🔴با تب بر های سفارش شده در روایات بیشتر آشنا شوید.
@bidari_dar_sabkezendegi
6.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 چگونه یک جامعهی متعالی درست کنیم؟
♻️ چه لقمهای جذب تن میشود؟
امام علی ع: داروی شما در درون شماست لکن نمیفهمید.
این دارو چیست؟
#حکیم_حسین_خیراندیش
@bidari_dar_sabkezendegi
امام علی علیه السلام:
🤯بی خردی بدترین درد است.
@bidari_dar_sabkezendegi
یکی می گفت من تیغ یک بار مصرف رو انقد استفاده میکنم تا زنگ بزنه ، بعد با نعلبکی دوباره تیزش میکنم و یه مدت دیگه استفاده میکنم ،
بعد به من میگن ماسک فیلتر دار رو فقط ۸ ساعت میتونید استفاده کنید؟
@bidari_dar_sabkezendegi
رهبر معظم انقلاب: دشمن بشریت تصمیم گرفته خانواده را از بین ببرد. از صد سال پیش تصمیم گرفتند خانواده را از بین ببرند؛ این ازدواجهای سخت و دیرهنگام و فرزندآوری کم، این ازدواج به تعبیر زشتشان سفید که سیاه و غلط است و از بین بردن حیا و عفت از برنامههای دشمن است. شما مقابله با اینها را وظیفه خود قرار دهید.
🧔💞🌷👶🧑🦲🧑🦱🧑🧒🌷❣️🧕
@bidari_dar_sabkezendegi
تاثیر زایمان بر طول عمر زنان
محققان انگلیسی با بررسی وضعیت افزون بر 300 هزار زن، تایید کردند که مادر شدن موجب ترشح هورمون های مقوی قلب، پیشگیری از سرطان و افزایش طول عمر زنان می شود.
زنانی که از بی خوابی های شبانه، کار شاق و پایان ناپذیر تغذیه کودکان و اساسا مشکلات و نگرانی های ذاتی بچه داری به تنگ آمده اند، شاید باور نکنند که فرزندشان عمر طولانی تری را برای مادرش به ارمغان آورده است.
محققان انگلیسی با بررسی وضعیت افزون بر 300 هزار زن، تایید کردند که مادر شدن موجب ترشح هورمون های مقوی قلب، پیشگیری از سرطان و افزایش طول عمر زنان می شود.
براساس مطالعه این محققان، احتمال مرگ زودهنگام زنانی که مادر می شوند، 20 درصد کمتر از همجنسان بدون فرزند آنها است.
این تحقیق که در آن داده های افزون بر 300 هزار زن از 10 کشور اروپایی از جمله انگلیس بررسی شد، شیردهی مادران را هم در افزایش عمر آنها موثر دانسته است.
گمان می رود که تغییرات هورمونی مرتبط با بچه دار شدن، سلامت قلب را تقویت می کند و خطر ابتلا به انواع سرطان را کاهش می دهد.
در طول 13 سال اجرای تحقیق یاد شده، 14 هزار و 383 تن از زنان مورد مطالعه جان سپردند. تقریبا شش هزار تن از این زنان بر اثر سرطان و دو هزار و 400 نفر به خاطر بیماری قلبی جان خود را از دست دادند.
در این میان، دانشمندان متوجه شدند احتمال مرگ زنانی که فرزند داشتند، یک پنجم کمتر از دیگران بود و علاوه بر این، زنانی که نخستین فرزند خود را در سال های 20 سالگی به دنیا آورده بودند، از سلامت بهتری برخوردار بودند.
این تحقیق که نتیجه آن در مجله BMC Medicine منتشر شد، همچنین نشان می دهد که زنان دارای دو و یا سه فرزند با احتمال کمتری در زمینه مرگ ناشی از سرطان مواجه بودند و شیردهی نیز به میزان هشت درصد از احتمال مرگ مادران جلوگیری کرده بود.
تحقیقات قبلی ارتباط شیردهی با افزایش عمر و نیز کاهش خطر سرطان سینه را ثابت کرده و نشان داده است که یک سال شیردهی زنان در طول عمرشان به میزان پنج درصد از احتمال ابتلای انان به سرطان سینه می کاهد.
این امر می تواند ناشی از کاهش سطح استروژن، هورمونی که موجب سرطان سینه می شود، به واسطه شیردهی باشد . شیردهی همچنین می تواند موجب تغییر سلول ها در سینه و مقاوم تر شدن آنها در برابر تغییرات منجر به سرطان شود.
براساس این گزارش، فرزند آوری برای زنان تغییرات هورمونی محافظتی در پی دارد ، برای سلامت مردان خوب است و نشاط را نیز به زندگی زوجین تزریق می کند.
@bidari_dar_sabkezendegi
✍️تفاوت انگیزه تولید در لیبرالیسم و اسلام
در تمدن غرب انگیزه تولید، بهره مندی های مادی است. یک تولیدکننده می خواهد به سود بالا برسد و در این راه حتی ممکن است از جان انسان هم عبور کنند. تولید کننده دچار خودبینی شده و فقط برندش را برتر می بیند. اما در اسلام انگیزه تولید، سبقت در ایثار است.
سود را برای بهرمندی عادلانه دیگر خلایق می خواهد. تقسیم سود نه فقط برای سهامداران بلکه برای تهیدستان نیز هست. نه تنها پر شدن حساب بانکی برایش اعتبار نمی آورد بلکه جمع کردن بی تدبیر مال را مضموم می پندارد. کسب درآمد حلال را ۹۰درصد عبادت می داند، و خرج مال در راه خدا را تا مرز زیاده روی توصیه می نماید. لذا امیرالمومنین (ع) انگیزه تولید داشت؛ اما انگیزه ای برای مصرف و کسب لذت های افسار گسیخته دنیوی نداشت.
@bidari_dar_sabkezendegi
💀امکان آغاز کشتار جمعی توسط صهیونیسم👾💉👣👁️🗨️✡️🕎
با پیشرفت علم، بشر این توانایی را حاصل کرد که بتواند جنگ بیولوژیک راه بیاندازد. الان با کشف ژن و تهیه نقشه ژنوم اقوام انسان روی زمین ، این فناوری را برای کشتار جمعی استفاده می کنند. یهود به علت دقت در حفظ نسل، توانسته است در حد بالایی ژن خود را تغییر نیافته حفظ کند.
کرونا فقط یک دستگرمی بود به زودی ممکن است طرح اصلی پیاده شود.
هم از طریق پخش فیزیکی در اماکن شلوغ و خوردنی های کارخانه ای عمومی و هم از طریق واکسن ، حمله اصلی ژنتیکی آغاز می شود. بیماری هایی می آید که ژن خاصی را مورد هدف قرار می دهد.
پس باید مراقب باشیم در اماکن معروف و عمومی شلوغ حاضر نشویم. جلسات خودمانی و با دود اسفند و گلاب پاشی باشد چرا که با رعایت پروتکل های اعلام شده توسط خودشان، بیماری قابل پیشگیری نیست. طبیعی است، کسی که قصد کشتار دارد هیچ وقت نمی آید راه حل پیشگیری بدهد. حتی راههایی را پیشنهاد می کند که همه گیری و سرایت بیماری را سرعت ببخشد.
واکسن هم در این جنگ یک ابزار عالی ست تا بدن ها آمادگی جذب و پخش بیماری را داشته باشند. این موضوع بارها در تاریخ اتفاق افتاده و نتیجه بخش بوده است.
و اما راه حل ،دانستن این موضوع و عدم رعایت فرامین آنهاست.
تکیه به قوانین، اعتقادات مذهبی و راهکارهای سنتی هر کشور و دور ماندن موقتی از برخی موارد غیر ضرور تکنولوژی های پزشکی مدرن هم می تواند در این زمینه کارساز باشد.
غلبه بر ترس و امید به زندگی و قناعت به حداقل ها در این ایام بسیار راهگشا هستند.
@bidari_dar_sabkezendegi
هدایت شده از بصائر حسینیه ایران🇵🇸
📸 لیست رسمی وزرای پیشنهادی
🔹آیتالله رئیسی فهرست وزرای پیشنهادی دولت سیزدهم را به مجلس معرفی کرد
🔹آیتالله دکتر سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور روز چهارشنبه در نامهای به رئیس مجلس شورای اسلامی فهرست وزرای دولت سیزدهم را جهت اخذ رای اعتماد به مجلس معرفی کرد.
#بصائرحسینیه_ایران
┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈
✅ ایتا، سروش، بله، گپ، روبیکا، آی گپ، هورسا، تلگرام، اینستاگرام و توییتر با 👈👇👈👇👈👇
🆔 @basaerehoseiniyeh
عاشورا، خیلی از این مقامها و خواستهها را بهصورت لامکان و لازمان میخواهیم.
یعنی درخواست خود را محدود به یک زمان و مکان خاص نمیکنیم.
⬅️ فی هذا الیوم و فی موقفی هذا و ایام حیاتی
(یعنی الآن و اینجا و همه روزهای عمرم)
⬅️ و لا جعله الله آخر العهد منی...
(یعنی الیالابد باشد و محدود به حال نباشد.)
در پایان این مطلب باید گفت که هدف خلقت ما انسانها، رشد نامحدود ما از طریق کسب معرفت و محبت و خشوع در برابر خدا و همچنین ولی خداست.
لذا این درخواستهایی که ما در زیارت عاشورا به درگاه خدا عرض میکنیم، کاملاً همسو با هدف خلقت ماست.
یعنی اگر به مقامات فوق دست یابیم، در واقع تا سطوح بسیار بالایی از هدف خلقت دست یافتهایم.
@bidari_dar_sabkezendegi