eitaa logo
🪖بیسیمچی🪖
1.3هزار دنبال‌کننده
13.3هزار عکس
8.6هزار ویدیو
39 فایل
بیسیمچی سربازان جبهه سایبری پایگاه معراج https://eitaa.com/bisimchi00 با دعوت دوستان خود به بیسیمچی مطالب سیاسی روز را در اختیارشان قرار میدهید دراین یارگیری سیاسی -شهدایی سهیم باشیم اجرتون با شهدا ارتباط با خادم کانال: @Be_donbal_aseman0315
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴| ارتش رژیم صهیونیستی بر روی تنها مسیر امن برای خروج از بیمارستان آتش گشودند و هرکس قصد عبور داشت به ضرب گلوله شهید میشود!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دلم همین مداحی تو همین نقطه از زمین و با همین آسمان ابری رو میخواد 😭 🗣دوکوهه
23.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌀پسران را برای پدر شدن تربیت کنید نه برای قهرمان شدن... "استاد شهاب مرادی"
🔴 حواستان به تاخت و تاز جدید پدرخوانده های لیبرالیسم علیه نظام هست؟ هسته مرکزی جریان لیبرال ضدانقلاب با تمام قوا در کیش تحت عنوان یک همایش جمع شدند و لیدرهای این جریان به ارائه سخنرانی های ضدنظام پرداختند از موسی غنی نژاد تا مسعود نیلی.... برخی مدیران دولت رئیسی در این همایش لیبرال‌ها حضور داشتند . لیست سخنرانان و برخی مدیران دولت رئیسی را ببینید. هزینه سنگین این همایش‌های شبهه براندازانه از کجا تامین شده است؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💕لطیف نباشی پوست پیاز هم نمیدن 🔹توصیه آیت الله فاطمی نیا از زبان فرزندش: اگر لطافت رو در وجود خودت پرورش نداده باشی، خودت رو معطل نکن. هیچی‌ بهت نمیدن.
⭕️🚨روزنامه اسرائیلی «معاریو»: ارتش اشغالگر اکنون در حال بازجویی از پزشکان بیمارستان الشفا است 🔸همچنین رادیو ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد: هیچ نشانه ای از حضور اعضای حماس در بیمارستان الشفاء وجود ندارد 🔸 عملیات بازرسی ادامه دارد و در حمله به بیمارستان «شفاء» هیچ تلفاتی در بین نیروهای ما وجود نداشت.
🪖بیسیمچی🪖
⭕️🚨روزنامه اسرائیلی «معاریو»: ارتش اشغالگر اکنون در حال بازجویی از پزشکان بیمارستان الشفا است 🔸همچن
حالا اگر زدن همه رو ازبین بردن و جلو دوربین سلاخی کردن و اگر.... امت اسلامی برای کمک آماده است😕
🔴 الجزیره به نقل از منابعی در بیمارستان الشفاء: نیروهای اشغالگر در حال بازداشت تعدادی از آوارگان پس از یورش به مجتمع الشفاء هستند