بسم الله الرحمن الرحيم
🖊رهبر معظم انقلاب در دیدار امروز دانشگاه فرهنگیان، آنان را به انس با آثار شهید مطهری توصیه کردند.
*⃣ولی معظم فقیه با تأکید بر اینکه ؛ هستههای گزینش در رعایت معیارها نباید هیچگونه مسامحهای انجام دهند، اساتید و دانشجویان دانشگاههای تربیت معلم را به انس با آثار شهید مطهری فرا خواندند.
https://eitaa.com/bineshe_motahar
بسم الله الرحمن الرحیم
*⃣ افتتاحیه و تشکیل کلاس ها ی دوره فراگیر بینش مطهر مختص برادران و خواهران جزیره کیش به همت دفتر و با حمایت امام جمعه کیش حجه الاسلام دکتر حسن زاده برگزار شد.
کلاس های خواهران توسط استاد خانم هاشمی و برادران توسط حجه الاسلام طباطبایی در محل دانشگاه صنعتی شریف کیش اداره می شود.
#بینش_مطهر
#کیش
🌐http://instagram.com/bineshemotahar
https://eitaa.com/bineshe_motahar
بسم الله الرحمن الرحیم
🔹جلسه دبیرخانه های استانی
🔸در این جلسه مقرر شد:
۱_دبیرخانه ها شناسایی و جذب اساتید و تشکیل کارگاه های دانش افزایی، ارزیابی و رتبه بندی اساتید را هرچه سریع تر راه اندازی نمایند.
۲_تشکیلات سازی و استعداد سنجی مخاطبین را انجام دهند.
۳_مبالغ مالی دوره که به نسبت تعداد شرکت شده دبیرخانه ها اختصاص می یابد، صرف استقلال مالی و راه اندازی دوره های آتی شود.
۴_تبلیغات و فعالیت ها از هم اکنون شروع شده و آمار ثبت نام هر دبیرخانه روزانه در گروه ثبت شود.
۵_با مراکز و قسمت های دیگر شهرستان هماهنگی شود و آرم آن ها را به جای مجتمع تزکیه و امام صادق(ع) که مختص تهران است، بیاورند.
۶_ در برنامه و دستورالعمل ها هیچگونه تغییری بعد از نهایی شدن مجاز نیست، ولی قبل از نهایی شدن شیوه نامه و دستورالعمل ها تا سه شنبه، ٩٧/۲/۱ ساعت ۱۷ در خصوص برگه ها و برنامه همه اظهار نظر و پیشنهاد دهند.
🔹🔹🔹در این جلسه، دبیرخانه ها تصویر توافقنامه با دانشگاه فرهنگیان،معرفی نامه با مسئولین پردیس های استانی و .... را دریافت نمودند.
📱🌐instagram.com/bineshemotahar
✅https://eitaa.com/bineshe_motahar
بسم الله الرحمن الرحیم
🔶 جلسه مدیریت حوزه های علمیه خواهران و مسئولین بینش مطهر روز چهارشنبه ۲۶ اردیبهشت ٩٧ برگزار شد.
در ابتدای جلسه، جایگاه و چگونگی نظام فکری به تفصیل بحث و بررسی شد. حجه الاسلام بهجت پور عنوان نمود که: اولین کسی که آثار شهید مطهری را وارد حوزه کرده، ایشان بوده است.
*⃣در این جلسه مقرر گردید:
۱_ با توجه به سیاست مدیریت جدید در خصوص مدرسه محوری، هر حوزه علمیه خواهران که بینش مطهر را بخواند، مورد حمایت مدیریت قرار می گیرد.
۲_با تشخیص هر مدیر مدرسه علمیه خواهران، آن حوزه می تواند در واحدهای درسی، کتاب های بینش مطهر را به جای کتاب های درسی موجود یا کنار آن کتب قرار دهد.
۳_علاوه بر ۱۹۰واحد، در ۶۰ واحد اضافه برای حوزه های علمیه خواهران،سیر بینش مطهر می تواند در آن واحدهای ۶۰گانه قرار گیرد، به گونه ای که طلاب در عرض
۴یا ۵ سال، کل سیر مطالعاتی را به اتمام برسانند.
۴_ جلسه ای با مدیریت حوزه علمیه تهران جهت استانی شدن برنامه برگزار گردد.
۵_جلسه ای با معاونت فرهنگی و آموزش مدیریت برگزار شود.
http://instagram.com/bineshemotahar
https://eitaa.com/bineshe_motahar
بسم الله الرحمن الرحیم
📌 ۱۰ مرکز اول فعال برگزار کننده طرح بینش مطهر در استان ها و مراكز مختلف - اردیبهشت ٩٧:
۱_ اصفهان
٢_دانشگاه خاتم الانبیاء
٣_ مرکزی
٤_ خراسان رضوی
٥_ سپاه سیدالشهدا(علیه السلام)
٦_مازندران
٧_ کیش
٨_ خراسان جنوبی
٩- زنجان
٩- حوزه علمیه الزهرا(سلام الله علیها)
١٠- همدان
🌐instagram.com/bineshemotahar
https://eitaa.com/bineshe_motahar
بسم الله الرحمن الرحیم
♻ مثل علامه و شهید مطهری و شهید بهشتی باید گفت و نوشت.
🔰آیت الله العظمی امام خامنه ای
🔹 کسی مثل مرحوم علامهی طباطبایی در حوزهی علمیهی قم پیدا شد؛ ایشان، هم فقیه بود و هم اصولی؛ هم میتوانست درس خارج فقهِ مفصلی بدهد؛ هم میتوانست درس خارجِ اصول مفصلی ترتیب دهد و فضلا را جمع کند؛ اما او به کاری پرداخت که آن روز آن را لازم میدانست. بعد هم حوادث و وقایع شهادت داد بر اینکه اینها لازم است.
🔹 او گفت من میبینم که دارند تفکرات و فلسفهی کاذب مارکسیستی را در ذهنها جا میدهند؛ نمیشود با توضیحالمسائل اینها را پاسخ دهیم؛ توضیحالمسائل جای خودش را دارد؛ جواب این شبههها را با چیز دیگری باید داد. ایشان «اصول فلسفه و روش رئالیسم» را نوشت.
🔹 یکی از تربیتشدههای او مرحوم شهید مطهری (رضواناللَّهعلیه) است. کاری که شهید مطهری کرد، امروز باید همهی فضلای جوان در صدد باشند خود را برای آن آماده کنند؛ و اگر آماده هستند، اقدام کنند.
شهید مطهری به عرصهی ذهنیت جامعه نگاه کرد و عمدهترین سؤالات ذهنیت جامعهی جوان و تحصیلکرده و روشنفکر کشور را بیرون کشید و آنها را با تفکر اسلامی و فلسفهی اسلامی و منطق قرآنی منطبق کرد و پاسخ آنها را در سطوح مختلف در مقابل افراد گذاشت؛
🔹 از مسألهی عدل الهی و قضا و قدر و علل گرایش به مادیگری بگیرید - که مسائل، بیشتر ذهنی و عقلی است - تا مسائل مربوط به زنان، تا مسائل مربوط به خدمات متقابل ایران و اسلام، که این هم تلاشی بود برای روشن کردن ذهنها.
🔹 آن روز عدهیی با گرایشِ ایرانمداری میخواستند با اسلام مبارزه کنند؛ ایشان گفت نه، اسلام به ایران خدمت کرده؛ ایران هم به اسلام خدمت کرده. «خدمات متقابل ایران و اسلام» همانقدر ارزش دارد که کتاب «عدل الهی» شهید مطهری.
🔹 مرحوم شهید مطهری نمونهی یک شخصیت روحانىِ متناسب با زمان است که میتواند در چالش اول، کارِ درست بکند و اقدام بجا انجام دهد.
من لازم میدانم و بارها هم این نکته را گفتهام که همهی طلاب و همهی اهل منبر، یک دور آثار آقای مطهری را بخوانند.
🔹 مرحوم شهید مطهری (رضواناللَّهعلیه) گرایش سلوکی و معنوی هم داشت؛ یک مقدار متأثر از مصاحبت و شاگردی امام، یک مقدار متأثر از مصاحبت و شاگردی مرحوم علامهی طباطبایی، یک مقدار هم بعدها با بعضی از اهل دل و اهل حال مأنوس و آشنا شده بود. ایشان اهل گریه و تضرع و دعای نیمهشب بود؛ بنده از نزدیک اطلاع داشتم. در آثار ایشان این رشحهی معنوی، توحیدی و سلوک کاملاً مشهود است. یکی از کارهای لازم در حوزهها مطالعهی آثار ایشان است.
🔹 اگر بنده میخواستم برنامهی حوزهی علمیهی قم را بنویسم، بلاشک یکی از مواد برنامه را این میگذاشتم که کتابهای آقای مطهری خوانده شود، خلاصهنویسی شود و امتحان داده شود.
🔹 البته در این آثار هم نباید متوقف شد. مبنا را تفکرات شهید مطهری بگذارید و کارهای بعدی را روی آن بنا کنید؛
🔹 بنابراین، بر اساس آنچه امثال شهید بهشتی و شهید مطهری و دیگر بزرگان فکر و اندیشهی اسلامی کار کردهاند، باید نوشت و گفت.
#کلام_ولی
#فقهای_فقه_الخمینی
https://eitaa.com/bineshe_motahar
instagram.com/bineshemotahar
https://sapp.ir/bineshemotahar