eitaa logo
بیدارباش
29 دنبال‌کننده
1.2هزار عکس
580 ویدیو
24 فایل
الان وقت بیداری است اگر خواب باشیم دشمن ما را نابود می کند
مشاهده در ایتا
دانلود
🌑تاثیر کرونا هراسی بر شکل تجارت چیست؟ دستفروشی ها تعطیل می‌شود مغازه های کوچک تعطیل می شود فروشگاه های کوچک تعطیل میشود سوپر مارکت ها تعطیل می‌شود هایپر مارکت ها تعطیل می‌شود مگامال ها و فروشگاه های زنجیره ای تعطیل می شود فروشگاه های دیجیتالی ملی و منطقه ای تعطیل خواهد شد! ✡فقط استارتاپ ها و غول های فروشگاهی مجازی و شرکت های گلوبالیستی دیجیتالی، اجازه ی تجارت خواهند داشت. 😷 همانگونه که پول های طلا و نقره و سکه و اسکناس و کارت الکترونیکی هم حذف می‌شوند و «پول دیجیتالی» گلوبالیست های صهیونیست باقی خواهد ماند. 👌به حکومت واحد مجازی، تحت دیکتاتوری «هوش مصنوعی» خوش آمدید!
🔸🔹🔸 💠 اولین ربات ها 🔻 وزارت بهداشت کشور ما طوری از شرکت های داروئی و سازنده های واکسن دفاع می کنند که گویا آن ها را خریدند و آن ها اربابشان هستند ، شاید هم از ارباب بیشترند، بلکه گویا آن ها خدایان آن ها هستند . 📌 معلوم نیست به این پرسنل وزارت بهداشت چه دادند یا چکار کردند که این ها حاضر می شوند دین، ایمان، پیامبر و امامان شان را زیر پا بگذارند و فقط گوش به فرمان غربی ها بدهند. ♨️ راستی چه به این ها دادند و چه نشان دادند که اینطور شیفتۀ غرب و شیفتۀ شرکت های داروئی و سازمان های صهیونیستی شدند ؟! 🔺 گویا آنها را بزرگ کرده و پرورش دادند و حق پدری بلکه بیشتر بر گردنشان دارند . 💢 مانند باندهای فرامسونرها پرورششان دادند که هیچ وقت نمی توانند اعتراض کنند، گویا میکروچیپ و نانوچیپ وارد بدن آنها کردند و ژن هایشان را دستکاری کردند و تبدیل به یک ربات شدند . ❗️ اگر گفته می شود که در واکسن میکروچیپ یا نانوچیپ تعبیه شده و انسان را تبدیل به ربات می کنند، بعضی ها از این حرف تعجب می کنند و باور نمی کنند، ولی بفرمائید این یک نمونه زنده، مسئولان بهداشت چرا بی چون و چرا گوش به دستورات غربی ها می کنند، چون این ها را از قبل تبدیل به ربات کردند و در حقیقت مسئولان وزارت بهداشت اولین ربات ها هستند . 🔹 ما با انسان ها روبرو نیستیم، بلکه با ربات های بی احساس و بی اختیار و از دور کنترل شده روبرو هستیم و به همین جهت به هیچ صراط مستقیم راه نمی یابند. 🔰 با توجه به تأثیر صد درصدی داروی امام کاظم علیه السلام ، نیاز به واکسن خطرناک نیست، ولی به هیچ وجه حاضر نیستند قبول کنند، چون واقعاً ربات هستند ، در حقیقت ما با ماشین روبرو هستیم نه با انسان . 🌐 جعفر عباسی، کارشناس مسائل ژنتیک
🔹🔸🔹 📌افتتاح سایت 5G همراه اول در تهران پ ن: 💢هیاهوی کرونا بهترین فرصت برای اجرای طرح های خطرناکی همچون 5G است ....
1.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این صحنه دقیقا وصف حال اینروزامونه ؛ ببینید دقیقا وزارت بهداشت داره همین کارو با مردم میکنه ؛ وقتی چشم تو میبندی و هر چی که اونا میگن عمل میکنی و میشی برده چشم و گوش بسته و مطیع وزارت بهداشت صهیونیستی .
مسعود مردانی عضو ستاد کرونا : اگر ماسک افراد به دلیل عطسه یا دیگر ترشحات دهان مرطوب می‌شود باید ماسک خود را تعویض کنند؛ زیرا ماسک خیس باعث بروز عفونت می شود. 🤔 در حقیقت ماسکها از عوامل مثبت شدن تست کرونا هستند ، با توضیح زیر : 1️⃣ ماسک طولانی مدت موجب عفونت دهان میشود . 2️⃣ تست PCR بنابر اعتراف CDC (مرکز کنترل و پیشگیری از بیماریها در آمریکا) فرقی بین عفونت باکتریایی و ویروسی نمیگذارد و هر دو را مثبت نشان میدهد . 👈در نتیجه بعلت استفاده طولانی مدت از ماسک و عفونی شدن فضای دهان و حلق تست مثبت میشود . منابع : https://t.me/AntiBioterrorism100/1593?single https://www.alef.ir/news/3990423064.html
🔴 وقاحت مشاور وزیر بهداشت برای ترغیب مردم به مورد آزمایشگاهی شدن! 🔸Insta: nouremotlaq 🔹@NoureMotlaq
✈️ فرودگاه امام پروازهای ترکیه، فول! ۴ پرواز در یک روز اصلا هم ترکیه از خبری نیست کیش و قشم و شمال رو هم که همه مستحضرید!! 😔 فقط کربلا و نجف و مشهدکروناهست.
🔺جالب نیست؟! 😜وزارت بهداشت، عامل نابودی تغذیه سالم و سلامت جسمی و روانی جامعه است 😜وزارت کشاورزی، عامل نابودی کشاورزی و دامداری 😜وزارت ارشاد و فرهنگ اسلامی عامل نابودی فرهنگ اسلامی 😜وزارت آموزش و پرورش عامل نابودی علم آموزی و تربیت جامعه 😜وزارت وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی عامل نابودی اشتغال و تعاونی ها 😜وزارت امور خارجه عامل نابودی عزت و روابط بین المللی 😜وزارت امور اقتصادی و دارایی عامل نابودی اقتصاد و دارایی ملت است. 😷ما در آخرالزمان زندگی می کنیم!
🔰نظم نوین جهانی # جرایم سازمان یافته 📌فقط یک ماسک است. در خانه بمان. فاصله اجتماعی را رعایت کن. سرپیچی نکنید. اطاعت کنید. ⚠️ نرمال جدید = کنترل ذهن 📌 "بزرگترین جنایات در جهان توسط افرادی انجام نمی شود که قوانین را زیر پا می گذارند، بلکه توسط افرادی انجام می شود که از قوانین پیروی می کنند. اینها همان افرادی هستند که دستورات را دنبال می کنند و بمب بر سر مردم می اندازند و روستاها را قتل عام می کنند" - بنکسی 🆔 Dna_Matrix_Hackers 3050 ⏱
✖️شیعه تماشاچی، علت تاخیر در ظهور! 🔺شیعه عملیاتی در ظهور موثر است؛ نه شیعه تماشاچی! 🆘 @Roshangari_ir
⁉️چرا آیةالله نوری همدانی و آیةالله علوی گرگانی زیدعزهما جناب نمکی وزیر بهداشت را به دیدار نپذیرفتند؟! بسم الله الرحمن الرحیم 🔸جمعه گذشته ۸ اسفند طبق روال همیشگی و مکارانه جریان غرب‌گداهای لیبرال به کمک شبکه نفوذ، دیدارهایی از قبل طراحی شده بابرخی بیوتات، دفاتر و نهادهای حوزوی را هماهنگ می‌کنند. 🔸در ادامه جناب نمکی و تیم همراه با برنامه‌ها و نقشه‌های خود سراسیمه راهی قم میشوند 🔴هر چند سابقه دیدارهای سالهای متمادی این قماش با بیوتات و مراجع بسیار سیاه و آلوده است؛ لکن هنوز مشخص نشده است این دیدارهای مشکوک با چه اهدافی پیگیری شده و مردم غیور قم و به تبع ایشان ایران اسلامی در انتظار چه اتفاقات و حوادثی بایست باشند؟! 🔻در این میان نکته قابل توجه اینکه آیةالله نوری همدانی و آیةالله علوی گرگانی دیدار با آقای نمکی را نپذیرفتند 🔶سوال اساسی این است که جامعه مدرسین با مدیریت جدید آقای بوشهری با چه عذر و با چه استدلالی افرادی را که در مورد دین و مذهب و شهر مقدس قم از هیچ توهینی فروگذار نکرده‌اند، به حضور می‌پذیرند بدون این که قبل از دیدار، این افراد ملزم به عذرخواهی از رفتار زشت خود شوند و توسط مجموعه های امنیتی قضایی محاکمه و مجازات شوند. 🔷توقع به حق امت حزب الله و مردم غیور ایران اسلامی از مجموعه‌های حوزوی به خصوص نهادهای منتسب به جریان انقلاب در برابر عقده‌گشایی‌ها و لجن‌پراکنی‌های جریان‌های مشکوکی که می‌خواهند به هر قیمتی ساحت اهل بیت علیهم السلام و شهر علم و خون و قیام را لکه‌دار کنند و در این بین با سوء استفاده از غفلت و بی‌خبری از آبروی مراجع و علما بهره برداری کنند، این است که این عوامل هر چه سریعتر محاکمه و مجازات شوند. ⚠️ اعضاء شورای تأمین استان قم بایست در اولین فرصت پاسخگوی این سفرها و دیدارهای مشکوک علیه دین، امنیت و سلامت مردم باشند.
🚨یک‌سوم فوتی‌های خوزستان کمتر از یک روز در بیمارستان‌اند رئیس دانشگاه علوم پزشکی اهواز: 🔹یک سوم موارد فوت کرونا در خوزستان کمتر از ۲۴ ساعت در بیمارستان بوده‌اند و پس از آن فوت شده‌اند. 🔹۷۰ درصد از فوتی‌ها نیز به محض ورود به اورژانس، اینتوبه یا فوت شده‌اند؛ این اعداد نشان می‌دهد که مردم، دیر به بیمارستان‌ها مراجعه می‌کنند. 🔹در اوج اپیدمی کرونا، اصلا چیزی به نام سرماخوردگی وجود ندارد و هر فردی که کوچکترین علائمی از جمله تب، گلو درد و آبریزش بینی پیدا کرد، کرونا دارد مگر اینکه خلاف آن ثابت شود. بیمارستان ها برنامه ی قتل عام را اجرا می‌کنند والا باید عده ای هم در خانه میمردند، نه اینکه بلافاصله بعد از رسیدن به بیمارستان و اقدامات باصطلاح درمانی فوت شوند!