4_738785588102037594.mp3
3.78M
♨️انحرافات اخلاقی مهمی که مانع پیشرفت انسان در سیر و سلوک می شود.
#تذکرات_اخلاقی
#کم_حرف_زدن
#سوء_ظن
💮حضرت آیت الله ابطحی رحمة الله علیه
زمان: ده دقیقه
#سخنرانی
@bidary11
بیداری از خواب غفلت
💦رسیدگی به #روح (١) شما چطور به سر و وضع ظاهری خود اینهمه رسیدگی می کنی؟ 👈به روحت هم برس. همانطو
💦 رسیدگی به #روح (٢)
🔸شما باید هر روز در آینهی وجود امام زمان ارواحنافداه خودت را برانداز کنی. هرچه اضافه داشته باشی آلودگی است که باید پاک شود. با این آلودگی، روز خود را شروع نکن. و هرچه هم که کم داشته باشی زشت است، مثل اینکه دکمههای لباس خود را بالا و پایین بسته باشی.
تو که خلیفة الله هستی چرا این صفت بد را داری؟!
چرا به زن و بچه ات #غضب می کنی؟ این را برطرف کن.
#حسادت داری برطرف کن.
#تکبر داری، برطرف کن.
زودرنج هستی، برطرف کن.
اهل #نمامی هستی، امام زمان تو اینطور نیست. اینها را برطرف کن.
🔸در مقابل، امام زمان ارواحنافداه مهربان است، ستّار است. بخشنده است. تو هم اینطور باش.
قبل از اینکه با ماشین جسمت از خانه بیرون بیایی، صفات خود را در آینهی امام زمان نگاه کن. ببین از انسان کامل چه چیز کم داری؟!
تلاش کن، جهاد و تلاش انسان باید در این مسیر باشد.
🌟استاد حاج آقا زعفری زاده
@bidary11
📍امام باقر عليه السلام:
🖌خداى عز و جل به موسى عليه السّلام وحى فرمود: همانا از جمله بندگانم كسى است كه به وسيله حسنه به من تقرب جويد و من او را در بهشت حاكم سازم (بهشت را در اختيار او گذارم) موسى عرض كرد، پروردگارا آن حسنه چيست؟ فرمود: اينكه همراه برادر مؤمنش در راه بر آوردن حاجت او گام بردارد، چه آنكه برآورده شود يا نشود.
📚کافی ج ٢ ص ١٩۶
@bidary11
بیداری از خواب غفلت
☘شیخ حسنعلی نخودکی (۶) شیخ حسنعلی و پدر گرامیاش، خود را وقف خدمت به اهل بیت پیامبر اکرم صلیاللهع
☘شیخ حسنعلی نخودکی(٧)
🔅ایشان می فرمود: به هر چیزی که رسیدم در گرو انجام این سه کار بود:
1⃣نمـاز اول وقـت
2⃣احتـرام به سـادات
3⃣لقـمه حـلال
#شرح_حال_اولیاء_خدا
@bidary11
#تزکیه_نفس
🔺ما یکسری اعمال نفسانی داریم، یکسری اعمال شیطانی، هر دو هم خطر ناکند.
نفس انسان می خواهد هرجور خواست عمل کند و هر جور خواست برخورد کند. کسی که #سالک_الی_الله است و اهل سیر و سلوک، باید دائم با خواسته های نفسش جهاد کند، کوشش کند تا نفس را تحت #بندگی_خدا در بیاورد. با صفات بد نفسش مبارزه می کند.
🔺کسی که در دنیا به فکر #تزكيه_نفس نیست یا در #خواب_غفلت است و از دنیا می رود، اگر محب امیرالمؤمنین علی علیهالسلام باشد، به جهنم نمی رود، از طرفی پر از #صفات_رذيله است و بهشت هم که جای پاکان است، پس باید در همان عالم نفسش را پاک کند تا با بهشت سنخیتی پیدا کند.
👇👇👇
🔺حالا چرا #تزکیه_نفس بعد از این دنیا پنجاه هزار سال طول می کشد؟ چون ابزار تزکیه نفس در آنجا وجود ندارد! ابزاری که خدا در دنیا قرار داده و فرموده: جاهدوا باموالکم و انفسکم. با "مال" و "جانتان" جهاد کنید در راه خدا.
در آن دنیا نه مالی داریم و نه جانی.
بنابراین حتما سعی کنید در دنیا خودتان را، روحتان را پاک و تزکیه کنید.
🔺جاهدوا "باموالکم" و "انفسکم". این دو چیز را استفاده کنید. مالت را بهرحال از دست می دهی، حالا بیا در مسیر خدا خرجش کن. این پول را خدا می دهد تا خرج جهاد با نفستان کنید.
همینطور که برای صرف مالتان حساب و کتاب دارید و بی محابا خرج نمی کنید، برای روحتان هم ارزش قائل شوید حساب و کتاب دستتان باشد.
♦️استاد حاج آقا زعفری زاده
@bidary1
4_5820985862216746967-0.mp3
3.17M
⚠️ویروسهای خطرناک #روحی و شیوه درمان آنها در قیامت
🎧: استاد حاج آقا زعفری زاده
زمان: ١٧ دقیقه
✅گوش دادن به این هفده دقیقه، سرنوشت اخروی شما را تغییر خواهد داد!!!
#سخنرانی
#تزکیه_نفس
@bidary11
بیداری از خواب غفلت
☘شیخ حسنعلی نخودکی(٧) 🔅ایشان می فرمود: به هر چیزی که رسیدم در گرو انجام این سه کار بود: 1⃣نمـاز او
☘شیخ حسنعلی نخودکی (٨)
ایشان می فرمودند:
اگر آدمی، یک اربعین به ریاضت پردازد، اما یک نماز صبح از او قضا شود، نتیجه آن اربعین، هباءً منثوراً خواهد گردید.
بدان که در تمام عمر خود، تنها یک روز، نماز صبحم قضا شد، پسر بچه ای داشتم شب آن روز از دست رفت. سحرگاه، مرا گفتند که این رنج فقدان را به علت فوت نماز صبح، مستحق شده ای. اینک اگر شبی، تهجدم ترک گردد، صبح آن شب، انتظار بلایی می کشم.
#شرح_حال_اولیاء_خدا
@bidary11
❌نماز صبحتان قضا نشود❌
✨مردی خدمت امام صادق علیه السلام آمد و عرضه داشت: من مرتکب گناهی شده ام.
امام صادق علیه السلام فرمودند: خدا می بخشد.
آن شخص عرضه داشت گناهی که مرتکب شده ام خیلی بزرگ است.
امام فرمودند: اگر به اندازه ی کوه باشد خدا می بخشد.
آن شخص عرضه داشت: گناهی که مرتکب شده ام خیلی بزرگتر است.
امام فرمودند : مگر چه گناهی مرتکب شده ای؟
آن شخص به شرح ماجرا پرداخت.
پس از اتمام سخن امام صادق علیه السلام رو به آن مرد کرد و فرمود: خدا می بخشد.
👈من ترسیدم که نماز صبح را قضا کرده باشی.
📕رزق و روزی از دیدگاه قرآن و حدیث
@bidary11