ إِلَى اَلتَّوَاضُعِ وَ مِنَ اَلرِّيَاءِ إِلَى اَلْإِخْلاَصِ وَ مِنَ اَلشَّكِّ إِلَى اَلْيَقِينِ وَ مِنَ اَلرَّغْبَةِ إِلَى اَلزُّهْدِ وَ مِنَ اَلْعَدَاوَةِ إِلَى اَلنَّصِيحَةِ.
📚 عدة الداعي و نجاح الساعي , جلد1 , صفحه 78
✅
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
*﷽*
🌹
*{💖یاامـღـام.رئـღـوف.؏.💖.ir}*
*شرمنده ام که همت آهو نداشتم*
*عمری گذشت و راه، به این سو نداشتم*
*آقا! شما که از همه کس باخبرترید*
*من جز سری نهاده به زانو نداشتم*
*أَللّهُمَّ.صَلِ؏ـَلّیٰ؏َـلّیٖ.بِنَ.مُؤسَیٰ.أَلْرِضٰاْ.؏.ir*
🚩🌹🌹🌹✌🌴🌹🌹🌹🚩
*﷽*
🌹
*{🌷یاضـღــا.من.آهـღــو🌷.ir}*
*ای خلــღــف باادب بو تــღــراب*
*جان جــღــوادت تو ز من رو متاب*
*ای علـღـوی ای رضــღـوی ای رضا*
*ای نمکین وارث شیــღــر خــღــدا*
*صحن و رواق و حرمــღــت آرزو ست*
*آب و غـذا و کـــღــرمت آرزوسـღــت*
*أَللّهُمَّ.صَلِ؏ـَلّیٰ؏َـلّیٖ.بِنَ.مُؤسَیٰ.أَلْرِضٰاْ.ir*
🚩🌹🌹🌹✌️🌴🌹🌹🌹🚩
*﷽*
🌹
*{🌷یا؏َـلّیٖ.مُؤسَیٰ.أَلْرِضٰاْ.؏🌷.ir}*
*چهارشنبه.های.امام.رضایی.؏🌹.ir*
*دلــღــم آهوی بیتاب و پریشان*
*کبــღــوتر بچهای در دست طوفان*
*دلــღــم پر میزند تا مشهد امـروز*
*ســღــلام آقای خوبم، یا رضا جان*
*کاش سَمتِ حَرمَت باز شود پنجره ها*
*باز از دوریت افتاده به کارم گِره ها*
*أَللّهُمَّ.صَلِ؏ـَلّیٰ؏َـلّیٖ.بِنَ.مُؤسَیٰ.أَلْرِضٰاْ.ir*
🚩🌹🌹🌹✌️🌴🌹🌹🌹🚩
امام رضا قربون کبوترات🕊🕊🕌🕌
یه نگاهی هم بکن به زیر پات😔
#چهارشنبه های _ امام _ رضایی
#یک_داستان_یک_پند
✍️مالک دینار عارف بزرگی بود که در بصره زندگی میکرد. روزی از او پرسیدند: کدام قسمت نماز را بیشتر دوست داری؟! گفت: بپرسید کدام قسمت را دوست ندارم؟ گفت: اگر "إیَّاکَ نَعبُد وَ إیَّاکَ نَستَعینَ" آیه قرآن نبود، هرگز آن را نمیخواندم.
💥چون وقتی میگویم: خدایا! تنها تو را میپرستم در حالی که خود را میپرستم و میگویم: تنها از تو یاری میخواهم، در حالی که صورتم و نیّتم سمت همه کس میچرخد مگر خدا، از خود ننگ وشرمام میآید. میخواهم از نفاقی که در دل دارم بمیرم ولی این آیه را نخوانم.
🌘مالک، شبها نمیخوابید و همیشه در عبادت بود و روز در کار و قبل از ظهر اندکی خواب چشمانش را میگرفت. او شبها بیدار بود و مشغول راز و نیاز!
🥀شبی خسته بود و خواب عجیبی چشمان او را گرفت. به دخترش گفت: بیدار شو! مگذار من بخوابم. پرسید: پدر چرا؟ گفت: میدانم اگر بخوابم او به قدری مهربان هست که دلش نمیآید برای نماز شب بیدارم کند و میخواهد یک شب در عمرم بخوابم. ولی من اگر بخوابم و سحرگاهان رخسارش نبینم یقین دارم با طلوع آفتاب، آفتاب عمر من هم غروب میکند و میمیرم.
🌏مالک چهل سال گوشت بر لب نزد. روزی مجبور شد قدری گوشت گوسفند بخرد، در بین راه آن را بو کشید و با خود گفت: ای نفس من! همین اندازه تو را کفایت کند، گوشت به درویشی داد و دوباره با خود گفت: ای نفس! اندکی بیشتر صبر کن به زودی نعمتهای زیادی به تو خواهد رسید، و صبح از دنیا رفت.
📖برگرفته از کتاب: تذکرة الأولیاء عطار نیشابوری
@bidaravelayat1
💎🌹💎
نفرین مادر!
امام محمد باقر (علیه السلام) نقل میفرماید:
در میان بنی اسرائیل، عابدی به نام جریح بود. او همواره در صومعه ای به عبادت میپرداخت.
روزی مادرش نزد وی آمد و او را صدا زد، او چون مشغول عبادت بود به مادرش پاسخ نداد، مادر به خانه اش بازگشت. بار دیگر پس از ساعتی به صومعه آمد و جریح را صدا زد، باز جریح به مادر اعتنا نکرد. برای بار سوم باز مادر آمد و او را صدا زد و جوابی نشنید.
از این رفتار فرزند دل مادر شکست و او را نفرین کرد.
فردای همان روز، زن فاحشه ای که حامله بود نزد او آمد و همان جا درد زایمانش گرفت و بچه ای را به دنیا آورده و نزد جریح گذاشت و ادعا کرد که آن بچه فرزند نامشروع این عابد است.
این موضوع شایع شد و سر زبانها افتاد. مردم به یکدیگر میگفتند: کسی که مردم را از زنا نهی میکرد و سرزنش مینمود، اکنون خودش زنا کرده است.
ماجرا به گوش شاه وقت رسید که عابد زنا کرده است. شاه فرمان اعدام عابد را صادر کرد. در آن هنگام که مردم برای اعدام عابد جمع شده بودند، مادرش آمد و وقتی او را آن گونه رسوا دید، از شدت ناراحتی به صورت خود زد و گریه کرد.
جریح به مادر رو کرد و گفت:
- مادرم ساکت باش! نفرین تو مرا به اینجا کشانده است، و گرنه من بی گناه هستم.
وقتی که مردم این سخن را از جریح شنیدند به عابد گفتند:
- ما از تو نمی پذیریم، مگر اینکه ثابت کنی این نسبتی که به تو میدهند دروغ است.
عابد (که در این هنگام مادرش دیگر از او نارضایتی نداشت) گفت:
- طفلی را که به من نسبت میدهند، پیش من بیاورید!
طفل را آوردند و او با زبان واضح گفت:
- پدرم فلان چوپان است.
به این ترتیب، پس از رضایت مادر، خداوند آبروی از دست رفته عابد را بازگردانید، و تهمتهایی که مردم به جریح میزدند برطرف شد.
پس از آن، جریح سوگند یاد کرد که هیچ گاه مادر را از خود ناراضی نکند و همواره در خدمت او باشد. [۱]
----------
@bidaravelayat1
[۱]: بحار، ج ۱۴، ص ۲۸۷
💎🌹💎🌹💎
#شوخی_با_اسم_اهل_بیت
💢 به نام ائمّه؛ به کام دشمن! 💢
❓امروزه هیچکس حاضر نیست اسم بچهش رو «غضنفر» بذاره!
◀️ چون توی جوکهامون غضنفر رو مسخره کردیم و بهش خندیدیم! درحالیکه غضنفر (شیر، شجاع) از القاب امیرالمؤمنینه.
❓چرا بعضیها به القاب مبارک امامان نهم و دهم میخندن؟! درحالیکه «تقی» (با تقوا و پرهیزکار)، لقب امام نهم و «نقی» (پاکیزه)، لقب امام دهمه؟!
◀️چون توی هر فیلیمی، اسم شخصیت طنز یا معتادِ فیلم، «نقی» یا «تقی» بود!
🔥شخصیت طنز فیلم پایتخت که همه با شنیدن اسمش به خنده میافتن، کیه غیر از «نقی»!
♨️ با این غلطهایی که برخی خواسته یا ناخواسته کردن و ما هم گاهی آب به آسیابشون ریختیم، دیگه جرئت میکنین لقب امام نهم و دهم رو اسم پسرتون بذارین؟!
❓چرا به اجناسی که از مد افتاده، میگیم «جواد»؟! مگه بین «جواد» (بخشنده و باسخاوت) و از مدافتادن یک جنس رابطهایه؟
❓کی اولین بار جوک های اصغری و اکبری رو توی دهه شصت ساخت؟ منظورش چی بود؟
❓ چرا وقتی کسی دروغ میگه، میگیم «خودش رو به کوچه علی چپ زده»؟!
❓چرا اسم راهزن و دُزد، «علی بابا» شده؟! مگه بابای دزدا علی بوده؟!
◀️ دوستان! شوخی با مقدّسات، تقدّس اونا رو از بین میبره.
✔️ دیگه از این کلمات استفاده نکنیم تا دیگران هم جرئت نکنن مقدّسات ما رو خواسته یا ناخواسته مسخره کنن! هر کس هم این کار رو کرد، لااقل یه تذکر زبانی مؤدبانه بهش بدیم!
@bidaravelayat1
💎🌹💎
📚چه کسی به امام زمان می رسد؟
استاد علی اکبر #رائفی_پور
در صدر اسلام، پیامبر نماز جمعه می خواند یک کاروانی آمد و سر و صدا راه انداخت. همه مردم حاضر در مسجد رفتند و فقط 12 نفر که از اهل بیت و کسانی که بعد پای امیرالمومنین ایستادند،
در مسجد ماندند. بقیه دنبال تجارت و لهو و لعب رفتند.
آخرالزمان هم همین می شود. امام زمانشان را به تجارت و لهو و لعب می فروشند. یعنی مردم پول
در می آورند یا پول را خرج لهو و لعب می کنند.
فلذا کسی به مهدی می رسد که بتواند از این
دو مورد بگذرد. «ترکوک قائما» می گوید اگر تو
تنها ماندی، دلیلش همین دو مورد است.
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
🕊🌹🕊
سلام بر تو ڪہ سایہ ے مهربانے ات
راه نفوذ تنهایے را بر هر قلبے میبندد
سلام بر تو ڪہ تشعشع مهرت هر دل
یخ زده اے را گرماے زندگے مے بخشد
سلام بر تو ڪہ نسیم نوازشگر محبتت
هر جان خستہ اے را پر امید مے ڪند
سلام بر تو ڪہ باران مقدس نامت
هر شوره زار عطشناڪے را سیراب میڪند
#اللﮩـم_عجـل_لولیـڪ_الفـرجــــ
✋سلام بر قطب عالم امڪان☀️
#سلام_امام_زمانم ❤️
دل آمده از غمت به جان ادرکنی
جان آمده بر لب، الأمان ادرکنی...
ترسم که بمیرم و نبینم رویت
یا مهدی صاحب الزمان ادرکنی...
#سلامهستیمن✨
#امام_زمان♥
+میگفٺ:
بعدشهادٺعبدالحسینبراےزیارٺ
رفٺهـبودیمسوریهـموقعبرگشٺ دیدم
دخٺرمدارهـپشٺشیشهـهواپیما دسٺ
ٺڪونمیدهـ
گفٺم:چیشدهـ؟
گفٺ:مگهـبابارونمیبینی؟
دارهـبهموننگاهـمیڪنهـ...
✍راوی؛همسرشهید
#شهیدعبدالحسینیوسفیان💔