10.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ موشنگرافی// "#حجامت" تقویتکننده سیستم ایمنی بدن و پیشگیریکننده از عوارض احتمالی واکسن!
#انتشار_عمومی
@bidari_dar_sabkezendegi
6.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با خانمتون چه جور رفتار می کنید؟
@bidari_dar_sabkezendegi
11.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
☝️سه دروغ تاریخی در مورد عید تفرقه
@bidari_dar_sabkezendegi
🔰 آشنایی با موضوع «تبیین» در بیانات رهبر انقلاب
🔹 رهبر انقلاب اسلامی اخیرا تأکید کردند: «به مسئلهی «تبیین» اهمّیّت بدهید. خیلی از حقایق هست که باید تبیین بشود... «حرکت تبیین» خنثیکنندهی توطئه و حرکت دشمن است... هر کدام از شما به عنوان یک وظیفه، مثل یک چراغی، مثل یک نوری پیرامون خودتان را روشن کنید.» ۱۴۰۰/۰۷/۰۵
🔹 در نگاه حضرت آیتالله خامنهای موضوع «تبیین» یکی از اساسیترین موضوعات در منظومهی معارف انقلاب اسلامی و یکی از سرفصلهای جدی در حرکت انقلابی است. موضوعی که اصل پیروزی انقلاب به برکت آن بوده و ماندگاری و پیشرفت این حرکت هم در پرتو توجه و اهتمام نسبت به آن به دست میآید.
🔹 پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR جهت آشنایی هر چه بیشتر مخاطبین عزیز با ابعاد بحث، مجموعه فیشهای موضوعی بیانات رهبر انقلاب دربارهی «تبیین» را منتشر میکند. در بخش «جملات برگزیده» هم جملات کلیدی و مهم حضرت آیتالله خامنهای دربارهی این موضوع آورده شده است.
🔻 فیشهای موضوعی «تبیین»:
farsi.khamenei.ir/newspart-index?tid=1822&npt=12#87239
🔻 فیشهای جملات برگزیدهی «تبیین»:
farsi.khamenei.ir/newspart-index?tid=1822&npt=2#87301
🔰 همکاری سینمایی رژیم صهیونیستی و عربستان
🔻 جعل تاریخ به بهانه روایت زندگی حضرت موسی
🔹 رژیم صهیونیستی و عربستان بهزودی نخستین همکاری مشترک سینمایی خود را بهواسطه ساخت فیلمی سینمایی با محوریت زندگی حضرت موسی (ع) و برمبنای کتاب «خروج» کلید خواهند زد.
🔹 «غفاری» پژوهشگر و مستندساز: این همکاری مشترک را باید در چارچوب پروژه تطبیع یا عادیسازی روابط فهم کرد.
🔹 جنگ روایتها یکی از اصلیترین راهبردهای رسانهای صهیونیستها است، رژیم صهیونیستی به دنبال تاریخسازی است.
tn.ai/2588335
@bidari_dar_sabkezendegi
16.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ یکی از بیمارىهاى خطرناک، مرضى بىصداست که هیچگونه علامتى نداشته و ندارد اما مىتواند آسیب شدیدى به شما وارد نماید!
👈این بیماری، مرض #عادىشدنِ_نعمت است.
این بیمارى چند نشانه دارد: ⬇️
🔹 این که نعمتهاى فراوانى داشته باشى، اما آنها را نعمت ندانى، و هیچگونه احساس شکرگزارى در قبالش نداشته باشى، گویى این که حقى کسب شده!
🔹 این که وارد خانه شوى و همهى اعضاى خانواده در سلامتى بسر برند، اما «شکر خدا» را به جاى نیاورى!
🔹 به بازار بروی و خرید کنی و به خانه برگردى، بدون این که قدردان و شکرگزار صاحب نعمت باشى، و این امر را عادى و حق خودت در زندگى بپندارى.
🔹 هر روز در کمال صحت و سلامتى از خواب برخیزى ، اما خدا را سپاس نگویى!
🔹 خداوند را همیشه و در همه مشکلات به آسانی کنار خودت داشته باشی و بتوانی از او کمک بگیری بدون اینکه منتی بر سرت بگذارد و هیچ وقت به خاطر وجود خدا و ایمانی که در دلت گذاشته است او را شکر نکنی.
خدایا مراقبمان باش! به این بیماری دچار نشویم.🤲
@bidari_dar_sabkezendegi
📝نامه حجت الا سلام علی کشوری به آیت الله صادق آملی لاریجانی: محتوای آموزشی دانشگاه امام صادق نسبت به بسیاری از مفاهیم تمدن اسلامی ساکت است!
بسم الله الرحمن الرحیم
جناب آیت الله آقای صادق آملی لاریجانی
رئیس هیأت امنای جامعة الامام الصادق علیه السلام
سلام علیکم و رحمه الله و برکاته
از زمانی که ایده مترقی تمدن اسلامی توسط رهبر معظم انقلاب اسلامی در روز ۱۴ مهر ماه ۱۳۷۹ در جمع اساتید، فضلا و طلاب حوزه علمیه قم در مدرسه فیضیه طرح و تقویت گردید؛ مجموعه گسترده ای از نشست های تخصصی، همایش ها، کتب و رشته های دانشی مرتبط، به محوریت این ایده برگزار، تدوین و تأسیس شده است و انتظار می رود در آغاز چله دوم انقلاب اسلامی - وبعد از یک دوره ۲۰ ساله- فعالیت های پژوهشی و آموزشی مرتبط با حوزه تمدن اسلامی، آسیب شناسی، بازتعریف و کامل شود.
بر این اساس، آسیب شناسی، بازتعریف و تکامل در فعالیت های آموزشی و پژوهشی دانشگاه امام صادق علیه السلام یک ضرورت است و انتظار می رود جنابعالی با مجموعه ای از تدابیر به تقویت مفاهیم اسلامی در رشته های آموزشی آن دانشگاه - خصوصاً در رشته های اقتصاد و ارتباطات- کمک کنید و بخش ترجمه ای دروس آن دانشگاه مغتنم را تضعیف و نقد نمایید.
توضیح بیشتر اینکه: در سرفصل های دانشی و پژوهشی آن دانشگاه، بسیاری از مفاهیم اصلی تمدن اسلامی مانند: ۱- طبقه بندی فقهی مشاغل و ارائه جدول مشاغل برتر ایران و منطقه، ۲- ویژگی های الگوی تولید و استراتژی فقهی بخش صنعت، ۳- الگوی فقهی ساخت بازار ، ۴- تعریف و شرایط حاکم بر پول در اسلام، ۵- اصول حاکم بر تجارت بین الملل، ۶- الگوی فقهی بهره برداری از انفال (رجوع شود به تبویب جدید فقه المکاسب)، ۷- تعریف فقهی محله و تبیین ارکان اصلی مدیریت شهری مانند محیط همسایگی (رجوع شود به نظریه مدیریت شهری محله محور)، ۸- مقررات فقهی ساخت ساختمان در حوزه جانمائی ساختمان، حیاط ساختمان، نقشه کشی، تزئینات و دکوراسیون داخلی، مصالح ساختمانی و مباحث فنی و... (رجوع شود به بسته مقررات فقهی ساختمان)، ۹- چگونگی پیشگیری ساختاری از بیماری، ۱۰- چگونگی تقویت نقش خانواده در تعلیم و تربیت، ۱۱- چیستی و چگونگی عملکرد اجتماعی قوانین مادر در نظم اجتماعی، ۱۲- چیستی و چگونگی عملکرد مدیریت راهبردی بر فرض پذیرش ایده نظم اختیاری، ۱۳- بودجه ریزی ارتباطی، ۱۴ - الگوی فقهی محرومیت زدائی، ۱۵ - جدول فقهی تسخیر (تبیین خاصیت های نهایی اشیاء) و... مباحثه و تبیین نمی شود.
ریاست محترم مجمع تشخیص مصلحت نظام
در کنار سکوت عجیب محتوای آموزشی دانشگاه امام صادق علیه السلام، نسبت به مفاهیم فوق الذکر؛ تدریس و تأکید بر کتابهائی مانند نظریه پردازی درباره ارتباطات میان فرهنگی (ویلیام بی. گادیکانست)، و کتاب های اقتصادی پروفسور منکیو، به اختلال در فهم ایده مهم "تنظیم روابط انسانی در حوزه های ۱۳ گانه" (مفهوم اصلی تمدن اسلامی) و همچنین به ایجاد اختلال در فهمِ ارتباط سیاست های پولی و مالی و تنطیم بازار با تنظیم روابط انسانی - در ذهنیت اساتید و دانشجویان آن دانشگاه ارزشمند- منجر می شود.
والسلام علی من اتبع الهدی
علی کشوری - مدیر مدرسه فقهی هدایت
چهارشنبه ۲۱ مهر ۱۴۰۰ مصادف با ۶ ربیع الاول ۱۴۴۳ - قم مبارک
@bidari_dar_sabkezendegi
امام رضا (ع) در مورد مزاج شخصی چه فرمودند؟🔍
💫 امام رضا (ع) می فرمایند:
✍ بنگر چه چيزى با تو (مزاج هر شخص) ومعده تو سازگار است:
🌸 و بدنت از آن نيرو مىگيرد.
🌸 و آن را گوارا مى داند.
✅ چنينغذايى را براى خود برگير و آن را خوراڪ خود بدار .
📚 منبع: بحارالانوار، ج62، ص310
@bidari_dar_sabkezendegi
10.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥درمان انواع کم خونی و اُفت قندخون
آیتالله #ضیائی
#تغذیه
#درمان
#بانوان
#مزاج_شناسی #مزاج
@bidari_dar_sabkezendegi
آخرین تصمیمات ستاد کرونا در ایران:
"با کسانی که زنده مانده اند شدیدا برخورد میشود" 😏😂
رفتار نیکو با اهل سنت
در طول تاریخ تلاش استعمار بر این بوده است که بین شیعه و سنی اختلاف و درگیری ایجاد کند و آنها را به جان هم بیندازد تا حکومت کند. این تلاش در زمان ما با ظهور وهابیت و گروه های تکفیری همچون طالبان، القاعده، داعش، النصره و. . . به اوج خود رسیده است. بر همگان لازم است که با حفظ اصول مذهب و تبیین منطقی پایه های مذهب خویش، وحدت بین مسلمین را که در واقع پای فشردن بر نقاط مشترک است، حفظ نموده و رابطه ای حسنه ای با هم داشته باشند.
حضرت عسکری علیه السلام به شیعیان سفارش فرموده است که: «صلُّوا فِی عَشَائِرِهِمْ وَ اشْهَدُوا جَنَائِزَهُمْ وَ عُودُوا مَرْضَاهُمْ وَ أَدُّوا حُقُوقَهُمْ؛ بین عشایر آنان [اهل سنت] نماز بخوانید و در تشییع جنازة آنها شرکت کنید و بیماران آنان را عیادت و حقوق آنها را ادا کنید. » هرچند ظاهر عبارات فوق عام به نظر می رسد و شامل همۀ همسایگان و مسلمانان می شود؛ ولی با توجه به روایات دیگر اهل بیت علیهم السلام با همین مضمون در مورد اهل سنت، مراد از جملات فوق، شرکت در مراسمهای اهل سنت می باشد.
حضرت صادق علیه السلام نیز شبیه همین سفارشات را فرموده است که: «صَلُّوا فِی عشَائِرِهِمْ وَ اشهَدُوا جَنَائِزَهُمْ وَ عُودُوا مَرْضَاهُمْ وَ أَدُّوا حُقُوقَهُمْ...»
تحف، ص 890