eitaa logo
"بیداری مــردم "
2.7هزار دنبال‌کننده
2.8هزار عکس
1.5هزار ویدیو
12 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
♥️زندگی با تبسم شیرین 🌸و با عشق زیبا میشود ♥️زندگی با محبت محکم 🌸و با صداقت امن میشود ♥️زندگی با یاد خدا آرام میشود 🌸براتون آرزوی زندگی‌ ♥️با عشق 🌸محبت، شادی ♥️صداقت و یادخدا را دارم 🌸عصر زیباتون بخیر و خوشی ‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌🍃🌸
، ! 🌷یک روز، گربه ای آمد توی اردوگاه. یکی از بچه ها آن را گرفت و برد داخل اتاق. یک کلاه نظامی مثل کلاه سربازهای عراقی، اندازه سر گربه دوخت و گذاشت سرش! هنگامی‌که نگهبان می‌خواست از پشت پنجره رد شود، گربه را ول کرد جلوی پایش. نگهبان که جا خورده بود مدتی به گربه نگاه کرد، بعد رفت که بگیردش.... 🌷....گربه از ترس فرار کرد. نگهبان داد زد بقیه هم آمدند و افتادند دنبال گربه. یکی از نگهبان‌ها داد می‌زد: «بگیرینش، بگیرینش، این کلاه، شرف ماست؛ اون رو از سر گربه بردارین.» آنها می‌دویدند، گربه می‌دوید. بیچاره ها یک ساعت دنبالش دویدند تا گرفتندش. بچه ها به این صحنه نگاه می‌کردند و می‌خندیدند.... راوی: آزاده سرافراز نعمت‌الله پورمحمدی منبع: سایت ترمز بلاگ ‌ "شهــ گمنام ــیـد"
🌱خواهرم، این انگشتان باید سالها بر سر فرزندم کشیده می شد تا بزرگ شود و در پیری عصای دستم باشد.... 💔 من به این امید فرزندم را از نوازش این انگشتان محروم کردم که؛ ❤‍🔥 "تو با انگشتانت چادرت" را سفت سفت بگیری... ‌ "شهــ گمنام ــیـد"
🌺🌸🍃 به اسیر کن مدارا ... مهمان‌ نوازی فرمانده از اسرای‌ عراقی ! « عملیات کربلای یک » در تیرماه ۱۳۶۵ یکی‌ از میدان‌های سخت‌ و حساس نبرد بود که ابهتِ دشمن را شکست. و در ادامه در رویارویی با دشمنی که تا دقایقی پیش پشت تانک نشسته بود و با گلوله مستقیمِ تانک نفر را شکار می‌کرد و حالا اسیر شده گفتگو می‌کند و به آنها یادآور میشود که خطری تهدیدشان نمیکند و می‌توانند لباس‌ های خود را در بیاورند تا کمی خنک شوند و پاهایشان که داغ شده بود را از پوتین خارج کنند تا پاهایشان هوا بخورد. سپس کلمن آب یخ آماده و در ادامه از آنها پذیرایی می‌کند ... ‌ "شهــ گمنام ــیـد"
🌺🌸🍃 در حوالی دریاچه ماهی 25 شهید پیدا کردیم که با شکنجه زنده به گور شده بودند. این شهدا را 5 تا 5 تا با سیم خاردار به هم بسته بودند و آن‌ها را زنده زنده دفن کرده بودند. طبق نظریه پزشکی قانونی 65 درصد بدن‌ هایشان سالم بود. این خبر در منطقه خوزستان پیچید چون اصلاً سابقه نداشت بعد از 25 – 30 سال اینگونه جنازه‌ها سالم باشند. ‌ "شهــ گمنام ــیـد"
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
*ڪلیپ شبانه*☄️🎻💙 *ذڪر يونسيه*🍃 *براے نجات و رهايـے از اندوه و ظلمت ها*🍁 *لا اِلٰهَ اِلّا اَنت سُبحانَڪَ اِنّی ڪُنتُ مِنَ الظالِمِین* *🪶لحظاتی با قرآن* *✨ڪلیپ تصویری✨* ‌ "شهــ گمنام ــیـد"
در این دنیا یک روز بیشتر نیست، همین یک روز است که همیشه تکرار می‌شود... صبح آن را به ما می‌دهند و شب از ما پس می‌گیرند. صبح بخیر 🌹☀️
شاید گمنامے غریبترین و زیباترین واژه اے باشد ڪه تا ڪنون به گوش شنیده ام ; و مزار شهداے گمنام غریبترین مزارے ڪه به چشم دیده ام، آن مزار یڪ زائر بیش ندارد و آن هم مادر بے حرم … و خوش به حالت ای گمنام… تو راه حسین (ع) را برگزیدے و به بهترین وجه ممڪن به خدایت رسیدے و گرچه در زمین گمنام هستی ولی در آسمان و در میان عرش نشینان مشهور ... و فقط این را مے دانم که تا ابد به حالت غبطه مے خورم . ‌ "شهــ گمنام ــیـد"
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍓در این عصر زیبا 🍰براتـون 🍓یک دنيا لبخنـد 🍰یک دل خرسنـد 🍓و لحظاتی خاطره انگیز 🍰آرزو میکنم 🍓عصـرتون به شـادی 🍰دلتـون پراز مهربانی 🍓عصرتون بخیر ‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌺🌸🍃 یادی کنیم از سردار شهید شهید محمود کاوه، شهیدی از روستای بیهود قاین که در 22 سالگی فرمانده لشکر ویژه شهدا شد و در یازدهم شهریور سال ۶۵ به درجه رفیع شهادت نائل گشت. ‌ "شهــ گمنام ــیـد"
‍ سلام دوستان مهمون امروزمون داداش حجت هست🥰✋ *سفر ڪربلا...*🕊️ *شهید حجت اصغری شربیانی🌹* تاریخ تولد: 1 / 1 / 1367 تاریخ شهادت: 1 / 8 / 1394 محل تولد: فیروزآبادِ شهر ری محل شهادت: سوریه *🌹راوی← داشتیم میرفتیم کربلا !💫با حجت ته اتوبوس نشسته بودیم ! کلى گپ زدیم ! خیلی باهاش شوخی میکردیم🍃 تو کربلا همیشه از ما جدا میشد تنهایی میرفت حرم‼️برامون سوال شده بود آخر ازش پرسیدم چرا همش جدا میشی تنهایی میری‼️ که وسط حرفاش یه دفعه گفت من خیلى دوست دارم شهید بشم !🕊️ از دهنش پرید گفت من شهید میشمااا !🕊️ من و امیر حسینم بهش گفتیم داداش تو شیویدم نمیشى چه برسه شهید !(خنده)‼️حلالمون کن حجت چقدر اون شب تو اتوبوس وقتى خواب بودى دستمال کاغذى کردیم تو گوشت🥀اصلا ناراحت نمیشد ..🍂دقیقا محرم سال بعد روز تاسوعا🌙 مثل اربابش هر دو دستو سرشو🥀فدای عمه جانمان زینب کرد🕊️حاجتشو اون سال تو کربلا گرفته بود🍃خوب خبر داشت سال دیگه شهید میشه🍃 شد علمدار حلب💫مادرش← روزی که پیکرش را به معراج آوردند من را نمی‌بردند🥀و می‌گفتند شاید اگر پیکرش را ببینید روی اعصاب‌تان تأثیر بگذارد🥀اما من قبول نکردم🥀حجت با خمپاره شهید شده بود💥 دستش مانند حضرت عباس (ع) قطع شده بود🥀بقیه بدنش را ما ندیدیم🥀او مانند حضرت عباس شجاع بود🍃و مانند او در روز تاسوعا🥀به شهادت رسید*🕊️🕋 *شهید حجت اصغری شربیانی* *شادی روحش صلوات*💙🌹 *zeynab_roos_313* ‌ "شهــ گمنام ــیـد"
از ‌حاج حیدر پور ازغدی پرسیدند فرزندت کجاست ؟ حسین در تظاهرات علیه شاه شهید شد حمید در عملیات کربلای چهار شهید شد حسن هم تو جنگ چند بار جانباز شد و الانم که از چپ و راست دارن میزننش. ‌ "شهــ گمنام ــیـد"