❓چرا در روایت میفرماید مرض حسادت، اینقدر خطرناک است و انسان، بیدین از دنیا میرود؟
⚠️چون شخص حسود فقط حسود نیست، وقتی این مرض حسادت در قلب ریشه میزند و قلب را فرا میگیرد، پشت سر آن، #کینه و بدبینی و بدخواهی هم هست. همهٔ اینها دست بهدست هم میدهند و شخص #غیبت میکند، #تهمت میزند و همینطور که جلوتر میرود، انسان را وا میدارد که اقدمات دیگری را انجام دهد.
🔹بنابراين مرض #حسادت و #تکبر و همۀ این #صفات_رذیله را باید درمان کرد.
💠استاد اخلاق حاج آقا زعفری زاده حفظه الله تعالی
@bidary11
☘آیت الله کوهستانی (۴٣)
فرزند گرامی مرحوم آیت الله کوهستانی گفتند: روزی جهت سرکشی به باغ پرتقال رفتم، دیدم درختها بر اثر بیآبی خشک شدن و پرتقالها چندان تعریفی ندارند. خیلی ناراحت شدم و با کنال ناامیدی به طرف منزل برگشتم. آقا از من پرسید: درختها چطور بودند؟ با تأثر و نارحتی عرض کردم: درختها از بیآبی خشک شدند آقا با کمال خونسردی دعا کرد که: خدایا باران رحمت خود را برسان. من که دیدم آقا چندان ناراحت به نظر نمیرسد گفتم: خدا باران غضب خود را هم نمیرساند تا این درختها از بین ببرد.
✨💫✨
تا این جمله را گفتم دیدم رنگ چهرهی آقا جان زرد شد در حالی که ترس همه وجود او را فرا گرفته بود با بدنی لرزان فرمود: خدا من تاب غضب تو را ندارم، من که تاب غضب تو را ندارم، این جمله را چند بار تکرار کرد. من که حال ایشان را از ایشان دیدم و از گفتهام پشیمان شدم و عرض کردم: آقا جان شوخی کردم. آقا با جدیت فرمود: «این کارها شوخی ندارد».
📚بر قلهی پارسایی، ص٣٢٣
#شرح_حال_اولیاء_خدا
@bidary11
❓بهترین کار در عصر غیبت چیست؟
امام باقر علیه السلام در پاسخ به این سوالات میفرماید:
⭕️ زمانى بر مردم خواهد گذشت كه امام آنها از نظرشان غائب گردد. خوش بحال آنها كه در آن زمان بر عقيده خود نسبت به ما ثابت ميمانند ...
⁉️جابر گفت: عرضكردم يا ابن رسول الله! بهترين كارى كه شخص باايمان در آن زمان ميتواند انجام دهد چيست؟
‼️فرمودند: حفظ زبان خود و ماندن در خانه!
📚 مهدى موعود (ترجمه بحار الأنوار)، ص۹۲۱
📚 کمال الدین و تمام النعمة، باب۳۲
@bidary11
پس زمینه موبایل مزین به نام مقدس مولا و سرورمان حضرت بقیة الله ارواحنافداه 👆👆👆
@bidary11
☘آیت الله کوهستانی (۴۴)
درب خانهٔ آن بزرگوار به روی همه باز بود و همه روزه خصوصا در ایام تعطیل و اعیاد تعداد زیادی مهمان برای معظمله میآمد و سفرهٔ گسترده آقا پذیرای همگان بود تا جایی که آش ساده و پر برکت آقا در شهرهای مختلف ایران معروف بود و فقیر و غنی از این سفره به عنوان شفا و تبرک غذا میل میکردند که گاهی چند صد نفر غذا داده میشد و قضایایی متعدد از شفا یافتن امراض صعبالعلاج از برکت غذای این سفره نقل شده که ذکر آنها به طول میانجامد.
⚡️⚡️⚡️
آن مرحوم چنان مهمان نواز بود که گاهی اگر مهمان به منزلش نیامده بود، چند مرتبه از داخل منزلش به بیرونی و اتاق پذیرایی تشریف میآوردند و میپرسیدند امروز مهمان نداریم؟ و وقتی میگفتیم: نه، آقا اظهار تاسف میکردند و میفرمودند: «امروز ما چقدر فقیریم».
آن مرحوم به این جهت از مهمانان با آش ساده پذیرایی میکردند چون مقید بود از پول شخصی خودش هزینهی آن را تامین کند و از وجوهات شرعیه(سهم امام علیهالسّلام) هیچگاه برای پذیرایی مهمانان استفاده نکرد.
#شرح_حال_اولیاء_خدا
@bidary11