فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥⭕️تیر خلاص سلبریتی ها در چند روز آینده
🔥سلبریتی ها و هنرمندان غرب گدا در چند روز آینده برای همتی یا مهرعلیزاده سنگ تمام خواهند گذاشت...
✅نشر حداکثری برای بیداری جامعه.
🎥تحلیل مهم استاد پورآقایی
#انتخابات
#مشارکت_حداکثری
#مناظره
8372مسلمان 26سال پیش در #سربرنیتسا قتل عام شدند.
وعده غربیها:
اسلحهها را تحویل دهید،سازمان ملل حافظ امنیت شماست.
نجوای داخلی:
صرب ها قویترند،اگر تسلیم شویم گرسنه نمیمانیم.
..مردان را کشتند،زنان را به اسارت بردند.جهان هم یک دقیقه سکوت کرد.
هزینه مقاومت کمتر از سازش است
📌سرکار خانم نرجس سلیمانی این صحنه را ترک کنید
پرویز امینی جامعهشناس و استاد دانشگاه خطاب به نرجس سلیمانی نوشت:
🔹این جریانی که شما را در فهرست خود در انتخابات شوراها قرار داده است، از نظر عقلی و فهم صحنه سیاست، تعطیل بود و با جاگذاری شما در فهرست انتخاباتی خود، معلوم شد در چیزهای دیگر از جمله فهمیدن جایگاه و ارزش سرمایههای ملی و انقلابی بیجایگزین مثل شهید سلیمانی نیز تعطیل است.
🔹سرکار خانم سلیمانی، نگاه این جریان به شما یک نگاه ابزاری و برای عبور دادن خرِ خود، از پلِ سیاست است. اینها نمیفهمند یا نمیخواهند بفهمند که کسبِ همه جایگاههای قدرت در ایران، چه برسد به سطح نازل شوراها، در برابر تأثیری که حقیقت شهید سلیمانی در جانهای ملت ما دارد، پشیزی ارزش ندارد.
🔹امروز شهید سلیمانی در این شورهزار بداندیشی و بدکرداری نسبت به میراث انقلاب در نظر و عمل و اداره کشور، شاهراه شناخت بسیاری از دختران و پسران نوجوان و جوان از مکتب خمینی و حجت علاقه و پیروی آنان از خامنهای است.
🔹مثل شهید سلیمانی در تاریخ ملتها در حکم استثنایی بر قاعدهاند و مصداق این شعر مولویاند:
از تمام خلق یک تن صوفیاند
مابقی در سایه او میزیند
خانم نرجس سلیمانی، شهید سلیمانی خود این عرصه را خوب میشناخت و از آن گریزان بود. او خود را نامزد گلولهها میخواست نه رایها! این عرصه، عرصه حضور شما نیست. تو را به خدا این صحنه را ترک کنید.
⭕️ آتش زدن بنرهای تبلیغاتی جناب آقای همتی در نقاط مختلف شهر قم🤔
✍ این صحنه ها تکرار سناریوی مظلوم نمایی جریان غربگرا در انتخابات سال 96 است. در آن انتخابات نیز شاهد بودم که بنرهای آقای روحانی در تمام نقاط شهر قم به صورت کاملاً حرفه ای و به نحوی که صورت آقای روحانی باقی بماند پاره میشد!
... روزهای بعد همان بنرها پاره تر و روز آخر به طور کامل پاره میشد.
🔻بعد هم دیدیم در تمام شهرها چنین کاری را انجام داده و با فضاسازی و جنجال بسیار در فضای مجازی، آن را به طرفداران آقای رئیسی نسبت دادند.
🔴 اکنون نیز این سناریو برای مظلوم نمایی و تحریک احساسات مردم، در شهرهای مختلف آغاز شده است.
🔍روش آنها این است که در روزهای ابتدایی، فقط قسمت کوچکی از بنرها را پاره کرده یا میسوزانند تا تصویر کاندیدای مطلوبشان باقی بماند و در روزهای بعد آسیبها را گسترش میدهند و طرفداران کاندیدای رقیب را متهم میکنند!
🙏لطفا این پیام را نشر دهید تا مردم هوشیار باشند و دوباره فریب ترفندهای مظلوم نمایی و فریب جریان غربگرا را نخورند.☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️
✍سپهبد قاسم سلیمانی: سپاه سعی داشته همهی عملی که انجام میدهد مقدس باشد، نه عمل بزرگ... عمل بزرگ، عمل ماندگار نیست.
🔻اینکه ما عمل بزرگ را عمل استراتژیک مینامیم، خیلی در تاریخ بوده است، امّا اثر او بر یک قبیله، بر یک قوم و بر یک ملت است. اثر اسکندر بر یونان قدیم است، امّا از دید ملت ایران منفور است.
🔹 اثر نادر بر یک دورهای از ایران قابل افتخار است، امّا بر ملت دیگری قابل تنفر است. ولی عمل مقدس، عمل امام حسین(ع) است که در آن خودخواهی، خودمحوری، جاهطلبی، خویشاوندپروری راه ندارد. 98/7/8
🌹شناختی كوتاه پيرامون حضرت معصومه سلام الله عليها
♦️ حضرت معصومه ـ سلام الله علیها ـ یكی از بانوان با فضیلت و با شخصیت خاندان اهل بیت ـ علیهم السّلام ـ میباشد. پدر بزرگوار او حضرت «موسی بن جعفر» امام هفتم شیعیان میباشد. مادر گرامی حضرت معصومه «نجمه» مادر بزرگوار امام رضا ـ علیه السّلام ـ میباشد. نجمه از بانوان با فضیلت و از اسوههای تقوا و شرافت و از مخدرات كم نظیر تاریخ بشریت است.
♦️ درباره زمان تولد و شهادت فاطمه معصومه ـ سلام الله علیها ـ آن چه مسلم است این است كه زمان تولد آن حضرت پیش از سال یكصد و هفتاد و نه هجری بوده است زیرا بنابر نقل شیخ كلینی در شوال 179 هارون الرشید امام موسی بن جعفر ـ علیه السّلام ـ پدر حضرت معصومه ـ علیه السّلام ـ را از مدینه به بغداد برد و در آن جا در ماه رجب 183 از دنیا رحلت فرمود.
♦️ و بنابر مدت عمر حضرت معصومه كه از 23 سال كمتر است، نمیتواند بعد از سال 179 باشد چون در آن سالها پدرش در زندان بود. پس تاریخ ولادت آن حضرت به طور دقیق مشخص نیست ولی طبق اسناد به دست آمده ولادت آن حضرت را در مدینه در سال 173 نقل میكنند.
♦️ درباره تعداد فرزندان حضرت موسی بن جعفر ـ علیه السّلام ـ و این كه چند تن از آنها فاطمه نام داشتهاند اختلاف است. شیخ مفید تعداد آنان را سی و هفت تن ذكر كرده است؛ نوزده پسر و هجده دختر كه دو تن از دختران، فاطمه نام داشتند. فاطمةالكبری و فاطمة الصغری.
♦️حضرت فاطمه معصومه بعد از امام رضا ـ علیه السّلام ـ از دیگر فرزندان حضرت موسی بن جعفر ـ علیه السّلام ـ فاضلتر و دارای مقامی شامخ تر میباشد.
♦️با گذشت ایام، حضرت معصومه ـ سلام الله علیها ـ هم دوران خردسالی را پشت سر گذاشت. و در این سالها محل رشد آن حضرت خاندانی بود كه او را با دریایی از علم و معرفت رو به رو ساخت. ولی بیش از ده بهار از عمر شریفش نگذشته بود كه پدر بزرگوارش با زهر جفا در زندان هارون به شهادت رسید و دریایی از غم و اندوه بر قلب شریفش فرو ریخت كه در این ایام غم و تنهایی، تنها مایه تسلی او، برادرش امام رضا ـ علیه السّلام ـ بود كه ناگهان «مأمون» وجود اقدس امام هشتم را از كانون خانواده جدا نمود و به اجبار به خراسان جلب كرد و به اقامت اجباری در خراسان وادار نموده. حضرت معصومه ـ سلام الله علیها ـ دوری یك ساله فراق برادر را تحمل كرد.
📚 پی نوشت ها:
1️⃣ صدوق، عیون الاخبار، ج 1، ص 14؛ طبرسی، اعلام الوری، ص 302؛ طبری، امامی، دلائل الامامت، ص 309؛ اثباة الهداة، ج 3، ص 233؛ مناقب آل ابی طالب، ج 4، ص 396.
2️⃣ اصول كافی، محمد بن یعقوب كلینی، ج 2، كتاب الحجة.
3️⃣ مستدرك سفینه، شیخ علی نمازی، ج 8، ص 257.
4️⃣ الاِرشاد، محمد بن نعمان (مفید)، ج 2، ص 242.