⭕️ پهلوی بدون روتوش!
🔻 احتمالاً بازماندهی پهلوی در حد گذشتهی خودش هم مطالعه نداره وگرنه جای سؤال هست که چرا با وجود این تصویر الان نگران اعدام اراذل و اوباش در ایران هست؟
تصویری از اعدام رؤسای ایل های لرستان توسط رضا پهلوی😭
___________________
◀️ کانال میراث زخم خورده
روایتی #مستند از چهره واقعی #پهلوی در برخورد با #زن
برای #جهاد_تبیین، رسانه باشید.👈[میراث زخم خورده]
AUD-20220728-WA0143.aac
حجم:
1.8M
🔴 مضرات گوشت مرغ👆
🎤 دکتر صفییاری
رئیس درمانگاه شهید مطهری
🍎 گروه تغذیه سالم شیراز 🍏
🍃🌺🍃🌸🍃♥️🍃🌸🍃🌺🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔶 کاشت درختان مثمر توسط گروه جهادی علمدار کمیل
🔸 پویش نهال مثمر به نیابت از شهدا را از گلزار شهدا روبروی مزار یادبود ابراهیمهادی شروع کردیم؛ طرح ما تغییر فضای سبز گلزار شهدا به باغ موزه ایرانی اسلامی بوده است. کاشت نهال مثمر در مجموعه فرهنگی سلمان واقع در خیابان کمیل به مدت دوسال پیگیری و انجام شده است و پویش در مناطق محروم استان هرمزگان، مناطق محروم تهران ادامه دارد.
🔸 هم اکنون این پویش در امامزاده ابوالحسن شهر ری در حال اجراست. تا به امروز بیش از سه هزار اصله درخت توسط این گروه کاشته شده است و همه اعضای این گروه جهادی بانوان محترم هستند.
🔸 همچنین در راستای فرهنگسازی کاشت درختان مثمر و احیای خاک و آب، آموزش رایگان در پایگاه بسیج مساجد و مدارس داریم.
🔸 اصلیترین مشکل این گروه همکاری نکردن مسئولان مربوطه با آنان و سنگاندازی بوده تا جایی که بعضا موجب تعطیلی برخی از کارهایشان شده است.
🇮🇷 امید هست که ایرانمان به دست فرزندان ایران آباد شود.
💠 واحد معماری و شهرسازی مصاف
💠 @masaf_memari
موتور آرمان را دزدیده بودند. چند روز قبل از شهادتش دنبال وام بود تا برای خودش موتور بخرد؛ برای کمک هزینه هم میخواست انگشترش را بفروشد. هربار که قصد این کار را میکرد میگفت: دلم نمیاد این انگشتر رو بفروشم. به همه ضریح ها متبرکش کردم.
آخر سر هم با انگشترش روضه ها را برای ما زنده کرد.
+دوستشهید
#شهید_آرمان_علی_وردی
#دختران_انقلاب
🗣صدای دختران انقلاب را از اینجا بشنوید
✅https://eitaa.com/joinchat/3435003923C863f1fbcfc
9.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌نزارید بچه ها پاندای کونگ فوکارببینند❌
این سه دقیقه رو کامل و با دقت ببینید.
#استاد_رائفی_پور
💢 متن خبر
هادی خانی؛ دبیر شورایعالی پیشگیری و مقابله با جرایم پولشویی و تأمین مالی تروریسم در گفتوگو با خبرنگار ایبِنا از امضای تفاهمنامه همکاری در راستای مبارزه با پولشویی و تامین مالی تروریسم با ازبکستان خبر داد و گفت: این تفاهمنامه در اجلاس کارگروه منطقه اوراسیا در تاجیکستان امضا شد و رویکرد اصلی ما نیز توسعه روز افزون تعاملات کشور با دیگر کشورها، به ویژه کارگروه منطقهای اوراسیا در مقایسه با گذشته است و در این راستا افزایش همکاریها در انتقال دانش، آموزش و فرهنگسازی، مبارزه با شبکههای بین المللی پولشویی و همچنین تامین مالی تروریسم مورد نظر است.
🌐 لینک خبر
https://www.ibena.ir/fa/news/144157/
🔶🔹 پینوشت
وقتی پیوستن به FATF و پذیرش تعهدات آنها در زمان دولت فریدون مطرح شد، جریان انقلاب از اعتراض گرفته تا تحصن و نقد و ... را در پیش گرفت و آن را به ضرر اسلام و نظام و مردم دانست (که کاملاً درست بود).
اما همین الان که مجدداً همان احتمال پذیرش FATF مطرح شده و برخی از استانداردها هم عملیاتی شده (‼️)، قلمهای منتقد نسبت به دولت قبل، امروز برخی در سکوت (بخوانید اغماض عمدی) و برخی دیگر حتی در مقام توجیه (!!) این موضوع هستند.
لطفاً بفرمایید کدام درست است؟
1⃣ دشمن عوض شده؟
2⃣ آثار راهبردی FATF عوض شده؟
3⃣ مبانی جمهوری اسلامی ایران عوض شده؟
4⃣ شما عوض شدید؟
🔴 در این مطلب، نقد دولت هدف نبود؛ بلکه قلمهایی که حزبی هستند نه انقلابی، مورد سوال هستند.
✍️ مهندس شکوهیانراد
@SHRChannel
🌐 لینک:
https://eitaa.com/joinchat/2793996420C418ac5a508