14.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 ماجراهای افغانستان و تجويزهای فانتزی اصلاح طلبان!
#بیداری_درسبک_زندگی
#bidari_dar_sabkezendegi
عضـویت در کــانال ایتا و سروش👇
@bidari_dar_sabkezendegi
هدایت شده از بصائر حسینیه ایران🇵🇸
🏴 شهادت حضرت رقیه سلام الله علیها (بنت الحسین علیه السلام) تسلیت باد.
#بصائرحسینیه_ایران
#basaerehoseiniyeh
┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈
✅ ایتا، سروش، بله، گپ، روبیکا، آی گپ، هورسا، تلگرام، اینستاگرام و توییتر با 👈👇👈👇👈👇
🆔 @basaerehoseiniyeh
📖 چرا تاریخ اقتصاد در دانشگاههای ما کمرنگ است؟
🟦 بسیاری از کسانی که به راحتی در ماجرای ترکیدن حباب بورس تهران سرمایههای خود را دو دستی به گرگهای بورس تقدیم کردند، اگر تاریخ اقتصاد و روشهایی که مبتنی بر آن سیستمهای اقتصادی غربی شکل گرفته است را مطالعه میکردند خود و دیگران را از این معرکهای که مهلکه شد، عقب میکشاندند.
🟦 اگر مطالعات تاریخی اقتصادی را در پیش میگرفتند، متوجه میشدند که اصلا تاریخ بازار شرکتهای سهامی به دلیل انتظارات و شایعات به صورت مستمر با مفهومی به نام «حباب» گره خورده است و هنر بورسبازها، بازی با حبابها در قبل و بعد از ترکیدن آنهاست و مردم عادی به تعبیر آلنگریسپن رئیس اسبق فدرال رزرو به مانند گلهای از گاوها از این سو بدان سو با تحریک گرگها حرکت میکنند.
🟦 چنین موارد تاریخی در هر رشتهای ماهیت استراتژیک دارد و در خودِ غرب هم به سادگی در اختیار دانشجویان قرار داده نمیشود. آنچه که در کلاسهای بورس از فورمولهای تحلیل تکنیکال و مدیریت ریسک و ... آموزش داده میشود روبنایی است که در اختیار همه قرار میگیرد و بر اساس یک محاسبات مشترک همگی یکسان عمل میکنند؛ به همین دلیل هم گرینسپن حرکت عوام در بورس را به حرکت «گلهی گاو» تعبیر میکند. اما آنچه که ماهیت استراتژیک دارد و باعث میشود که نسبت به بقیه یک گام جلوتر باشیم و رفتار گلهوار انجام ندهیم مطالعه روندها و فرآیندهای تاریخی است.
🟦 مثلا در باب همین بورس، یهودیها متدولوژی شکل دادن حباب و دامپ کردن آن را از زمان شکلگیری حباب پیاز گل لاله هلندی که بین سالهای ۱۶۳۴ تا ۱۶۳۷ قیمت پیاز گل لاله هلندی رشد عجیبی کرد و سپس ناگهان سقوط کرد و اولین حباب تاریخ اقتصاد شکل گرفت، ترسیم کردند. از آن پس فقط با شاخصسنجی آن را مدیریت میکنند.
🟦 باید گفت، همانطور که اگر تاریخ تولد بورس و طرز کار این نهاد را میدانستیم، شکار گرگها نمیشدیم، اگر تاریخ بیمه، تاریخ بانک، تاریخ پول، تاریخ اوراق قرضه، تاریخ بازار آزاد، تاریخ مافیا و... را نیز بخوانیم، میتوانیم در مواقع حساس با کارکردی(Function) که هر کدام از ترفندها میتواند برای پیشنهاد دهندگان ایفا کند و تناقضاتی که موجب کلاهبرداری میشود، به خوبی آشنا شویم. این آشنایی به ما فرصت واکنش مناسب، خنثی کردن توطئهی خناسان و جایگزینی سیستمهای متمایز از غرب را میدهد.
🔸 مطالعه تاریخ در هر حوزهای منجمله اقتصاد، استراتژیست پرورش میدهد. تاریخ اقتصاد نیز استراتژیست اقتصای تربیت میکند و نهادسازی بومی را سرعت میبخشد.
به تعبیر علی-علیهالسلام-: «از گذشتههای دنیا برای باقیمانده آن عبرت آموز، زیرا پارههای دنیا شبیه یکدیگرند.» (بخشی از نامه ۶۹ نهج البلاغه)
و در جایی دیگر نیز فرمود: «چه بسیار است عبارتها و چه اندک است عبرت گرفتنها!» (حکمت ۲۹۷ نهجالبلاغه)
📌 اگر کرسی مطالعه تاریخ طرحریزی اقتصادی در دانشکدههای اقتصاد راه بیفتد و به جای آموزش تکنیکهای دلالی که فقط تضعیف کننده اقتصاد ملی است به مطالعات تاریخی، با گرایشهای مختلف از جمله متودولوژیک، اپیدیمیولوژیک، ترمونولوژیک و اتیمولوژیک بپردازد، تحولات چشمگیری در سالهای آینده در حوزه اقتصاد رخ خواهد داد.
#سواد_مالی
#بیداری_درسبک_زندگی
#bidari_dar_sabkezendegi
عضـویت در کــانال ایتا و سروش👇
@bidari_dar_sabkezendegi
#رشتو
چند کلامی با نخبگان #افغانستان، پاره ی تن ایران؛
از پشتون و هزاره و تاجیک و ازبک تا طالب و پنجشیر
#رشتو《خطر تجزیه افغانستان》
لطفا حمایت کنین تا برسه به دستشون
میدانستید افغانستان در صد سال گذشته، گوشه خاصی از «قلب حیاتی جهان» بوده است؟
«سر هالفورد مکیندر» (sir hal ford makinder) یک ژئوپلیتیسین بریتانیایی در سال ۱۹۱۰، برای اولین بار کلمه «هارتلند جهان» را بکار برد.
هارتلند یعنی: یعنی قلب حیاتی جهان.
مکیندر، آسیای میانه را هارتلند جهان معرفی کرد. که شامل آسیای میانه، شمال افغانستان و بخشی از خراسان ایران است.
مکیندر در دهه اول قرن ۲۰ حتی گفت هر کس این نقطه را در اختیار داشته باشد، بر جزیره بزرگ جهانی، یعنی آسیا - اروپا و همچنین بر جهان حکومت خواهد کرد.
تعجب کردید؟ پس برای شما جالب توجه است اگر بدانید:
برای انگلیس که افغانستان از ایران جدا کرد تسخیر آسیای میانه یک آرزو شده بود؛ چون اتحاد جماهیر شوروی با انقلاب "بلشویکی" ۱۹۱۷ به وجود آمد و بنابراین تحقق نظریه مکیندر برای انگلیس به یک آرزو تبدیل شد بود.
هیتلر هم در جنگ جهانی دوم نتوانسته بود به «قلب حیاتی جهان» دسترسی پیدا کند.
در جنگ سرد (از سال ۱۹۴۵ تا فروپاشی شوروی در دهه ۱۹۹۰) شوروی به افغانستان هم تجاوز کرده و این کشور را اشغال کرد.
چرا؟ چون کشور شما یعنی بخشی از 《قلب حیاتی جهان》 برای همهی آنها خیلی مهم بود..
ساموئل هنتیگتون در مقاله مهم «رویارویی تمدنها» گفته بود «تمدن غرب در حال حاضر تضعیف است و سه تمدن دیگر در برابر آن سربر آوردهاند:
۱- تمدن اسلامی با مرکز ایران
۲- تمدن ارتودوکسی با مرکزیت روسیه
۳- تمدن کنفسیوسی با مرکزیت چین»
غرب از خودش پرسید:
وسطِ این سه قدرت کجاست؟
یعنی غرب در کجا مستقیماً مستقیم میشود تا از یکپارچه شدن این ساختارهای تمدنی علیه غرب جلوگیری کند؟
پاسخ #افغانستان بود.
کمی بعد ، #خودزنی_۱۱_سپتامبر شد.
آمریکا خودش این حمله را از سازماندهی کرد تا بهانهای برای اشغال افغانستان داشته باشد.
۲۰ سال حضور آمریکاییها مهمترین مانع «جامعهسازی» در افغانستان بود. آمریکاییها نمیخواستند تا فرآیند دولتسازی و ملتسازی در افغانستان طی شود.
لازم است همه بدانیم که 《جامعهسازی》 دارای چهار لایه است:
۱- دولت سازی
۲- ملت سازی
۳- نظام سازی
۴- ملک سازی
آنچه که امروز از دولت در عربستان، پاکستان، عراق، لبنان، امارات و .. میشنویم، هیچکدام 《دولت》 به معنای واقعی خود نیست.
حتی در ایران، بنا به گفته رهبر انقلاب، پروژه دولت-ملت سازی هنوز تکمیل نشده است. ما هنوز در ایران «دولت اسلامی» یا «جامعه اسلامی» نداریم. در مقدمات هریک از این مراحل چهارگانه بسر میبریم و در حال حاضر تکمیل این پروسه هستیم.
آمریکا اجازه نداد پروسه «دولت بازسازی» و «ملت سازی» در افغانستان شروع شود!
به نظر شما چرا آمریکا ۲۰ سال اجازه نداد تا افغانستان به ملت تبدیل شود تا ما امروز بتوانیم بگوییم 《ملت》 افغانستان داریم؟
برای آنکه هر وقت بخواهند، افغانستان را تجزیه کنند!
حتی رسماً نقشه تجزیه روز منطقه ما را منتشر کرده است.
وقتی خیلی راحت از "تجزیه کردن" میگویند، یعنی در این کشورها 《ملت》 نداریم که یکپارچه باشند، اما قومیتهایی داریم که میتوان دور هر کدام خط کشید و تجزیهشان کرد!
اگر کشوری بخواهد مدیریت مطمئن مثبتی در یک منطقه ژئوپلتیک داشته باشد، نخبگان و خواص آن کشور باید جنگ هیبریدی را بشناسند.
نخبگان علمی، دینی، سیاسی، فرهنگی و هنری افغانستان باید مراقب #جنگ_هیبریدی باشند. چون اجازه نخواهند داد افغانستان تا ۵۰ سال دیگر هم روی آرامش به خود ببیند.
جنگ هیبریدی یعنی جنگی که بین شکافها و گسلهای یک جامعه صورت میگیرد. مثلا: شکاف دولت با مردم، شکاف فقیر و غنی، شکاف جنسیتی مردان با زنان، قوم الف با قوم ب، شیعه و سنی، مسیحیت و اسلام، بودایی و مسلمان و..
غرب دیگر افغانستان را یکپارچه نمیخواهد.
دولتهای خارجی، از پاکستان و تاجیکستان گرفته تا آمریکا و انگلیس که متخصص جنگ هیبریدی هستند، در افغانستان آتش سوزی بیار معرکه میشوند؛ طرفهای مختلف را تحریک میکنند و زمانی که کشور به هم ریخت، آشوب را به سود خود مدیریت میکنند.
پاکستان و تاجیکستان از هماکنون برای الحاق بخشهای از افغانستان به خاک خود دندان تیز کردهاند!
نخبگان افغانستان باید با پذیرش 《همه افغانستان برای همه افغانیها》 به این اختلافات و شکافهاشش که به تجزیه این کشور منجر خواهد شد، پایان بدهند.
مریم سادات ایرانپور (هاجر)
🔻کانال توییتری حاضرجواب🔻
@Haazer_javab1
instagram.com/Haazer_javab1
#بیداری_درسبک_زندگی
#bidari_dar_sabkezendegi
عضـویت در کــانال ایتا و سروش👇
@bidari_dar_sabkezendegi
پاسخ به شبهاتی در مورد داروی امام کاظم (ع)
1️⃣ شبهه اول : سند روایت داروی امام کاظم (ع) در کتاب طب الائمه است، حسین و عبدالله فرزندان بسطام بن سابور این روایت را نقل کرده اند، آیا این دو نفر در علم رجال توثیق شده اند ؟ چرا در برخی روایات افراد ناشناخته وجود دارند ؟
✍️ پاسخ :
اولا : تحقیقات صورت گرفته در مورد این کتاب مبین اعتبار این کتاب و نویسندگان آن است، نویسندگان آن توسط نجاشی (رجالی بزرگ) مدح و توثیق شده اند .
ثانیا : بسیاری از گزاره های این کتاب در کنار روایات کتب معتبر و قوی دیگر تقویت و تطبیق داده می شوند، و مستند داروی امام کاظم (ع) و مفرداتش به این کتاب محدود نمیشود .
علت عدم شهرت برخی از روات آن بخاطر این بوده است که برخی از این روات متمرکز در طب بودند، و طب در آن زمان اهمیت چندانی نداشت. هر شهری یک یا دو حکیم بیکار و منتظر بیمار داشت، و بیماری مثل الآن زیاد نبود، در آن زمان امور اعتقادات و امامت و فقه و اخلاق در درجه اول اهمیت بوده است. بهمین خاطر میبینیم که مثلا از جناب جابر بن حیان چندان اثر و نقلی نیست و در این حیطه چندان اثر و روایت ندارد .
اما الآن بفضل پزشکی تجاری از هر 11 نفر یک نفر قند دارد، و 20 ملیون نفر مبتلا به فشار خون و 25درصد مردم مبتلا به نازایی و... بخاطر همین الآن طب مهم شده است.
این دارو دو سند دیگر در کتاب معتبر طب الائمة الصادقين جناب تلعكبری (نسخه خطی) دارد كه يكی مرفوعه است و آن را در مورد درمانی بيان كرده، وديگری موثقه یا صحیحه است که همین مضمون (لم یمرض) به کار رفته است .
2️⃣ شبهه دوم : این کتاب مال قرن چهارم است قبل آن چگونه مستند میشود به امام معصوم ؟
✍️ پاسخ :
اولا : نقل احادیث بصورت سلسله سند است تا منتهی می شود به معصوم، نه اینکه یکراست نویسنده مستقیم بصورت مرسل حدیثی را از معصوم را نقل کند، و کتب حدیثی دیگر نیز همینطور است، شیخ صدوق که کتب حدیثی زیادی را نوشته، نیز متوفای قرن 4 (381ق) می باشد، بنابرین همان نوع سلسله سندی که در مقولات دینی ما وجود دارد در طب هم هست.
ثانیا : روایات طبی منحصر در این کتاب نیست، بلکه بسیاری از کتب دیگر و معتبرتر نیز روایات طبی را نقل کرده است، تنها کتاب کافی بیش از 2300 روایت طبی نقل کرده است.
3️⃣ شبهه سوم : سند روایت طب الائمه ضعیف است، لذا سند قابل دفاع نیست .
✍️پاسخ :
اولا : ضعف سند دال بر خلاف واقع بودن و دروغ بودن نیست، و تجربه جبران کننده ی ضعف سند است (تطابق متن روایت با واقع) .
ثانیا : این روایت دو سند دیگر دارد که قوی می باشند، در کتاب طب الائمه الصادقین تلعکبری ، به این سلسله روات توجه کنید :
خود تلعکبری (ثقه معتمد، عظیم المنزله)
ابن همام (شیخ الاجازه)
عن عبد الله بن جعفر حمیری (صاحب قرب الاسناد)
عن احمد بن محمد بن عیسی (شیخ القمیین ولم یرو الا عن ثقات)
عن محمد بن اسماعیل بن بزیع (ثقه)
عن حفص بن غیاث (عامی ثقه) عن ابی عبد الله
جناب شهید اول هم در دروس روایت را آورده است .
در واقع انتساب به امام صادق (ع) دقیق تر است ولی این نام معروف شده، بنابرین مبانی رجالی یک شخص هم نمیتواند فصل الخطاب باشد. علاوه بر آنکه سند معتبر دیگر موجود است .
#بیداری_درسبک_زندگی
#bidari_dar_sabkezendegi
عضـویت در کــانال ایتا و سروش👇
@bidari_dar_sabkezendegi
پیامبر اکرم ﷺ
محبوبتــ❤️ــرین شما نزد خدا
خوش اخلاقـ🙂ــترین شماست.
#بیداری_درسبک_زندگی
#bidari_dar_sabkezendegi
عضـویت در کــانال ایتا و سروش👇
@bidari_dar_sabkezendegi
19.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✨#آغازترم_جدید از ۳ مهر ماه✨
🌱اگر علاقه مند هستید که از حضور قرآن در زندگی تان بیشتر بهره مند شوید حتما در این دوره شرکت نمائید.🌱
🌹همیاران قرآنی می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر در نحوه ثبت نام یا مشاوره تلفنی برای ترم جدید از همین الان اقدام نمایند.🌹
☎️ شماره های تماس
03135815025 _ 03135813139
#معرفی_طرح_موسسه
#تولید_گروه_رسانه
🌟به کانال" مجله هفت آسمان" بپیوندید👇
🍃http://sapp.ir/majalehaftaaseman
🍂http://eitaa.com/majalehaftaaseman
🍁https://t.me/majalehaftaaseman
36.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
علمی خوب است که نافع باشد
#بیداری_درسبک_زندگی
#bidari_dar_sabkezendegi
عضـویت در کــانال ایتا و سروش👇
@bidari_dar_sabkezendegi
36.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
وقتی علم نافع شناخته نشود، خادم به خائن تبدیل می شود.
#بیداری_درسبک_زندگی
#bidari_dar_sabkezendegi
عضـویت در کــانال ایتا و سروش👇
@bidari_dar_sabkezendegi
درباره امام زمان گفته شده است: «یأتی بقضاء جدید»؛ منظور از قضاء جدید چیست؟ - گنجینه پاسخ ها - اسلام کوئست - مرجعی برای پاسخگویی به سوالات دینی، اعتقادی و شرعی
https://www.islamquest.net/fa/archive/fa27701
#بیداری_درسبک_زندگی
#bidari_dar_sabkezendegi
عضـویت در کــانال ایتا و سروش👇
@bidari_dar_sabkezendegi
17.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#قصههای_پیشرفت
تجهیزات پزشکی، اسکن قلب
❌ نماینده فروش آمریکایی با خندهی شیطنتآمیزی گفت👇
نمیتونیم این تجهیزات رو به شما بفروشیم، فعلا پولو بریزید تا ببینیم دولت فدرال اجازه میده یا نه⁉️
تصمیم گرفتیم هرطور که هست تجهیزات رو خودمون بسازیم.
کار سختی بود حتی دستگاه مشابهای هم نداشتیم تا مهندسی معکوس کنیم.
✅ بالاخره در سال نودوپنچ اولین دستگاه ساخته شد.
اگر دندون #طمع_وارداتِ بعضیا کنده بشه
میتونیم با پول خیلی کم همه تجهیزات تصویربرداری هستهای رو نو کنیم.
و
#بازار_منطقه رو در دست بگیریم.
🎙راوی: دکتر محمدرضا آی
➖➖➖➖➖
سوال کلیدی همین است که
چرا از اینهمه پیشرفت و توانمندی حمایت درخور نمیشود⁉️
چرا نتایجِ این پیشرفتها در بدنهی اجتماعی کمتر دیده میشود⁉️
✍ خواب و بیدار
#پیشرفت
#بیداری_درسبک_زندگی
#bidari_dar_sabkezendegi
عضـویت در کــانال ایتا و سروش👇
@bidari_dar_sabkezendegi
⚠️ #حجاب_در_آخرالزمان
♥️✨امام علی (ع) فرمودند :
✍🏻 در آخر الزمان که بدترین دوران است ؛
جمعی از زنان پوشیده اند در حالیکه
برهنه اند ( لباس دارند اما آنقدر نازک و
کوتاه است که گویی هنوز برهنه اند..)
✍🏻 و از خانه با آرایش بیرون میآیند، اینها
از دین خارج شده اند ، و در فتنه ها وارد
شده اند و به سوی شهوات میل دارند ..
✍🏻 و به سوی لذات خوارکننده شتاب میکنند
و حرام ها را حلال میدانند و (اگر توبه
نکنند ) در دوزخ به عذاب ابدی گرفتار
میشوند ..
📚وسائلالشعیه ج14ص19
@faslebidarri
#بیداری_درسبک_زندگی
#bidari_dar_sabkezendegi
عضـویت در کــانال ایتا و سروش👇
@bidari_dar_sabkezendegi