هدایت شده از معیار
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☘
🎥#کلیپ| بسیج؛ لانه جاسوسی آمریکا را مرکز واکسیناسیون کرد‼️
🍃🌹🍃
#واکسن
#روشنگری
#ثامن
🆔 splus.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔rubika.ir/meyar_pb
🍀
هدایت شده از معیار
☘
✅ #یک_خبر_یک_تحلیل (۴۲)
🍃🌻🍃
🌐 خبر: رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار رئیسجمهور و اعضای دولت جدید، تمرکز دولت بر بازسازی «انقلابی، عقلانی و خردمندانه» در همه عرصههای مدیریتی کشور را ضروری خواندند. به نظر میرسد یکی از سرفصلهای مهم و راهبردی مطالبات رهبر معظم انقلاب از دولت جدید، پرداختن توأم با عقلانیت به این موضوع مهم باشد.
🌀 نکات تحلیلی:
1⃣ شفافیت: در مقطع کنونی از انقلاب، شفافیت نه یک انتخاب که یک ضرورت اجتنابناپذیر است. متأسفانه مطالبات رهبر انقلاب در تاریخ ۲۳ مهرماه ۹۷ که در ابتدای درس خارج فقه خود درباره شفافیت مطرح کردند، چندان در عمل موردتوجه واقع نشده است. دراینباره بههیچوجه از مجلس کنونی که داعیه انقلابیگری دارد، انتظار نبود که طرح شفافیت رأی نیاورد و این مقدار زمان در نوبت بازگشت مجدد به صحن باشد. در کنار تصحیح خطای مجلس، دولت جدید باید بهغیراز مواردی که مرتبط با امنیت ملی کشور است، شفافیت را از خود شروع کند.
2⃣ تأمل در روشها و ابزارهای اداره کشور: امروز روشهای اعمالشده در بخشهای مختلف، به خاطر پیچیدگیها و دستوپا گیر بودن آن، به بروکراسی ناکارآمد تعبیر میشود. نظام اداری امری است که کشور به آن نیاز دارد، اما سیستم اداری باید تسیهلگر باشد و نه مانع امور. این موانع اداری در حوزه کسبوکار و فعالیتهای اقتصادی ضررهای متعدی به همراه داشته است.
3⃣ سرمایه اجتماعی و اعتماد: رهبر معظم انقلاب در دیدار نخست با دولت سیزدهم تأکید کردند که اعتماد مردم به دولت آسیب دیده است و این مسئله باید ترمیم شود. دراینباره لازم است مجموعهای از اقدامات صحیح طراحی و عاقلانه اجرا شود.
4⃣ سیاست داخلی و نقش دولت: دولت سیزدهم با در نظر گرفتن تجربیات تلخ دولتهای گذشته، خود نباید بخشی از مسائل جاری جامعه باشد و بر طبل اختلافات بدمد و عرصه کنشگری احزاب و گروههای سیاسی و نقدهای منتقدین را ببندد. دراینباره دولت به معنای حقیقی باید آستانه صبر را حداکثری افزایش دهد و روش مدارا را در سیاست داخلی و با نیروهای سیاسی در پیش گیرد.
5⃣ مقابله با فساد در قوه مجریه: ستیز با فساد و مفسدین در مرحله وقوع، یک ضرورت قطعی است و نباید با تراکم پروندهها در قوه قضائیه، کار برخورد با فساد را دشوار کرد. دراینباره نیز میبایست دولت با استقرار سامانه شفافیت و انتخاب مدیران پاک دست، اقداماتی اساسی ترتیب دهد.
✍ عزیز غضنفری
#روشنگری
#ثامن
#رئیسی
🆔 splus.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔rubika.ir/meyar_pb
🍀
هدایت شده از معیار
☘
✅ #بسته_خبری
1⃣ تصاویری که به وضوح اصابت موفقیت آمیز موشکهای یمنی به تاسیسات نفتی #آرامکو و یک پایگاه نظامی در دمام عربستان را نشان می دهد.
2⃣ هجدهمین محموله واکسن کرونا حاوی ۵ میلیون دز واکسن، امروز در فرودگاه امام خمینی(ره) به وزارت بهداشت تحویل داده شد.
3⃣ کیانوش جهانپور، رئیس مرکز اطلاع رسانی وزارت بهداشت: ورود بیش از ۶ میلیون دز واکسن در ۲ روز گذشته بزودی به چرخه واکسیناسیون وارد می شود. تا پایان شهریور تولید واکسن های داخلی(برکت) وارد تولید صنعتی و انبوه می شود.
#ثامن
#روشنگری
#واکسن
🆔 splus.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔rubika.ir/meyar_pb
🍀
هدایت شده از معیار
☘
✅ #یادداشت_کوتاه| «شکست تاریخی» که در کانون توجهات نیست؟!
🍃🌹🍃
🔻یک لحظه فکر کنید جای آمریکا در افغانستان با یک قدرت دیگری مثلاً ایران یا چین و روسیه عوض شود و بنا به فرض، این کشورها متحمل این شکست پس از سرمایهگذاری هنگفت 20 ساله میشدند. در این صورت واکنش و نحوه مواجهه رسانههای آمریکایی با این موضوع چگونه بود؟ رسانههای سمپاتِ غرب و آمریکا در این کشورها چگونه قضیه را تحلیل میکردند؟ چرا شکست تاریخی آمریکا در افغانستان آنطور که باید در کانون توجهات قرار نمیگیرد؟
♻️ نکات تحلیلی: 1⃣ یک دلیل میتواند این باشد که ما هنوز از انگارهبافیهای استعاری و تبلیغاتی از ابرقدرتی آمریکا رها نشدهایم. سخت است باور کنیم آمریکا از افغانها شکست خورده باشد! هنوز دنبال علل و سناریوهای ناپیدا و پشتپرده برای چرایی خروجِ به تعبیر «هنری کیسینجر» فاجعهبار آمریکا از افغانستان میگردیم؛ درحالیکه آمریکا واقعاً در افغانستان شکست خورده و امیدی به آینده سودمند در آنجا ندارد. 2⃣ شاید هنر و مهارت آمریکاییها در تبدیل تهدید به فرصت که انصافاً در آن استاد هستند، مانع از دیدن واقعیت میدانی «شکست تاریخی آمریکا» در تغییر معادلات ژئوپلیتیک منطقهای و بینالمللی و تغییر هندسه قدرت جهانی شده است؛ چراکه آمریکاییها مبتنی بر همین مهارت، از شکستشان در افغانستان، فرصت و روایتی برای فرار به جلو و ضرورت تمرکز بر آسیای شرقی ساختهاند؛ اما از اول هم یکی از دلایل آمریکا برای اشغال افغانستان مگر همین هدف نبود؛ بود اما نشد! 3⃣ آمریکا در حوزه رسانه و جنگ شناختی و ادراکسازی، شکست خود را وارونه میکند و با تبلیغات رسانهای تلاش میکند تصویری دیگر از «پیروزی و تغییر استراتژی» به تعبیر استفان والت ارائه کند. البته در این موضوع هواداران و شبکه جهانی غربباوران در تقویت این نگاه در کشورهای خود یا با سکوت یا توجیهتراشی بهاصطلاح علمی، به آمریکا کمک میکنند. استقبال سرد رسانههای اصلاحطلب در داخل ایران از خروج آمریکا از افغانستان شاهد مثال خوبی است. گویی آنها از این فضاحت ناراحتاند! البته شاید حق دارند. چون میدانند شکست آمریکا در افغانستان آخرین میخ بر تابوت ادعاهای این کشور در زمینه رهبری جهانی و افول نظام لیبرال سرمایهداری در حوزه سیاست و اخلاق است و رسالت دلار بگیران وطنی و ضدانقلاب، چیزی غیر از پنهانسازی این واقعیت نیست!
🔺جمعبندی: آمریکا با شکست در افغانستان، بهاضافه سرعتیابی افول هژمونیک و پایان ابرقدرتی در جهان مواجه است. ابعاد و زوایای این شکست باید بررسی و آنالیز گردد. بررسیهای عمیق و تحلیلی در این موضوع، میتواند بدل تکنیک فرار به جلوی آمریکا باشد.
✍️ فتحالله پریشان
#طالبان
#روشنگری
#ثامن
🆔 splus.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔rubika.ir/meyar_pb
🍀
هدایت شده از زمانه
✅ عامل تورمزا، توقف تولید است نه تولید انبوه مسکن
🔹در ارزیابی علت تورم، هم باید شوک افزایش تقاضا را که منجر به تورم میشود در نظر گرفت و هم شوک کاهش عرضه را. و این عامل دوم برخلاف نوع قبلی، ویژگی دیگری دارد که آن هم توام بودن با رکود است، چون که اساسا این تورم با کاهش تولید و افزایش هزینههای تولید بهدلیل افزایش نرخهایی چون نرخ ارز و... همراه است که در ادامه عرضه کل را کاهش میدهد و جنسی نه همراه با رونق بازار و افزایش تقاضا، بلکه با رکود دارد.
🔸 این دو طیف از تورم هر دو در هر اقتصادی محتمل و قابل وقوع هستند ولی از قضا به علت ضعفهای تولید در کشورهای درحال توسعه تورم نوع دوم در این کشورها محتملتر است.
🔹برخلاف این ادعا که مسکن مهر موجب افزایش نقدینگی و تورم شد، بررسیها میگوید نرخ رشد پایه پولی در سالهای ۸۹-۸۰ نزدیک به۲۴ درصد بوده، اما همین عدد برای بازه مسکن مهر به ۱۵.۵ درصد رسیده و کم شده، نه اینکه افزایش داشته باشد.
🔸در مقایسه نوع تورمهای سال ۹۱ و ۹۲ با تورم فعلی باید توجه داشت که این تورمها حاصل از شوکهایی برونزا و بهدلیل منقبض شدن داراییهای ارزی بانک مرکزی است و نمیتوان آن را با انقباض و مسیری که دولت حسن روحانی از سال ۹۲ پیش گرفت از بین برد، بلکه با این کار رکود هم به مشکلات اضافه میشود و برای مقابله با تورمهای از جنس افزایش هزینه باید مسیری دیگر در پیش گرفت، نه مسیر انقباض پول با بالا بردن بهره که بخش حقیقی اقتصاد را در مضیقه میگذارد.
🔹در وهله دوم میتوان با دانستن علت تورمهای سال ۹۲-۹۱ بهراحتی این را گفت که ساخت مسکن از قبیل ساخت مسکن مهر اگر مشکلاتی همچون مکانیابی درست، توجه به تکالیف آمایش سرزمین را درنظر بگیرد، باید با قدرت پیشگرفته شود و دولت بههیچوجه نباید از تورم خیالی در پیش بترسد، چون متاسفانه از ابتدای شروع دولت روحانی با ادعای خلاف واقع عباس آخوندی مبنی بر اینکه مسکن مهر دلیل تورم است، دولت مسکن را به حاشیه برد که نشان از عدم درک صحیح دولتهای یازدهم و دوازدهم و مسئولان ذیربط از آن مقوله دارد، گرچه تفکرات غالب در دولت دوازدهم خصوصا تفکرات خود آخوندی که علاقه وافری به بازار آزاد و نئولیبرالیسم هم دارند در تعطیل کردن وظایف دولت در بخش مسکن بیتاثیر نبود، کمااینکه خودش هم باافتخار اعلام میکرد کار دولت مسکنسازی نیست و او هم این کار را نکرد!
🔸ساخت مسکن مهر با تمامی معایبش توانست چهارمیلیون خانوار را صاحب خانه کند که شاید در بهترین حالت ممکن تا آخر عمر مستاجر باقی میماندند و برای حل مشکل مسکن که امروز ما داریم نیاز سریع به اقدام در راستای افزایش تولید مسکن و حل مشکلات طرف تقاضا داریم که بعضا مسکن را به کالای سرمایهای تبدیل کرده است.
🔹 از حیث تولید باید دانست امروز شاخص تراکم خانوار در واحد مسکونی در ایران تقریبا عددی نزدیک ۱.۰۹ است که با عدد مطلوب (۰.۹) فاصله دارد و نیاز به تولید مسکن بیشتر را نمایش میدهد، از طرف دیگر سهم هزینه مسکن در سبد خانوارها در نقاط شهری کشور از ۳۷ درصد هم رد شد که نشان از فشار بیسابقه بر معیشت مردم و همچنین کمبود مسکن و مشکلاتی در عرضه و تقاضای آن دارد.
🔸همه اینها لزوم ورود دولت به این بخش را جدیتر میکند، خصوصا که با هدایت اعتبار و نقدینگی به این بخش مانند دوره مسکن مهر دولت توان ایجاد یک رشد ناپایدار را هم دارد که گرچه قابلاتکا نخواهد بود اما میتواند برای برههای مفید باشد.
[ #زمانه: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند ]
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔺اگر تحلیل راهبردے میخوانید
🔻اگر سرخط تحلیلے میخواهید
🆔 | eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
🆔 | http://t.me/joinchat/AAAAAEOsJgWAqXvCnsxz-w
🆔 | @zamanehh
#ایتا #تلگرام #سروش #روبیکا
هدایت شده از معیار
☘
🌀#گزارش_تصویری (۲) | گوشهای از مجاهدتهای بسیجیان در طرح #شهیدسلیمانی
🍃🌹🍃
#روشنگری
#ثامن
🆔 splus.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔rubika.ir/meyar_pb
🍀