🔺 خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن:
#نه_به_اعدام_شمر
#نه_به_اعدام_خولی
#نه_به_اعدام_سعد
✍️بیداری ملت
@bidariymelat
🔴انتظارشان از کارگردان در جشنواره بینالمللی و شرط ذهنیشان برای جایزه بردن اینه که هنرمند بیاید و به ایران فحش بدهد. وگرنه "منتظر قضاوت داوران میمانند"
پن: پول رادیوفردا (کارفرمای ایشان) را همان وزارتخانهای میدهد که مجری این تروریسم اقتصادی علیه مردم #ایران است
*فرشاد توماج*
✍️بیداری ملت
@bidariymelat
🔴کاهش ارزش پول ملی در دولت روحانی ۶ برابر دولت موقت، ۲ برابر دولت موسوی و هاشمی، ۷ برابر خاتمی و ۲/۵ برابر احمدینژاد
🔹بررسی آمارهای تاریخی نشان میدهد در سه دولت موقت، اول و دوم (طی سالهای ۱۳۵۷ تا مهر ۱۳۶۰) نرخ دلار رشد ۱۰۰ درصدی، در دولت موسوی (مهر ۱۳۶۰ تا مرداد ۱۳۶۸) نرخ دلار رشد ۳۰۰ درصدی، در دولت هاشمی (مرداد ۱۳۶۸ تا مرداد ۱۳۷۶) نرخ دلار رشد ۲۷۰ درصدی، در دولت خاتمی (مرداد ۱۳۷۶ تا مرداد ۱۳۸۴) نرخ دلار رشد ۸۳ درصدی، در دولت احمدینژاد (مرداد ۱۳۸۴ تا مرداد ۱۳۹۲) نرخ دلار رشد ۲۵۴ درصدی و در دولت روحانی (مرداد ۱۳۹۲ تاکنون) نیز نرخ دلار رشد ۶۴۲ درصدی داشته است.
🔹با این حساب، در موضوع کاهش ارزش پول ملی، دولت روحانی در رتبه اول، دولت موسوی در رتبه دوم، دولت هاشمی در رتبه سوم، دولت احمدینژاد در رتبه چهارم، دولت خاتمی در رتبه پنجم و دولتهای موقت، اول و دوم نیز در رتبه ششم قرار دارند./نود اقتصادی
✍️بیداری ملت
@bidariymelat
🔴 سه کالای لوکس در یک قاب!
🔹 آذری جهرمی که ید طولایی در فرستادن ماهوارههای ایران به زمین!! با به رخ کشیدن ۳ #کالای_لوکس_آمریکایی از شرکتی به نام #Apple نشان داد مانند آقابالاسریهایش(حسن روحانی و علی لاریجانی) هیچ تفقدی به حال مردمی که مشکلات معیشتی استخوانهای آنها را خرد کرده است ندارد!
‼️ مردم در فقر و بیکاری دستوپا میزنند و آقای وزیر در استخر شرکت Apple غرق است!
✍️بیداری ملت
@bidariymelat
🔴 دفع حمله داعش و شهادت یک فرمانده الحشدالشعبی
🔹سازمان الحشد الشعبی عراق از دفع حمله تروریستهای داعش در شمال «خانقین» در استان دیالی خبر داد.
🔹تروریستها با جا گذاشتن سلاحها و تجهیزات خود مجبور به عقبنشینی و ترک منطقه شدند.
🔹در این عملیات یکی از فرماندهان تیپ ۲۸ الحشد الشعبی به نام «حسین المیاحی» با شلیک تک تیراندازان داعشی به شهادت رسید.
✍️بیداری ملت
@bidariymelat
🔴فیس بوک اکانت وریفای شده ی یک خبرنگار را به خاطر پخش زنده درگیریها و اتفاقات لوئیزویل در کنتاکی #آمریکا بدون هیچ توضیح مسدود کرده است!
صاحب پلتفرم آنگونه که میلش باشد بر جامعهاش حکمرانی میکند، به خصوص زاکربرگی که مدعی است «کشوری» دو میلیاردی دارد.
💬 Hamidreza
✍️بیداری ملت
@bidariymelat
ظاهراً آژانس انرژی اتمی میخواد یه سری نظارت دائمی به ایران تحمیل کنه و از قرار معلوم آقایون چراغ سبز نشون دادن!
آقایان مسئول؛
خسته نشدید اینقدر کلاه سرتون رفت؟!
گام های کاهش تعهدات برجام الکی بود؟!
طرح خروج از پروتکل الحاقی الکی بود؟!
از خون شهدا هستهای خجالت نمیکشید؟!
تاسف...
علیرضا گرائی
✍️بیداری ملت
@bidariymelat
🔴فضای بی بند و بار و رهای اینترنت و قتل مادر به دست دختر 14 ساله
✍سید علیرضا آل داود
⭕️هنوز یک هفته از تذکر رهبر حکیم انقلاب در جلسه با مدیران آموزش و پرورش نگذشته است که شاهد جنایتی دیگر با بستر فضای مجازی در کشور بودیم.
⭕️تذکرات رهبری عزیز در حوزه فضای مجازی که هر ثانیه دیرتر به آنها عمل شود آسیب های ما مخصوصا در میان نوجوانان و جوانان بیشتر خواهد شد.
⭕️خبری شوک آور دیروز در رسانه ها منتشر شد: قتل مادر به دست دختر نوجوان دانش آموز 14 ساله با سیم شارژ تلفن همراه
⭕️مادری که دلسوزانه فرزندش را نهی میکند از ارتباطات نامناسب مجازی دختر خام نوجوانش و نوجوانی که به سرنوشت امیر حسین قاتل ستایش 6 ساله دچار شده است، یعنی از فضای بی بند و بار و رهای اینترنت که بستر جنگ شناختی ادراکی ترکیبی دشمن است دچار استحاله هویتی، فرهنگی اخلاقی شده تا جاییکه حاضر است جگرگوشه اش یعنی مادرش را فدای ارتباطاتش در این فضا کند.
⭕️از منظر شناختی این جنون آنی میتواند ناشی از اعتیاد اینترنتی که از آسیبهای جدیش افسردگی، اضطراب و خشونت است، باشد.
⭕️از طرف دیگر نبود شبکه سطح بندی شده برای نوجوان و دسترسی آنان به محتوای بزرگسال در غیاب شبکه ملی اطلاعات و قوانین لازم برای ساماندهی پیام رسان ها و شبکه های اجتماعی این فضا از عوامل دیگر این آسیب ها است.
⭕️نمیدانم مسئولانی که مستقیما مسئولیت حفاظت از مردم بی دفاع که عمدتا فقر سواد رسانه ای در فضای مجازی و رسانه دارند با شنیدن این خبر چه حالی شده اند، اما این حقیر شب سختی را سپری کردم با نگرانی شدید برای کودکان معصومی که هویتشان را آمریکایی های تروریست با کمک جریان تحریف در این فضای مجازی بی ضابطه، بی قانون و رهاشده هدف گرفته اند.
🔴 بیداری ملت
@bidariymelat
@bidariymelat
🔴فوت ۱۱۷ بیمار کووید۱۹ در شبانه روز گذشته/ بهبودی بیش از ۳۳۵ هزار نفر از بیماران
دکتر لاری سخنگوی وزارت بهداشت:
🔹بر اساس آخرین اطلاعات کرونا در کشور، استانهای تهران، مازندران، گیلان، قم، اصفهان، خراسان رضوی، آذربایجان شرقی، کرمان، خراسان شمالی، سمنان، یزد، زنجان و قزوین در وضعیت قرمز قرار دارند.
🔹همچنین استانهای آذربایجان غربی، البرز، فارس، لرستان، هرمزگان، اردبیل، بوشهر، کرمانشاه، کهگیلویه و بویراحمد، خراسان جنوبی، مرکزی، ایلام، چهارمحال و بختیاری، گلستان و خوزستان در وضعیت هشدار قرار دارند.
✍️بیداری ملت
@bidariymelat
🔴ناوگان پنجم دریایی آمریکا مستقر در بحرین شامگاه یکشنبه ۱۶ شهریور در بیانیهای از مفقود شدن یک ملوان تروریست نیروی دریایی این کشور در بخش روبهروی سواحل مکران ایران قرار دارند.
پ ن: خودشون رو خسته میکنن ... چیزی پیدا نخواهند کرد!
✍️بیداری ملت
@bidariymelat
نقد دقیق کیهان از «آقازاده» اوج؛
🔴 «آقازده» هر چه جلوتر آمد، عقبتر رفت!/ضعف داستان خسته را با شات بسته روی چهره با آرایش های غلیظ پر کردند
🔴به کمپین #بیداری_ملت بپیوندید👇
http://eitaa.com/joinchat/963837952Cb758f6bd13
بیداری ملت
نقد دقیق کیهان از «آقازاده» اوج؛ 🔴 «آقازده» هر چه جلوتر آمد، عقبتر رفت!/ضعف داستان خسته را با شات
نقد دقیق کیهان از «آقازاده» اوج؛
🔴 «آقازده» هر چه جلوتر آمد، عقبتر رفت!/ضعف داستان خسته را با شات بسته روی چهره با آرایش های غلیظ پر کردند
🔹آرش فهیم منتقد برجسته سینما در روزنامه کیهان نوشت:
از 10 سال قبل که شبکه نمایش خانگی نیز به یکی از درگاههای انتشار سریال تبدیل شد، همواره انتقاداتی نسبت به محتوا و کیفیت این آثار وارد بود. از آنجایی که این سریالها اغلب توسط بخش خصوصی تولید میشوند و این بخش، بیش از فرهنگ و هنر، دغدغه بازگشت سرمایه را داشته است، اغلب سریالهای شبکه نمایش خانگی طوری طراحی و ساخته میشدهاند که با کمترین وقت، زحمت و هزینه، بیشترین بازدهی مالی را در پی داشته باشند. به همین دلیل هم اکثریت قریب به اتفاق سریالهای این بخش، بهجای برخورداری از شخصیت هنری و محتوای غنی، با استفاده از دم دستیترین ابزارها و عناصر، در پی جذب مخاطب عام بودهاند. در نتیجه، عمده سریالهای شبکه نمایش خانگی به بازتولید همان پیرنگها و سوژههای سطح پایین و نازل سریالهای مبتذل ماهوارهای دچار شدند.
🔻چند سال قبل در گزارشی، یکی از راهحلهای اصلاح این عرصه، ورود نگاههای مترقی و آزاداندیش و رها از حرص و ولع مالی عنوان شد. در این گزارش که پنج شهریور سال 97 به قلم نگارنده در صفحه گزارش روز کیهان منتشر شد، نوشتم که رام شدن ابتذال فقط با آرام کردن شبکه نمایش خانگی اتفاق نخواهد افتاد، بلکه یک روش بهتر، ایجاد آلترناتیو قابل رقابت و برتر است؛ یعنی هنرمندان و نهادهایی که تخصص و توان مالی تولید آثار فاخر و در خط فرهنگ متعالی را دارند باید دست به کار شوند و راه تازه و متفاوتی را باز کنند و با اصلاح ذوق و سلیقه مشتری، عرصه را پاکسازی کنند. اتفاقا در آن گزارش به طور مشخص، نام سازمان «اوج» هم برده شد و از آن مطالبه کردیم تا به شکوفایی و پویایی شبکه نمایش خانگی کمک کند.
🔹تا اینکه سازمان اوج، کار درست را انجام داد و راهبرد ایجابی را انتخاب کرد. «آقازاده» آزمون اول این سازمان برای بهسازی و پالایش سریالهای شبکه نمایش خانگی است. چند قسمت اول این سریال، امیدوارکننده بود. شانس بزرگ سازمان اوج و سازندگان سریال این بود که در اوج انتقادات از سریالهای شبکه نمایش خانگی، یک انتخاب جدید را پیش روی علاقهمندان به این نوع آثار قرار دادند. «آقازاده» تازه زاده شده در شبکه نمایش خانگی، در چند قسمت اولیهاش نشان داد؛ اولا در داستانگویی و کیفیت ساختاری، یک سر و گردن از اکثر سریالهای نمایش خانگی بالاتر است و ثانیا برخلاف خیلی از این آثار که در فضا و دنیایی دور از زندگی و دغدغههای عموم مردم میگشتند، این سریال به یکی از برخطترین موضوعات با حیات و معاش روزمره شهروندان این کشور مرتبط است. مسئله فساد و رانت خواری زالوصفتهای زاییده در ساختارهای نامتوازن اقتصادی و راهزنان صاحب قدرت و نفوذ، موضوعی نیست که جامعه هنری به سادگی از کنارش عبور کند. با این حال، کمتر جسارت و انگیزهای در بین فیلمسازها دیده شده که به چنین مسائلی توجه کنند. هم از این رو، ساخت سریال درباره این مسئله سهمگین از سوی سازمان اوج، نشانه مثبتی بود. گو اینکه بسیاری از مخاطبان سریال،برخی از دیالوگها و فضاسازیهای این سریال را مماس با توقع از سازمان اوج نمیدانستند و انتظار محصولی پاستوریزهتر را داشتند.
🔻«آقازده» هر چه جلوتر آمد، عقبتر رفت! رفته رفته، آن داستان پر طراوت و حال و هوای عدالتخواه و آرمانگرا و ضرباهنگ خوشآهنگ سریال، آب رفت و مثل خیلی دیگر از سریالها، به قصه این کار هم آب بسته شد! وقتی داستان فیلم یا سریال خسته میشود، شاتها روی چهرههایی با آرایش غلیظ، بسته میشود و... وقتی از راه هنری و حرفهای نمیتوان بازار را فتح کرد، لاجرم پای اروتیسم به میان میآید و اتفاقات بالای 18 سال! به این ترتیب است که جاذبه بازار و مسابقه برای سود بیشتر، «آقازاده» را هم ضربه فنی کرد! «آقازده» فریب فروش بیشتر را خورد و خاک شد!
متن کامل در لینک زیر 👇👇
http://kayhan.ir/fa/issue/1944/8
🔴 بیداری ملت
@bidariymelat
@bidariymelat