13.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺مداحی سید رضا نریمانی در منزل شهید نیلفروشان
🔹مداح کشورمان با حضور در منزل سردار شهید نیلفروشان ابیاتی را در وصف شهدای مقاومت خواند.
https://eitaa.com/bisimchi10
6.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شمال غزه بهیاد سید مقاومت
#ترجمه_اختصاصی
🔻🔻🔻
مصاحبه با شهروند اهل غزه:
«ما در شمال غزه هستیم با دعوت نیروهای ملی و اسلامی. این اجتماع برای همبستگی با مردم لبنان است که همراه با مقاومت ما در غزه علیه دشمنی، ظلم و ستم ایستادگی کردند. [لبنان همراه با] شمال غزه با مردمش، مردان و زنان و اطفالش ایستاده است تا اینکه بهای ایستادگی را پرداخت با ترور دبیرکل [حزبالله] سیدحسن نصرالله ؛ ابوهادی.
ترور او انگیزهای معنوی برای تمام آزادگان جهان شد. مشخص شد که مقاومت با ترور فرماندهان متوقف نخواهد شد و مبارزه ملت ما و مبارزه مردم لبنان برای رسیدن به استقلال و آزادگی و استقلال ملی متوقف نخواهد شد.
ترور بزدلانه سیدحسن نصرالله صرفا یک سیاست فاشیستی-صهیونیستی مکرآلود است علیه مقاومت و نمادهای آن...
تمام درود و قدردانی ممکن برای مردم ما در لبنان و رحمت بر سیدالشهداء ابوهادی ما همیشه در خط مقدم خواهیم ماند و همواره پشتیبان هدف مقاومت خواهیم بود:
آزادی آزادی آزادی
[شعار تجمعکنندگان:]
نتانیاهو بشنو بشنو
مردم غزه [در برابر اسرائیل] تسلیم نخواهد شد
نتانیاهو بشنو بشنو
مردم لبنان [در برابر اسرائیل] تسلیم نخواهد شد
https://eitaa.com/bisimchi10
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مادر شهید خرازی: آرزو میکنم هنگام مرگم، پسرم به بالینم بیاد
🔹حاجیه خانم طیبه تابش مادر سردار شهید والامقام حاج حسین خرازی پس از سالها مجاهدت در سن ۸۸ سالگی دعوت حق را لبیک گفت و به فرزند شهیدش پیوست.
https://eitaa.com/bisimchi10
19.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جانشین سید حسن نصرالله 🌟
https://eitaa.com/bisimchi10
چقدر دلتنگ این خبر میشویم...سید حسن نصرلله امروز ساعت 17به وقت بیروت سخنرانی خواهد کرد...
https://eitaa.com/bisimchi10
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏴 صحنه های از یافتن پیکر شهید سید حسن نصرالله
https://eitaa.com/bisimchi10
🚨رسانه رسمی حزب الله برخلاف ادعای دروغین رژیم صهیونیستی مبنی بر ترور برادر مجاهد حاج ابوعلی رضا از صحت و سلامت او خبر داد
https://eitaa.com/bisimchi10
🏴همه فرماندهان ترور شده حزبالله جایگزین شدند
💢سردار وحیدی فرمانده اسبق نیروی قدس :به عنوان مطلع تاکید میکنم که هیچ جایگاه فرماندهی در چارت فرماندهی حزبالله لبنان، خالی نیست و همه فرماندهان شهید با فرماندهان دیگری جایگزین شدهاند.
💢افرادی زیادی در حزبالله هستند که میتوانند جانشین نصرالله باشند.
💢حزبالله در عمر ۴۰ ساله خود ترور زیاد دیده. رژیم صهیونیستی از دست حزبالله فرار نخواهد کرد.
💢حزبالله اساساً از ذخایر استراتژیک استفاده نکرده. از بینبردن ذخایر صرفاً عملیات روانی است.
💢بمبهای سنگرشکن مال آمریکاست و ارتباطی به ظرفیت رژیم صهیونیستی ندارد.
https://eitaa.com/bisimchi10
حالا فهمیدید چرا حرفِ ولی جامعه بر روی زمین ماند و از تمام آحاد جامعه خواست به میدان بیایند؟
https://eitaa.com/bisimchi10
بیسیمچی
حالا فهمیدید چرا حرفِ ولی جامعه بر روی زمین ماند و از تمام آحاد جامعه خواست به میدان بیایند؟ https
❌️تصمیم انتقام و پاسخ به رژیم صهیونیستی در اختیار چه کسی است؟
♦️در جمهوری اسلامی ایران باعنایت به جایگاه قانونی شورای عالی امنیت ملی به ریاست رئیس جمهور،کلیه سیاست ها، اقدامات و عملیات ها بایستی به تأیید رئیس شورای عالی امنیت کشور برسد.از طرفی نیز مقام معظم رهبری دستور به شورای نظامی را در سطح عملیات ها و پاسخ به تهاجمات دشمن را به شورای عالی امنیت ملی تفویض کرده اند.
🔻لذا تعیین کمی و کیفی، نحوه، زمان، اهداف و کلیه جزئیات عملیات به عهده شورای عالی امنیت ملی به ریاست رئیس جمهوری است و در نهایت با تأیید نهایی فرماندهی کل قوا اجرایی می شود
🔻از این رو چنانچه رئیس جمهور به عنوان رئیس شورای عالی امنیت ملی کشور به هر دلیلی تمایلی به انجام عملیات نظامی و پاسخ به دشمن نداشته باشد می تواند مخالفت کند و این نظر قطعی و لازم الاجرا است.
✖️و بالعکس چنانچه رئیس جمهور، رئیس شورای عالی امنیت ملی تصمیم بر پاسخ و عملیات با هر شرحی داشته باشد با تأیید نهایی فرماندهی کل قوا، دستور فوری، قطعی و لازمالاجرا است؛ چنانکه در ماجرای پاسخ به حمله تروریستی رژیم صهیونیستی به سفارت جمهوری اسلامی ایران در سوریه، رئیس جمهور و رئیس شورای عالی امنیت ملی وقت شهید آیتالله رئیسی(رضوان الله علیه) با تأکید بر شدت و کوبنده بودن عملیات و مبدأ شليک از ایران عملیات بزرگ"وعده صادق" را تصویب و پس از تأیید نهایی توسط فرماندهی کل قوا اجرایی شد.
https://eitaa.com/bisimchi10
🔴 پیکر دبیرکل حزب الله بدون هیچ زخمی بر روی آن پیدا شد...
🔹خبرگزاری رویترز روز یکشنبه به نقل از یک منبع پزشکی و یک منبع امنیتی گزارش داد که جسد سیدحسن نصرالله، دبیرکل حزب الله لبنان از محل حمله هوایی اسرائیل به حومه جنوبی بیروت کشف شد و آنها گفتند: «پیکر وی سالم است».
🔹 در بیانیه حزب الله که دیروز شنبه شهادت سید حسن نصرالله را تایید کرد، اشاره ای به نحوه شهادت و تاریخ تشییع وی نشده است، اما این دو منبع گفتند که پیکر وی هیچ زخم مستقیمی نداشته است و به نظر می رسد که علت مرگ ضربه های شدید وارده بر بدن وی ناشی از قدرت موج انفجار بوده است.
https://eitaa.com/bisimchi10