فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه: آمریکاییها تا یاد نگیرند که مؤدبانه با ملت بزرگ ایران صحبت کنند از ادبیات تهدید هیچ نتیجهای نخواهند گرفت
دولت سیزدهم مذاکرهای را مذاکره میداند که دستاوردهای ملموس در راستای تامین منافع و حقوق ملت ایران داشته باشد
@bipardeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
7.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 مانوری برای ظهور (قسمت دوم)
☑ استاد #رائفیپور
@bipardeh
رئیس جمهور در ادامه بازدیدهای میدانی خود به منطقه محروم مرادآباد چابهار رفت و از طرح ساماندهی مسکن کپرنشینان منطقه و روند پیشرفت کار پروژه ساخت یک هزار واحد مسکن برای محرومان بازدید کرد و به طور مستقیم با مردم این منطقه محروم به گفت و گو نشست.
کپرنشینی به هیچ وجه شکل مطلوبی برای زندگی مردم نیست و سامان دادن وضعیت این بخش از هموطنانمان بسیار اقدام پسندیدهای است.
وزیر راه و شهرسازی در دولت با همکاری نیروهای بسیجی و سپاهی برای کمک به بهبود وضعیت معیشت و زندگی مستضعفین و محرومین سیستان و بلوچستان از هیچ اقدام و خدمتی فروگذار نخواهند کرد.
@bipardeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 تعبیر عجیب پیغمبر در مورد حضرت #امام_سجاد علیهالسلام
☑ مهدی قاسمی
@bipardeh
حکم جلب مهدی هاشمی درپی عدم مراجعه به زندان صادر شد
مرکز رسانه قوه قضائیه: هیچگونه مرخصی بیوجهی به مهدی هاشمی اعطا نشده است و محکوم علیه، طبق قانون برای مدت مشخصی به مرخصی اعزام شده بود، ولی مدتی است در غیبت به سر میبرد.
وی پس از پایان زمان مرخصی، از مراجعت به زندان خودداری و غیبت کرده است؛ اخطار قانونی لازم به وی داده شده است و چون به زندان بازنگشته است بر همین اساس حکم جلب این محکوم صادر شده است.
@bipardeh
هدایت شده از KHAMENEI.IR
6.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹ببينيد| رئيسعلیِ ملّتِ ایران
🌹رهبرانقلاب: #شهيد_رئیسعلی_دلواری از نامهايی است كه هميشه دلهای مؤمن را در سراسر كشور به خود جذب ميكرده است...
📍حضور رهبرانقلاب در منزل رئيسعلی دلواری
☑️ @Khamenei_ir
رهبر معظم انقلاب اسلامی در حکمی حجت الاسلام والمسلمین حسینی خراسانی را به عضویت شورای نگهبان منصوب کردند.
متن حکم به این شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
جناب حجةالاسلام والمسلمین آقای حاج سید احمد حسینی خراسانی دامت توفیقاته
با عنایت به کناره گیری حضرت آقای آملی دامت برکاته از عضویت شورای نگهبان و با تشکر از خدمات علمی ایشان در آن شورا، جنابعالی را به عضویت آن شورای معظم منصوب میکنم و مزید توفیقات شما را از خداوند متعال مسألت مینمایم.
سیّدعلی خامنه ای
۱۳ شهریور ۱۴۰۰
@bipardeh
جزئیات قرنطینه هوشمند و مجوز اعزام به #اربعین
عیناللهی وزیر بهداشت:در قرنطینه هوشمند، همه فعالیتهای روزمره با کارت واکسن، قابل انجام است و لازم نیست که دیگر از قوه قهریه استفاده کنیم .
مردم با داشتن کارت میتوانند مسافرت بروند، در هتلها اقامت داشته باشند و خدمات مختلف از جمله حمل و نقل عمومی به راحتی قابل ارائه است.
بر اساس مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا، افرادی که میخواهند در مراسم اربعین حسینی حضور داشته باشند باید حتما دو دُز واکسن کرونا را تزریق کرده باشند و یا این هفته، واکسن را دریافت کنند؛ در غیر این صورت، مجوز خروج از کشور و ورود به عراق را نخواهند داشت.
@bipardeh