eitaa logo
🪖بیسیمچی🪖
1.9هزار دنبال‌کننده
15.3هزار عکس
11.1هزار ویدیو
43 فایل
بیسیمچی سربازان جبهه سایبری پایگاه معراج https://eitaa.com/bisimchi00 با دعوت دوستان خود به بیسیمچی مطالب سیاسی روز را در اختیارشان قرار میدهید دراین یارگیری سیاسی -شهدایی سهیم باشیم اجرتون با شهدا ارتباط با خادم کانال: @Be_donbal_aseman0315
مشاهده در ایتا
دانلود
سلام صبحتون بخیر و شادی🌱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔴🔻 شریعتمداری خطاب به پزشکیان: دیدار با مقامات آمریکایی ایده‌ای حقیرانه است 🔹حسین شریعتمداری نوشت: «با توجه به سوابق برخی از مدعیان اصلاحات (و نه همه آنها) در دشمنی با شهید رئیسی و عصبانیت از مواضع اسلامی و انقلابی ایشان در اجلاس مجمع عمومی سازمان ملل، مخصوصاً روی دست گرفتن شجاعانه و غیرتمندانه تصویر شهید سلیمانی و تاکید بر مجازات ترامپ و سایر قاتلان آن شهید، بعید نیست که پیشنهاد حقیرانه این طیف به رئیس‌جمهور محترم، انتقام آن‌ها از مواضع انقلابی شهید رئیسی باشد.»
5.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ ماجرای کمتر شنیده شده ۱۵۰‌جنگنده پیشرفته‌ای که صدام به ایران داد / از حمله آمریکا به عراق تا دفن جنگنده های عراقی زیر خاک... ✅ هر آنچه که باید از جنگ خلیج فارس بدانید!
⭕️ حواس مان به نیویورک باشد 🔸پذیرش fatf یعنی تعهد به ارائه کامل اطلاعات مالی مردم ایران به اسرائیل و آمریکا و قبول تروریست بودن نیروی قدس سپاه و فرماندهان آن و تحویل دادن آنها به دشمنان ایران|
🎥 بوی گرانی بنزین می آید؟ / دبیر انجمن صنفی کارفرمایی پالایش نفت: قیمت تمام شده بنزین در کشور ۳۰ هزار تومان است ✍ انتظار داریم دستگاه های قضایی این ادعاها مبنی بر قیمت تمام شده بنزین را بررسی کنند . چون طرح این مسئله ها باعث تصمیم گیری غلط مسئولان و تورم و بهم ریختگی جامعه می‌شود.
1.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💐 مراسم ازدواج تازه جانباز حزب الله لبنان
17.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 فیلم کوتاه شهیدانه زیستن 🔸شهید محمود شهبازی ▫️روایتی از شهید محمود شهبازی در میدان جنگ به مناسبت هفته دفاع مقدس
🪖بیسیمچی🪖
این داستان ادامه دارد...
ادامه داستان قسمت دوم ...👆👆👆
🔴 با حکم رهبر انقلاب، محمد مخبر مشاور و دستیار رهبری شد 🔹رهبر انقلاب در حکمی آقای دکتر محمد مخبر را به عنوان مشاور و دستیار رهبری منصوب و وظیفه ایشان را امتداد سیاست مدبرانه دولت شهید رئیسی برای شناسائی و بکارگیری نیروهای جوان و نخبه جهت کمک به دستگاههای مختلف، تعیین کردند.