🔴روایت نخست وزیر «بشار اسد» از فقر و فساد در سوریه/دمشق بالغ بر 30 میلیارد دلار به ایران بدهکار است
🔸«محمد جلالی»، آخرین نخستوزیر حکومت بشار اسد، با اشاره به شرایط وخیم اقتصادی و فساد ساختاری در سوریه فاش کرد حقوق ماهانهاش تنها ۱۴۰ دلار بوده و بر این باور است که سقوط رژیم اسد جنگ ۱۳ ساله نبوده بلکه فساد و فقر دو عامل اصلی این سقوط بودند.
🔸مردم سوریه در تاریخ ۸ دسامبر ۲۰۲۴، در حالی با خبر فرار بشار اسد به روسیه مواجه شدند که بر خلاف اسد و دیگر مقاماتی که از ترس مردم و هیئت تحریر الشام از کشور گریختند، جلالی آخرین نخست وزیر حکومت بشار اسد در دمشق باقی ماند.
🔸جلالی در این باره گفت: من احساس ترسی نداشتم که بخواهم کشور را ترک کنم. در ساعت پنج صبح و قبل از ورود نیروهای هیئت تحریر الشام به دمشق من ۲۰ محافظ نظامی داشتم که تمامی آنها مرا ترک کردند، اما من با خانوادهام تصمیم گرفتم بمانم.
🔸جلالی خاطر نشان کرد: در ساعت ۸ صبح همان روز، تماسی از احمد الشرع ملقب به ابومحمد الجولانی، رهبر هیئت تحریر الشام و قدرتمندترین مرد کنونی سوریه دریافت کرد که به او اطمینان داد در امنیت خواهد بود.
🔸وی گفت: احمد الشرع به او گفته است با آنان در ارتباط باشد و در امان خواهد بود و او نیز پاسخ داده است که به مانند دیگران کشور را ترک نخواهد کرد و در محل زندگی خود باقی خواهد ماند. دو روز بعد،به درخواست الشرع، جلالی قدرت را به محمد بشیر واگذار کرد و دولتی انتقالی تشکیل شد.
🔸جلالی با اشاره به فساد گسترده در ساختار سابق سوریه خاطر نشان کرد: زمانی پیشنهادی دریافت کرده بود تا فردی را در ازای ۱۰۰ لیره طلا به عنوان وزیر منصوب کند، اما این پیشنهاد را رد کرده است.
🔸وی به همراه فرزندانش در یک آپارتمان ۱۵۰ متری در طبقه دوم زندگی میکند و در طول این مصاحبه با کشیدن پنج نخ سیگار مارلبرو آبی که قیمت آن معادل ۵۰ هزار لیره سوری یا حدود ۴ دلار است، به مصاحبه پایان داد در حالی که اتاقش غرق دود بود.
🔸جلالی با ناگوار توصیف کردن وضعیت اقتصادی سوریه تاکید کرد حقوق او با منصب نخست وزیری حدود دو میلیون لیره سوری معادل ۱۴۰ دلار بوده و حقوق وزرا حدود یک میلیون لیره معادل ۷۰ دلار و حقوق کارمندان ۲۰ دلار و سربازان نیز حدود 17.5 دلار بوده است.
🔸آخرین نخست وزیر بشار اسد گفت: چطور میتوان انتظار داشت یک سرباز با حقوق 17.5 دلار جانش را فدای حکومت کند.
🔸وی با اشاره به بدهیهای عظیم و اقتصاد ویران سوریه گفت: در زمان سقوط اسد، تنها چیزی معادل ۱۰۰ میلیون دلار در بانک مرکزی باقی مانده بود که همگی آن لیره سوری بود ضمن آنکه تولید برق از ۸۰۰۰ مگاوات قبل از جنگ به ۱۰۰۰ مگاوات کاهش یافته بود و سوریه نیازمند ۷۰۰۰ مگاوات بود.
🔸جلالی درباره حمایت ایران از نظام بشار اسد نیز گفت: این کشور ماهانه دو میلیون بشکه نفت به سوریه میداد و یک میلیون بشکه نفت نیز میخریدیم ضمن آنکه عراق به دلیل تحریمهای امریکا نمیتوانست نفت در اختیار ما قرار دهد.
🔸وی افزود: ایران از ابتدای انقلاب سوریه، سالانه ۳ میلیارد دلار به این کشور کمک کرده و بدهی سوریه به ایران اکنون بالغ بر ۳۰ میلیارد دلار است.
#۱۱۰
42.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️نماینده دانشجویان خطاب به پزشکیان: در مقابل شرارت رژیم صهیونیستی اقدام بازدارنده انجام دهید/ تمرکز مدیران رتق و فتق مثلث خوابگاه، تغذیه و حمل و نقل است
نماینده بسیج دانشجویی در دیدار با پزشکیان:
🔹تصور ایرانی با جمعیت زیر ۴۰ میلیون نفر در افق ۱۴۸۰ که وزیر کشور تصویر کردند خواب راحت را از هر دوستدار ایران قوی سلب میکند. علاج واقعه قبل از وقوع باید باشد.
🔹به جای اینکه تمرکز دانشگاه بر حل مسائل استان باشد نه تنها مسئولان دانشگاه که مدیران استان هم بسیج شدند تا مسائل اولیه دانشگاه یعنی مثلث خوابگاه، تغذیه و حمل و نقل را رتق و فتق کنند.
🔹حاشیهنشینی و مهاجرت معکوس از روستا و چالشهای آبی از مشکلات استان خراسان شمالی است. توجه دولت به شیوه انتصاب مدیران بسیار مهم است. نباید تصور شود که اینجا فرصتی برای تمرین مدیریت مدیران تازه کار و پلهای برای رشد آنان باشد.
🔹اگر اقدام بازدارنده جدی انجام ندهیم هیچ بعید نیست ذیل نقشه ایجاد خاورمیانه جدید آتش شرارت رژیم کودککش دامن ما را هم بگیرد.
#پزشکیان
#۱۱۰
بیداری اترک - لینک جدید در پروفایل
♦️نماینده دانشجویان خطاب به پزشکیان: در مقابل شرارت رژیم صهیونیستی اقدام بازدارنده انجام دهید/ تمرکز
باز هم بسیج دانشجویی جور مدعیان مدافع حقوق مردم و امر به معروف و نهی از منکر را کشید!
باز هم بسیج دانشجویی جای خالی نهاد ها و گروه هایی که به نام مردم و مطالبه گری بودجه میگیرند را پر کرد!
بسیج دانشجویی از اول انقلاب تا همین لحظه نگارش پیام حقّا که انقلابی بوده و انقلابی عمل کرده!
و خبری حتی از بسیج طلاب و دیگر اقشار در استان و کشور نیست!!!
خدا قوت به بسیج دانشجویی که مهره ساز نظام است.
#۱۱۰
🔻این داستان ادامه دارد ...
با دروغ بزرگ #حذف رانت خیلی راحت و رسمی دست به #گران سازی میزنن
بدتر از اون یه عده از ما مردم هم حرفاشونو باور میکنیم و با دست خودمون تن به این تورم و مکتب گران میدیم
⛔تا آگاه نشیم همین آش و همین کاسه
نه به مکتب گران کن #نئولیبرالیسم
#۱۱۰
🔰 سایت مقام معظم رهبری
در اقدامي تأمل برانگیز در قسمت کمک های سایت (وجوهات)، گزینهی #تقویت_بنیه_دفاعی_کشور را برای دریافت کمک های مردمی اضافه کرده است.
#۱۱۰
بیداری اترک - لینک جدید در پروفایل
🔰 سایت مقام معظم رهبری در اقدامي تأمل برانگیز در قسمت کمک های سایت (وجوهات)، گزینهی #تقویت_بنیه_د
خواص و عمّار پندارها بیدار شوید که علی زمان ما ظاهرا قطع امید از بیت المال مسلمین کردند برای نگه داشتن ایران که حرم است؛ اگر این حرم(ایران شیعه و متحد با همه اقوام و مذاهب) ماند دیگر حرم ها خواهد ماند.
#۱۱۰
📢 عراقچی: فصل جدیدی از همکاری ایران و چین آغاز می شود
✍ وزیر خارجه همزمان با سفر به پکن با انتشار یادداشتی در نشریه «پیپلز دیلی» نوشت:
◀️ این سفر، شروع فصل جدیدی از همکاری های راهبردی بین دو کشور است، به ویژه وقتی به سبک خردورزان چینی: «اقدامات بلندتر از کلمات صحبت کنند.»
_
اصلاحات نیوز
#114
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📢 عراقچی، وزیر خارجه ایران به منظور رایزنی با مقامات چین، وارد پکن(بِیجینگ-پایتخت چین) شد
#114
آزاد بودن قیمت ارز خیلی خوبه، اما باید دولت نقش تنظیم گری داشته باشه،مثلا یکی از کار ها اینه که دولت در بازار ارز نوسان گیری انجام بده و سودی که از این راه بدست میاد رو دائما به بازار تزریق کنه. بدون هزینه ی اضافی با پول خود بازار بیاد تنظیم گری انجام بده تا حاشیه ی سود سفته باز ها در بازار ارز کمتر بشه و بشه مرحله به مرحله ارزش ریال رو در برابر دلار بالا برد.
در این حالت دولت میشه سفته باز اما پول رو حبس نمیکنه بلکه هر چی بدست میاره در زمان کوتاهی دوباره تزریق میکنه.
ارز های دیجیتال هم عملا وارد بازی شدن و داره در خرید و فروش های مردم کم کم جای پای خودش رو باز میکنه که باید روی این حوزه هم به صورت جدی کار کرد.
ریال دیجیتال راه افتاده و میشه الان تومان دیجیتال رو هم شروع کرد و به مرور زمان جایگزین ریال دیجیتال کرد. ایرادی نداره ارز های دیجیتال ملی با اسم ها و ارزش های مختلفی وجود داشته باشه،در دنیای دیجیتال میشه ارز های داشت که از دلار هم ارزنده تر باشه، ارز هایی با پشتوانه های گوناگون.
ارز های دیجیتال ملی رو میشه ابتدا از طریق صرافی های دیجیتال داخلی مطرح و سپس در جهان هم منتشر کرد، نیازه اول شبکه تعدادی کاربر داشته باشه.
پول چیزی نیست جز توافقی بین افراد و دولت ها. بنابراین هر چیزی که به صورت انبوه به رسمیت شناخته بشه با ارزشه و میتونیم ارز هایی که میسازیم رو با دولت ها و مردم سراسر جهان توافق کنیم تا ارزنده باشه. در دنیای دیجیتال حتی نیازی نیست دولت ها هم با شما توافق کنند، همین که مردم جهان اون شبکه ی رمزی شما رو به رسمیت بشناسند و در جهان تبلیغش کنید ارزش پیدا میکنه.
#114