#مهرواره_سمیم
#برندگان_مسابقه_خطبه_شعبانیه
۱_برادر کامران جعفری از بوشهر کارت هدیه ۱۰۰۰۰۰۰ریال
۲_برادر رضا قندی از اصفهان کارت هدیه ۱۰۰۰۰۰۰ریال
۳_خواهر فاطمه جوزی از شاهین شهر کارت هدیه ۱۰۰۰۰۰۰ریال
۴_خواهر م. کاظمی از نجف آباد کارت هدیه ۱۰۰۰۰۰۰ریال
۵_خواهر فرحناز مکتوبی از قم کارت هدیه ۱۰۰۰۰۰۰ریال
برپایه روایت صفوان بن مهران، امام صادق(ع) و پدران معصوم آن حضرت ضمانت کردهاند که هر کس این زیارت و دعای بعد از آن را از دور یا نزدیک بخواند، زیارتش مقبول درگاه خدا، دعایش مستجاب، حاجاتش برآورده شده، مورد شفاعت قرار گرفته و حتی شفاعتش درباره دیگران نیز پذیرفته شده و اهل بهشت خواهد بود.در پایان روایت صفوان آمده است: ای صفوان هرگاه حاجتی داشتی، در هر مکان که بودی، این زیارت و دعای بعد از آن را بخوان و حاجتت را از خدا بخواه که از جانب خداوند برآورده خواهد شد.
سید ابن طاووس (۵۸۹-۶۶۴ق) در کتاب اِقبالُ الاَعمال به سند خود از هارون بن موسی تَلَّعُکْبَری (درگذشت: ۳۸۵ق) به اِسناد حسن بن محبوب زَرّاد (۱۲۹ یا ۱۴۹ق-۲۲۴ق) از ابوحمزه ثمالی روایت کرده که: «امام زینالعابدین(ع) در شبهای ماه رمضان بیشتر شب را به نماز میپرداختند و هنگام سحر این دعا را میخواندند.»
این دعا را شیخ طوسی در مصباح المتهجد،کفعمی در البلد الامین و المصباح،مجلسی در زاد المعاد و بحارالانوار و شیخ عباس قمی در مفاتیح الجنان نقل کردهاند. جوادی آملی معتقد است که سند این دعا مورد وثوق است.
ایوب بن یقطین نامهای به امام رضا (ع) نوشت و از او خواست که درستی این دعا را بیان کند. امام به او نوشت:
آری این دعا، دعای امام باقر(ع) در سحرهای ماه رمضان است. پدرم از جدش امام باقر نقل کرد که: «اسم اعظم خداوند، در این دعاست. پس هرگاه دعا کردید، در دعا بکوشید؛ چرا که آن از دانش نهفته است و آن را جز از اهلش، از دیگران پنهان بدارید. منافقان، تکذیب کنندگان، و منکِران اهل آن نیستند و این، دعای مباهله است.»
مسابقه نمای سوم:در روایات آمده است: رسول اکرم صلی الله علیه و آله و سلم فرمودند: اگر سائلی نزد شما آمد به یکی از این دو روش او را راضی کنید:1-................2-..........