🚨 در پی شهادت سردار پرافتخار اسلام حاج قاسم سلیمانی و شهدای همراه او بویژه مجاهد بزرگ اسلام جناب آقای ابومهدی المهندس رهبر انقلاب پیامی صادر کردند.
بسم الله الرحمن الرحیم
ملت عزیز ایران!
سردار بزرگ و پرافتخار اسلام آسمانی شد. دیشب ارواح طیبهی شهیدان، روح مطهر قاسم سلیمانی را در آغوش گرفتند. سالها مجاهدت مخلصانه و شجاعانه در میدانهای مبارزه با شیاطین و اشرار عالم، و سالها آرزوی شهادت در راه خدا، سرانجام سلیمانی عزیز را به این مقام والا رسانید و خون پاک او به دست شقیترین آحاد بشر بر زمین ریخت. این شهادت بزرگ را به پیشگاه حضرت بقیةاللهارواحناهفداه و به روح مطهر خود او تبریک و به ملت ایران تسلیت عرض میکنم. او نمونهی برجستهای از تربیتشدگان اسلام و مکتب امام خمینی بود، او همهی عمر خود را به جهاد در راه خدا گذرانید. شهادت پاداش تلاش بیوقفهی او در همهی این سالیان بود، با رفتن او به حول و قوهی الهی کار او و راه او متوقف و بسته نخواهد شد، ولی انتقام سختی در انتظار جنایتکارانی است که دست پلید خود را به خون او و دیگر شهدای حادثهی دیشب آلودند. شهید سلیمانی چهرهی بینالمللی مقاومت است و همهی دلبستگان مقاومت خونخواه اویند. همهی دوستان - و نیز همهی دشمنان - بدانند خط جهاد مقاومت با انگیزهی مضاعف ادامه خواهد یافت و پیروزی قطعی در انتظار مجاهدان این راه مبارک است، فقدان سردار فداکار و عزیز ما تلخ است ولی ادامه مبارزه و دست یافتن به پیروزی نهایی کام قاتلان و جنایتکاران را تلختر خواهد کرد.
ملت ایران یاد و نام شهید عالیمقام سردار سپهبد قاسم سلیمانی و شهدای همراه او بویژه مجاهد بزرگ اسلام جناب آقای ابومهدی المهندس را بزرگ خواهد داشت و اینجانب سه روز عزای عمومی در کشور اعلام میکنم و به همسر گرامی و فرزندان عزیز و دیگر بستگان ایشان تبریک و تسلیت میگویم.
سیدعلی خامنهای
۱۳دیماه ۱۳۹۸
🎴 کانال #اخبار_2030 👇
http://eitaa.com/joinchat/2853175299Cb2c5125cdc
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 بین ایرانیها بعد از ولی فقیه، کی رو از همه بیشتر دوست داری؟
💚 «ابومهدی مهندس» فرمانده الحشدالشعبی عراق، که افتخار میکرد سرباز حاج قاسم سلیمانی باشد همراه با فرماندهی پیروز خود، سردارِ دلهای مستضعفین جهان، طلوع فجر جمعه سیزدهم دیماه میهمان سیدالشهدا(ع) شد..
🎴 کانال #اخبار_2030 👇
http://eitaa.com/joinchat/2853175299Cb2c5125cdc
⭕️ ارتش رژیم صهیونیستی در بالاترین سطح هشدار قرار گرفت/ نتانیاهو سفرش به یونان را نیمه رها کرد
🔸خبرگزاری «اسپوتنیک» به نقل از خبرنگار «والا نیوز» مستقر در فلسطین اشغالی نوشت: «اسرائیل به دلیل تهدیدهای احتمالی از سوی ایران، در بالاترین سطح هشدار قرار گرفته و منطقه جبلالشیخ را به روی بازدید کنندگان بسته اعلام کرد».
🎴 کانال #اخبار_2030 👇
http://eitaa.com/joinchat/2853175299Cb2c5125cdc
♦️جزئیات ترور سردار حاج قاسم سلیمانی
🔹ساعت 1:20 دقیقه بامداد چند بالگرد آمریکایی به همراه پهپاد در نزدیکی فرودگاهی در بغداد ، 2 خودروی بسیج مردمی عراق را هدف قرار دادند که در نتیجه آن افزون بر سردار قاسم سلیمانی، ابومهدی المهندس و بیش از 9 تن از نیروهای بسیج مردمی به شهادت رسیدند
🔹نیروی های تروریستی آمریکایی عهده دار مسئولیت این کار شدند و پروازهای خودشان را تا ساعتی پیش بر فراز شهر بغداد بیشتر کردند و فضای بغداد را تصاحب کردند و حاکمیت عراق را نقض کردند
🔹سفارت آمریکا نیز به تمامی کارمندان آمریکایی دستور داده فروا بغداد را ترک کنند و منطقه سبز بغداد کاملا از سوی دولت عراق مسدود شده است و منتظر واکنش دولت عراق هستیم.
🎴 کانال #اخبار_2030 👇
http://eitaa.com/joinchat/2853175299Cb2c5125cdc
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم اعطای حکم خادمی امام رضا (ع) به سردار شهید قاسم سلیمانی
🔹سپهبد شهید قاسم سلیمانی: دفاع از حرم حضرت زینب(س)، دفاع از حرم امام رضا(ع) در ایران هم هست.
🎴 کانال #اخبار_2030 👇
http://eitaa.com/joinchat/2853175299Cb2c5125cdc
🚨 فرمانده مقاومت مسیحی عراق: ارکان کسانی که سردار سلیمانی و ابومهدی مهندس را ترور کردند به لرزه درخواهد آمد
شبکه المیادین/ ریّان الکلدانی، فرمانده مقاومت مسیحی عراق (بسیج مردمی مسیحیان عراق):
🔹ما برای شما مرثیه سرایی نمی کنیم چرا که شما به ما آموختید که به استقبال شهادت برویم
🔹خون شما، دینی به گردن ماست و ارکان کسانی که این اقدام را انجام داده اند به لرزه درخواهد آمد. ما به سوی انتقام گرفتن و پیروزی گام برمی داریم
🎴 کانال #اخبار_2030 👇
http://eitaa.com/joinchat/2853175299Cb2c5125cdc
6.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ارواح طیبهی شهیدان، روح مطهر قاسم سلیمانی را در آغوش گرفتند.
🎴 کانال #اخبار_2030 👇
http://eitaa.com/joinchat/2853175299Cb2c5125cdc
♦️وزیر دفاع: انتقام خون سردار سلیمانی از تمام عاملین و مرتکبین گرفته خواهد شد
🔹«امیر سرتیپ حاتمی» وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح: بی شک این جنایت هولناک که سند محکمی بر رذالت شیطان بزرگ، آمریکای جهانخوار و حمایت بی چون و چرا از تروریست در منطقه و عراق است، به شکلی دندان شکن پاسخ داده می شود و انتقام این خون به ناحق ریخته شده از تمامی عاملین و مرتکبین گرفته خواهد شد.
🎴 کانال #اخبار_2030 👇
http://eitaa.com/joinchat/2853175299Cb2c5125cdc
♦️قالیباف: آمریکای جنایتکار بداند که انتقام ملت ایران شکننده خواهد بود
همرزم سردار سلیمانی:
🔹برادر عزیز و دوست روزهای سخت، مجاهد خستگیناپذیر و سرباز رشید ایران اسلامی، حاج قاسم سلیمانی، در عملیات ترور ناجوانمردانه سردمداران تجاوز و جنایت در جهان، رخت سرخ شهادت پوشید و به مولایمان سیدالشهدا اباعبدالله الحسین، پیوست.
🔹خداوند مهر قبول شهادت بر پایمردی این مبارز نستوه زد. رزمندهای که لحظهای برای دفاع از مظلومان و نبرد با تکفیریها و ایادی تحجر از پا ننشست و پرچمدار سپاه ولایتمدار ایران در جنگ با داعش و القاعده و سایر ایادی ساخته دست آمریکای جنایتکار بود. .
.🔹آمریکای جنایتکار و ایادی حقیر آنان بدانند که انتقام ملت ایران، سخت و شکننده خواهد بود.
🎴 کانال #اخبار_2030 👇
http://eitaa.com/joinchat/2853175299Cb2c5125cdc
🚨 شهردار نیویورک از اعلام آماده باش در این شهر از بیم حملات انتقام جویانه ایران خبر داد.
🔹او ادعا کرد از مدتها پیش خود را برای چنین تهدیدی آماده کرده بودند.
🎴 کانال #اخبار_2030 👇
http://eitaa.com/joinchat/2853175299Cb2c5125cdc
ادعای مضحک وزیر خارجه آمریکا: عراقیها از ترور قاسم سلیمانی خوشحالند
🔹"مایک پمپئو" وزیر خارجه آمریکا در نخستین واکنش به خبر ترور "قاسم سلیمانی" در عراق، با انتشار متنی در توییتر مدعی شد: عراقیها بسیار خوشحالند که سرلشکر سلیمانی دیگر وجود ندارد.
🎴 کانال #اخبار_2030 👇
http://eitaa.com/joinchat/2853175299Cb2c5125cdc