📌وابستگی به سوخت گیری هوایی و جنگ ویتنام
زمانی که جنگ ویتنام شروع شد، سوخت گیری هوایی یک ضرورت به شمار میرفت، زیرا مصرف سوخت هواپیما افزایش یافته بود. این افزایش مصرف سوخت به دلیل افزایش وزن هواپیما، افزایش قدرت موتورهای جت، افزایش بار جنگندهها و بمب افکنها و متغیرهای مربوط به جنگ بود. به این دلایل، سوختگیری هوایی به بخشی همیشگی و منظم از عملیات هوایی ارتش ایالات متحده تبدیل شد.
همانطور که هواپیماهای نیروی هوایی یا نیروی دریایی ایالات متحده (مانند F-۱۰۵D و F-۴) به سمت هانوی و اطراف آن حرکت میکردند، «…باید برای بازگشت به پایگاه سوخت گیری میکردند؛ و پس از اقدام به فرار سریع از منطقه هدف، رفتن به سراغ گزینه پس سوز برای دقایق فراوان، مبارزه با میگهای رهگیر دشمن و ایجاد سوراخ در مخازن سوخت آنها، سوخت گیری پس از حمله نیز ضروری بود».
برای سوخت گیری دریایی، از هواپیمای Douglas KA-۳ استفاده میشد، بعداً KA-۶ وارد خدمت شد (این یک هواپیمای A-۶ intruder با قابلیت سوخت گیری بود). هواپیماهایی که از ناوهای هواپیمابر در خلیج تونکین به هوا فرستاده میشدند، با سوخت رسانها همراهی میشدند تا قبل از درگیری با اهداف خود، باکهای خود را پر کنند.
به منظور آمادگی برای موارد تصادفی، سوخت رسانها در اطراف ناوها پرسه میزدند تا در شرایطی که سوخت هواپیمای بازگشتی تقریباً تمام شده بود یا در هنگام تلاش برای فرود نمیتوانستند کابل متوقف کننده را گرفته و نیاز به تلاش دوم برای فرود وجود داشت، به آنها سوخت رسانی نمایند.
ادامه مطلب .....👇👇
📌نیازهای امروزی در زمینه سوختگیری هوایی با توجه به چالش چین
نیروی هوایی ارتش ایالات متحده برای عملیات نظامی خودتاحدزیادی به سوخت گیری هوایی وابسته است.درحال حاضر،فرماندهی تحرک هوایی نیروی هوایی این کشور،هواپیماهای KC-۱۳۵ و KC-۴۶ رابعنوان هواپیماهای سوخترسان اصلی خودبکارمیگیرد.
درحال حاضر۳۶۹فروندKC-۱۳۵ Stratotankerو۱۷۹ فروند KC-۴۶A درخدمت هستند.آنها علاوه برتامین سوخت برای هواپیماهای خود،سوخت رسانی به نیروی دریایی وتفنگداران دریایی ایالات متحده رانیزفراهم میکنند.این موضوع برای برنامه ریزان نظامی ارتش چین به خوبی شناخته شده است.
به ادعای مؤسسه هادسون،به عنوان بخشی از توسعه نظامی خود،«ارتش چین یک شبکه همپوشانی پیچیده ازحسگرهای فعال وغیرفعال در سراسرحوزههاایجادکردکه میتوانندهواپیماهای باردپای راداری بالامانندسوخت رسانهارادرفاصله زیادی ازقلمروچین شناسایی کنند».
در چنین سناریویی،نیروی هوایی چین میتوانداز هواپیماهای جنگنده نسل چهارم و پنجم،ناوگان رو به رشدناوشکنها یا آتشبارهای ضدهوایی مستقر درزمین برای هدف قراردادن وخنثی کردن هواپیماهای سوخت رسان آمریکایی استفاده کند.
ارتش ایالات متحده مطمئناً گزینههای مخرب زیادی برای هدف قراردادن وتخریب زیرساختهای نیروی هوایی چین دارد،با این حال،این واقعیت همچنان برقراراست که جنگ درمنطقه دریای چین جنوبی بسیارپرتنش وچالش برانگیزخواهدبود.
ادامه مطلب .....👇👇
.
🌍 اخبار بیداری جهانی
@bidari_jahani313
💡جهان برای ظهور در حال بیدارشدن است.
📌چه کشوری بیشترین جنگنده F/A-۱۸ Hornet را دارد؟
طبیعتاً، ارتش آمریکا از آنجایی که این هواپیما ساخت آمریکاست، تعداد زیادی از آنها را در زرادخانه خود دارد. سوپر هورنت که مخصوص برخاست و فرود از روی ناوهای هواپیمابر طراحی شده است، از زمان ورود به خدمت، یکی از ستونهای اصلی بال هوایی نیروی دریایی و تفنگداران دریایی ایالات متحده بوده است.
بله،F/A-۱۸ Hornetیک جت جنگنده بسیار متمایز است که از سال ۱۹۷۸ مورد استفاده قرار گرفته است. علاوه بر اینکه ارتش ایالات متحده با این جنگنده دو موتوره برای ماموریتهای جنگی استفاده میکند، تیم نمایش هوایی نیروی دریایی – فرشتگان آبی – نیز از سال ۱۹۸۶ با این جنگنده برای مخاطبان در سراسر جهان نمایش اجرا کرده است.
به گزارش روزیاتو؛ فیلمسازان نیز آن را در چندین فیلم مانند “روز استقلال” در سال ۱۹۹۶ و “تاپ گان: ماوریک” در سال ۲۰۲۲ به نمایش گذاشته اند. هورنت یک جت قابل اعتماد است که در طول سالها بروزرسانیهای متعددی را تجربه کرده و در نهایت از هورنت (مدلهای A-D) به سوپر هورنت (مدلهای E/F) در سال ۲۰۰۰ تکامل یافته است.
ادامه مطلب .....👇👇
.
🌍 اخبار بیداری جهانی
@bidari_jahani313
💡جهان برای ظهور در حال بیدارشدن است.
تکمیلی/
سوپر هورنت میتواند با سرعت ۱.۸ ماخ پرواز کرده و ترکیبی از موشکهای هوا به هوا و بمبهای هدایت شونده لیزری را حمل نماید. این جنگنده در مجموع دارای ۱۱ نقطه اتصال است که از ۹ نقطه اتصال هورنت بیشتر است، قابلیتی که به آن امکان میدهد تا برای انواع ماموریتها بار زیادی را حمل کند. این جنگنده ممکن است تمام نقاط قوت F-۲۲ Raptor را نداشته باشد، اما همچنان یک جنگنده بسیار محبوب و مورد تقاضا در سراسر جهان است.
طبیعتاً، ارتش آمریکا از آنجایی که این هواپیما ساخت آمریکاست، تعداد زیادی از آنها را در زرادخانه خود دارد. سوپر هورنت که مخصوص برخاست و فرود از روی ناوهای هواپیمابر طراحی شده است، از زمان ورود به خدمت، یکی از ستونهای اصلی بال هوایی نیروی دریایی و تفنگداران دریایی ایالات متحده بوده است.
استرالیا اولین مشتری بین المللی سوپر هورنت بود و کشورهای بسیار دیگری نیز بلافاصله راه این کشور را در پیش گرفتند و آن را به موجودی نسل قدیمی هورنت خود اضافه کردند. به ادعای فلایت گلوبال، F/A-۱۸ شش درصد از کل هواپیماهای جنگی مورد استفاده در سراسر جهان را تشکیل میدهد.
کشورهایی مختلفی که جنگنده F/A-۱۸ Hornet را در اختیار دارند
در مجموع هشت کشور وجود دارد که F/A-۱۸ Hornet را هم برای عملیات رزمی و هم برای عملیات آموزشی به کار میگیرند. برخی از آنها تعداد بیشتری هورنت سفارش داده اند، در حالی که برخی دیگر به نفع هواپیماهای نسل پنجم آنها را کنار میگذارند، اما سوپر هورنت یک جت جنگنده پرکاربرد است.
کشوری که بزرگترین ناوگان F/A-۱۸ Hornet را دارد، ایالات متحده است. نیروی تفنگداران دریایی اگر چه گردانهای تانک خود را حذف کرده است، اما هنوز هم دسترسی زیادی به عملیات هوایی دارند، با ۱۴۰ فروند هورنت آماده رزم و ۴۶ فروند برای اهداف آموزشی.
از سوی دیگر، نیروی دریایی ایالات متحده، با ۵۹۲ فروند هورنت که برای جنگ و آموزش استفاده میشوند، بیشترین تعداد جنگنده هورنت را در اختیار دارد – در حالی که ۷۶ فروند دیگر نیز سفارش داده است. کانادا با مجموع ۶۵ فروند F/A-۱۸A برای اهداف رزمی و ۲۵ فروند F/A-۱۸B برای آموزش، دومین کشور از نظر تعداد جنگندههای هورنت است.
این کشور در مجموع ۸۹ فروند جنگنده هورنت در اختیار دارد، علیرغم تفاوت قابل توجهی که در هزینههای دفاعی این کشور با ایالات متحده وجود دارد. اسپانیا در سال ۱۹۹۵ تصمیم گرفت ناوگان خود را با هورنتها تقویت کند، بعد از اینکه F-۱۶ Fighting Falcon را در سال ۱۹۹۵ خریداری کرده بود و در مجموع ۸۳ فروند از این جنگنده در اختیار دارد.
نیروی هوایی کویت در حال حاضر ۲۷ فروند F/A-۱۸C Hornet را برای نقشهای رزمی در اختیار دارد و ۳۲ فروند دیگر F-۱۸E Super Hornet سفارش داده است. همچنین کویت از ۱۵ فروند F-۱۸D و F-۱۸F برای آموزش خلبانان خود استفاده میکند. فنلاند با ۶۲ فروند هورنت پنج کشور برتر دارنده هورنت را تکمیل میکند. سه کشور دیگر با تعداد انگشت شماری هورنت و سوپر هورنت استرالیا، مالزی و سوئیس هستند.
.
🌍 اخبار بیداری جهانی
@bidari_jahani313
💡جهان برای ظهور در حال بیدارشدن است.
📌توزیع نیروها به عنوان یک استراتژی
با توجه به سطح تهدیدی که ارتش چین ایجاد خواهد کرد، ارتش ایالات متحده در حال برنامه ریزی برای مقابله با چین از طریق نیروهای توزیع شده است.
دلیل این امر این است که پایگاههای بزرگ و واحدهای عملیاتی بزرگ، اهدافی را در اختیار ارتش چین قرار میدهند که درگیری، حمله و نابودی آنها آسانتر است. با توزیع گسترده نیروهای نظامی ایالات متحده در جزایر کوچکتر، در داخل و اطراف دریای چین جنوبی، ردیابی و حمله به آنها بسیار دشوارتر خواهد بود.
ارتش آمریکا چگونه برد جنگندههای خود را افزایش میدهد؟ در حال تکمیل
در حالی که این درست است، نیروهای پراکنده نیاز به افزایش پشتیبانی پایدار دارند و وابستگی به سوختگیری هوایی برای هواپیماهای پشتیبانی را افزایش میدهد. بنابراین، تقاضای بیشتری برای هواپیماهای سوخت رسان نیروی هوایی و دریایی ایالات متحده وجود خواهد داشت، که فشار بیشتری را بر هواپیماهای آنها وارد کرده و آنها را در معرض افزایش تهدید بازدارندگی قرار میدهد.
ادامه مطلب .....👇👇
.
🌍 اخبار بیداری جهانی
@bidari_jahani313
💡جهان برای ظهور در حال بیدارشدن است.
📌یک راه حل ممکن: MQ-۲۵ Stingray
باتوجه به اینکه ناوهای نیروی دریایی ازدریای چین جنوبی بسیاردور هستند(به دلیل زرادخانه موشکی گسترده ارتش چین)،ونیروی دریایی،نیروی زمینی وتفنگداران دریایی ایالات متحده آمریکاازپایگاههای توزیع شده عملیات انجام میدهند،پهپادMQ-۲۵ Stingrayممکن است یک راه حل موقت باشد.
ام کیوMQ-۲۵ دارای ظرفیت ۷،۲۵۰لیترسوخت وتوانایی تامین سوخت4تا6هواپیمادربرد۹۲۵ کیلومتر است.جثه کوچکترآن باسطح مقطع راداری کاهش یافته همراه است که هدف گیری آن راسختترازیک سوخت رسان کندترنیروی هوایی ایالات متحده میسازد.یک مزیت اضافی دراستفاده از این پهپادهای سوخترسان این است که نیروی دریایی میتوانداستفاده ازF/A-۱۸E/F Super Hornet رادرنقش سوخت رسان به میزان زیادی کاهش دهد.
درنقش سوخت رسان،۲۰درصدازپروازهای سوپر هورنتِ متعلق به بال هوایی ناوهای هواپیمابربه وظایف سوختگیری اختصاص مییابد.این نه تنها نقشهای جنگی احتمالی را کاهش میدهد،بلکه به دلیل پیکربندی سنگینترهنگام پرتاب ازروی عرشه،فشاربه بدنه هواپیمارانیزافزایش میدهد.
همانطور که توسط موسسه هادسون اعلام شد،نیروی دریایی ایالات متحده درحال برنامه ریزی برای خرید۷۲ فروندMQ-۲۵Aواختصاص چهار فروندازاین پهپادهای سوخت رسان به هربال هوایی ناو هواپیمابرهاست.علاوه براین،قابلیتهای MQ-۲۵درحال حاضر ثابت شده است،زیرابهمین زودی انواع مختلفی ازهواپیماهااز جمله E-۲ Hawkeye، F/A-۱۸ Super Hornet وF-۳۵C(نوع ناونشین اف-۳۵)راسوختگیری کرده است.
ادامه مطلب .....👇👇
📌سوخت گیری هوایی و آینده
تا زمانی که نیروی هوایی به تمامی به سوخت سبز روی آورده و نیروی محرکه کل ناوگان خود را با باتری تامین کرده و آنها را مجهز به پنلهای خورشیدی پنهانکار برای شارژ در حین پرواز کند، سوخت رسانها تاج خود را حفظ خواهند کرد و استاندارد طلایی برای تامین سوخت در حین پرواز باقی خواهند ماند.
با این وجود، در یک درگیری احتمالی با چین، توانایی انجام سوختگیری هوایی در آسمان دریای چین جنوبی و اطراف آن به شدت پرتنش و مملو از خطر خواهد بود. چین یک شبکه دفاع موشکی و سنسوری قوی دارد که برای ردیابی و درگیر شدن با ارتش ایالات متحده در حوزه نفوذ خود شخصی سازی شده است.
بنابراین، سرمایهگذاری در سیستمهایی مانند MQ-۲۵ Stingray برای نیروی هوایی و دریایی آمریکا از اهمیت بالایی برخوردار است. این پهپاد به این دو نیرو این امکان را میدهد که راحتتر در داخل چتر موشکی چین سوختگیری کنند و عملیات علیه ارتش چین را بدون به خطر انداختن سوخت رسانهای بزرگتر یا خدمه آنها گسترش داده و حفظ کنند.
ادامه مطلب .....👇👇
.
🌍 اخبار بیداری جهانی
@bidari_jahani313
💡جهان برای ظهور در حال بیدارشدن است.
♦️ایلات هم هدف حمله یمن قرار گرفت
🔹ارتش یمن همزمان با حمله موشکی به تلآویو اقدام به پرتاب پهپاد و موشکهایی از دریای سرخ به سمت شهر بندری «ایلات» در جنوب فلسطین اشغالی کرده است.
.
🌎🌍 بیداری جهانی
@bidari_jahani313
💥نسل ما نسل ظهور است
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️ انتقام خون فرمانده، تنها چند ساعت بعد از ترور
🔹این ویدیو را رسانههای غیر رسمی مرتبط با مقاومت منتشر کردهاند؛ تصاویری از حضور شهید حاج ابوصالح درمیان رزمندگان شجاع یمنی است.
🔹در توضیحات ویدیو اینطور آمده که شهید محمدحسین سرور(حاج ابوصالح) مدتی را با عنوان مستشار نظامی در کنار مجاهدان یمنی بوده است.
🔹یمنیها تنها چند ساعت بعد از ترور این فرمانده لبنانی و حوالی ساعت ۱:۲۰ دوباره وحشت را به تلآویو برگرداندند؛ مثل همان شبی که صهیونیستها را با یافا غافلگیر کردند.
.
🌎🌍 بیداری جهانی
@bidari_jahani313
💥نسل ما نسل ظهور است
♦️دلیل به تعویق افتادن بیانیه نیروهای مسلح یمن چه بود؟
🔹دقایقی پیش رسانههای یمنی از تعویق بیانیه نیروهای مسلح این کشور در خصوص حمله موشکی به تل آویو خبر دادند
🔹در این راستا منابع یمنی به شبکه المیادین گفتند: روایت دشمن غیرقابل اعتماد است و همه باید در انتظار بیانیه یمن باشند
🔹این منابع همچنین خبر دادند که بیانیه یمن از جزئیات عملیات ویژه و دقیق پرده برمیدارد و به دلیل مستندات جدیدی که به دست آمده، بیانیه به تعویق افتاده است.
.
🌎🌍 بیداری جهانی
@bidari_jahani313
💥نسل ما نسل ظهور است
♦️حملهٔ موشکی به حیفا
🔹منابع صهیونیستی از پرتاب و اصابت چند موشک به حیفای اشغالی خبردادند.
.
🌎🌍 بیداری جهانی
@bidari_jahani313
💥نسل ما نسل ظهور است
♦️مقاومت اسلامی عراق: به واسطه موشک کروز ارتقایافته "ارقب" یک نقطه حیاتی در سرزمینهای اشغالی را مورد هدف قرار دادیم.
🚨.
🌎🌍 بیداری جهانی
@bidari_jahani313
💥نسل ما نسل ظهور است