🔻سرنخهای جدید استعفای پزشکیان به روایت رسانه رئیس شورای اطلاعرسانی دولت/ روحانی و ناطق نوری خطاب به پزشکیان: محکم بایست و بگو نمیشود کشور را اداره کرد/ جهانگیری: زمان انتخابات گفتم شش ماه بعد مردم شعار میدهند مرگ بر فلانی! استعفا! استعفا!
🔹اعتمادآنلاین، رسانه متعلق به رئیس شورای اطلاعرسانی دولت در مطلبی نوشته است که پزشکیان چندی پیش جلسهای ۵ نفره با علیاکبر ناطقنوری، حسن روحانی، سیدحسن خمینی و اسحاق جهانگیری داشته است.
🔹به گفته این رسانه، این جمع به مسعود پزشکیان توصیه میکند که درباره عدم اجرای قانون حجاب با رهبری دیدار و صحبت کند. در خلال این توصیه نیز این نکته به رئیسجمهور پیشنهاد میشود که در صورت لزوم و در شرایطی که مذاکرات به نتیجهای نرسد، پزشکیان محکم در مقابل مسئولیت اجرای این قانون بایستد و بگوید با این شیوه نمیشود، کشور را اداره کرد.
🔹اسحاق جهانگیری، عضو دیگر این جلسه قبلا در اظهار نظری گفته بود: «من آقای پزشکیان را بسیار فرد ساده، شجاع و به قول معروف بیغلوغش میدانم اما او درحال حاضر رئیسجمهور ایران است و بالاخره مجبور است برای برق، نفت و بنزین و … راهکار داشته باشد. دیگر آقای پزشکیان با ویژگیهایی که ما میگوییم، کفایت نمیکند. مردم میخواهند، آقای پزشکیان کشور را از این دوره عبور دهد.»
🔹او درباره وضعیت رییس جمهور نیز میگوید :«مشکلات به حدی است که من فکر میکنم اگر رئیسجمهور شوم شش ماه بعدش همین مردم به خیابان میآیند و شعار میدهند، مرگ بر فلانی! استعفا! استعفا! چون به کس دیگری که نمیتوانند بگویند به رئیسجمهور میگویند؛ لذا از نظر خودم دوره سختی است. هر کسی رئیسجمهور میشد، شرایط سختی بود.»
🔹او در نهایت توصیف خود از پزشکیان و دولتش را اینگونه کامل میکند: «خدا را شکر کسانی کاندیدا شدند که اطلاعات کمتری از اوضاع کشور داشتند. او به هر حال این حد از اطلاعات من را نداشت. فکر میکنم شاید من منحصربهفرد بودم. به هرحال من همه اطلاعات اداره کشور را دارم. همین حالا هم فکر میکنم نسبت به همه مسئولان حتی آنهایی که سر کار هستند، اطلاعاتم بیشتر است.»
🔹به نظر میرسد در روزهای سخت بیکفایتی و ناکارآمدی دولت چهاردهم، درز چنین اخباری نمیتواند اتفاقی باشد. کسانی که به دنبال مقصریابی و ریشه شایعات مرتبط با استعفای مسعود پزشکیان هستند، به جای جستجو در جریان سیاسی رقیب و مخالفان آن سوی مرزها، باید سرنخها را در عملیات روانی بر روی رییس جمهور و تلاشها برای ایجاد حاکمیت دوگانه، آن هم در گعدههای سیاسی پزشکیان دنبال کنند!
#۱۱۰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اظهارات جنجالی نماینده مجلس: وزیر نفت گفت ما از قاچاقچیها داریم روزانه حدود ۹ میلیون لیتر سوخت میخریم!
#۱۱۰
از آقای جلیلی تقاضا داریم یه گوشه از برنامه هاش رو برای کمک به دولت رو کنه، واقعا اگه هدف خدمت به وطنه نیازی نیست صبر کنه تا رئیس جمهور بشه، کانال رجانیوز میتونه به جای ایراد گرفتن محلی باشه برای برنامه دادن تا هم نخبگان کشور از برنامه های آقای جلیلی آگاه بشن و عیار برنامه ها رو بسنجند و هم دولت بتونه استفاده ببره.
ما نیاز به انعکاس مسائل و مشکلاتی که مثل روز برای تک تک افراد ملت آشکاره نداریم، راهکار لازمه و خیرخواهی در راه کار دادنه.
به هر حال مشک آن است که خود ببوید نه آنکه عطار بگوید.
#114
کارشناسان موافق فیلترینگ در شبکه خبر دو راهکار برای ادامه فیلترینگ دادند که مشکل رو حل نمیکنه و اشتباهه
1-جرم انگاری استفاده از فیلتر شکن ها:مثل حجاب میشه، چیزی که جمعیت قابل توجهی نتونن قبولش کنند قابل اجرا نخواهد بود.
2-بستن پیامک های احراز هویت پیام رسان های خارجی:این راهکار جواب نمیده و فقط میزان مصرف از خطوط یکبار مصرف خارجی(خطوط مجازی) رو زیاد میکنه.این وضع میتونه کمی زیان ارزی هم به واسطه ی خرید و فروش خطوط خارجی ایجاد کنه
#114
برای موفقیت پلتفرم های داخلی روی دو سه موضوع باید کار بشه:
1-افزایش محتوای خلاقانه
2-گره زدن این پیامرسان ها به خدمات مورد نیاز مردم و تسهیل بسیاری از خدمات در بستر این پیامرسان ها.
3-افزایش کیفیت و خدمات خود پلتفرم ها، حتی عقب افتاده ترین پلتفرم های دنیا دارند api و ربات رو ارائه می کنند اما پیامرسان های ما به سبک 10 سال پیش خدمات میدن، باید زیرساخت تقویت بشه و خدمات خودکار و مبتنی بر ربات زیاد بشه تا برنامه نویسان بیان به سمت توسعه و جذب مخاطب و دادن خدمات بر بستر پیامرسان ها، وقتی شما هیچ راهی نگذاشتید کسی نمیتونه خدمات بر بستر پیامرسانت بده و مخاطب برات جذب کنه،همچنین داشتن api و قابلیت ایجاد پوسته شبیه تلگرام به افزایش مخاطب کمک میکنه. .
یکی از خدمات احراز هویته که میتونن پیامرسان ها بدن، مثلا کسی میخواد در یک سایتی عضو بشه همچنان که کلید ورود با گوگل هست کلید ورود با ایتا، بله و سروش و روبیکا هم در دسترس باشه، اینطوری طرف راحت میتونه از طریق پیامرسان در سایت ها و سرویس ها عضو بشه و پیامرسانش رو نگه میداره.
میشه کار های خلاقانه ی دیگر هم انجام داد، مثلا افراد بتونن بر بستر پیامرسان چیزی شبیه سایت تعریف کنند و دامنه ی اینترنتیشون از طریق پیام رسان میزبانی بشه، این باعث میشه افرادی که نیاز به سایت دارند اما دانش کافی ندارند بتونن به سادگی صفحشون در پیامرسان رو تبدیل به وبسایت کنند و برای کسب و کارشون استفاده کنند. اینکه طرف بتونه دامنه ( مثلا example.ir) برای یک صفحه ی پیامرسان تعریف کنه و این دامنه در موتور های جست و جو دیده بشه خیلی جذابه. برای پیامرسان ها هم هزینه ی زیادی نداره و اتفاقا میتونه منبع درامد خوبی باشه.
پیامرسان ها میتونن خدمات ایمیل رو هم به کاربران ارائه کنند.
#114
خدا یه جا یه مثالی میزنه میگه اگه شتر از سوراخ سوزن رد شد برخی از انسان های آلوده رو هم میبرم به بهشت.
پزشکیان هم یه مثال زد گفت اگه اسرائیل سلاحش رو کنار گذاشت ما هم سلاحمون رو کنار میذاریم.
وقتی چیز محالی رو مثال میزنی یعنی قرار نیست این کار انجام بشه و جهت محکوم کردن طرف مقابله، اما یه عده واقعا نمیدونم چی بگم، یا خیلی زرنگ یا خیلی احمق همین رو دست گرفتن که پزشکیان گفته ما سلاحمون رو زمین میذاریم.
#114
دولت میتونه موقتا تا تعدیل بازار، ارزی رو که از محل صرفه جویی از حذف ارز رانتی صرفه جویی کرده در بازار آزاد به همون قیمتی که دلال ها خرید و فروش می کنند عرضه کنه، میتونه به سرعت بخشی از بازار ارز رو اشباع کنه و قیمت دلار رو کاهش بده و ضرر هم نمیکنه چون با همون سقف قیمتی که دلال ها خرید و فروش می کنند عرضه میکنه.
مهار بانک های خصوصی هم مهمه، خلق نقدینگی باید یکپارچه در کنترل بانک مرکزی قرار بگیره و هر جا صلاح نبود برای بانک ها محدودش کنه، چون ارزی که داره عرضه میشه بعید نیست با خلق نقدینگی همین بانک ها از بازار جمع بشه و چاهی هستند که ارز رو میبلعند.
#114
صحبتهای عبدالعلی زاده و فاضلی یک صحبت اتفاقی نیست، بلکه نماد یک #تفکر_مسموم است که در بخشی از دولت، بخشی از نخبگان و بخشی از #تصمیمسازان وجود دارد. این تفکر اگر در جامعه ترویج و تثبیت شود، دیگر خبری از #مقاومت و جامعه معتقد به مقاومت نخواهد بود. این زنگ خطر را جدی بگیریم.
#نفوذ
#غربگرایی
#جهاد_تبیین
#118
♦️ اعتراض ایران به ساخت سد پاشدان توسط افغانستان
🔹سخنگوی صنعت آب: ساخت و آبگیری سد پاشدان در حوضه مرزی و مشترک هریرود باعث کاهش جریان طبیعی رودخانه مرزی هریرود و بروز خسارتهای اجتماعی و زیست محیطی در مناطق پایین دست به ویژه ایراد آسیب جدی در تامین آب شرب شهر مشهد خواهد شد.
پ.ن:آب شور دریا رو باید به مرکز ایران منتقل کرد. اگه از لوله استفاده بشه باید طوری باشه که رسوب نده، در کویر میشه آب شور رو با انرژی های تجدید پذیر تصفیه کرد. شوره ی حاصل رو باید براش فکری کرد، از آب دریا برخی مواد با ارزش مثل اورانیوم و طلا در کنار نمک قابل استخراجه، داخل همون شوره ها هست. نمک حاصل رو میشه هم صادر کرد هم تجزیه کرد، میشه محصولات مبتنی بر کلر و آلیاژ های سدیم رو در مقیاس انبوه سرمایه گذاری کرد. اگه بتونیم چنین فرایند هایی ایجاد کنیم میشه مشاغل زیادی در نواحی مرکزی ایران ایجاد کرد. هم آب بدست میاریم هم محصولات جانبی.
میشه روی برخی فرایند ها هم تحقیقات کرد که اگه موفق بشیم تصفیه راحت میشه:
1-ایجاد گنبد هایی که فشار هوا رو بشه در اون کاهش داد و آب سریع تبخیر بشه و بخار جمع آوری بشه.
2-استفاده از انرژی فراصوت، یک شبکه لوله هایی که بتونن انرژی فراصوت رو به آب منتقل کنند و مولکول ها رو جدا کنند، مشابه همین دستگاه های کوچک و ارزون بخور آب سرد که باید در مقیاس قوی و بزرگ ساخته بشه
3-گذر دادن آب از شبکه ای از لوله های تیره رنگ که در معرض نور خورشید هستند و رسوندنش به حالت جوش و بعد قرار دادنش در فضا هایی با فشار کم هوا جهت تبخیر طبیعی به صورت انبوه و سپس تقطیر.
#114