💢 اعلام وجوب جهاد تبیین توسط رهبری، بعد از ۴۰سال تبلیغ دین، یعنی تاکنون خوب به تبلیغ و تعلیم دین نپرداختیم
💬 استاد علیرضا پناهیان
🔹 ما در تبلیغ دین ضعفهایی داریم که باید برطرف کنیم
🔹 معنای ضعف در تبلیغ، این نیست که حرفهای غلطی زده شده، حتماً حرفهایی زده شده که در اولویت نبوده یا حرفهای خوب ولی بیربط زده شده
🔹 برداشت و نتیجۀ نهایی از اینهمه تبلیغ و تبیین، این شده که الان در جامعۀ ما انواع سکولاریزم غلبه دارد؛ پس حتماً ما درست تبیین نکردهایم
__
🔹 رهبر انقلاب از جهاد تبیین به عنوان واجب عینی و فوری سخن گفتند، یعنی برای همۀ ما لازم است که برای تبیین، یک تلاش سنگین انجام بدهیم؛ از تبیین مسائل نظام و انقلاب تا تبیین اصل دین، که البته اینها بههم گره خورده است.
🔹 یکی از دلالتهای جهاد تبیین، این است که ما در تبیین دین، تا کنون ضعیف بودهایم. الان ما طلبهها در همۀ شبکههای تلویزیونی صحبت میکنیم، در مدرسهها و دانشگاهها هم درسهای دینی و معارف هست؛ پس حتماً اینها ضعیف بوده و ما در تبیین، ضعف داشتهایم.
🔹 اگر رهبر انقلاب بفرمایند «ما به یک تحول در عرصۀ شعر، نیاز داریم» این یعنی وضع شعر ما الان خوب نیست. ما چهل سال است که داریم دربارۀ دین صحبت میکنیم، اما تازه رسیدهایم به «جهاد تبیین»!
🔹 اگر تا حالا خوب تبیین کرده بودیم که این نیاز برطرف شده بود و الان باید به تبلیغ و تبیینِ عادی میپرداختیم نه جهاد تبیین! پس حتماً یک ضعفی در کار ما هست. نه اینکه حرفهای غلطی زده شده باشد، اما حتماً حرفهایی زده شده که آنچنان دارای اولویت نبوده است. حتماً حرفهای بیربط ولی خوب و صحیح و سرگرمکننده زده شده است.
🔹 یک مبلغ دینی و یک معلم دین، میتواند با غیرمفیدترین حرفهای خوب و صحیح، با هنر خودش مردم را سرگرم کند. اما باید دید که نتیجۀ این حرفها، چه بوه و چه چیزی تغییر کرده است؟
🔹 رهبر انقلاب حدود شش ماه پیش، صریحاً فرمودند که ما در تبلیغ، کمّاً و کیفاً ضعیف هستیم. حالا این تبلیغ میتواند در موضوعات اجتماعی و سیاسیِ روز باشد یا در موضوعات دینی.
🔹 بنده به عنوان یک طلبه، باید فکر کنم دربارۀ اینکه چه ضعفهایی در کار خودم بوده است، مثلاً دربارۀ کدام آیات قرآن باید بحث میکردم که این کار را نکردهام؟
🔹 اگر ما در تبلیغ و تبیین، ضعفی داریم که موجب امرِ «جهاد تبیین» شده است و اگر بخشی از این ضعف، در نحوۀ تبلیغ و تبیین دین هست، پس باید این ضعف را بشناسیم و آن را برطرف کنیم. شاید لازم باشد که ما یک ادبیات نو انتخاب کنیم، شاید لازم باشد که از زوایای جدیدی نگاه کنیم، شاید دربارۀ برخی از روشهای مرسوم باید بگوییم که این روشها غلط است.
🔹 بنده نمیخواهم نسبت به مبلغان ارجمند و معلمان دینی، بیان انتقادی یا چالشی داشته باشم، منتها برداشت کلی و نتیجۀ نهایی از اینهمه سخنان دینی، این شده است که الان در جامعۀ ما انواع سکولاریزم غلبه دارد و ذهن بسیاری از مردم درگیرِ آن است. پس حتماً ما درست تبیین نکردهایم و این را باید اصلاح کنیم.
🚩 شبکه افق - ۱۴۰۱/۰۱/۱۴
☀️ #بیداری_درسبک_زندگی
#bidari_dar_sabkezendegi
عضـویت در کــانال ایتا و سروش👇
@bidari_dar_sabkezendegi
🔴بلغمی مزاج ها و روزه داری
♻️ بلغمی مزاج ها، به خاطر سردی و تری، در بدنشان خون کمی وجود دارد و تحمل گرسنگی برایشان سخت است، لذا برای روزه داری باید غذاهای کثیر الغذا و قلیل الفضول مصرف کنند که خون زیاد تولید کند و فضله و مواد زائد کمی داشته باشد.
🔹بلغمی مزاجها باید با خوراک گرم حرارت معده خود را افزایش دهند و با تولید خون صفراوی حرارت بدن را بالا ببرند تا رطوبات تجمع یافته در بدن تحلیل رفته و تبدیل به دم شوند. بلغم، که دم نپخته است با حرارت تبدیل به دم می شود و دیگر ضعف نمیکنند مگر اینکه سحری غذاهای سردی مثل برنج، مرغ و ماهی و... مصرف کنند که دوباره معده را سرد کنند و دوباره بلغم و سودای خون را زیاد کنند که در این صورت باز ضعف می کنند.
🔹خوردن سحری، بسیار مهم است، زیرا اول باید ماده را تامین کرد بعد گرسنگی کشید. بعد از خوردن غذای کثیرالغذا و قلیل الفضول اگر گرسنگی بکشند اشکالی ندارد. از پرخوری در افطار و سحر بپرهیزند و غذایشان را بسیار بجوند .
🔹امام صادق (ع): بهترین سحری شما سویق و خرما است.(المحاسن ج۲ص۴۹) این دو غذا به سبب لطافت و هضم و جذب آسان انرژی بدن را مصرف نمی کنند و فرد دچار ضعف نمی شود، زیرا قند خرما به تدریج آزاد می شود. مصرف خرما با آب جوشیده ولرم رطوبت را در بدن نگه میدارد و از عطش می کاهد.
زرده تخم مرغ نیم برشت، عسل، شیره انگور، روغن حیوانی گاوی، خرما و سویق گندم از غذاهای کثیرالغذا و قلیل الفضول اند.
#تدابیر_رمضان
#بلغمی_مزاج
#ضعف_روزه_داری
#استاد_صادقیان
#مرجع_طب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃🌹🍃🌹🍃🌹🍃🌹🍃 *لاله ای که پس از 16سال ، پژمرده نشد* 🍃🌹🍃🌹🍃🌹🍃🌹🍃
شهدای ما دلیل بر حق بودن جبهه مقاومت ایران هستند. صلواتی هدیه کنیم🕊️
هر که بگوید:«اللّهم صلّ علی محمّد و آل محمّد(ص) خدا به او ثواب هفتاد و دو شهید عنایت می فرماید».
☀️ #بیداری_درسبک_زندگی
#bidari_dar_sabkezendegi
عضـویت در کــانال ایتا و سروش👇
@bidari_dar_sabkezendegi
♦️جغرافیای توحید و جغرافیای تثلیث
🔻 ادریس(ع) دیرین گونه فکر، حکومت و حکمت
📎لینک مطلب
https://t.me/forattanile/1541
💢همیشه از سوال های اصلی بشر، نسبت علم و دین بوده، نسبتی که در دوره مدرن به تباین و تمایز مطلق این دو رسیده است، مسئله #علم_دینی نیز امروز از مسائل مهم در قاموس تفکر انقلاب اسلامی است.
⭕️تاریخ فلسفه (در نظر غرب) منشاء اندیشه بشری را ملطیه(غرب ترکیه امروزی) و یونان باستان و تحدیداً دوره سقراط،افلاطون و ارسطو میداند، دوره ای که فاصله چندهزار ساله با شکل گیری تمدن در غرب آسیا دارد.
🔻چه طور خالق عالم از تنزیل علم، تزکیه و حکمت سخن گفته در صورتی که به ادعای غرب اولین اندیشمندانِ تاریخ دون شأن رسالی و اندیشه شان دون از سعادت بشر و تعیین هدف خلقت بودند؟
🔻غرب آسیا که مصدر اولین تمدن های بشری بوده و سلسله انبیاء از آدم (ع) به بعد در این منطقه میزیستند چگونه فاقد متفکرین و اندیشمندان بوده است؟
🔻فلسفه غرب که ابتداً با تثلیث " کمیت، کیفیت، کلمه" شروع شد نسبتش با اندیشه ای(حکمت) که همراه کتاب نازل گردید چیست؟
🔻مترجمین به غلط یا سوء نیت، فلسفه را به حکمت ترجمه کردند، تاریخ حکمت که تنزیل شده( انزل معهم الکتاب و الحکمة) و جوهره اش توحید است،
نسبتش با تاریخ فلسفه که چند هزار سال بعد از ارسال رُسل و تنزیل حکمت و کتاب به انبیاء شروع شده چیست؟
💢حکمت، حکومت، حکم و حاکم همه از یک خانواده در لغت اند، نسبت حکمت و حکومت چیست؟
💢ادریس(ع) از انبیايي که کمتر درموردش گفته شده، ششمین خلیفه و نوه حضرت آدم و پدرِ پدربزرگ نوح نبی است(نوح ابن لامک ابن متوشیلخ ابن ادریس).
✅ کلمه ادریس مشتقی از کلمه درس است، حضرت ادریس(ع) پدر علم، حکمت، حکومت، اندیشه و زبان بشری است. اسم این نبی در زبان سومری " انمی دورانا" به معنای ساکن آسمان است، قرآن نیز از عروج ادریس سخن گفته(و رفعناه علیا) اما از اسرائیلیت موجود در داستان ادریس(ع) سکونت در آسمان ها بعد از عروج است. "اینوک" در زبان یونان قدیم، "ادراکوس" در یونان بعد از اسکندر، نیز اسم های دیگر حضرت ادریس در زبان های مختلف اند.
✅هرمس نام دیگر حضرت ادریس است که پدر هرمنوتیک و علم تأویل دانسته شده. "خنوخ" یا اخنوخ در زبان حبشی نام دیگر حضرت ادریس است که از کتاب های اصلی کلیسای کاتولیک حبشه کتاب خنوخ بوده، قسمت قابل توجهی از این کتاب حاوی "آیات الهی" و شباهت زیادی به کتاب "توحید مفضل" امام جعفر صادق(ع) دارد.
✳️ادریس(ع) اولین (رسول) پیامبر دارای رسالتِ دعوت بوده، ادریس موفق به برقراری حکومت دینی به عنوان اولین حکومت تاریخ بشریت در بین النهرین بوده، شواهد تاریخی اکتشاف اولین "خط" و "قانون" را در بین النهرین و ایضاً میدانند، دو امری که نسبت مهمی با حکمت نازل شده بر ادریس و حکومتش در بین النهرین به مرکزیت مسجد سهله دارد.
🔰فلذا
✳️جغرافیای تثلیث تحریف کننده اصلی میراث ادریس(ع) از جغرافیای توحید در علم، فکر و حکومت است، حکمت نازل شده بر ادریس مصدر خیلی از علوم مثل زبان، نجوم، ریاضیات است که امروز از ذات خود دور شدند، تحریف اصلی تنزل حکمت در جغرافیای توحید به فلسفه در جغرافیای تثلیث است، "آیات الهی" لُب و قلبِ حکمت است، همان طور که در کتاب خنوخ به کرّات از آیات الهی سخن گفته شده. تحریف فلسفه تنزل مفهوم آیت (معنی عالم) به "آرخه"(ماده المواد عالم) بود، مفهومی که در جغرافیای غرب ترکیه(ملطیه) و یونان به وجود آمد و هزاران سال مادی نگری عالم منقطع از وحی را در غرب به عنوان شاه لوده اصلی تفکر قرار داد.
▫️مصادر
📎برنامج الملتقی_ الحلقه الثالثه_ علامه السید سامی البدری
https://b2n.ir/z03818
📎کتاب نبی الله ادریس بین المصریه القدیمه و الیهودیه و الاسلام تالیف دکتر هدی درویش
📎کتاب اساطیر الیهود احداث و شخصیت عهد القدیم من بده الخلیقه الی یعقوب
📎کتاب هرمس الحکیم مثل الرحمه بین الالوهیه و النبوه تالیف احمد غسان اسباتو
📎کتاب اخنوخ سابع الاباء تالیف الخوری بولس الفغارلی نشر الرابطه الکتابیه
☀️ #بیداری_درسبک_زندگی
#bidari_dar_sabkezendegi
عضـویت در کــانال ایتا و سروش👇
@bidari_dar_sabkezendegi
12.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 حضرت آیتالله خامنهای: دشمنان با اسلامِ بدون جهاد، کاری ندارند
🌙 مجموعه #درسها_و_عبرتها | نکات جلسات تفسیر قرآن که در سال ۱۳۶۱ ایراد شده است
☀️ #بیداری_درسبک_زندگی
#bidari_dar_sabkezendegi
عضـویت در کــانال ایتا و سروش👇
@bidari_dar_sabkezendegi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞از رهبری سوال می شود بعد از شما چه بر سر این انقلاب و این نظام با اینهمه دشمن خواهد آمد ؟
👈ایشان چنین پاسخ میدهند ..
☀️ #بیداری_درسبک_زندگی
#bidari_dar_sabkezendegi
عضـویت در کــانال ایتا و سروش👇
@bidari_dar_sabkezendegi
.
⭕️ از بصیرت با آگاهی کم تا آگاهی زیاد بیبصیرت
♻️ وقتی از بصیرت ، یعنی نگرش عمیق و مبانی صحیح برخوردار باشی ، با مختصر آگاهی راه را پیدا میکنی و هرگز فریب نمی خوری .
⚠️ ولی اگر بصیرت و نگرش صحیح نباشد ، با نگاه به تمام واقعیتها هم راه را پیدا نمیکنی و آگاهی دردی را دوا نخواهد کرد...!!
🌀 #بصیرت👈 زوایه نگاه درست میدهد و نگاه از زاویۀ درست موجب نتیجهگیری درست میشود👌
💌
🍃 #استاد_پناهیان
☀️ #بیداری_درسبک_زندگی
#bidari_dar_sabkezendegi
عضـویت در کــانال ایتا و سروش👇
@bidari_dar_sabkezendegi
روز به روز ملاک ها سخت تر میشود 🔴
✳️← اوائل انقلاب مسلمان بودن مغتنم بود. بعد کمکم معلوم شد مسلمانی دردی را دوا نمیکند و فرد باید مومن هم باشد و اسلام در قلبش نفوذ کرده باشد...💯
🔹 بعد به مرور معلوم شد بعضیها ایمان دارند اما نه به تمام دین؛ این هم به درد نمیخورد و ایمان به تمام دین لازم است.
➖الان میبینیم ایمان هم کافی نیست بلکه←#عمل→ هم لازم است .
💌
🍃 #استاد_پناهیان
☀️ #بیداری_درسبک_زندگی
#bidari_dar_sabkezendegi
عضـویت در کــانال ایتا و سروش👇
@bidari_dar_sabkezendegi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 با توجه به فرمایشات رهبر معظم انقلاب،کشف حجاب در ملأ عام، در جامعه و حکومت اسلامی، حرام شرعیست که باید با آن قاطعانه برخورد شود...
☀️ #بیداری_درسبک_زندگی
#bidari_dar_sabkezendegi
عضـویت در کــانال ایتا و سروش👇
@bidari_dar_sabkezendegi
🍱 اصول تغذیه در ماه مبارک رمضان
➕ شاید سوال شما مخاطبان محترم این باشد که تغذیه در سحر و افطار از لحاظ مزاجی چگونه باید باشد. ما در این تصویر برخی قوانین تغذيه برای روزه داران را ارائه کرده ایم. لطفا برای خانواده و دوستانتون ارسال کنید تا با روزه گرفتن دچار مشکل نشوند❤️
#روزه
☀️ #بیداری_درسبک_زندگی
#bidari_dar_sabkezendegi
عضـویت در کــانال ایتا و سروش👇
@bidari_dar_sabkezendegi
🔴 خوراکی های قرآنی: عسل
♻️ آیه ۶۹ سوره نحل: فيهِ شِفاءٌ لِلنَّاسِ (در آن [عسل] برای مردم شفاست)
🔹مصرف عسل به قصد شفایی که خداوند در قرآن فرموده است انسان را از خطر ابتلا به بسیاری از امراض نگهداری میکند.
🔹در قرآن شفا برای دو مورد استعمال شده است یکی در مورد عسل و مورد دیگر خود قرآن است که آیه ۸۲ سوره اسرا است: وَنُنَزِّلُ مِنَ الْقُرْآنِ مَا هُوَ شِفَاءٌ وَ رَحْمَةٌ لِلْمُؤْمِنِينَ (و ما آنچه از قرآن فرستادیم شفا و درمان و رحمت برای اهل ایمان است)
🔹پیامبر اکرم(ص): شما را به دو شفا توصیه میکنم: عسل و قرآن (حدیث ۱۸۶۴ دانشنامه احادیث پزشکی)
🔹عسل شفا، برای همه مردم است ولی قرآن شفای جسم و جان مومن است.
🔹پیغمبراکرم ﷺ می فرمایند: اگر در چیزی شفا باشد در تیغ حجامت و شربت عسل است.(حدیث ۱۸۷۶ دانشنامه احادیث پزشکی)
🔹 عسل ، درمان هر دردی است و حامل دارو است، یعنی این قابلیت را دارد که دارو را در بدن حمل کند و به محلی که این دارو می خواهد اثر گذارد، ببرد و همچنین تأثیرگذاری دارو را تشدید می کند.
#خوراکی_های_قرآنی
#شفا_در_قرآن
#عسل
#حجامت
☀️ #بیداری_درسبک_زندگی
#bidari_dar_sabkezendegi
عضـویت در کــانال ایتا و سروش👇
@bidari_dar_sabkezendegi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴🔺 دوست داران امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) قدردان وجود رهبر معظم انقلاب باشند.
استاد#شجاعی
☀️ #بیداری_درسبک_زندگی
#bidari_dar_sabkezendegi
عضـویت در کــانال ایتا و سروش👇
@bidari_dar_sabkezendegi