🎭🎭🎭
🔻بیبیسی شهید شدن مرزبان ما رو تروریستی نمیدونه
تلویحاً از مخالفین مسلح حمایت میکنه
همین بیبیسی برای ناوچه کنارک اشک تمساح میریزه❗️
❗️خبر درستش اینه❗️
ستوان یکم "حمید فعلهگری" از هنگ
♦️مرزی بانه به هنگام کنترل نوار مرزی در درگیری با تروریستهای غرب کشور به شهادت رسید❗️
#بی_بی_سی
#ناوچه_کنارک
@bineghaab
🎭🎭🎭
🔻جرج جرداق، نویسنده مسیحی لبنانی
♦️ای دنیا❗️کاش میتوانستی همهی قدرتهایت را
و ای طبیعت❗️کاش میتوانستی همهی استعدادهایت را در خلق یک انسان بزرگ، نبوغ بزرگ و یک قهرمان بزرگ جمع میکردی ...❗️
و یک بار دیگر به جهان ما، یک "علی" دیگر می دادی❗️
@bineghaab
🎭🎭🎭
⭕️ یادتون میاد ترامپ میگفت فقط چند تا از سربازاشون ضربه کوچیک مغزی دیدن؟
تصویر سند گزارش پنتاگون درباره تلفات حمله سپاه به عین الاسد میگه:
۱۳۹ کشته و ۱۴۶ مجروح ، از جمله خسارتاشون در پايگاه عين الاسد هستش.این گزارش مربوط به ۱۳ ژانویه(۲۳ دی ۱۳۹۸) است.
#عین_الاسد
#امریکا
@bineghaab
🎭🎭🎭
♦️پنج تانکر بزرگ با پرچم ایران، بعد از بارگیری سوخت در بندرعباس، به سمت ونزوئلا در حرکتند...
❗️پالایشگاههای #ونزوئلا بشدت بواسطه تحریمهای آمریکا آسیب دیده، که ایران با کمکهای مهندسی و تامین سوخت، درحال جبران آنهاست...
❗️یک نکته لذتبخش هم اهتزاز #پرچم_ایران بر فراز این کشتیهاست❗️
♦️در حالی که از زیر پتو برای #تحریم_هوایی امضاگدایی میکردید،❗️
❗️ پنج نفتکش با پرچم ایران دور سعودی چرخیده، کعبه را طواف داده، از ۲۰۰کیلومتری اسرائیل رد شده و از تنگه تحت کنترل بریتانیا گذر کرده تا به حیاط خلوت آمريكا و ونزوئلا برسند❗️❗️احدالناسی جرات توقیف و تهدید ندارد❗️
♦️فقط یک #ابر_قدرت میتواند همزمان پنج کشتی سوخت را به آن سوی کره خاکی ونزوئلا منتقل کند بدون آنکه برایش مهم باشد آن یکی ابرقدرت که همه از او میترسند، چه میگوید. نکته مهم اما عبور همه این نفتکشها از تنگه جبل الطارق است، با این تفاوت که دیگر تفنگچیهای ملکه جرأت راهزنی ندارند❗️
@bineghaab
🎭🎭🎭
⭕️ #بازخوانی | «مش قربونعلی» چگونه میلیاردر شد❓
📛«قربانعلی فرخزاد» دارای تحصیلات پنجم ابتدایی، بزرگترین شخص حقیقی دریافتکننده تسهیلات از نظام بانکی است که طی سالهای ۹۴ تا ۹۷، نیم میلیارد دلار ارز دولتی دریافت کرده که بدون هیچگونه وارداتی، تمام این ارز را در بازار آزاد فروخته است❗️
📛داستان همینجا ختم، نمی شود؛ وی با بخشی از سود حاصل از فروش آزاد ارز، شرکت #ماشین_سازی_تبریز را در اوایل سال۹۷، بدون برگزاری مزایده و از طریق مذاکره به قیمت ۶۱۱ میلیارد تومان (۲۰۰ میلیارد نقد مابقی اقساط ۵ساله) خریداری میکند❗️
📛سال گذشته با پیگیریهای تشکلهای دانشجویی تبریز، واگذاری این شرکت لغو و فرخزاد خلع ید شد، اما رویه و مدل واگذاری همچنان به روال سابق بوده و هر از چندی خبری از واگذاری مجدد دومین کارخانه ماشینسازی کشور به گوش میرسد❗️
#رشتو از میلاد گودرزی
@bineghaab
🎭🎭🎭
♦️نامه به رهبری
♦️اردیبهشت ۹۶،جهانگیری معاون اول رئیس جمهور:
❗️ سال ۹۱ که قیمت دلار همینجوری آسانسوری می رفت بالا، من یک نامه خدمت رهبر انقلاب نوشتم وگفتم من به عنوان یک آدم که دارم از بیرون به کشور نگاه میکنم،وهیچ مسئولیتی ندارم ،الآن وقتشه مسئولین اقتصادی کشور عوض بشن،حالا نگفتیم کل دولت عوض شه، مردم اعتمادشونو به اینها از دست دادن...❗️
❗️اردیبهشت ۹۹❗️
جناب جهانگیری سکان دار قیمت ارز است و قیمت دلار با ۴۰۰ تومان افزایش نسبت به دو روز گذشته ۱۶،۸۰۰ تومان است...❗️
#دولت_بی_تدبیر
@bineghaab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎭🎭🎭
🚨افشاگری علیلو نماینده اسبق مجلس❗️
🔻بیش از ۷۰۰ نفر از هیئت مدیره سایپا همان آقازادههایی هستند که حقوقی نجومی میگیرند❗️
@bineghaab
گاو شیرده
🔺ولیعهد منّتکش!
🌀 به گزارش «میدلایستآی» ولیعهد عربستان در تماس تلفنی از نخستوزیر جدید عراق خواسته میانجیگری با ایران را آغاز کند. «محمد بن سلمان» همزمان با خروج یکجانبه سامانههای آمریکایی پاتریوت از عربستان برای پایان دادن به محاصره قطر از سوی آمریکا تحت فشار قرار گرفته است.
🌀 با اقدام اخیر آمریکا، عربستان سعودی گویا به «فلج نظامی» مبتلا شده است و برای ایفای نقش در خلیج فارس و ادامهی تجاوزات به یمن و ... به شدّت با مشکل مواجه گشته است. حال این اقدام مِنّتکشانهی «بن سلمان» هم میتواند ناشی از ترس کاهش قدرت سعودی در برابر ایران باشد و هم سوء استفاده از موقعیت ایران جهت تداوم تجاوزات عربستان در منطقه.
#گاو_شیرده
#رژیم_سعودی
@khategherrmez
🎭🎭🎭
زندگینامه ملک سلمان 7
🔰 شرایط سخت اجتماعی و فضای به شدت خشک مذهبی حاکم بر عربستان در نتیجه حاکمیت «وهابیت» که هرگونه تعامل با فرهنگ های دیگر را رد و در مواردی تکفیر می کرد، باعث شد، جامعه سعودی به جامعه ای منزوی و عقب مانده تبدیل شود.
اولین ارتباط دیپلماتیک سعودی ها با مصر در زمان حاکمیت «ملک فاروق» بود که طی آن پسران «ملک عبدالعزیز» با برخی مفاهیم سیاسی، اجتماعی و فرهنگی آشنا شدند.
این رابطه چندان دیری نپایید و با روی کار آمدن «جمال عبدالناصر» روابط دو کشور رو به تیرگی نهاد. اما از آنجا که حکام سعودی از یک سو، مصر را رقیب خود می دیدند و از سوی دیگر، شیفته تمدن و فرهنگ این کشور بودند، با دقت تمام ادبا، شعرا، نویسندگان، سینماگران و هنرمندان مصری و آثارشان را رصد می کردند.
💠 به مرور این ایده در اذهان حکام سعودی شکل گرفت که می توان «فرهنگ و رسانه» را به خدمت حکومت گرفت. این سرآغاز توجه خاندان سعودی به فرهنگ و هنر و رسانه بود، لذا به مطالعه کتب مصری و گوش دادن به آثار خوانندگان معروف این کشور و دیدن فیلم های آنها روی آوردند و دستگاه پخشی برای دیدن فیلم های مصری به کاخ حکومتی کاه گلی ملک عبدالعزیز آورده شد. به گفته شاهزاده «طلال بن عبدالعزیز» تماشای این فیلم ها که در آنها هنرپیشه ها بدون پوشش و حجاب بودند، همیشه مورد اعتراض عمه هایم بود.
«سلمان» از جمله افراد خاندان سعودی بود که خیلی زود به اهمیت «فرهنگ و رسانه» پی برد و دریافت، این عرصه بهترین مکان برای مطرح کردن خود است. لذا به سرعت موسسه چاپ و انتشارات سعودی را خریداری کرد. در این بین روزنامه فرا منطقه ای «الشرق الاوسط» چاپ لندن سرآغاز فعالیت های «سلمان» در این حوزه محسوب می شود.
✳️ وی تلاش کرد، با نشان دادن شخصیتی دوستدار فرهنگ و علم و هنر از خود، در میان نویسندگان، ادبا، کارگردانان، تهیه کنندگان، سناریست ها و حتی بازیگران و ورزشکاران برجسته جهان عرب نفوذ کند و اولین ابزار نفوذش را انعکاس اخبار و آثار آنها در این روزنامه قرار داد.
«سلمان» در مرحله بعد از طریق گماشتگان و ایادیش روابطی با این طیف از افراد برقرار کرد، درحالی که همواره سعی داشت، الشرق الاوسط را حامی و پشتیبان آنها جلوه دهد. در گام سوم، «سلمان» دعوت از این افراد جهت حضور در مهمانی هایش را کلید زد. مهمانی هایی که تابستان هر سال هر شب در کاخ ماربلا و اقامتگاه هایش در پاریس و لندن برپا بود.
این مهمانی ها به زودی به محل بیان درخواست ها و عجز و لابه ها و دریافت کمک مدعوین از «سلمان» تبدیل شد و «سلمان» که به خوبی می دانست، چگونه از این درخواست ها در راستای اهدافش بهره برداری کند، آنها را وسیله و ابزاری برای رسیدن خواسته هایش قرار داد.
❇️ وی افرادی مانند «عبدالرحمن الراشد»، «طارق الحمید» و «مشعل السدیری» را در روزنامه الشرق الاوسط به خدمت گرفت، تا از یک سو، بوق تبلیغاتی و رسانه ای وی باشند و از سوی دیگر، قلم های مزدور را به خدمت بگیرند.
این امر لندن را برای دو دهه هشتاد و نود به میدان رویارویی نشریات مزدور سعودی و دیگر نشریات جهان عرب، از جمله مصر و عراق و لیبی تبدیل کرد. در این دوره «سلمان» پا را از حوزه مطبوعات فراتر نهاد و وارد عرصه های دیگر از جمله سینما، شبکه های ماهواره ای و شبکه های تلویزیونی گذاشت.
( ادامه دارد.... )
#ملک_سلمان
@bineghaab