📌سخنرانی پزشکیان در مجمع عمومی از نگاه رسانههای عربی
رسانههای عرب زبان از سخنان پرشکیان در محکومیت رژیم صهیونیستی و تاکید او بر لزوم و اهمیت مجازات این رژیم استقبال گستردهای کردهاند.
شبکه الجزیره قطر با پوشش دقیق اظهارات رئیسجمهور ایران در نشست مجمع عمومی سازمان ملل بخشهایی از سخنان پزشکیان که در انتقاد از رژیم صهیونیستی و وقوع «نسل کشی در غزه» توسط این رژیم بود و لزوم توقف آن را برجسته کرد.
الجزیره همچنین به این بخش از سخنان رئیسجمهور ایران اشاره کرد که تاکید کرده بود رژیم صهیونیستی «در غزه شکست خورد» و هیچ مقدار خشونت وحشیانه قادر به احیای افسانه قدرت شکست ناپذیر آن نخواهد بود.
این شبکه قطری در ادامه آنچه پزشکیان «تروریسم دولتی اسرائیل در لبنان» توصیف کرد و اینکه بیپاسخ نمیماند، را برجسته کرد.
همچنین روزنامه فرامنطقهای القدس العربی در بازتاب سخنان رئیسجمهور کشورمان در مجمع عمومی سازمان ملل با تیتری از مذاکرات درباره برنامه هستهای صحبتهای پزشکیان با محوریت تلاش برای تحقق صلح برای همه و مخالفت ایران با جنگ را منعکس کرد.
در ادامه وبگاه الحره نیز سخنرانی مسعود پزشکیان در برابر مجمع عمومی سازمان ملل را منعکس کرد و به این بخش از سخنان رئیس جمهور پرداخت که تهران آماده ورود به مذاکرات هستهای در توافق منعقد شده در سال ۲۰۱۵ است به شرط اینکه تعهدات این توافق به شکل کامل و با حسن نیت انجام شود بعد از آن میتوان درباره مسائل دیگر وارد مذاکره شد.
همچنین دعوت پزشکیان به پایان جنگ بین روسیه و اوکراین از طریق مذاکرات از دیگر محورهای پوشش داده شده این رسانه بود.
شبکه العربیه نیز به طور کامل سخنرانی رئیسجمهور ایران را بازتاب داد و به سخنان پزشکیان پس از اشاره او به لزوم امنیت و صلح در جهان، پرداخت که «این اسرائیل است که دانشمندان، دیپلماتها و مهمانان ما را در سرزمین ما ترور کرده» و «ایران از جنبشهای آزادیبخش و مردمی حمایت کرده که چهار نسل است قربانی جنایات و استعمارگری» اسرائیل بودهاند.
روزنامه قطری العربی الجدید نیز با تیتری از مذاکرات هستهای و شکست اسرائیل در غزه اظهارات رئیس جمهور ایران را درباره اینکه جامعه جهانی فورا باید برای پایان جنگ غزه تلاش کند و به «بربریت بدبختانه» اسرائیل علیه لبنان خاتمه دهد، منعکس کرد.
وبگاه العهد لبنان نیز سخنرانی رئیس جمهور ایران را بازتاب داد و به نقل از پزشکیان نوشت: کشورهای اسلامی اجازه نخواهند داد لبنان به غزه دیگری تبدیل شود.
المنار دیگر شبکه لبنانی نیز اظهارات رئیس جمهور ایران درباره اینکه جامعه جهانی باید برای دستیابی به آتشبس در غزه و توقف تجاوز اشغالگران در لبنان اقدام کند، برجسته کرد.
در عین حال شبکه سومریه نیوز عراق نیز با منعکس کردن سخنان مسعود پزشکیان رئیسجمهور ایران روی سخنان او در زمینه اینکه ایران خواهان صلح برای همه است و به دنبال جنگ نیست تمرکز کرد.
این رسانه عراقی به این بخش از سخنان پزشکیان نیز اشاره کرد که بمباران اسرائیل در لبنان نمیتواند بدون پاسخ باشد و نوشت: پزشکیان در سخنرانی خود در سازمان ملل گفت رژیم صهیونیستی در غزه نسل کشی کرد و تروریسم دولتی اسرائیل در لبنان نمیتواند بدون پاسخ بماند.
.
🌍 اخبار بیداری جهانی
@bidari_jahani313
💡جهان برای ظهور در حال بیدارشدن است.
📌برنامه حزب الله برای جنگ با رژیم صهیونیستی/ مروری بر نقطه ضعف اساسی تل آویو؛ بزرگترین وحشت اسرائیل چیست؟
رژیم صهیونیستی با ادعای ساخت یک منطقه امن برای همه یهودیان تشکیل شد و حالا موشک های مقاومت گنبد آهنین را شکسته و این منطقه امن را به هم ریخته است. این بدین معنی است که مهاجرت به مناطق اشغالی کمتر و کمتر شده و پروژه وطن گزینی (استیطان) نیز متوقف می شود.
ارتش رژیم صهیونیستی و حزب الله در چند روز اخیر، بیشترین حجم تبادل آتش را داشته اند. با وجود اینکه صهیونیست ها توانستند بسیاری از اعضاء حزب الله را ترور کرده و شهرهای مختلف لبنان را بمباران کنند اما همچنان، از موقعیت ضعیف تری برخوردارند. تحلیلگران معتقدند اسرائیل وضعیت خوبی در جنگ ندارد و اگر شرایط میدانی به همین صورت ادامه یابد، اسرائیل بازنده قطعی جنگ است.
این مساله از آن رو مطرح است که شاخص «زمان» در جنگ تبدیل به عاملی تعیین کننده شده است. بر اساس موقعیت ژئوپولیتیک رژیم صهیونیستی، هر چقدر مدت جنگ طولانی تر باشد، شانس پیروزی اسرائیل پایین تر می آید. به همین دلیل، حزب الله تلاش دارد تا حد امکان جنگ را فرسایشی کند و فقط به برافراشتن پرچم «تهدید» بر فراز شهرک های صهیونیست نشین شمالی و همچنین، موشک باران محدود پایگاه ها و فرودگاه های اسرائیل اکتفا کرده است.
ادامه مطلب .....👇👇
.
🌍 اخبار بیداری جهانی
@bidari_jahani313
💡جهان برای ظهور در حال بیدارشدن است.
تکمیلی/
اما به راستی علت این وضعیت چیست؟ چرا اسرائیل دوست دارد هر چه سریعتر به جنگ پایان دهد و چرا تداوم جنگ به ضرر رژیم صهیونیستی تمام خواهد شد؟ پاسخ را باید در بزرگترین «نقطه ضعف» ژئوپولیتیک اسرائیل جست. این ضعف همان نقصانی است که حتی بعد از عملیات «سیف القدس» (چند سال قبل از طوفان الاقصی) نیز بدان اشاره شد.
در واقع، اهمیت بیش از پیش مساله «امنیت» برای رژیم صهیونیستی باعث شده دست و پای این رژیم بسته شود. اسرائیل به خوبی می داند که حتی زخمی شدن یک صهیونیست می تواند به معنی مهاجرت هزاران اسرائیلی از فلسطین اشغالی باشد.
پروژه امنیت و استیطان اسرائیل چیست؟
برای فهم این مساله باید به تاریخ اسرائیل رجوع کرد. آنطور که «شلومو زند» مورخ اسرائیلی و نویسنده کتاب «جعل قوم یهود» نوشته، بنیانگذاران اسرائیل تلاش داشتند از طریق ایجاد مفهوم جعلی «ملت اسرائیل» مهاجران ساکن فلسطین اشغالی را وحدت بخشیده و یک قوم واحد به وجود آورند. این سیاستمداران با توده ای از افراد مختلف مواجه بودند که هیچ ارتباط ارگانیکی نداشتند و برای وحدت بخشیدنشان باید آنها را راضی می کردند که به فلسطین مهاجرت کرده و در آنجا شروع به زندگی و کار کنند.
شواهد نشان می دهد رژیم صهیونیستی برای تحقق این هدف یعنی اختراع مفهوم «ملت یهود»، تلاش کرد مهاجران را قانع کند که سرزمین جدید برای آنان که غالبا بازماندگان جنگ جهانی دوم بودند، «امن» است. به همین دلیل، «امنیت» اصلی ترین شاکله وجودی رژیم صهیونیستی شد و مخدوش شدن آن می توانست شاکله این رژیم را از هم بپاشاند.
.
🌍 اخبار بیداری جهانی
@bidari_jahani313
💡جهان برای ظهور در حال بیدارشدن است.
هواپیمای F ۲۲ آمریکایی در مقابل سوخو ۵۷ روسی؛ کدام عملکرد بهتری دارد؟!
سوخوی Su-۵۷ و لاکهید مارتین F-۲۲ رپتور، هر دو نسل پنجم جنگندههای رادارگریز هستند که برای برتری هوایی و قابلیتهای چند منظوره طراحی شده اند.
به گزارش خبرآنلاین، هر دو هواپیمای جنگی "نسل پنجم" هستند که از سیستمهای اویونیک پیشرفته، فناوری رادارگریز و عملکرد سوپرکروز استفاده میکنند. علاوهبر آن، هر دو هواپیما دو موتوره نیز هستند.
هواپیمای F-۲۲ که از سال ۲۰۰۵ عملیاتی شد، اولین جنگنده نسل پنجم در جهان بود که دارای فناوری پیشرفته پنهان کاری، توانایی سوپرکروز و مانورپذیری بالا بود. در ابتدا نیروی هوایی ایالات متحده قصد داشت ۷۵۰ فروند از F-۲۲ بخرد، اما این برنامه به ۱۸۷ فروند کاهش یافت. در نتیجه آخرین F-۲۲ در سال ۲۰۱۲ تحویل داده شد.
در حالی که تعداد F-۲۲ چندان قابل توجه نیست، اما مطمئناً از نظر تعداد کلی دارای یک امتیاز برتر نسبت به سوخو است. F-۲۲ رپتور دارای حداکثر سرعت ۲۵۷۲ کیلومتر بر ساعت و حداکثر ارتفاع پرواز ۵۰ هزار فوتی است.
ادامه مطلب .....👇👇
.
🌍 اخبار بیداری جهانی
@bidari_jahani313
💡جهان برای ظهور در حال بیدارشدن است.
تکمیلی/
سوخو-۵۷ روسی نیز به گونهای ساخته شد که بتواند در نبردهای هوایی شرکت کند و همچنین بتواند حملات زمینی و دریایی را انجام دهد. در حالی که Su-۵۷ از حداکثر سرعت و سقف پرواز کمی بالاتر برخوردار است، F-۲۲ بالغتر و از نظر رزمی اثبات شدهتر در نظر گرفته میشود. علاوه بر این، قابلیتهای رادارگریزی F-۲۲ برتر از سوخو به حساب میآید.
با وجود پیشرفتهای Su-۵۷، هنوز اثربخشی عملیاتی قابل توجهی در مقایسه با F-۲۲ نشان نداده است. در ضمن، اولین هواپیمای تولیدی سوخو در دسامبر ۲۰۲۰ در یک سقوط از بین رفت. هواپیمای طراحی شده توسط روسیه کمی بزرگتر و به طور قابل توجهی سنگینتر از همتای آمریکایی خود است. سوخو Su-۵۷ دارای حداکثر سرعت ۲۶۰۰ کیلومتر و حداکثر ارتفاع پرواز ۶۵۶۱۷ فوتی است.
در نهایت، باید به خاطر داشت که عمر و سابقه F-۲۲ بسیار بیشتر از جنگنده سوخویی است که همچنان به تولید نرسیده است.
.
🌍 اخبار بیداری جهانی
@bidari_jahani313
💡جهان برای ظهور در حال بیدارشدن است.
📌هاموی؛ خودرویی رزمی که جیپ را شکست داد.
هاموی در نوع خود به یک خودروی نظامی نمادین تبدیل شده است. در واقع، برخی تا آنجا پیش می روند که می گویند این خودرو به عنوان افسانه ای ترین خودرو نظامی تمام دوران از جیپ پیشی گرفته است.
ارتش ایالات متحده در طول سالها از وسایل نقلیه مختلفی استفاده کرده است. تانک ها، هواپیماها و ... عملیات نظامی مختلفی را انجام داده اند. اما یکی از آنها تا جایی که بحث شناخته شده بودن در میان باشد، یک سر و شانه بالاتر از بقیه بوده است: جیپ. با شروع کار در طول جنگ جهانی اول، این خودرو رزمی یکی از بسیاری وسایل نقلیهای رزمی بود که ارتش ایالات متحده به طور گسترده از آن استفاده میکرد،
به گزارش روزیاتو؛ به ویژه جنگ جهانی دوم به جیپ اجازه داد تا به امپراتوری تبدیل شود که امروزه میشناسیم. با گذشت زمان، جیپ به مفهومی مترادف با ارتش ایالات متحده تبدیل شده و همچنان نیز هست، حتی اگر بیش از ۴۰ سال پیش از چنین کاربردی کنار گذاشته شد.
ادامه مطلب .....👇👇
.
🌍 اخبار بیداری جهانی
@bidari_jahani313
💡جهان برای ظهور در حال بیدارشدن است.
تکمیلی/
اگر جیپ آنقدر موثر بود که به یک وسیله نقلیه پرچمدار ارتش ایالات متحده تبدیل شد، چرا امروزه همچنان توسط نیروهای مسلح استفاده نمیشود؟ به زبان ساده، نمیتوانست با خواستهها و نیازهای ارتش که به سرعت در حال تغییر بود، سازگار بماند. در اواخر قرن بیستم، سلاحها سنگینتر شده بودند و توانایی حمل افراد بیشتری در هر وسیله نقلیه بسیار مورد نیاز بود. جیپ نتوانست این خواستهها را برآورده کند. به گفته نیویورک تایمز، در مارس ۱۹۸۳، جیپ با “وسیله نقلیه بزرگتری که برای همگامی با ارتش مدرن امروزی طراحی شده بود” جایگزین شد. معلوم شد که این وسیله نقلیه، خودروی چرخدار چند منظورهای با تحرک بالا یا همان هاموی (High-Mobility Multipurpose Wheeled Vehicle یا Humvee) است که اکنون خودرویی بسیار شناخته شده است.
ظهور هاموی به پایان خدمت نظامی چند دههای جیپ منجر شد و اکنون این خودرو رزمی نیز به آرامی در حال بازنشسته شدن است.
ظهور و افول هاموی
هاموی در نوع خود به یک خودروی نظامی نمادین تبدیل شده است. در واقع، برخی تا آنجا پیش میروند که میگویند این خودرو به عنوان افسانه ایترین خودرو نظامی تمام دوران از جیپ پیشی گرفته است. ناگفته نماند، این خودرو منجر به ظهور یک خودروی چهار چرخ مورد علاقه غیرنظامیان نیز شد، که با نام هامر (Hummer) شناخته میشود، خودرویی که برای اولین بار در سال ۱۹۹۲ برای فروش در دسترس عموم قرار گرفت. خودروی نظامی دیگری که به خودرویی غیرنظامی نیز تبدیل شد، تویوتا مگا کروزر بود که پا به پای هاموی پیش رفته است.
۱۵ پیکربندی آن (حمل بار/نیرو، حامل سلاح، آمبولانس و حامل سرپناه) دارای موتور، شاسی و گیربکس مشترک با ۴۴ قطعه قابل جایگزینی است که در بیش از یک موقعیت استفاده میشود. این بدان معناست که ساعتهای آموزشی کمتری برای مکانیکهایی که آن را تعمیر و نگهداری میکنند لازم است. سیستم تامین، تعمیر و نگهداری و تدارکات ساده هاموی- اساساً مجموعهای از قطعات مشترک برای ۱۵ پیکربندی – به معنای کاهش هزینههای چرخه عمر است که باعث صرفه جویی در هزینههای کلی میشود.
فاصله از زمین پیش نیاز تحرک برتر است. فاصله ۴۰ سانتیمتری کف آن از زمین یک شاهکار مهندسی است با توجه به اینکه این وسیله نقلیه تنها ۱۸۰ سانتیمتر ارتفاع دارد. چهار چرخ متحرک تمام وقت، سیستم تعلیق مستقل، نزدیک شدن شیب دار و خروج زاویه دار، ۶۰ درصد شیب نوردی، ۴۰ درصد شیب جانبی و ۱۵۰ سانتیمتر قابلیت آب نوردی همراه با فاصله زیاد از سطح زمین، هاموی را به یک خودرو آفرودی منحصربفرد تبدیل میکند.
سری M۹۹۸ A۰ هاموی دارای وزن محدود تقریباً ۲،۳۶۰ کیلوگرمی و توان حمل محموله ۱،۱۳۴ کیلوگرمی است. همچنین این خودرو از یک موتور ۶.۲ لیتری V-۸ دیزلی با گیربکس سه سرعته اتوماتیک بهره میبرد. مدل قابل مقایسه فعلی، M۱۰۹۷A۲، تنها ۳۱۷.۵ کیلوگرم وزن بیشتری دارد، اما میتواند تقریباً دو برابر محموله قبلی یعنی ۱،۹۹۵ کیلوگرم بار حمل کند. این خودرو دارای یک موتور ۶.۵ لیتری V-۸ دیزلی با گیربکس چهار سرعته اتوماتیک است. خودروی تولیدی کنونی با ظرفیت توسعه یافته (ECV) مدل M۱۱۱۳ دارای قدرت حمل ۲،۳۱۳ کیلوگرم بار است. این حدود دو و نیم تن یا تقریباً وزن خود M۱۱۱۳ (۲،۹۰۰ کیلوگرم) است. M۱۱۱۳ دارای موتور ۶.۵ لیتری V-۸ دیزلی توربوشارژر است. نوع زره پوش M۱۱۱۴ توسط AM General با بسته زرهی نصب شده توسط O’Gara Hess و Eisenhart تولید شده است.
هاموی دارای ارتفاع کم (حدود ۱۸۰ سانتیمتر)، عرض ۲۱۰ سانتیمتر و طول ۴.۵ متر است. این نسبتها به شکل گیری یک خودرو رزمی پایدار و با توان حفظ ثبات بالا کمک میکند که واژگونی آن بسیار دشوار است. این در تضاد با جیپهای قدیمی M۱۵۱ است که ناپایدار در نظر گرفته میشدند. هاموی به حداکثر سرعت ۱۱۰ کیلومتر بر ساعت میرسد و باک سوخت آن ۹۵ لیتر ظرفیت دارد.
ادامه مطلب .....👇👇
.
🌍 اخبار بیداری جهانی
@bidari_jahani313
💡جهان برای ظهور در حال بیدارشدن است.
تکمیلی/
تا آنجایی که به سابقه خدمت هاموی مرتبط باشد، این خودرو در طول دههها میدانهای جنگ متعددی را پیموده است. این خودرو با حمله ارتش ایالات متحده در سال ۱۹۸۹ به پاناما وارد صحنه شد و بعدها در طول جنگ خلیج فارس در دهه ۱۹۹۰ شهرت یافت. به طور طبیعی، هاموی در طول جنگ علیه تروریسم در دهه ۲۰۰۰ به طور گستردهای توسط ارتش ایالات متحده مورد استفاده قرار گرفت، اما در این زمان، این وسیله نقلیه شروع به نشان دادن نشانههایی از منسوخ شدن کرد. رفته رفته هاموی برای حفظ امنیت سربازان در محیطهای شهری، با شلیک سلاحهای سبک و بمبهای دستساز دچار مشکل شد. درها و پنجرههای تقویت شده راهحل خوبی به نظر میرسیدند، اما وزن اضافه شده، هامویها را کندتر، و مستعد مشکلات مکانیکی گستردهتر کرد و از قدرت مانور آنها کاست.
در پی این مشکلات و در شرایطی که بحث امنیت جانی نیروهای نظامی در میان بود، ارتش ایالات متحده چارهای جز جستجوی جایگزینی برای هاموی نداشت. با گذشت زمان، یک گزینه جایگزین موثر پیدا شد.
پایان هاموی و آغاز دوره JLTV
اگرچه هامویها هنوز توسط ارتش ایالات متحده مورد استفاده قرار میگیرند، اما اکنون در موقعیتی مشابه با جیپ در اوایل دهه ۱۹۸۰ قرار دارند. این خودروها دیگر مجاز به خارج شدن از مناطق امن در مناطق جنگی نیستند، و با JLTVها – وسایل نقلیه تاکتیکی سبک مشترک – جایگزین میشوند. این خودروها سال هاست معرفی شده و از سال ۲۰۱۸ جایگزین هامویها در نیروی زمینی و تفنگداران دریایی ارتش ایالات متحده شدند. از سال ۲۰۲۱، JLTVها جایگزین ۱،۰۰۰۰ دستگاه هاموی شده اند. با توجه به آمار عملکرد آنها، فهمیدن دلیل این جایگزینی سریع کار سختی نیست.
این خودروهای بادوامتر، سنگینتر و با عملکرد بهتر، از تولیدات کمپانی Oshkosh بوده و در سالهای آزمایش تحت نظارت نظامی، JLTV نسبت به هاموی، نرخ موفقیت ماموریتی بالاتری داشته است. این خودروها دارای بدنه مقاوم در برابر مین، حرکت سیستم تعلیق طولانیتر و موتورهای توربودیزل ۴۰۰ اسب بخاری هستند که آنها را به همان اندازه که محافظ هستند سریع و قدرتمند میکند. در حالی که JLTVها روز به روز بیشتر در میدان نبرد به کار گرفته میشوند، انتظار میرود هامویها تا سال ۲۰۵۰ که رسماً بازنشسته شوند، در ارتش و تفنگداران دریایی با ظرفیت محدود به خدمت خود ادامه دهند.
.
🌍 اخبار بیداری جهانی
@bidari_jahani313
💡جهان برای ظهور در حال بیدارشدن است.
📌بروزرسانی مهم بمبافکن بی ۵۲
پس از گذشت ۷۰ سال از اولین پرواز خود، B-۵۲ استراتوفورترس بخشی مهم و نمادین از نیروی هوایی ایالاتمتحده بهحساب میآید و آماده دریافت مهمترین ارتقا در تاریخ خود است.
به گزارش خبرآنلاین، بیش از ۷۰ سال پیش، بمبافکن استراتژیک و افسانهای B-۵۲ برای اولین بار برای نیروی هوایی ایالاتمتحده به آسمان رفت. این هواپیمای دوربرد ممکن است بهسرعت در حال پیر شدن باشد، اما نیروی هوایی بههیچوجه آن را از خدمت خارج نمیکند. در واقع، استراتوفورترس تا اواسط قرن بیست و یکم به خدمت ادامه خواهد داد؛ بنابراین ممکن است عمر آن قبل از اینکه در نهایت بازنشسته شود، از مرز صد سالگی هم عبور کند.
آمریکا در حال برنامهریزی برای ایجاد یک ناوگان در آینده است که شامل ۷۶ فروند B-۵۲ جدید ارتقا یافته خواهد بود. آخرین نوع B-۵۲ قرار است دستخوش بزرگترین ارتقاء در تاریخ خود باشد. این نوع ارتقاءیافته B-۵۲ J نام دارد.
شاید مهمترین اتفاق در ارتقای این هواپیما، جایگزینی موتورهای آن باشد. اولین B-۵۲ بر روی موتورهای دوران جنگ سرد پرتاند ویتنی TF ۳۳ کار میکرد. نیروی هوایی اکنون موتورهای F ۱۳۰ ساخت رولزرویس را بهعنوان بخشی از برنامه تعویض موتور تجاری خود در B-۵۲ J قرار میدهد. بمبافکن ارتقا یافته همچنین سیستمهای اویونیک بهبودیافته، نمایشگرهای دیجیتالی جدید و اسلحه Standoff را دریافت خواهد کرد.
ادامه مطلب .....👇👇
.
🌍 اخبار بیداری جهانی
@bidari_jahani313
💡جهان برای ظهور در حال بیدارشدن است.
تکمیلی/
بهمنظور دستیابی به برتری هوایی، آمریکا میخواست که هواپیمای جدید با حداقل سرعت ۴۸۲ کیلومتر بر ساعت، با شعاع رزمی ۸۰۰۰ کیلومتر، علاوه بر قابلیت حمل تسلیحات سنگین، حرکت کند. پیشنهادهایی از سوی تعدادی از سازندگان بزرگ آن زمان، از جمله بوئینگ و شرکت گلن آل. مارتین ارائه شد. در نهایت، طرح بوئینگ انتخاب شد و B-۵۲ برای اولین بار در اواخر دهه ۱۹۵۰ پرواز کرد. این بمبافکن برای غلبه بر شوروی، با سرعت بالا و اقدامات متقابل الکترونیکی پیشرفته طراحی شده بود.
در طول سالها، چندین گونه استراتوفورترس معرفی شد. B-۵۲ H آخرین مدل نیروی هوایی است که به محموله بزرگتر و برد بیشتر مجهز شده است. B-۵۲ H که با نام مستعار Buff شناخته میشود، پلت فرم اصلی سلاحهای هستهای و متعارف استراتژیک است. B-۵۲ H میتواند بیش از ۳۱۷۵۰ کیلوگرم از سلاحهای متنوع را حمل کند.
نسخه ارتقاءیافته B-۵۲ J قدرتمندتر خواهد بود. موتور بمبافکن شامل یک سیستم تولید برق جدید است که ۳۰ درصد افزایش بهرهوری سوخت را به همراه خواهد داشت. از نظر تسلیحاتی، این بمبافکن ابتدا برای حمل سلاح مافوق صوت AGM-۱۸۳ در نظر گرفته شد. با این حال، به نظر میرسد که نیروی هوایی این برنامه را کنار گذاشته و موشکهای کروز مافوق صوت (HACM) را در اولویت قرار داده است.
موشک HACM، یک موشک کروز با موتور اسکرام جت است که میتواند با سرعتی بیش از ۵ ماخ پرواز کند و در مسیر رسیدن به هدف خود مانور دهد که سرنگونی آن را برای دشمنان دشوارتر میکند. یک موتور جت معمولی از یک بخش کمپرسور (پرههای فن) برای فشردهسازی هوا استفاده میکند تا با سوخت مخلوط و مشتعل شود، اما در سرعتهای مافوق صوت، آن کمپرسور به مانع تبدیل میشود و جریان هوا را بهسرعتهای کمتری کاهش میدهد.
با این حال، یک اسکرام جت از فشار بسیار زیاد ناشی از جریان هوا به داخل موتور، با سرعتهای مافوق صوت برای کنترل تراکم استفاده و آن را به وسیلهای بسیار کارآمدتر برای رانش در چنین سرعتهای بالایی تبدیل میکند.
.
🌍 اخبار بیداری جهانی
@bidari_jahani313
💡جهان برای ظهور در حال بیدارشدن است.
هدایت شده از موسسه جهاد تبیین و سواد رسانه ای
🌤 اذان مغرب
«ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ و عجّل فرجَهُم»
🕋 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّهَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ
حی علی الصلاة✨️
حي علي خيرالعمل💫
▪️الّلهُــــــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَـــــــــرَجْ▪️
.
#موسسه_جهادتبیین_و_سوادرسانه_ای
@jahadetabiinvasavaderesanehei
🔴 اینجا دریچه ای برای افزایش سواد رسانه ای و بصیرت افزایی می باشد.
👈 آیدی پذیرش تبلیغات👇👇
@f_aaha
8.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌بمب افکن استراتژیک ب۱ لنسر با قابلیت حمل ۲۴ بمب اتمی
بمب افکن استراتژیک ب۱ لنسر ساخت کمپانی راکول اینترنشنال است.
ابعاد غول پیکر این بمب افکن در تصاویر قابل مشاهده است.همینطور دهلیزهای داخلی حمل تسلیحات این بمب افکن که بالغ بر سه جایگاه میباشد و چهار موتور توربوفن غول پیکر آن نیز در تصاویر قابل مشاهده است.در داخل دهلیز تسلیحات این بمب افکن خشاب های چرخانی نصب میگردد که انواع بمب ها و موشک های کروز روی آنها بارگذاری میشود که البته در این تصاویر در داخل دهلیز تسلیحات نصب نمیباشد.
این بمب افکن سوپر سونیک توان اسمی ۳۴ تن بمب را دارد و بطور مثال توان حمل ۸۴ بمب ۵۰۰ پوندی سقوط آزاد یا هدایت ماهواره ای را دارد و یا ۲۴ بمب غول پیکر ۲۰۰۰ پوندی هدایت ماهواره ای و یا ۱۱۶ بمب ماهواره ای جی بی یو ۳۹ را میتواند حمل و بکار گیرد.همینطور ۲۴ موشک کروز ای جی ام ۱۵۸ با برد نهایی ۱۰۰۰ کیلومتر را میتواند حمل بکند و همچنین ۲۴ بمب اتمی بی۶۱ و یا بی۸۳ را میتواند حمل بکند.این بمب افکن با رادار تعقیب عوارض زمینی میتواند در ارتفاع بسیار پایین بطور کاملا خودکار پرواز کرده و زیر خط دید رادارها به عمق خاک دشمن نفوذ بکند.توانایی و تجهیزات و تسلیحات این بمب افکن بیشمار بوده و در چند سطر قابل عنوان نمیباشد.
.
🌍 اخبار بیداری جهانی
@bidari_jahani313
💡جهان برای ظهور در حال بیدارشدن است.