✳️پیش بینی قیمت سکه و طلا در هفته آینده
رییس اتحادیه طلا و جواهر تهران پیشبینی کرد که هفته آینده نوسان قیمت در بازار طلا و سکه نخواهیم داشت.
🔹نادر بذرافشان روز جمعه درباره وضعیت بازار طلا اظهارداشت: بهای انس جهانی طلا در هفته گذشته به طور میانگین ۲ دلار کاهش داشت و در آخرین قیمتها برابر ۱۹۱۹ دلار بود.
🔹وی گفت: هر مثقال طلای آب شده در آخرین معاملات روز گذشته با ۴۷۵ هزار تومان افزایش قیمت برابر هشت میلیون و ۸۲۰ هزار تومان و هر گرم طلای ۱۸ عیار نیز با ۱۱۰ هزار تومان افزایش به ۲ میلیون و ۳۶ هزار تومان رسید این در حالی است که در دو هفته پیش بازار به تعادل رسیده بود.
✳️ یک باور غلط ذهنی!!!
ارزانی های #دوران_پهلوی گران تر از امروز بود👇
🔰 علتاینکه بعضیها گمانمیکنند در دوران پهلوی ارزانی بوده اینست که عده ای نرخهای زمان شاه را برای جوانان نقل میکنند ولی از درآمدهای آن زمان صحبتی نمیکنند.
🔷 اما با یک مقایسه ی ساده و درست، متوجه خواهیم شد که چه زمانی قدرت خرید مردم بالاتر بوده 🔰
چند نمونه جهت اطلاع:
🔰 خرید خودرو:
🔷 سال ۱۳۴۹ که پیکان ۱۸ هزارتومان بود
🔷 حقوق یک کارمند رسمی در ماه ۲۰۰ تک تومانی یعنی دو هزار ریال بود.
⬅️ اگر میخواست پیکان بخرد باید حقوق ۹۰ ماه یعنی ۷/۵ سالش را پرداخت میکرد.
🔷 و یا یک مدیر دبیرستان که حقوقش ۵۰۰ تک تومانی و خیلی هم بالا و عالی بود باید حقوق ۳۶ ماهش را بابت خرید پیکانی که نه کولر داشت، نه هیدرولیک بود و نه ترمزش ضد قفل بود، پرداخت میکرد.
🔷 اهالی یک روستا با ۳۰ خانوار، با مشارکت هم توانسته بودند یک نیسان دست دوم! به قیمت ۱۵ هزار تومان آن هم قسطی بخرند،تا بتوانند با هم به شهر نزدیک خود بروند و شیر و لبنیات بفروشند و مایحتاج خود را خرید کنند.!!!
🔷 ولی امروز عمده روستائیان خود صاحب یک نیسان یا ماشین دیگر هستند.!!!!
🔷 در آن زمان سالانه، کلاً ۳ هزار پیکان در کشور تولید میشد که آنهم به سختی فروخته میشد چون مردم توان خرید نداشتند...
🔷 اما الان سالانه حدود ۱ میلیون (حدود ۳۵۰ برابر زمان شاه) انواع خودرو تولید میشود و برای خرید آنها به علت کمبود تولید و درخواست بالای خرید مردم، صف و نوبت است!!
🔰 قیمت دلار:
🔷 سال ۱۳۵۰، هر دلار آمریکا به قیمت آزاد ۱۰۵ ریال فروخته میشد.
🔷 کارمندی که حقوق ماهیانهاش ۲۰۰ تک تومانی بود میتوانست با حقوق ماهانهاش تقریباً ۲۰ دلار بخرد.
🔷 الآن یک کارگری که حداقل دستمزد را میگیرد می تواند با دستمزد یک ماهش حداقل۱۲۰ دلار بخرد.
🔷 ضمن اینکه قیمت دلار، تنها شاخص اقتصادی نیست و در کنار آن شاخص توسعه انسانی، کاهش فقر ، ارتقاء بهداشت و سلامت عمومی و... هم هست که همگی رشدچشمگیری داشته اند.
🔰 اقلام مصرفی:
🔷 زمان شاه یک حلب ۴/۵ کیلویی روغن نباتی ۲۹۰ ریال قیمت داشت
🔷 و کارگری که مزد روزانه اش ۵۰ ریال بود تقریباً مزد ۶ روزش را میبایست بابت ۱ حلب روغن ۴/۵ کیلویی پرداخت میکرد.
🔷 در حالی که امروز یک کارگر ساده با ۶ روز کارش می تواند بیش از ۳ حلب روغن ۴/۵ کیلویی ۳۵۰ هزار تومانی بخرد.
🔷 سال ۵۴ مرغ منجمد کیلویی ۱۰۵ ریال فروخته میشد و مزد کارگر در شهر فردوس ۶۰ تا ۷۰ ریال بود.
🔷 یعنی اگر یک کارگر تمام مزد روزش را میپرداخت نهایتاً ۶۷۰ گرم مرغ خریداری
می کرد.
🔷 در حالی که امروز با دستمزد روزانه ۲۰۰ هزارتومانیاش بیش از ۴ کیلو مرغ منجمد می تواند بخرد. (۶برابر)
🔷 سال ۵۴ قیمت یک موتور سیکلت یاماها ۱۰۰ خارجی ۵۶۰۰ تومان بود.
🔷 کارمندی که حقوقش عالی بود یعنی ماهانه ۵۰۰ تومان میگرفت اگر میخواست موتور بخرد میبایست تقریبا حقوق یکسالش را پرداخت میکرد.
🔷 و اگر یک کارگر با مزد روزانه ۶ تومانیاش میخواست موتور بخرد میبایست مزد ۹۳۴ روز کار یعنی ۲/۵ سالش را پرداخت میکرد.
🔷 در حالی که امروز می تواند با ۵ ماه کار یعنی مزد ۱۵۰ روز کار یک موتورسیکلت ۱۲۵ بخرد.
🔷 در زمان شاه نان سنگک ۵ ریال بود.
🔷 کارگری که در روز ۶۰ ریال مزد میگرفت
میتوانست ۱۲ عدد نان سنگک بخرد. همین بود که مردم حاشیه شهرها و حلبی آبادها نان خوردن نیز نداشتند.!!!!
🔷 ولی امروز کارگر با مزد یک روزش می تواند بیش از ۶۰ عدد نان سنگک ۵ هزارتومانی بخرد.
✅ اینچنین بود و عده ای تصور می کنند آن دوران ارزانی بوده... البته قطعا وقتی فقط به قیمت ها نگاه کنیم آن دوران اجناس ارزانتر بوده اما وقتی مقایسه درآمدها را هم ملاحظه کنیم متوجه میشویم علیرغم چهل و چهار سال تحریم و بیش از دو برابر شدن جمعیت و هشت سال جنگ پر هزینه، توان خرید مردم امروز چندین برابر شده.
✳️برجام موجب لو رفتن اسامی نخبگان و دانشمندان ما شد
میگویند اگر برجام بد بود چرا دوباره به دنبال احیای آن هستند؟ پاسخ این است که ما همه تعهداتمان را انجام داده ایم و حالا دنبال طلبمان هستیم چون چیزی نگرفته ایم وگرنه برجام سند مقدسی نیست و تنها موجب ضرر و لو رفتن اسامی نخبگان و دانشمندانمان شد.
محمد جواد لاریجانی
تا سال 1954، باور تمام دنيا بر این بود که انسان با توجه به محدودیت های فیزیکی که دارد ، هیچ گاه نخواهد توانست یک مایل را زیر 4 دقیقه بدود ! تا اینکه راجر بنستر در مسابقه ای ، یک مایل را در کمتر از 4 دقیقه دوید !
از آن پس در مدت یکسال ، حدود 20 هزار نفر این رکورد را زدند و کم کم این کار به سطح دبیرستانها کشیده شد !! چه چیزی فرق کرد در عرض یکسال ؟ هیچ چیز ، جز یک کلمه ،
“باور” ، باور به شدن ، باور به امکان...!
باوراتون رو تغيير بدید تا دنیاتون تغيير كنه ...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 حقایقی مهم درباره سرکه، که تا بحال نمی دانستید!
✍پروفسور خیراندیش
🔴بیانیه وزارت اطلاعات درباره مجازات علیرضا اکبری
🔹وزارت اطلاعات: درپی موفقیت سربازان گمنام در شناسایی و دستگیری یکی از مهمترین جاسوسهای انگلیس و سپس محاکمه و اجرای حکم قانونی او شاهد واکنش دیوانهوار دولت انگلیس بودیم.
🔹با این ضربه حیثیت و اعتبار مدعی قدیمیترین سرویس جاسوسی نزد افکار عمومی و سازمانهای اطلاعاتی جهان فرو ریخت.
🔹اطلاعات واصله از درون سرویس جاسوسی انگلیس نشان میدهد، این بحران ماهیت وجودی و کارکردی دستگاه اطلاعاتی انگلیس را زیر سوال بردهاست. در همین مدت کوتاه از رسانهای شدن موضوع، درخواستهای متعددی برای تشریح تجارب این پرونده از سوی برخی سرویسهای اطلاعاتی دریافت شده است.
🔹انگلیسیها زمانی که اکبری را در دو مرحله به جاسوسی کشاندند، برای فرارش از ایران نقشه کشیدند، بیش از دو میلیون یورو به او دستمزد پرداخت کردند، خانههای اشرافی در وین و لندن و جنوب اسپانیا برایش تهیه کردند و خارج از روال عادی به او کارت اقامت، سپس تابعیت و گذرنامه انگلیسی دادند؛ خوب میدانستند که او را به سوی چه سرنوشتی سوق میدهند.
🔹خیانت علیرضا اکبری به کشورش محصول بازی کثیف رژیم انگلیس بود و عملاً همان رژیم خبیث باید پاسخگوی انحراف، خیانت و مجازات جاسوس اکبری باشد، نه آنکه مزدورانه لباس عزا بهتن کند و بانگ خونخواهی او را سر دهد.
🔹روشن است که این ضربه سخت وزارت اطلاعات بر پیکره سرویس اطلاعات مخفی انگلیس اولین اقدام ضداطلاعاتی ایران علیه انگلیس نیست و آخرین آن هم نخواهد بود.
🔹از همین رو به افرادی که به هر نحو در دام سرویسهای جاسوسی افتادهاند توصیه میشود با معرفی خود به وزارت اطلاعات از تخفیف در مجازات و رأفت اسلامی بهرهمند شوند؛ در غیر اینصورت از تعقیب و مجازات در امان نخواهند بود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⛔️ سقط جنین ممنوع!
#احکام. 👉
✳️ محدودیت شدید بر انتقال دلار از عراق به ایران
وال استریت ژورنال گزارش داد:
▫️قوانین جدید خزانه داری امریکا برای جلوگیری انتقال دلار از عراق به ایران
◽️از این پس، همه نقل و انتقالات دلاری در بغداد توسط واشنگتن بررسی میشود
◻️ 80 درصد حوالههای روزانه دلاری عراق که قبلاً در برخی روزها بالغ بر 250 میلیون دلار بود، مسدود شدهاست.
✳️دبیرکل ناتو: روسیه برای حملات جدید آماده میشود
🔹دبیرکل پیمان آتلانتیک شمالی(ناتو): روسیه برای حملات جدید آماده میشود، بنابراین باید حمایت خود از اوکراین را افزایش دهیم تا بتواند پیروز شود.
🔹وزیر دفاع لهستان: امیدوارم آلمان به ما اجازه دهد تا اوکراین را به تانک های لئوپارد مجهز کنیم.
✳️بیشترین و کمترین بازدهی بازارها در هفته آخر دی ماه/ سکه و طلا پیشتاز
در مارتن بازدهی بازارها در آخرین هفته دی ماه، سکه امامی بیشترین بازدهی را داشت. این هفته بازارهای مالی و سرمایهای تحت تاثیر اخبار نامساعد سیاسی، روند افزایشی به خود گرفتند.
🔺️قیمت دلار
🔹️در این هفته بازدهی ۳/۴۷ درصدی داشت. بازدهی این بازار در هفته گذشته ۲/۷۲ درصد بود.
🔺️قیمت طلا
🔹️طلا این هفته بازدهی ۶/۵۴ درصدی داشت، بازدهی این بازار در هفته سوم دی ماه ۵/۸ درصد بود و بیشترین بازدهی را در بازارهای مالی به خود اختصاص داده بود. هر گرم طلا در روز ۲۹ دی ۱۴۰۱، ۲ میلیون و ۳۳ هزار و ۵۰۰ تومان معامله شد. طلا در هفته چهارم دیماه ۱۲۴ هزار و ۹۰۰ تومان نسبت به هفته ماقبل گرانتر شد.
🔺️قیمت سکه
🔹️بازدهی بازار سکه در هفته چهارم دی رشد ۱۱/۲۷ درصدی داشت و بیشترین بازدهی در بازارهای مالی را به خود اختصاص داد. این در حالی است که این بازار در هفته دوم دی ماه، ۱۰/۴۷ درصد بازدهی منفی داشت.
✳️صادرات نفت ایران در ماه گذشته میلادی به ۱.۴ میلیون بشکه در روز رسید
▪️بلومبرگ عنوان کرد، حتی با وجود تحریمها، تهران بشکههای بیشتری را نسبت به سه سال اخیر جابهجا میکند. بهترین مشتری ایران کیست؟ چین. ایران نه تنها تولید نفت را افزایش داده است، بلکه صادراتش حتی بیشتر شده است، زیرا توانسته بخش بزرگی از نفت خامی را که در گذشته مجبور به ذخیرهسازی در خشکی و دریا بود را بفروشد. شرکت تحقیقاتی Vortexa، مجموع فروش نفت ایران را در ماه دسامبر ۱.۴ میلیون بشکه در روز اعلام کرد که بالاترین میزان در ۳.۵ سال اخیر است و ۱.۲ میلیون بشکه آن به چین صادر میشود.
▪️از نظر تولید، ایران از سال ۲۰۲۲ با پمپاژ بیش از ۲.۷ میلیون بشکه در روز خارج شد، در مقایسه با ۱.۹ میلیون بشکه در روز در ژوئیه ۲۰۲۰. با قیمتهای فعلی، حتی با احتساب تخفیفهایی که ایران ارائه میدهد، این ۸۰۰ هزار بشکه اضافی در روز معادل نزدیک به ۵۵ میلیون دلار است (حدود ۱.۶ میلیارد دلار در ماه).