📌مکرون: خروج آمریکا از #برجام به ضرر شرکت های اروپایی است
🔹رئیس جمهوری فرانسه با بیان اینکه خروج آمریکا از برجام به ضرر شرکت های اروپایی و به سود شرکت های روسی و چینی خواهد بود، گفت: در این مورد وارد جنگ تجاری با واشنگتن نخواهد شد.
📌موگرینی: #برجام همانند بیماری در بخش مراقبتهای ویژه است و مصمم به حفظ آن هستیم
🔹مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا طی مقالهای در وبسایت خود تاکید کرد که توافق هستهای با ایران برای امنیت اروپا استراتژیک بوده و اروپا مصمم به حفظ این توافق است.
✴️ @Bisto30_irib
اخبار تهران20:20
♦️بیانیه وزارت کشور در مورد حوادث کازرون 🔹با اعلام تأسف از حوادث شب گذشته در شهرستان کازرون، معتقدی
📌وزارت کشور: طرح تقسیمات کشوری در کازرون متوقف شد/ برخورد با برهم زنندگان نظم
بیانیه وزارت کشور در مورد حوادث کازرون :
🔹وزارت كشور در تلاش بوده تا نگرانیهای مردم کازرون را لحاظ نماید و به همین منظور با تقاضای صاحبنظران منطقه و بمنظور رفع کاستیهای موجود، طرح پیشنهادی تا تامين خواستههاى كارشناسى و منطقى مردم منطقه در دفتر تقسیمات کشورى متوقف شده است.
🔹مسیر طی شده در بحث تقسیمات کشوری مبتنی بر قانون و عقلانیت است، با عناصری که با اهداف دیگر سعی در برهم زدن نظم و امنیت عمومی داشتهاند برخورد قاطع قانونی انجام خواهد شد
✴️ @Bisto30_irib
🚩ظریف: منطقه دچار مشکل شده و با انتخابی حیاتی مواجه هستیم
🔹️وزیر امور خارجه کشورمان در توئیتر: رمضان ماه تامل و خودآزمایی است. منطقه دچار مشکل شده ما با انتخابی حیاتی بین ادامه دادن به مسیر مخرب دشمنی و نفرت که از سوی سلطه طلبان دنبال می شود و یا کنار گذاشتن خود بینی و دست در دست هم دادن برای ساختن امتی قوی، مواجه هستیم.
✴️ @Bisto30_irib
اخبار تهران20:20
🚩وزارت خزانه داری آمریکا تحریمهای جدیدی را علیه 2 شخصیت و 4 نهاد مرتبط با حزبالله لبنان اعلام کرد
🔸 تکمیلی/ وزارت خزانهداری آمریکا، هویت ۲ فرد تحریمشده مرتبط با حزبالله را محمد ابراهیم بازی و عبدالله صفی الدین اعلام کرد.
🔹 در بیانیه دفتر کنترل داراییهای خارجی وزارت خزانهداری آمریکا، از محمد ابراهیم بازی به عنوان یکی از مقامات ارشد مالی حزب الله یاد شده و عبدالله صفی الدین نیز نماینده این جنبش در ایران معرفی شده است.
✴️ @Bisto30_irib
📌از فردا كليه شركت های اروپایی مکلفند تحریم های آمریکا علیه ایران را نادیده بگیرند
🔹رئيس كميسيون اروپا در جلسه سران اتحاديه اروپا در صوفيه اعلام كرد كه با هدف حفظ #برجام، از فردا صبح جمعه ساعت ۱۰:۳۰، تمامی شركت های اروپايی مكلف هستند مقررات تحريم آمريكا و تصميم دادگاه های آمريكا عليه ايران را ناديده بگيرند.
✴️ @Bisto30_irib
📺همراه با فیلمهای سینمایی و تلویزیونی (جمعه ۲۸ اردیبهشت)
🔹انیمیشن سینمایی «لک لکها»، ساعت ۸:۳۰ از شبکه پنج
🔸فیلم تلویزیونی «جوجه تیغیها»، ساعت ۱۰ از شبکه سه سیما
🔹انیمیشن سینمایی «گرگها و گوسفندها»، ساعت ۱۴ از شبکه کودک
🔸فیلم سینمایی «قتل در قطار سریعالسیر شرق»، ساعت ۱۵ از شبکه نمایش
🔹فیلم سینمایی «پهپاد»، ساعت ۱۶ از شبکه یک سیما
🔸فیلم سینمایی «نابغه»، ساعت ۱۷:۳۰ از شبکه دو سیما
🔹فیلم سینمایی «بیست و یک روز بعد»، ساعت ۱۹ از شبکه افق
🔸فیلم سینمایی «بازسازی خاطرات»، ساعت ۲۱:۳۰ از شبکه چهار سیما
🔹فیلم سینمایی «من ربات هستم»، ساعت ۲۳:۳۰ از شبکه دو سیما
🔥 @Bisto30_irib