🔺واکنش کاربران آمریکایی به دو حکم عجیب دادگاه:
▪️نوجوان سیاهپوست اهل ایالت جورجیا که بخاطر دزدیدن یک کفش ۱۰۰دلاری به ۵ سال زندان محکوم شد!
▪️و کارمند سفیدپوست مدرسهایی در میشیگان بدلیل تعرض جنسی به ۳ بچه دبیرستانی تنها به ۱ سال حبس محکوم شد!
🔴به پویش مردمی #بیداری_ملت بپیوندید👇
http://eitaa.com/joinchat/963837952Cb758f6bd13
⭕️یک پژوهشگر فضای مجازی:
💠برخی با پروپاگاندای رسانه ای راه اندازی شبکه ملی اطلاعات را مساوی قطع اینترنت معرفی می کردند/ شبکه ملی اطلاعات یعنی افزایش امنیت اطلاعات
⭕️سیدعلیرضا آل داود در گفتگو با مرصادنیوز ، اظهار داشت: یکی از راهکارهای مهم اجرای بیانیه گام دوم انقلاب در کشور و ایجاد تمدن نوین اسلامی راه اندازی شبکه ملی اطلاعات است که رهبر فرزانه انقلاب اسلامی در قسمتی از بیانیه گام دوم انقلاب خواستار شکستن محاصره تبلیغاتی دشمن توسط جوانان شده اند که این امر با راه اندازی شبکه ملی اطلاعات در کنار ارتقای دانش رسانه ای و فضای مجازی مردم محقق خواهد شد.
⭕️این پژوهشگر فضای مجازی با تاکید بر اینکه باید نگاه منفعلانه نداشته باشیم و به متخصصان داخلی اعتماد کنیم، بیان کرد: این ظرفیت در کشور وجود دارد که با راه اندازی شبکه ملی اطلاعات و سرویس های بومی که توسط نخبگان در کشور طراحی می شود امکان ارائه خدمات بین المللی نیز محقق خواهد شد.
⭕️وی گفت: چرا باید فضای مجازی در کشور تحت سلطه دشمن با سرویس ها و خدمات خارجی بخصوص شبکه های اجتماعی و پیام رسان های خارجی که بستر زیست منافقین، ضد انقلاب، جریان نفوذ و جریان انحرافی باشد و هر بار از این فضا کشور دچار خسارت و آسیب هایی نظیر فتنه ۸۸، فتنه ۹۶، فتنه ۲۵ آبان ۹۸ ، حوادث و جریانات اخیر به بهانه فوت مهسا امینی و ... شود.
⭕️آل داود با اشاره به اینکه رهبر معظم انقلاب اسلامی سالهاست از دولتهای مختلف مطالبه راه اندازی شبکه ملی اطلاعات را داشته اند، خاطرنشان کرد: شبکه ملی اطلاعات یک بستر امن و پیشرفته است که متکی به جدیدترین فناوری های نوین و بومی است و برای تحقق فضای مجازی اسلامی و ایرانی در کشور دنبال می شود.
🔴به پویش مردمی #بیداری_ملت بپیوندید👇
http://eitaa.com/joinchat/963837952Cb758f6bd13
❌#درگیری_با_طلبه_های_ساحلی
خاطرات ساحل محاله یادم بره😁
♦️با دوستان طلبه تا وارد ساحل شدیم
دیدیم چندتا دختر و پسر اومدن سمت ما که حاج آقا ، ول کنید تو رو خدا ،اینجا هم شما؟؟
دست از سر ما بردارید تو رو خدا !!
شما کجا این جا کجااااا
خسته شدیم به خدااااا😏
♦️از اون طرف هم دیدیم پلاژ دارها و اسب سوارها و بلال فروش ها با یه سرعتی دارن میان سمت ما
که حاج آقا حاج آقااا تکون نخورید، وایستید همون جا
که ناگهان.....😱
ادامه خاطرات جذاب ساحلی
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/2961113132Ccce4fd0170
#تبلیغ_درست_حجاب #گشت_ارشاد
❌❌
9.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥هشدار اژهای به آتشبیاران معرکه اغتشاشات
▪️رئیس قوه قضائیه: کسانی که با حمایت این نظام مشهور شدند و بجای اینکه در روز سختی در کنار مردم باشند با دشمن همصدا شدند و کسانی که با جعل و نشر مطالب کذب، مردم را تحریک کردند، همه آنها بدانند که خسارتهای مادی و معنوی به بار آمده برای مردم و کشور را باید پس دهند.
▪️فقط کسانی که آمدند در خیابان مجرم نیستند، مشوقان و پشتیبانهای اغتشاشگران هم مجرمند و به پرونده آنها رسیدگی خواهد شد.
▪️در پرونده مهسا امینی نگذارید برای مردم شبهه یا نکتهای باقی بماند، پزشکی قانونی نظر دقیق و علمی خود را در اختیار دادستان قرار بدهد.
🔴به کمپین فصل بیداری بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/1635647570C3725f53a3d
نهادهای امنیتی نباید گرفتار خطای محاسباتی نشوند
🔴به پویش مردمی #بیداری_ملت بپیوندید👇
http://eitaa.com/joinchat/963837952Cb758f6bd13
هزاران شرکت ایتالیایی در آستانه تعطیلی
رئیس انجمن تجاری ایتالیا:
🔹بیش از ۱۰۰ هزار کسب و کار در ایتالیا به دلیل افزایش قبوض انرژی در آستانه تعطیلی قرار دارند.
🔹در حال حاضر بسیاری از شرکتها در حال سازماندهی مجدد یا کاهش خدمات هستند.
🔹این وضعیت میتواند منجر به از بین رفتن بیش از ۳۷۰ هزار شغل شود.
🔴به پویش مردمی #بیداری_ملت بپیوندید👇
http://eitaa.com/joinchat/963837952Cb758f6bd13
🎥 نه این پلیسها ایرانیاند نه اینجا ایران است اما اغتشاشگر، اغتشاشگر است
🔹️ویدئوهایی که میبینید مربوط به اغتشاشگرانی است که روز یکشنبه در مقابل سفارت ایران در لندن جمع شده و قصد آشوب و اغتشاش داشتند اما با برخورد پلیس لندن مواجه شدند.
🔹️پلیس اعلام کرده دستکم پنج مأمور در پی سنگپرانی، پرتاب بطری و... بهشدت زخمی و ۱۲ نفر نیز بازداشت شدند.
🔹️«یورونیوز» هم از برخورد پلیس فرانسه با عناصری که قصد آشوب و اغتشاش در مقابل سفارت ایران در پاریس را داشتند خبر داد و نوشته پلیس ضمن شلیک گاز اشکآور، تعدادی از آشوبگران را هم بازداشت کرد.
🔴به پویش مردمی #بیداری_ملت بپیوندید👇
http://eitaa.com/joinchat/963837952Cb758f6bd13