eitaa logo
🪖بیسیمچی🪖
1.8هزار دنبال‌کننده
15.6هزار عکس
11.4هزار ویدیو
44 فایل
بیسیمچی سربازان جبهه سایبری پایگاه معراج https://eitaa.com/bisimchi00 با دعوت دوستان خود به بیسیمچی مطالب سیاسی روز را در اختیارشان قرار میدهید دراین یارگیری سیاسی -شهدایی سهیم باشیم اجرتون با شهدا ارتباط با خادم کانال: @Be_donbal_aseman0315
مشاهده در ایتا
دانلود
سلام عزاداریهاتون قبول
🚨 🇱🇧🇵🇸استقرار گسترده تیپ گولانی در مرز با لبنان برای تهاجم احتمالی.
در صدر اسلام، چندین مرتبه نیروهای نظامی را رعایت نکرده و مرتکب قتل بی‌گناهان شدند.پیامبر صلی‌الله‌علیه‌وآله از این اتفاق کرده و را پرداخت کردند، اما در هیچ موردی صادر نفرمودند!👈مشورت با فقها برای حل مشکل پرونده ضروری است!
🔴خودروی حامل ۴۵ قبضه اسلحه در لرستان توقیف شد 🔵 یک دستگاه سواری دنا حامل ۴۵ قبضه سلاح کلت کمری به همراه ۹۰ تیغه خشاب در محورهای مواصلاتی استان توقیف شد.
11.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 گوشه‌ای از حضور «سرهنگ جوانمردی» در میدان
15.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨 هشدار چندی پیش حجت الاسلام قاسمیان: پای شیاطین جنّ باز شده! ‼️فعالیت‌های ماوراءالطبیعه گسترش پیدا کرده و تعداد افرادی که در جوامع جهانی دچار مشکلات ماورایی می‌شوند نیز در حال افزایش است. ⚠️⚠️بر همه واجب است تقوا و گناه نکردن، مقابله با شیاطین جنی و انسی در زندگی شخصی و اجتماعی!! نجاست، حرام‌خواری، زیاد شدن گناهان جنسی و فحشا از جمله راه‌های بروز و ظهور شیاطین جنی و انسی است✓
🔴اگر پلیس اعدام شود ترمز امنیت کشور کشیده میشود
حوصله تاریخ خوندن هم نداری چرت نگو حداقل 😏
گزیده ای از سخنرانی های سید حسن نصرالله: ▪️نبرد اصلی، نبرد برای آزادی فلسطین است ▪️و اسرائیل بداند، در جنگ آینده به «عصر حجر» بازخواهد گشت و تمام تاسیسات، وزارتخانه‌ها در تیررس موشک‌های دقیق مقاومت است ▪️مسجد الاقصی، خط قرمز است و تعرض به قدس، موجب جنگ منطقه‌ای خواهد شد ▪️هر جنگی در آینده، به منزله «پایان اسرائیل» خواهد بود ▪️و بشارت می‌دهم نسل فعلی، وارد قدس خواهد شد و آن موقع، دیگر چیزی به نام اسرائیل هم وجود ندارد ▪️و من نیز ازجمله افرادی هستم که وارد قدس خواهم شد ▪️جمله‌ای نیز خطاب به بن‌سلمان طاغوت عربستان: هنگامیکه مهدی قیام کند، هیچ امیر مستبدی باقی نخواهد ماند؛ نه تو می توانی، نه اجدادت و نه فرزندانت چیزی از این تقدیر الهی را تغییر دهد ▪️رهبر مقاومت: سخنانم را ثبت و یادداشت کنید و برای آینده نگه دارید: همه این دولت‌ها و حکومت‌ها، سقوط خواهند کرد اما انقلاب ایران، کماکان پابرجا است ▪️ایران، عمود خیمه «عاشورای قبل از ظهور» است ▪️حاکم و رهبر واقعی ایران، حجة بن الحسن العسکری است ▪️و میلیون‌ها نفر آماده جان‌فشانی برای ایشان ▪️به مولایمان صاحب‌الزمان می‌گویم: در این عصر، شما هزاران هزار هزار نفر در اختیار دارید که حاضرند به دستور شما و به خاطر شما داخل تنور بروند ▪️امام ما و مولای ما، اگر تو را به ظهور و قیام دعوت می‌کنیم، قول خواهیم داد تا آخرین قطره خون، در رکاب تو با دشمن، بجنگیم. همچون بیعت اصحاب حسین در شب عاشورا. همچون بیعت یاران پیامبر در جنگ بدر. ▪️برادران و خواهران، مهدی و مسیح هردو خواهند آمد ما در آخرالزمان هستیم.
162.9K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
لحظه اصابت موشک اسرائیلی به کنار خانه جوان لبنانی وسط لایو در تیک‌تاک خداروشکر حال این پسر خوبه