🔲 توصیه ها و تدابیر طب اسلامی
⬛️ در پیاده روی اربعین حسینی
☀️ #بیداری_درسبک_زندگی
#bidari_dar_sabkezendegi
عضویت در کانال ایتا، سروش، روبیکا و تلگرام👇
@bidari_dar_sabkezendegi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگر از عقب مسجد، صدای کودک نیامد ،این محله عقبه ندارد...
برای تقویت نسل ما، مسجد باید تقویت شود.
☀️ #بیداری_درسبک_زندگی
#bidari_dar_sabkezendegi
عضویت در کانال ایتا، سروش، روبیکا و تلگرام👇
@bidari_dar_sabkezendegi
🌺 #اوقات_فراغت_و_معنویت
🔰چرا پیامبر صلی الله علیه و آله گاهی کعبه را رها میکرد و برای عبادت به کوه میرفت؟
دعای ندبهای که در کنار دریا میشود خواند، آیا جای دیگر میشود خواند؟!
🔻چرا پیامبر صلی الله علیه و آله که ثواب عبادت در کنار خانۀ کعبه را میدانست، گاهی آن را رها میکرد و برای عبادت به کوه میرفت؟
🔺چرا ایشان دست از کوهنوردی برنمیداشت؟ مگر ایشان در کوه چه میدید و چه بهرهای میبرد؟
🌷امام هادی علیهالسلام میفرماید:
«پیامبر صلی الله علیه و آله به کوه حرا میرفت و آثار رحمت خدا در طبیعت را میدید و متذکر حضرت حق میشد»
ایشان مسیر رشد و نموّ شخصیت پیامبر صلی الله علیه و آله را در طبیعت توصیف میکند و این راه برای همۀ ما باز است. ✅
🌷وقتی امام رضا علیهالسلام میفرماید نگاه به دریا عبادت است(صحیفه امامرضا(ع)/۹۰)
ما انتظار داریم اهالی معنویت و انقلابیگری در کنار دریاها یادمانهای معنوی و عبادتگاه برقرار کنند؛ البته این کار با وجود تفریحگاهها منافاتی ندارد.✔️
🔹دعای ندبهای که در کنار دریا میشود خواند، آیا جای دیگری میتوان خواند؟!
نماز شبی که در کوه میشود خواند، آیا در خانه میشود خواند؟!
اگر میشد که پیامبر صلی الله علیه و آله برای عبادت به کوه نمیرفت!
#استاد_پناهیان
☀️ #بیداری_درسبک_زندگی
#bidari_dar_sabkezendegi
عضویت در کانال ایتا، سروش، روبیکا و تلگرام👇
@bidari_dar_sabkezendegi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چندی قبل یک بنده خدایی صاحب اولاد شده بود. نوزاد را نزد روحانی محله می برد و اذان و اقامه در گوش نوزاد گفته می شود؛ اما تصمیم می گیرد که برای تبرک، نوزاد را پیش آیت الله ناصری هم ببرد و به ایشان نمی گوید که اذان و اقامه در گوش نوزاد خوانده شده است.
به ایشان می گوید که لطفا اذان در گوش فرزندم بگویید، ایشان هم می پذیرند و بچه را می گیرند؛ اما وقتی به صورت نوزاد نگاه می کنند، می گویند: "اینکه اذان برایش گفته اند، چرا اذیت می کنید؟"
خودتان فیلم این کرامت را ببینید.
☀️ #بیداری_درسبک_زندگی
#bidari_dar_sabkezendegi
عضویت در کانال ایتا، سروش، روبیکا و تلگرام👇
@bidari_dar_sabkezendegi
امام رضا علیهالسلام می فرمایند:
🔻جماع پیدرپی بدون غسل باعث
🔻جنون فرزند میشود. زیاد خوردن
🔻تخم مرغ و استمرار بر آن، باعث
🔻بیماری طحال وگاز معده میشود
📚طب الرضا، ص 75.
☀️ #بیداری_درسبک_زندگی
#bidari_dar_sabkezendegi
عضویت در کانال ایتا، سروش، روبیکا و تلگرام👇
@bidari_dar_sabkezendegi
با عدم رعایت این آداب، اگر به زیارت امام حسین (ع) نروید بهتر است!
ائمه معصومین (ع) سفارش زیادی بر زیارت حضرت سیدالشهدا (ع) داشتهاند، اما آدابی برای این زیارت بر شمردهاند و در برخی موارد به شیعیان نهیب زده و زیارت نکردن را از زیارت با رعایت نکردن برخی آداب بهتر دانستهاند.
برای زیارت امام حسین (ع) در مناسبتهای مختلف، فضیلتهای زیادی ذکر شده است که یکی از زیارتهای مورد تأکید در روایات، زیارت امام حسین (ع) در روز اربعین است. امام حسن عسکری (ع) یکی از پنج نشانه مؤمن را زیارت اربعین میدانند و میفرمایند: مؤمن پنج علامت دارد: خواندن ۵۱ رکعت نماز در شبانهروز (نمازهای واجب و نافله)، زیارت اربعین، به دست کردن انگشتری دردست راست، به خاک ساییدن پیشانی (سجده رفتن بر خاک)، و بلند خواندن بسم الله الرحمن الرحیم در نماز.
اما خود ائمه معصومین (ع) که سفارش زیادی بر زیارت حضرت سیدالشهداء (ع) داشتند، آدابی برای این زیارت بر شمردهاند و در برخی موارد به شیعیان نهیب زده و زیارت نکردن را از زیارت با عدم رعایت برخی آداب بهتر دانستهاند.
امام حسین (ع) را محزون و ژولیده زیارت کنید
از حضرت امام صادق علیه السلام نقل شده، چون میخواهی به زیارت امام حسین علیهالسلام بروی، آن حضرت را محزون و غمناک و ژولیده و غبارآلود و گرسنه و تشنه زیارت کن که آن جناب با این احوال شهید شد و حاجات خود را بخواه و از کربلا بازگرد، و آن را وطن خود قرار مده. بدین معنا که پس از زیارت از کربلا خارج شوید. در روایت دیگری فرمودند که بیشتر از سه روز در کربلا نمانید.
هیئت ظاهرى زائر، باید متناسب حضور بر سرِ مزار شهدا باشد؛ لذا ادب حضور، ایجاب مىکند که نه تنها زائر، خود را زینت نکند؛ بلکه توصیه شده با چهرهاى ژولیده و غمبار، وارد حرم شریف امام حسین علیهالسلام شود. عطر نزدن و سرمه نکشیدن و آرایش نکردن از جمله توصیههای این سفر زیارتی است «وَلاتَدَّهِنْ وَ لاتَکتَحِل حتّی تَأتِیَ الفُرات». در روایت ابو حمزه ثمالى (ره)، از امام صادق علیه السلام باب زیارت حضرت امام حسین علیه السلام نقل شده:، چون به نینوا رسیدى بارهاى خود را در آنجا بگذار، و به چشم سرمه نکش، و تا زمانی که در آنجا اقامت دارى گوشت مخور.
با عدم رعایت این آداب، اگر به زیارت امام حسین (ع) نروید بهتر است!
زائر در سفر زیارت آن حضرت نباید توشه خود را از غذاهاى لذیذ مانند بریانى و حلواجات قرار دهد، بلکه برای خوراکش نان با شیر یا ماست تهیه کند.
از امام صادق علیه السّلام روایت شده که فرمود: شنیدم جماعتى به زیارت امام حسین علیه السلام میروند، و با خود سفرههایى برمىدارند که در آنها بزغالههاى بریان و حلواجات هست! اگر به زیارت قبر پدران یا دوستان خود بروند قطعا این خوراکیها را با خود برنمیدارند.
در حدیث معتبر دیگرى نقل شده است که امام صادق علیه السلام به مفضل بن عمر فرمود: زیارت کنید امام حسین علیه السلام را بهتر از آن است که زیارت نکنید، و زیارت نکنید بهتر از آن است که زیارت کنید، مفضل عرضه داشت: پشتم را شکستى! فرمود: واللّه اگر به زیارت قبر پدران خود بروید، اندوهگین و غمناک میروید، و به زیارت آن حضرت که میروید سفرهها با خود برمیدارید، درحالیکه باید ژولیده و گردآلود بروید.
شیخ عباس قمی مینویسد: پس براى اغنیا و تجار چه اندازه شایسته است، که این مطلب را در این سفر ملاحظه کنند و هرگاه در شهرهایى که تا کربلا بین راه ایشان است، عدهاى از دوستانشان ایشان را دعوت و میهمانى میکنند و در زمان حرکت سفرههاى آنان را از پختههاى لذیذ، و مرغ بریان و سایر غذاها پر مىکنند، نپذیرند و بگویند: ما مسافر کربلا هستیم، و براى ما تغذیه به این غذاها شایسته نیست.
ما در جشن عروسی نیستیم
شیخ کلینى صاحب کتاب شریف کافی روایت کرده است که بعد از شهادت حضرت سید الشهدا علیه السلام همسر کلبیّه آن حضرت اقامه عزا نمود، گریست و سایر زنها و خدمتکاران گریستند، تا حدى که اشکهاى آنها خشک شد، از جایى براى آن مخدّره «جونى» هدیه فرستادند، که معنى آن را مرغ قطا گفتهاند، این هدیه براى این بود که از خوردن آن در گریستن بر امام حسین علیه السّلام قوت بگیرند، چون آن بانوى محترمه آن را دید پرسید چیست؟ گفتند: هدیهاى است که فلانى براى شما فرستاده، تا در ماتم امام حسین علیه السلام به آن استعانت بجویید، فرمود: «ما که در جشن عروسى نیستیم، ما را چه به این خوراک؟» پس دستور داد تا آن را از خانه بیرون بردند.
تواضع و فروتنی در برابر زائران
از دیگر مسائلى که در سفر زیارت امام حسین (ع) مستحب است، تواضع و فروتنى و خشوع و راه رفتن همانند بنده ذلیل است، پس کسانى که در راه زیارت آن حضرت، بر این مرکب سوار مىشوند، باید خیلى متوجه خود باشند، که بر سایر زائران و بندگان خدا، که به سختى و مشقت به کربلا میروند، بزرگى نکنند و تکبر نورزند و آنان را زه چشم حقار
ت نبینند. پا برهنه و همچون بندگان حرکت نمودن؛ «وَامْشِ حافیاً وَامْشِ مَشْیَ العَبد الذَّلیل».
شیخ کلینى (ره) به سند معتبر از ابو هارون روایت کرده: من در خدمت امام صادق (ع) بودم، به جمعیتى که نزد ایشان بودند فرمود: شما را چه شده که به ما استخفاف مینمایید؟ از میان آنها مردى از اهل خراسان برخاست و گفت: پناه میبریم به خدا از این که ما به شما یا به چیزی از امر شما استخفاف کنیم و آن را کوچک شماریم، فرمود: آرى تو خودت یکى از آنانى هستى، که سبک شمردى و خوار کردى مرا! آن مرد گفت: به خدا پناه میبرم که من شما را خوار کرده باشم.
فرمود: واى بر تو، وقتى که نزدیک به جحفه بودیم، آیا نشنیدى که فلان کس به تو گفت: مرا به اندازه یک میل راه سوار کن، به خدا سوگند من از پیمودن راه خسته شدم، به خدا قسم تو سر به سوى او بلند نکردى، و او را سبک شمردى، و هرکه مؤمنى را خوا رکند ما را خوار کرده، و حرمت ما را تباه کرده است!
پس باید با سایر زائران با نیکویی و تواضع رفتار کرد «یَلْزَمُکَ حُسْنَ الصَّحابَهِ لِمَنْ یَصحَبُکَ».
رعایت سکوت
در حدیثى از امام صادق (ع)، توصیه شده که هنگام زیارت سیدالشهدا (ع)، زائر براى تأسّى به فرشتگان حاضر در حرم مطهر آن امام علیه السلام، شایسته است که سکوت را مراعات کند و جز خیر و نیکى، بر زبان جارى نسازد. ظاهرا مقصود از «خیر» در اینجا، خواندن زیارت نامه و نماز و دعا و ذکر و مانند آن است. پس زائر کربلا باید با حضور قلب از سخن بیهوده و شوخی و مزاح پرهیز «وَاقِلّ مِنَ الکَلامِ وَالمِزاح» و مشغول به توسل و ذکر خدا باشد «وَأَکْثِر مِنَ اللَّهِ تَعالی». مرحوم آیتالله بهجت میفرمودند: خدا میداند در این حرمها چه ملائکهای و چه اولیایی به طواف مشغولاند. صدا بلند نکنید و فریاد نزنید، آنها متأذی میشوند.
اجازه ورود خواستن
حرم امام معصوم (ع)، در واقع، خانه خاندان پیامبر خدا (ص) و یکى از خانههاى پیامبر (ص) محسوب مىشود. از این رو، وارد شدن به آن، بدون اجازه، شایسته نیست. مرحوم آیتالله بهجت میفرمودند: «از اهمّ آداب زیارت این است که بدانیم بین حیات معصومین (ع) و مماتشان هیچ فرقی وجود ندارد؛ یعنی الان هم امام حیّ است و حرفت را میشنود.» لذا ادب، ایجاب مىکند که پیش از ورود به آن، از خدا و پیامبر (ص) و اهل بیت (ع)، اذن دخول، گرفته شود. نکته جالب توجه، این که در باره تأثیر خواندن اذن دخول، از امام صادق علیه السلام روایت شده که فرمود:
فَإِن خَشَعَ قَلبُکَ وَ دَمِعَت عَینُکَ، فَهُوَ عَلامَةُ الإِذنِ؛ فَادخُل. پس اگر دلت خاشع (تسلیم) و اشکت سرازیر شد، نشانه صادر شدن اذن است. پس داخل شو.
داشتن حالت خشوع و تضرّع هنگام ورود به کربلاى حضرت حسین علیه السلام، نشانه پذیرش امام و اذن اوست. اگر چنین حالى به زائر دست داد، خوشا به حالش! در غیر این صورت، شایسته است که به حال اضطرار، قدرى توقّف کند، انشاءالله که مشمول عنایتهاى آن حضرت بشود.
نماز خواندن در حرم امام حسین (ع)
نماز واجب و مستحبّ را نزد قبر امام حسین علیه السّلام بخواند، زیرا نماز نزد آن حضرت مورد قبول است.
سیّد ابن طاووس فرموده: با تمام وجود بکوش که نماز واجب و مستحب در حایر شریف از تو فوت نشود، همانا روایت شده: نماز واجب نزد آن حضرت برابر است با حج و نماز مستحب مساوى است با عمره.
ابن قولویه از امام باقر علیه السلام روایت کرده که به شخصى فرمود: اى فلان تو را چه مانع است، که هرگاه حاجتى برایت روى دهد، نزد قبر حسین صلوات اللّه علیه بروى، و چهار رکعت نماز نزد او بخوانى، آنگاه حاجت خود را از خدا بخواهى به درستى که نماز واجب نزد آن حضرت برابر با حج، و نماز مستحب مساوى با عمره است.
شخصی از مرحوم آیتالله بهجت پرسیده بود: «آقا، برای چه اینقدر در حرم وقت میگذارید؟» فرموده بود: «فلان آقا [آیتالله سید حسین قمی]زیارتش در حرم حضرت سیدالشهدا (ع) چهار ساعت طول میکشید. در حد مرجعیت بود. حتی یک دفعه زلزله شد و همه مردم فرار کدند. ایشان همانجا ماند. ازدحام طوری بود که روی سروکله ایشان میپریدند، ولی ایشان نشسته بود. از ایشان پرسیدند: آقا شما خسته نمیشوید؟ میگفت: من خودم را در بهشت میبینم. چرا بیرون بیایم؟»
زائر امام حسین (ع) در رعایت این آداب باید دقت فراوانی داشت، اما اگر کسی از روی ناآشنایی و عدم آگاهی این آداب را رعایت نکرد، نباید او را سرزنش کرد، چرا که زائر حضرت اباعبدالله الحسین (ع) از احترام ویژهای برخوردار است. بهترین شیوه برای آموزش آداب زیارت به دیگران، آموزش عملی است. حضرت امام صادق (ع) میفرماید: کونوا دُعاةً لِلنّاسِ بِغَیرِ ألسِنَتِکُم، لِیَرَوا مِنکُمُ الوَرَعَ وَالاِجتِهادَ وَالصَّلاةَ وَالخَیرَ، فَإِنَّ ذلِکَ داعِیَةٌ. مردم را با غیر زبان خود دعوت کنید، تا پارسایى و سخت کوشى و نماز و خوبى را از شما ببینند؛ زیرا اینها، خود مبلّغند.
پینوشتها:
۱- ابن قولویه
، کامل الزیارات.
۲- ثقةالاسلام کلینی، فروع کافی.
۳- شیخ عباس قمی، مفاتیح الجنان.
۴- شیخ محمدتقی بهجت، رحمت واسعه.
☀️ #بیداری_درسبک_زندگی
#bidari_dar_sabkezendegi
عضویت در کانال ایتا، سروش، روبیکا و تلگرام👇
@bidari_dar_sabkezendegi
چرایی آسایش کفار در دنیا
مهلت به کافران برای افزایش گناهان
وَلَا یحْسَبَنَّ الَّذِینَ كَفَرُوا أَنَّمَا نُمْلِی لَهُمْ خَیرٌ لِّأَنْفُسِهِمْ إِنَّمَا نُمْلِی لَهُمْ لِیزْدَادُوا إِثْمًا وَلَهُمْ عَذَابٌ مُّهِینٌ (۱۷۸)
و کسانی که کافر شدند، گمان نکنند مهلتی که به آنان میدهیم به سودشان خواهد بود، جز این نیست که مهلتشان میدهیم تا بر گناه خود بیفزایند، و برای آنان عذابی خوار کننده است. (آل عمران، ۱۷۸)
توضیح:
سنت «استدراج» به عنوان یکی از دلایل بهرهمندی بیشتر کافران از رفاه دنیوی است. سنت دیگر الهی در این زمینه، سنت «املاء» است؛ به این معنا که خداوند به همهی انسانها؛ از جمله کافران؛ مهلت میدهد تا شاید از راه باطل بازگشته و توبه نموده یا بر گناه خویش افزوده و در گمراهی بیشتر فرو روند. این از مظاهر رحمت پروردگار است که بندگان را ـ با آنکه حجت بر آنان تمام گشته است ـ فوراً مجازات نمیکند، ولی همین رحمت برای کافران نتیجهی عکس میدهد؛ زیرا آنان از این فرصت بهره نمیگیرند و عذاب خویش را سختتر میگردانند. توجه به دو سنت «استدارج» و «املاء»، فلسفهی آسایش کفار در دنیا را تا حد زیادی روشن میسازد.
حدیث:
امام رضا(ع): «وَ اللهِ مَا عَذَّبَ اللهُ بِشَیْءٍ أَشَدَّ مِنَ الْإِمْلَاءِ؛
به خدا سوگند! خداوند به چیزی سختتر از «املاء: مهلت برای افزایش گناه کافران» عذاب نکرده است.» رجالکشی: ص۵۵۴ ح۱۰۴۵.
☀️ #بیداری_درسبک_زندگی
#bidari_dar_sabkezendegi
عضویت در کانال ایتا، سروش، روبیکا و تلگرام👇
@bidari_dar_sabkezendegi
عذاب استدراجی کفار با نعمتها
وَالَّذِینَ كَذَّبُوا بِئَایَاتِنَا سَنَسْتَدْرِجُهُم مِّنْ حَیثُ لَا یعْلَمُونَ (۱۸۲) وَأُمْلِی لَهُمْ إِنَّ كَیدِی مَتِینٌ (۱۸۳)
و کسانی که آیات ما را تکذیب کردند، به تدریج ازجایی که نمیدانند [به ورطهی سقوط و هلاکت میکشانیم تا عاقبت به عذاب دنیا و آخرت دچار شوند.](۱۸۲) و به آنان مهلت میدهیم؛ [زیرا از سیطرهی قدرت ما بیرون رفتنی نیستند] یقیناً تدبیر و نقشهی من استوار است.(۱۸۳) (اعراف)
توضیح:
برای فهم یکی از مهمترین حکمتهای بهرهمندی کافران از نعمتهای دنیوی و عدم مجازات فوری آنان، باید دو سنت خداوندی «استدراج» و «املاء» را تبیین نمود. «استدراج» به این معناست که خداوند نعمتهای خود را بر کافران و گناهکاران را به تدریج افزایش داده و آنان را از استغفار و توبه باز دارد. بدین ترتیب، غرق شادی و سرخوشی شده و به دنیا دل بستهتر میشوند. آنگاه به یک باره در هنگام مرگ، آن نعمتها را از آنان میگیرد تا عذاب دل کندن از تعلقات دنیایی بر سختی مرگشان افزوده گردد. بنابراین، ثروت و دارایی دنیا برای برخی، مقدمهی عذاب سخت خداوند است. از این روی، نباید به جلوههای دنیایی تعلق خاطر داشت و دل بست.
حدیث:
امام علی(ع): «یا ابْنَ آدَمَ إِذَا رَأَیتَ رَبَّكَ سُبْحَانَهُ یتَابِعُ عَلَیكَ نِعَمَهُ وَ أَنْتَ تَعْصِیهِ فَاحْذَرْهُ؛
ای فرزند آدم! اگر دیدی با آنکه از فرمان خدا سرپیچی میکنی ـ خداوند همچنان نعمتهایش را پیدرپی بر تو میفرستد، از [مکر و عذاب] او بترس!». نهج البلاغه، حکمت۲۵.
☀️ #بیداری_درسبک_زندگی
#bidari_dar_sabkezendegi
عضویت در کانال ایتا، سروش، روبیکا و تلگرام👇
@bidari_dar_sabkezendegi
رئیسی در جلسه هیئت امنای بنیاد ملی نخبگان:
حمایت از نخبگان تکلیف دولت است/تمرکز جریان استکبار بر جذب نخبگان
۱۴۰۱/۰۶/۰۲
رئیس جمهور محترم ،حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی در سیزدهمین جلسه هیئت امنای بنیاد ملی نخبگان که پس از ۱۱ سال تشکیل شد، گفت: تشکیل بنیاد ملی نخبگان با هدف شناسایی و حمایت از جوانان مستعد و فرهیخته، نتیجه نگاه حکمتآمیز رهبر معظم انقلاب بود. امروز موضوع نخبگان و حمایت از آنان دغدغه دولت مردمی است و این نگاه باید در همه ارکان دولت هم حاکم باشد.
وی با اشاره به ضرورت فراهم کردن زمینه فعالیت نخبگان در بخشهای مختلف کشور، ادامه داد: فعالیت مراکز علمی معتبر و حضور اساتید و شخصیتهای علمی فرهیخته در این مراکز میتواند بستر مناسبی برای فعالیت استعدادهای جوان باشد. یک دانشجوی نخبه وقتی میبیند زمینه تداوم رشد علمی و حرفهای او در کشور فراهم است، ماندن در کشور خود را به رفتن ترجیح میدهد.
حمایت از نخبگان تکلیف دولت و نظام حکمرانی و عین عدالت است
رئیسجمهور توجه به معیشت و رفاه نخبگان را عامل دیگری در راستای حفظ آنان در داخل کشور دانست و تصریح کرد: حمایت از نخبگان و استعدادهای برتر، به نوعی تکلیف دولت و نظام حکمرانی کشور و عین عدالت است. نباید اجازه دهیم نخبگان کشور بخاطر مشکلات مالی و معیشتی از مسیر علمپژوهی و فعالیتهای دانشبنیان خارج شوند.
رئیسی همچنین برلزوم فراگیرتر شدن دایره شناسایی نخبگان تأکید و خاطر نشان کرد: شناسایی نخبگان از مسیر المپیادهای علمی و کنکور یکی از راههای جذب نخبگان است. بنیاد ملی نخبگان باید سازوکارهای دیگری هم طراحی کند تا نخبگان در دانشگاهها، اندیشکدهها، حوزهها، مجامع علمی، سازمانها و دیگر عرصهها نیز شناسایی شوند و مورد حمایت حمایت قرار گیرند.
وی ادامه داد: باید سازو کاری طراحی شود تا دستگاههای مختلف و بویژه سازمانهای مردمنهاد امکان معرفی استعدادهای برتر و افراد نخبه را به بنیاد ملی نخبگان داشته باشند.
ترغیب نخبگان به تحصیل در رشتههای علومانسانی و پایه از برنامههای خوب بنیاد ملی نخبگان است
رئیسجمهور در بخش دیگری از سخنانش، طراحی روندهایی برای ارتقای شرایط بکارگیری نخبگان در دستگاهها را مورد تاکید قرار داد و گفت: در کنار تلاش برای جذب استعدادهای برتر از سوی خود بنیاد ملی نخبگان، به فکر افزایش بهرهوری دستگاهها از محل بکارگیری نخبگان نیز باشید و برای دستگاهها در جذب و بهرهگیری شایسته از توان و دانش نخبگان امتیاز تعیین کنید، تا خود آنها نیز انگیزه بیشتری برای ایفای نقش در این زمینه پیدا کنند.
رئیسی بهرهگیری از نخبگان در ساختار اداره کشور و نیز توجه ویژه برای ترغیب تحصیل نخبگان در رشتههای علوم انسانی و علوم پایه را نیز از برنامهها و اقدامات مفید بنیاد ملی نخبگان برشمرد و افزود: تلاش کنید نخبگان برای ورود به بازار کار در حوزه تخصصی خودشان توانمند شوند.
وی در ادامه سخنانش با اشاره به سیاست استعماری غارت ثروت کشورها توسط دولتهای مستکبر تاکید کرد: حفظ نخبگان در کشور نیاز به ساز و کارهای عملیاتی دارد. همان جریان استکباری که روزگاری به منابع و ثروتهای ملتهای دیگر دستاندازی میکرد، امروز روی جذب نخبگان و استعدادهای برتر دیگر کشورها تمرکز کرده است.
☀️ #بیداری_درسبک_زندگی
#bidari_dar_sabkezendegi
عضویت در کانال ایتا، سروش، روبیکا و تلگرام👇
@bidari_dar_sabkezendegi
👤 توییت جناب آقای #رائفی_پور در خصوص فساد در شرکت فولاد مبارکه:
✍🏻 بهعنوان کسی که تا حد زیادی از #فساد_فولاد_مبارکه باخبر است، عرض میکنم این تنها یک نمونه است. باید فکری به حال همه شرکتهای دولتی کرد!
جالب است بدانید این شرکتها از بودجه موسوم به مسئولیتپذیری اجتماعی بسیاری از افراد و نهادها را وامدار خود کردهاند و هرکسی هم جرات سخن گفتن ندارد.
☀️ #بیداری_درسبک_زندگی
#bidari_dar_sabkezendegi
عضویت در کانال ایتا، سروش، روبیکا و تلگرام👇
@bidari_dar_sabkezendegi