eitaa logo
🪖بیسیمچی🪖
1.3هزار دنبال‌کننده
13.5هزار عکس
8.9هزار ویدیو
41 فایل
بیسیمچی سربازان جبهه سایبری پایگاه معراج https://eitaa.com/bisimchi00 با دعوت دوستان خود به بیسیمچی مطالب سیاسی روز را در اختیارشان قرار میدهید دراین یارگیری سیاسی -شهدایی سهیم باشیم اجرتون با شهدا ارتباط با خادم کانال: @Be_donbal_aseman0315
مشاهده در ایتا
دانلود
دستگیری ۲۲ نفر از تخریب کنندگان اموال عمومی در رشت حسن‌پور، جانشین فرمانده انتظامی گیلان: به دنبال انتشار فراخوان‌هایی در فضای مجازی مبنی بر برگزاری اعتراضات غیرقانونی، عده‌ای قصد جهت دهی به این اعتراضات و برهم زدن نظم و امنیت عمومی را داشتند. در این رابطه ۲۲ نفر از عاملان اغتشاش، تحریک، تعرض به شهروندان و تخریب اموال عمومی در شهر رشت دستگیر شدند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
داعشی‌های وطنی از غار اومدن بیرون همین طور که میبینید دارن ابهامات مرگ مهسا امینی رو برطرف میکنن
🚨آقای بن سلمان، مزدوران و عناصرت دیشب اموال عمومی را در خیابان های تهران به آتش کشیدند. 🚨والله قسم تاوانش را در قلب ریاض پرداخت خواهی کرد...
🔸پیام جنبش مذهبی "حسینیون" جمهوری آذربایجان: هدف دولت آذربایجان در این جنگ، اشغال مرزهای ایران است. این جنگ برای منطقه خطرناک است و اهداف انگلیسی و صهیونیستی دارد. مرحله بعدی این جنگ، اشغال زنگزور است که پس از آن آذربایجان می خواهد ایران را تجزیه کند.
📌واکنش جالب کاربر توییتر به ماجرای مهسا امینی
و داریوش ارجمند....
👤 توییت استاد ✍ شهوتِ توییت زدن، درد بی‌درمان امروز خیلی‌ها است. 🔹آیا به تمام ابعاد و اطراف ماجرا واقفید که اظهارنظر می‌کنید؟ آیا حقوق شرعی افاضات خود را در آخرت گردن خواهید گرفت؟ 🔹حادثه بسیار تلخی رخ داده و در آن شکی نیست و نظر بنده هم این نیست چون دشمن سوءاستفاده می‌کند ما هم سکوت کنیم، بلکه... 🔹قدری تأمل کنید. پر واضح است با یک طراحی پیچیده روبه‌رو هستیم که توسط دشمن و نفوذی‌های داخلی که بهانه دست دشمن می‌دهند به اجرا درمی‌آید. 🔹منظورم فقط ‎ نیست. مگر ماجرای ‎ یادتان رفته؟ کدام جریان از او قهرمان ساخت؟ 🔹این مورد اول نبوده و آخری هم نخواهد بود. پیش از این راجع به ‎ نوشته و گفته بودم. 🔹 کلیدواژه آشوب‌های پیش روی کشورمان است. گذر زمان متاسفانه! هرچه بیشتر آن را به شما ثابت خواهد کرد. باید سنجیده عمل نمود و جریان را ریشه‌ای حل کرد. 🔹منطقه و جهان آبستن اتفاقات مهمی است و ایران باید با آشوب سرگرم خودش شود ‌ .
طرف همه‌جاشو تو خیابون به نمایش گذاشته، قرآن آتیش میزنه پرچم میسوزونه رسما معتقد به هزار جور کثافت‌کاریه بعد میگین با کار فرهنگی میشه راضیش کنیم حجابشو رعایت کنه؟ چرا فقط حرف؟ یه بار راضیش کنید عمو ببینه😉 اگر نه که ببندید و بفهمید که قوه قهریه بخشی از پازل کار فرهنگیه
حجاب، یعنی من بسیار محترم‌تر و ارزشمندتر از آن هستم که در معرضِ التذاذِ چشم‌هایِ هرزه مردان خیابانی قرار گیرم... 🗣سید یاسر جبرائیلی
در پی کشف حجاب پیرزن‌ها؛ اکبر عبدی کشف حجاب کرد! 😂😂😂😂
.....
🔴 پدر مهسا امینی: سوءاستفاده‌کنندگان دلسوز ما نیستند / قول رسیدگی رئیس جمهور قوت قلب ما شد 🔹«امجد امینی» پدر مهسا امینی: تا آنجایی‌که می‌دانم دخترم مقابل مترو شهید حقانی دستگیر شده و از آنجا او را بردند، به‌طوری‌که به محض پیاده شدن از مترو او را گرفتند و سوارش کردند. 🔹آن زمان مهسا و پسرم از مأموران خواهش کرده و گفته بودند ما بچه شهرستانیم و آدرس بلد نیستیم و پسرم اصرار می‌کند که خواهرم را نبرید اما جوابی نگرفته بودند. هفته قبل شمال بودیم و از آنجا به تهران رفتیم که این‌گونه از ما پذیرایی شد. مانتو دخترم مشکلی نداشت و حجابش پوشیده بود. 🔹پسرم زمانی‌که با من تماس گرفت در هشتگرد بودم و بلافاصله خودم را به بیمارستان رساندم. پزشکش رو پیدا کردم و به گفته پزشک و پرستاران، مهسا دچار مرگ مغزی و ایست قلبی شده بود. 🔹به ما گفتند یکسری از اعضای بدنش هنوز زنده است. ما امیدوار بودیم، برگردد ولی هیچ‌نتیجه‌ای نگرفتیم؛ حتی به من گفتند باید برای حفظ کلیه‌ها، مهسا دیالیز شود گفتم هر عمل و کاری برای حفظ جان دخترم می‌توانید، انجام دهید و امضا هم کردم. طرح برخی ادعاها مبنی بر اینکه من اجازه عمل مهسا را نداده‌ام، دروغ بوده و صحت ندارد چراکه همه برگه‌ها را امضا کردم. اما فایده نکرد و دخترم رفت. 🔹انتظار خود و خانواده‌ام فقط این است که عاملان و اشخاصی که باعث فوت دخترم مهسا شدند، در ملأعام بازجویی شوند که چرا این کار را کردند و به سزای عمل خود برسند تا خون دخترم پایمال نشود. مسئولان کشوری قول پیگیری و بررسی علت فوت دخترم را به ما داده‌اند تا جایی‌که آیت‌الله رئیسی در تماس تلفنی که با خودم داشت، گفتند که موضوع به‌جد بررسی می‌شود و این قوت قلب و امیدی برایمان شده است. 🔹کسانی که از موضوع مرگ مهسا دنبال سوءاستفاده هستند، هیچ ارتباطی با ما ندارند و ما نیز کاری به آنان نداریم، آن‌ها دلسوز ما نیستند، آن چیزی که واقعیت داشته خودم در مصاحبه‌ها اعلام کرده‌ام، فقط درخواستمان بررسی علت مرگ دخترم و برخورد با بانیان این حادثه بوده و این تنها آرزویمان است.