۱۸ خرداد ۱۳۹۹
⛔️واکنش نایب رئیس اول مجلس به اظهارات ظریف: مجلس یازدهم حد و مرز «دیپلماسی لبخند» را تعیین می کند
🔺قاضی زاده هاشمی: در این ایام که اقتصادمان با سو مدیریت، دستخوش نوسانات دلار شده در سیاست نیز همانند مشکلات اقتصادی با دیپلماسی لبخند به دشمن، دچار نوساناتی شده ایم.
🔺ضرورت دارد مجلس انقلابی و جهادی یازدهم حد و مرز «دیپلماسی لبخند» را تعیین کند تا در دقیقه نود شاهد گل بخودی نباشیم.
۱۸ خرداد ۱۳۹۹
⭕️خدمتکار سارا نتانیاهو: او مرا مجبور میکرد هر روز پاهایش را ببوسم
🔹«سلوی جنیسیا» خدمتکار زن سارا نتانیاهو، همسر بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی در مصاحبه با شبکه ۱۲ تلویزیون این رژیم از رفتار وقیحانه خانواده نتانیاهو با خود گفت.
🔹وی گفت: سارا از من خواست که پاهای او را ببوسم. خجالت کشیدم. من بچه و نوه دارم. وقتی به من گفت که چاره دیگری ندارم، خجالت کشیدم.
🔹این خدمتکار افزود: من هر صبح دعا میکردم و نمیدانستم چه زمانی خلاص میشوم. ۱۲ ساعت بدون آب و غذا متحمل توهین و کارهای وحشتناک میشدم.
۱۸ خرداد ۱۳۹۹
۱۸ خرداد ۱۳۹۹
💠 امام خمینی (ره) در مورد همسرش: من حق ندارم به ايشان امر كنم !
رفتار امام در منزل و با مادرم، رفتاري نمونه و مثال زدني بود. من بارها شاهد بودم كه مادرم وارد اتاق ميشدند و يادشان ميرفت، در را پشت سرشان ببندند.
امام، هيچ وقت به خانم نميگفتند: »در را ببند!«، بلكه صبر ميكردند تا خانم ميآمد، مينشست كنار ايشان. آن وقت خودشان بلند مي شدند و در را ميبستند.
روزي به آقا گفتم: وقتي خانم داخل اتاق ميشوند، همان موقع به ايشان بگوييد در را ببندند! فرمودند: من حق ندارم به ايشان امر كنم!
🌐 ماهنامه خانه خوبان، شماره ۲۲ ،به نقل ازخانم زهرا مصطفوي (دختر امام خمینی)
۱۸ خرداد ۱۳۹۹
حرکت برق آسای فروشنده برای نجات کودک در سیمرم
🔹دختر بچه خردسال با اقدام سریع فروشنده مغازه از یک حادثه دلخراش نجات پیدا کرد.
👇👇👇👇
۱۸ خرداد ۱۳۹۹
۱۸ خرداد ۱۳۹۹
♦️مشاهده تب کریمه کنگو در برخی از نقاط مازندران
مدیرکل دامپزشکی مازندران:
🔹هماکنون در برخی از نقاط استان بخصوص در شهرستانهای نوشهر، چالوس، کجور و کلاردشت شیوع تب کریمه کنگو شناسایی شده است.
🔹تاکنون مورد منجر به مرگ بر اثر تب کریمه کنگو در استان گزارش نشده است.
۱۸ خرداد ۱۳۹۹
🔴جنگ توئیتری سفارتخانههای ایران و آمریکا در چین
🔹«گلوبال تایمز» نوشت آغازگر نبرد توئیتری، سفارت آمریکا در چین بود که در پستی در شبکه اجتماعی چینی «ویبو» طرح تازه ایران برای مهار تورم با حذف چند صفر را به استهزا گرفت.
🔹سفارت ایران در چین نیز نوشت راهحل آمریکا برای حل بحران اقتصادی انتشار دیوانهوار اسکناس، برای مهار کرونا عقبنشینی از سازمانهای جهانی و مقصر قلمداد کردن دیگران و برای موضوعات نژادپرستانه نیز زانو گذاشتن بر گردن افراد است.
۱۸ خرداد ۱۳۹۹
۱۸ خرداد ۱۳۹۹
۱۸ خرداد ۱۳۹۹