🔴تا حالا به معنی آیه ۱۵۲ سوره انعام نگاه کردید؟
⏪تو سه خط خدا چندین دستور مهم به مومنین می ده
1⃣حواسمون به مال ایتام باشه
2⃣کم فروشی نکنیم
3⃣عدالت داشته باشیم
4⃣تکلیفی که به گردنمون هست به اندازه توانمان هست
5⃣مراقب حرف زدنمون باشیم حتی در مورد نزدیکان
6⃣به عهدهایی که با خدا بستیم عمل کنیم
♻️قرآن رسانه خداست برای مردم
🤲خدایا خودت کمک کن در این شب های عزیز به آنچه از ما می خواهی به بهترین شکل عمل کنیم.
@abuhossein
بیداری ملت
🔴ژست پیروزمندانه پدر مهران سماک (فردی که شکست تیم ملی فوتبال جمهوری اسلامی ایران در جام جهانی را در خیابان جشن گرفته بود) پس از تایید حکم قصاص سرهنگ جوانمردی
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
🔴آقای سفیر! برای عزت ایران استعفا دهید رواست
🔹مصاحبه سفیر جمهوری اسلامی ایران در باکو با یک خبرنگار خانم در جمهوری آذربایجان با واکنشهای منفی بسیاری از ناحیه دوستداران ایران و جمهوری اسلامی مواجه شده است.
🔹این گفتگو در داخل سفارت ایران در باکو صورت گرفته است؛ به لحاظ حقوقی، داخل سفارت هر کشور، از نظر مقررات و قوانین و مناسبات، به مثابه خاک آن کشور محسوب میشود و مسولان سفارتهای کشورمان، میتوانند، و البته بهتر است بگوییم، باید آداب ایران اسلامی را رعایت کنند.
🔹با این وجود، خبرنگار خانم، بدون حجاب، و بدتر از آن، با ظاهری حتی پایین تر از پوشش عرفی رسمی خانمها در کشورهایی که رعایت حجاب الزام قانونی نیست، در این گفتگو ظاهر شده است که نوعی اهانت به مناسبات درون خاک ایران محسوب میشود. اما این اهانت را متاسفانه بدون واکنش سفیر ایران انجام داده است.
🔹این خبرنگار همچنین پرچم جمهوری آذربایجان را در کنار خود قرار داده، حال آنکه اساساً خبرنگار یک کشور، مقام رسمی آن کشور محسوب نمیشود که بخواهد چنین تشریفاتی را برای خود به جا بیاورد. انجام چنین تشریفاتی برای یک خبرنگار، نوعی اهانت به مقام رسمی ایرانی در آن کشور است و متاسفانه این امر هم با واکنش عزتمندانه ای از ناحیه سفیر ایران مواجه نشده است.
🔹غیر از اشکالات بسیار فرمی، مصاحبه جناب سفیر با ایرادات فراوان محتوایی هم روبرو بوده است؛ به نحوی که آقای موسوی سوالات جهت دار و مشکل دار خبرنگار خانم را نه تنها با پاسخهای درخور و درست و از موضع عزت و حقیقت پاسخ نداده، بلکه به نوعی از موضع متهم و پذیرش ضعف برخورد کرده است.
@bidariymelat
💠 پس از قتلگاه مجازی، این بار نوبت قتلگاه حقیقی است؟!!!
🔻#فضای_مجازی کشور را سال ها در اختیار دشمن و بی بند و بارهای داخلی قرار دادید و آنها هم قتلگاه تحویل شما دادند!
⚠️ توجه کنیم که با تسامح، مماشات و اقدامات سطحی، بدون شک، #فضای_حقیقی و خیابان ها و اماکن عمومی را هم در اختیار دستگاه دشمن و بی بند و بارهای داخلی قرار می دهید!
⏪ در ماجرای فضای مجازی، سال ها به هشدارهای جبهه انقلاب گوش نکردید و به نسخه های سکولارها و مذهبی های التقاطی عمل کردید؛ سیلی سختی خوردیم و همین الان هم می خوریم!
⚠️ چرا عبرت نمی گیریم؟!
⏪ رهبر انقلاب فرمودند:
" اگر لاسمح الله #استحالهی_فرهنگی پیش بیاید، درست کردنش، جبران کردنش دیگر کار یک ذرّه و دو ذرّه نیست. امام در یک مواردی مکرّر می فرمودند که اگر چنین اتّفاقی بیفتد، اسلام یک #سیلی ای خواهد خورد که تا سال های متمادی اثرش بر روی او باقی خواهد ماند "
https://khl.ink/f/53333
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
انصار الله یمن:
به چین و روسیه اطلاع داده است که کشتی های این دو کشور بدون مزاحمت میتوانند از دریای سرخ عبور کنند.
خبرگزاری تاس روسیه:
کشتی های جنگی ناوگان اقیانوس آرام روسیه وارد دریای سرخ شدند.
🔵#نبرد_آخر 👇
https://eitaa.com/joinchat/3310223917C506c0dd2d1
بیداری ملت
اصلاحات اقتصادی مشترک مسعود نیلی و میخائیل گورباچف ✍ حسین زمانی میقان
🔴اصلاحات اقتصادی مشترک مسعود نیلی و میخائیل گورباچف
✍ حسین زمانی میقان
⏪میخائیل گورباچف، آخرین رئیسجمهور شوروی، آغازگر اصلاحات اقتصادی نئولیبرال در روسیه بود. در واقع، گورباچف را میتوان مجری پروژه گذار از کمونیسم به لیبرالیسم دانست. به همین سبب، غربیها علاقه زیادی به او پیدا کرده بودند. سال ۱۹۸۷ مجله تایم او را به عنوان مرد سال انتخاب کرد. سال ۱۹۹۰ نیز جایزه صلح نوبل را به او دادند. جالب اینکه کمیته نوبل رسما اعلام کرد که این جایزه، نوعی پشتیبانی از «گذار» است.
▪️گورباچف که محبوب قلب سران غرب شده بود، به شدت از سوی آنها و نیز صندوق بینالمللی پول و بانک جهانی تحت فشار بود تا سیاست شوک درمانی را با سرعت اجرا کند. ۲۱ دسامبر ۱۹۹۰ صندوق بینالمللی پول گزارشی ۲ هزار صفحهای از اقتصاد شوروی تهیه کرد و در آن نوشت که اصلاحاتی که گورباچف تاکنون انجام داده، صرفا یک سری اصلاحات سطحی است و باید این اصلاحات عمیقتر شود.
▪️ژوئیه ۱۹۹۱ که گورباچف برای اولین بار در اجلاس گروه ۷ شرکت کرد، پیام متفقالقول سران این گروه به وی این بود که باید شوکدرمانی را به صورت ریشهای اجرا کند. گورباچف درباره آنچه در این اجلاس شنیده بود، نوشت: «پیشنهادهای آنان، چه از نظر شتاب و چه از نظر روشهای گذار، حیرتآور بود». اسنادی منتشر شده است که نشان میدهد گورباچف به صورت جدی نگران فشار سنگین اجرای این سیاست روی مردم بوده، اما سرانجام به آن تن داده است.
▪️حضرت امام خمینی(ره)، با مشاهده پروژهای که گورباچف برای گذار از کمونیسم به لیبرالیسم کلید زده بود، در اولین روز سال ۱۹۸۹ میلادی، نامهای خطاب به وی نوشتند و ضمن استقبال از انگیزه وی برای تحول، از او خواستند حال که قصد تجدید نظر در مکتب کمونیسم را دارد، در سیاست دینزدایی تجدیدنظر کند: «مشکل اصلى کشور شما مسئله مالکیت و اقتصاد و آزادى نیست. مشکل شما عدم اعتقاد واقعى به خداست. همان مشکلى که غرب را هم به ابتذال و بن بست کشیده و یا خواهد کشید».
▪️امام، گورباچف را انذار دادند که از کمونیسم به لیبرالیسم پناه نبرد: «امروز دیگر چیزى به نام کمونیسم در جهان نداریم. ولى از شما جداً مىخواهم که در شکستن دیوارهاى خیالات مارکسیسم، گرفتار زندان غرب و شیطان بزرگ نشوید... اگر بخواهید در این مقطع تنها گرههاى کور اقتصادى سوسیالسیم و کمونیسم را با پناه بردن به کانون سرمایه دارى غرب حل کنید، نه تنها دردى از جامعه خویش را دوا نکردهاید، که دیگران باید بیایند و اشتباهات شما را جبران کنند».
▪️اما همان اصلاحات اقتصادی که گورباچف در شوروی کلید زد، در ایران نیز توسط یک طیف خاص در داخل سازمان برنامه و بودجه، دنبال میشد. مسعود نیلی، جزو تیم اجرای اصلاحات نئولیبرال در اقتصاد ایران است که از اوایل دهه ۶۰ در پی اجرای این سیاستها بودند و با روی کار آمدن هاشمی رفسنجانی، سرانجام موفق شدند این سیاستها را پیادهسازی و در کشور نهادینه کنند.
▪️نیلی در کتاب «اقتصاد سیاسی جمهوری اسلامی»، به صراحت از شباهت اصلاحات مد نظر خود با اصلاحات گورباچف در شوروی پرده برداشته است: «نظر سازمان برنامه، اجرای سختتر سیاستهای آزادسازی بود. این موضع در مقایسه با اصلاحات اقتصادی زمان گورباچف در شوروی، بیشتر قابل درک و فهم است. در آن زمان هم، یکی از مواردی که گورباچف با اتحادیه اروپا و کشورهای غربی مطرح میکرد، این بود که اگر بخواهم اصلاحات اقتصادی را در کشورم اجرا کنم، چون این کار همراه با یکسری فشارها بر روی مردم خواهد بود، احتیاج به منابعی دارم که بتوانم کالاهای مصرفی را در اختیار مردم قرار دهم. وی بر روی این خواسته خود اصرار زیادی داشت و اگر اشتباه نکنم، رقمی حدود ۲۰ میلیارد دلار برای تامین کالاهای مصرفی مردم که بتواند پشتوانه سیاست اصلاحات اقتصادی باشد را پیشنهاد داده بود. ما هم در آن زمان، شبیه وضعیت گورباچف در شوروی را داشتیم».
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
🔴 بعد از یکسال و نیم رواج برهنگی و رقص و مشروب و فحشا، اکنون جمهوری اسلامی برای احداث مسجد در پایتخت خودش یا جلوگیری از ورود برهنهها به مساجد خودش میجنگد!!
تا برسیم به صدای اذان و طبل هیئت و درس قرآن مدارس...
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
مداحی_آنلاین_غریب_حجت_الاسلام_عالی.mp3
2.98M
🏴 #شهادت_امام_علی(ع)
♨️غریب!
👌 #سخنرانی بسیار شنیدنی
🎙حجتالاسلام #عالی
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat