تعدادی پزشک چند سالی است پای ثابت همراهی با دشمنان در مواقع حساس و خطیر بوده اند، از مکاتبه علیه بشار اسد در اوج حمله داعش و نیاز به تقویت جبهه مقاومت گرفته تا تمسخر ساخت واکسن توسط دانشمندان داخلی و هجوم جهت مخالفت با تصمیم منطقی رهبر انقلاب و تردیدی نیست که به عنوان بازوی دشمن در داخل مشغول هستند و تعدادی هم از این گروه را پزشکان همشهری خودمان شامل می شوند که پای ثابت نامه نگاری علیه نظام هستند.
♦️فرآیند استیضاح ترامپ کلید خورد
🔹نماینده ایالت کالیفرنیا: طرح استیضاح ترامپ تقدیم مجلس نمایندگان شده است و ترامپ به دلیل «تحریک به شورش» استیضاح خواهد شد.
🔹رهبر دموکراتهای مجلس آمریکا اعلام کرد جلسه رأیگیری برای استیضاح ترامپ احتمالاً روز چهارشنبه برگزار خواهد شد.
🔹در صورت رأی آوردن استیضاح ترامپ در مجلس نمایندگان، طرح استیضاح وی به سنا ارسال خواهد شد و برای برکناری ترامپ باید دستکم دوسوم سناتورها با طرح استیضاح وی موافقت کنند.
امام جمعه بغداد: آمریکا را به زور اخراج میکنیم
آیت الله سید یاسین الموسوی:
🔹۱۷ سال است که آمریکا بزرگترین پایگاههای جهان را در عراق برای خودش بنا کرده است؛ آیا درگیری میان عراق و ایران وجود دارد؟ درگیری بین این دو کشور دروغ محض است؛ دروغی که آمریکاییها میگویند.
🔹نیروهای آمریکایی باید با زورِ بازوی فرزندان ما از عراق خارج شوند و اگر این کار را نکنند با اراده خداوند متعال آنها را بیرون میکنیم.
🔹از خداوند میخواهم انتقام اشک امام خامنهای در روزی که بر پیکر پاک شهید سلیمانی گریه کرد و ما نیز گریه کردیم و همه دنیا گریه کرد را بگیرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 وزیر بهداشت: رهبر انقلاب درزمینه کرونا غیر از نظر ما نظر دیگری را نپذیرفتند و همواره گفتند هرچه وزارت بهداشت بگوید. ایشان یکی از کارشناسمحورترین مدیران کشور است.