eitaa logo
اخبار بیداری جهانی برای ظهور
686 دنبال‌کننده
6.5هزار عکس
5.7هزار ویدیو
40 فایل
جهان برای ظهور، در حال بیدار شدن ست در این کانال، تمام اخبار بیداری ملتها برای ظهور و مبارزه با صهیونیسم جهانی بارگزاری می‌شود بخاطر ظلم آمریکا، ملت ها در حال بیدارشدن هستند 🌎🌍 اخبار بیداری جهانی برای ظهور @bidari_jahani313 بسوی ظهور
مشاهده در ایتا
دانلود
استادبزرگوارسلام علیکم سئوال دارم اگرجواب دادیدممنون می شوداگررژیم بچه کش اسراییل به نیروی حشدالشعبی حمله کندایران می تواندازآنهادفاع کندسامانه موشکی داردبردآنها۳۰۰کیلومتراست ووجب هم هست چرااین کارنمی کندلطفآ توضیح دهیدممنونم
861.5K
👆جوابیه استاد امیری به سوال مخاطب گرامی، آقای سیدقاسم پورموسوی از هفت تپه خوزستان
📌قدم‌های بی‌حاصل تاریخ برای انتقال پایتخت/ «دارالخلافه» تکان نمی‌خورد! 1️⃣ در یکی از روزهای فروردین ۱۱۶۵ شمسی، شاه همان‌طور که زیر بار سنگینی تاج کیانی روی تخت نشسته بود، با لحنی دستوری گفت «بیگلربیگی به همه مملکت سوار بفرستید تا جار بزنند که از این لحظه از سواحل ارس تا جیحون و از شام تا ماوراءالنهر زیر نگین شاهی سلسله جلیله قاجاریه هستند و به یمن ساعت سعدِ بر تخت نشستن ما در این باغ گلستان شاهی، طهران به لقب دارالخلافه ممالک محروسه ملقب می‌شود. حکم ملوکانه ما بر این است به نام پایتخت و سلسله تازه سکه ضرب شود». سایت «تاریخ ایرانی» لحظه انتخاب تهران را از زبان آقامحمدخان قاجار و بنیانگذاری رسمی سلسله قاجاریه در کاخ گلستان این گونه روایت کرده است. آقامحمدخان از تجربه تاریخی سلسله‌های قبلی به این نتیجه رسید که تهران، دقیق‌ترین جا برای پایتختی این سرزمین است. شهری که در مرکز کشور و رو به شمال قرار داشت. از این نظر از تبریز و مشهد که در مرزهای غربی و شرقی قرار داشتند و همین امر آن دو شهر را آسیب‌پذیر کرده بود، برتری داشت. ادامه دارد... . 🌍 اخبار بیداری جهانی @bidari_jahani313 @bidari_jahani313 💡جهان برای ظهور در حال بیدارشدن است.
📌 عدم ارسال مازوت به نیروگاه‌ها نتیجه‌ای جز قطعی برق به همراه ندارد. سخنگوی کمیسیون کشاورزی مجلس گفت: مطابق قانون هوای پاک، مازوت‌سوزی نباید رخ دهد و بر اساس این قانون وزارت نفت مکلف به تأمین سوخت پاک است اما با این حال وزارت نیرو می‌تواند با اخذ مجوز از مرجعی بالا‌تر اقدام به مازوت‌سوزی کند. سهم منابع ثابت اعم از کارگاه‌ها، کارخانه‌ها و نیروگاه‌ها از آلودگی هوا بین ۲۰ تا ۳۰ درصد است و از این آمار سهم سه نیروگاه اصفهان، اراک و البرز از آلودگی هوا کمتر از ۱۰ درصد است. وی اظهار کرد: شورای عالی امنیت ملی هر سال مجوز لازم برای مازوت‌سوزی را به وزارت نیرو می‌دهد و امسال هم داده و عدم ارسال مازوت به نیروگاه‌ها نتیجه‌ای جز قطعی برق به همراه ندارد. رفیعی بیان کرد: جای تأسف دارد که برخی مدیران دولتی می‌خواهند با پوشش محیط زیستی، قصور و تقصیرات خود را بپوشانند. . 🌍 اخبار بیداری جهانی @bidari_jahani313 @bidari_jahani313 💡جهان برای ظهور در حال بیدارشدن است.
📌قدم‌های بی‌حاصل تاریخ برای انتقال پایتخت 2️⃣ پس از شوش، هگمتانه، پاسارگاد، تیسفون، استخر، بلخ، بخارا، دیلمیان، ری، شیراز، بغداد، غزنین، نیشابور، مرو، مراغه، تبریز، سلطانیه، هرات، سمرقند، قزوین، اصفهان، مشهد، شیراز و... زمانی که آقامحمدخان، «تهران» را برای پایتختی ایران انتخاب کرد، در تاریخچه این شهر حدود ۳۰۰ سال سابقه شهری ثبت شده بود؛ فرضیه‌ای که تا چند سال پیش هم بیشتر مورخان به آن استناد می‌کردند. مورخانی که قدیمی‌ترین استناد تاریخی به نام تهران را به ابوحماد تهرانی عالم دینی نسبت دادند که در قرن دوم هجری زندگی می‌کرد و نامش در کتاب‌های تذکره‌نویسان آمده بود و زاده روستای تهران بود؛ اما تاریخ واقعی تهران فراتر از این بود. تا سال ۱۳۹۳ به استناد کاوش‌های باستان‌شناسی دکتر ملک شهمیرزادی در تپه‌های قیطریه، این منطقه ۵ هزار سال سابقه سکونت داشت. البته این کاوش‌های باستان‌شناسی هیچ‌وقت منتشر نشد تا سال ۹۳ که در حین حفاری در منطقه مولوی به اسکلت زنی برخوردند که بعد از مطالعات مشخص شد متعلق به ۷ هزار سال پیش است. پس از انتقال پایتخت به تهران، این شهر شروع به توسعه و گسترش کرد. در دوران قاجاریه، به ویژه در دوران ناصرالدین شاه، بسیاری از پروژه‌های عمرانی و ساختمانی در تهران آغاز شد، از جمله ساخت کاخ‌ها، بناهای دولتی، و خیابان‌های جدید. همچنین در این دوره، برخی از نخستین نهادهای دولتی و وزارتخانه‌ها در تهران تأسیس شدند. به فکر کسی نمی‌رسید که روزگاری، این قریه‌ خوش‌ آب‌وهوا در پای دامنه کوه به نقطه‌ای برسد که برای رهایی از چالش‌هایش، بخواهند پایتختی را از او بگیرند و به شهری دیگر منتقل کنند. بر اساس روایت‌های تاریخی، زمزمه‌هایی در این زمینه، در قرن گذشته وجود داشت که عملی نشد. پس از انقلاب هم این موضوع در دولت‌های مختلف مطرح شد، اما هیچ‌گاه به مرحله اجرایی نرسید. ادامه دارد... . 🌍 اخبار بیداری جهانی @bidari_jahani313 @bidari_jahani313 💡جهان برای ظهور در حال بیدارشدن است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌وزیر آموزش و پرورش ترامپ | لیندا مک من کیست؟ خانمی که مشاهده می‌کنید نامزد ترامپ برای وزارت آموزش آمریکا است. لیندا مک من همسر رئیس مسابقات کشتی کج که مورد علاقه ترامپ است. لیندا مک‌مَن در دوره قبلی ریاست‌جمهوری دونالد ترامپ به عنوان رئیس اداره کسب و کار‌های کوچک فعالیت می‌کرد و با نقش طولانی خود به عنوان مدیر شرکت کشتی حرفه‌ای «دبلیو دبلیو ای» شناخته می‌شود. . 🌍 اخبار بیداری جهانی @bidari_jahani313 @bidari_jahani313 💡جهان برای ظهور در حال بیدارشدن است.
📌قدم‌های بی‌حاصل تاریخ برای انتقال پایتخت 3️⃣ در دولت میرحسین موسوی این موضوع به شکل جدی مورد بررسی قرار گرفت. در آن دوران، بحران‌های ناشی از جنگ ایران و عراق و همچنین مشکل تمرکز بیش از حد جمعیتی و اداری در تهران باعث شد که ایده انتقال پایتخت به عنوان راهکاری برای کاهش فشار بر تهران مطرح شود. وزیر مسکن و شهرسازی وقت، سراج‌الدین کازرونی، از جمله مسئولانی بود که به طور ضمنی در برنامه‌ریزی‌های مرتبط به این موضوع نقش داشت. این طرح هرچند در حد مطالعات باقی ماند، اما زمینه‌ای برای ادامه مباحث در دوره‌های بعدی بود. طرح انتقال پایتخت در دولت هاشمی رفسنجانی نیز مورد بحث قرار گرفت. در سال‌های اولیه پس از جنگ ایران و عراق، دولت با مشکلات متعددی در مدیریت شهر تهران مواجه بود. در سال ۱۳۶۸، این موضوع در چارچوب ساماندهی و کاهش تراکم جمعیت تهران به‌صورت محدود بررسی شد، اما در نهایت تصمیم به ساماندهی شهر و کاهش تمرکز اداری از طریق انتقال برخی سازمان‌ها گرفته شد، بدون اینکه جابه‌جایی کامل پایتخت اجرایی شود. شهردار وقت تهران، از جمله افرادی بود که معتقد بود انتقال کامل پایتخت به دلیل پیچیدگی‌های اجرایی و هزینه‌های سنگین عملی نیست و می‌توان با تمرکززدایی از نهادهای دولتی، بخشی از مشکلات تهران را کاهش داد. در دولت سیدمحمد خاتمی هم موضوع انتقال پایتخت مورد مطالعه قرار گرفت . در دولت اصلاحات، تمرکز بیشتر روی بهبود شرایط زیرساختی و مدیریت شهری در تهران بود و نه جابجایی پایتخت. در دوران ریاست‌جمهوری محمود احمدی‌نژاد، موضوع انتقال پایتخت به‌طور جدی در دستور کار قرار گرفت. در سال ۱۳۹۰، پیشنهاد انتقال پایتخت از تهران به یکی از استان‌های دیگر مانند استان‌های مرکزی ایران، در قالب طرحی به نام «انتقال مرکز سیاسی-اداری کشور» مطرح شد. این طرح به دلایل مختلفی مانند کاهش تراکم جمعیت در تهران، مشکلات زیست‌محیطی، آلودگی هوا، ترافیک سنگین و نگرانی‌های امنیتی در برابر زلزله ارائه شد. در این دوران، برخی از مقامات و کارشناسان، مخالف اجرای این طرح بودند و بر این باور بودند که انتقال پایتخت نه‌تنها مشکلات تهران را حل نمی‌کند، بلکه می‌تواند مشکلات جدیدی در مکان جدید ایجاد کند. ادامه دارد... . 🌍 اخبار بیداری جهانی @bidari_jahani313 @bidari_jahani313 💡جهان برای ظهور در حال بیدارشدن است.
❌ یک مسئله فوری ضد امنیتی ظاهرا پهنای باند ترافیک اینترنت کشور به نفع افزایش ترافیک سکوهای اطلاعاتی دشمن مانند تلگرام و اینستاگرام و ...در حال تغییر است. این یعنی اشغال سایبری کشور توسط دشمن . یعنی باید منتظر چالش ها و بحران های جدی امنیتی در داخل کشور باشیم . ▪️این بار فرق دارد. مثل فتنه های گذشته نیست . چون در معرض جنگ نظامی هم هستیم. ▪️امیدوارم عناصر امنیتی دلسوز انقلابی که مطالب کانال بیداری ملت را میخوانند این هشدار را جدی بگیرند و جلوی این خیانت بزرگ را بگیرند. 🌎🌍 اخبار بیداری جهانی برای ظهور @bidari_jahani313 💡جهان برای ظهور در حال بیدارشدن است
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
📌قدم‌های بی‌حاصل تاریخ برای انتقال پایتخت 4️⃣ انتقال کارمندان وزارت میراث فرهنگی به شیراز، که در دوره ریاست‌جمهوری محمود احمدی‌نژاد در سال ۱۳۹۰ مطرح شد، یکی از گام‌ها در راستای طرح کلی‌تر انتقال بخشی از نهادهای دولتی از تهران به سایر استان‌ها بود. این اقدام به نوعی می‌توانست در راستای کاهش تمرکز اداری در تهران و تحقق طرح انتقال پایتخت یا تمرکززدایی از پایتخت تلقی شود. با این حال، این انتقال به طور مستقیم معنای انتقال پایتخت نبود بلکه بیشتر در جهت کاهش فشار بر تهران و ایجاد توسعه در دیگر مناطق کشور بود. در بحث انتقال پایتخت ایران، چندین شهر به عنوان گزینه‌های جایگزین تهران مطرح شده‌اند. از جمله این شهرها، اصفهان است که در مرکز ایران قرار دارد، به دلیل موقعیت جغرافیایی، تاریخ فرهنگی غنی و زیرساخت‌های موجود، به عنوان یک گزینه جدی مطرح شد. همچنین شیراز به دلیل آب و هوای معتدل و نزدیکی به خلیج فارس و اهمیت فرهنگی و تاریخی، یکی دیگر از گزینه‌های مطرح برای انتقال پایتخت بوده و یزد هم با موقعیت جغرافیایی خاص و شرایط زیست‌محیطی متفاوت از تهران، به عنوان یک گزینه بررسی شده بود. ادامه دارد... . 🌍 اخبار بیداری جهانی @bidari_jahani313 @bidari_jahani313 💡جهان برای ظهور در حال بیدارشدن است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا