9.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⛔️🎥 #بدون_توقف | استعمار مجازی!
📌دکتر مهدی پور از چالشهای پیش روی فضای مجازی میگویند
8.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽 جدیدترین افشاگری عضو سابق سازمان مجاهدین از پشت پرده موقعیت زنان و حرمسرا در فرقه رجوی!
🔞 روایت دردناک "ایرج مصداقی"، عضو پیشین سازمان مجاهدین از رابطه جنسی گروهی مسعود رجوی با زنان و حس رضایت از همبستر شدن وی جلوی چشم همسران تا افتخار به خودارضایی مسئولین سازمان تروریستی مجاهدین!
✖️ #مهم | ایران به سمت #چین چرخیده یا به سمت #منافع_ملی !؟
🔻وزیر خارجه چین با حضور در ایران سند راهبردی همکاری ایران و چین امضاء میکند.
با اعلام این خبر برنامه پژواک های مختلف در فضای رسانهای و افکارعمومی پیچیده و خواهد پیچید.
▫️تیرماه ۱۳۹۹ کافی بود ربیعی سخنگوی دولت صرفا از پیش نویس این سند بگوید تا بهانه ای شود برای فضاسازی و حاشیه سازی های عجیب رسانه ای!
▫️وقتی که مشخصا «محمود احمدی نژاد» نسبت به آن موضع گیری کرد به یک خبر داغ رسانه ای تبدیل شد و تفسیرها و تحلیل های مختلفی را به دنبال داشت. جالب است که تحلیل هایی که از این پیش نویس در فضای مجازی منتشر شده است بیشتر از اینکه رنگ واقعیت و واکاوی جزئیات آن باشد، به نوعی واکنشی سیاسی جناحی بود.
▫️برای گروه و نحله سیاسی خاص که قطعا طرفدار همکاری و مذاکره ایران و غرب است، آنهم پس از شکست برنامه جامع مشترک یا همان برجام این موضوع گران و سخت آمده و این گروه سیاسی سعی کرد با تمایلات غرب گرایانه خود موضوع همکاری بلندمدت با چین را بررسی و در فضای رسانه ای واگویه کند. از سوی دیگر برخی از گروه های سیاسی هم آنرا قراردادی پنهانی و به دور از چشم ملت عنوان کردند که هر گاه این موضوع رخ داده است، برخلاف منافع ملت ایران تحرکاتی انجام شده است.
▫️یکی از روزنامه های سیاسی نیز در تیتری قابل تامل این پیش نویس را «چرخش به سمت شرق» نامید. موضوعی که نشان از یک نگاه صفر و صدی و لیبرالی آنهم در حوزه دیپلماسی و خصوصا تجارت بین المللی داشت.
🔺 اما واقعیت مسئله این است که هنوز این پیش نویس به عنوان یک سند راهبردی همکاری در نیامده است و بنابر قانون این موضوع بایستی مراحل مختلف قانونی اعم از تصویب درهئیت دولت و سپس مجلس شورای اسلامی و باقی مراحل را طی کند که به طور قانونی قابل اجرا باشد.
▫️ #خلاصه ماوقع این است که بهمن ماه ۹۴ و در جریان سفر رئیسجمهور چین به ایران موضوع سند راهبردی ۲۵ ساله مطرح میشود؛ تا اواخر سال ۹۷ متاسفانه از طرف دولت ایران تحرک چندانی در این باره مشاهده نمیشود (احتمالاً دولت همچنان تصور میکرد از آمریکا و اروپا نهایتاً آبی گرم خواهد شد). اما شهریور سال ۹۸ و همزمان با حضور آقای ظریف در پکن اعلام میشود که ایران پیشنویس اولیه درباره سند ۲۵ ساله را به مقامات چینی ارائه خواهد کرد.
▫️دولت چین با اخذ این پیشنویس و با پذیرش چارچوب آن، نکاتی درباره آن نوشته و پیشنویس دومی به ایران ارائه کرده و ایران نیز با اعمال نظرات خود پیشنویس سوم را تهیه کرده است. و آنچه در جلسه اخیر هیئت دولت تصویب شده همین پیشنویس سوم بوده است که احتمالاً یک دور دیگر دادوستد پیشنویسها قبل از توافق نهایی در کار خواهد بود.
▫️حالا بازار گمانه زنی های مختلفی که با اعداد و ارقام مختلفی مطرح شده است بسیار داغ است. جالب است که برخی از روزنامه ها و جراید رسمی کشور نیز به این گمانه زنی ها دامن می زنند اما آنچه در این مسئله مورد غلفت واقع شده است موضوع منافع ملی کشورمان است.
▫️متاسفانه تحلیل مواضع بین المللی ایران خصوصا بحث تجارت بین الملل ذیل مباحث جناحی و سیاسی اغلب با خطای محاسباتی روبرو می شود و این موارد را تا حد موارد جناحی تقلیل می دهد. این در شرایطی است که طبق شعاری که بر سر در وزارت خارجه کشورمان نقش بسته است و شعار معروف « نه شرقی، نه غربی، جمهوری اسلامی» است، اصلا راهبرد سیاست خارجی کشورمان نه تنها گرایش به شرق و غرب نیست بلکه یک نوع موازنه منفی و موازنه مثبت در این خصوص جاری و ساری است.
▫️در واقع موضوع منافع ملی کشورمان در اولویت است و اگر اروپایی ها و غربی ها منافع کشورمان را برآورده می کردند قطعا ایران اسلامی با آنان همکاری مستمر ایجاد می کرد و این موضوع اصلا ناقض همکاری با شرق و کشوری مانند چین نیست بلکه می تواند همراستا با آن حرکتی پیشرونده انجام گیرد.
▫️ آنچه امروز کشورمان به واقع نیاز دارد نگاه تاریخی و راهبرد مناسب به منافع کشورمان است. با توجه به جایگاه ژئواستراتژیک و استراتژیک کشورمان راهبرد موازنه منفی و مثبت در سیاست خارجی راهگشاست و در این حوزه هیچ چرخشی به سمت کشورهای دیگر نه تنها به طور صفر و صدی نباید صورت گیرد بلکه بایستی همکاری برای منافع در هر حوزه و منطقه ای در دستور کار باشد.
✍️ حمزه نژاد / زمان
✖️مشارکت در #انتخابات ۱۴۰۰ از نظر کاربران شبکه های مجازی
و مقایسه با سال ۱۳۹۶
▪️دو بستر اینستاگرام به عنوان افکار عمومی و کانال های تلگرام به عنوان رسانه مورد بررسی قرار گرفته است.
▫️افکار عمومی نسبت به سال ۹۶ تمایل کمتری به مشارکت در انتخابات دارد اما رسانه سعی بیشتر در افزایش مشارکت دارد.
منبع: مرکز پژوهشی بتا
خنده دار نیست که توقع داریم جوانها اول زندگیشون رو در شرایطی ایده آلی آغاز کنند که برخی حتی در پایان زندگی هم به اون شرایط نمیرسند؟!!!
باید گریست به این سنگ اندازی ابلهانه ی مدرن
✍️ م.طالبی.دارستانی
✖️سانسور گاندو به تایمز انگلیس رسید!
🔺روزنامه تایمز انگلیس هم به خبر سانسور سریال گاندو پرداخته و به نقل از منابع ایرانی نوشته آخرین قسمت سریال گاندو که جاسوسی انگلیس رو به تصویر میکشه، با درخواست یک مقام عالی رتبه دولت ایران با ۴۵ دقیقه تاخیر پخش شده و این مقام عالی رتبه خواستار تغییر دیالوگها شده!
9.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌🎥 جاسوس هایی که پایه اصلی تیم مذاکره کننده بودند!!
چرا گاندو۲ باید سانسور می شد!؟
🔺توضیحات کریمی قدوسی عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس درمورد جاسوسهایی که در تیم مذاکره کننده بودند!
☝️کلیپ تلفیقی با سریال گاندو ۲
✅بندهایی از پیشنویس سند همکاری جامع ۲۵ ساله ایران و چین
💠سرمایهگذاری «۴۵۰ میلیارد دلاری» چینیها در صنایع مختلف ایران
1- همکاری نظامی و امنیتی دوجانبه؛ تبادل تجربیات نظامی و رزمایش مشترک؛
2- مشارکت در ایجاد و تجهیز مخازن ذخیره نفت، گاز و محصولات پتروشیمی دو طرف: عرضه پایدار نفت خام به چین، مشارکت در ساخت و تجهیز مخازن ذخیرهسازی نفت و افزایش صادرات پتروشیمی به چین؛
3- تشویق مشارکت شرکتهای چینی در سرمایهگذاری و تأمین مالی طرحهای برق، انرژی، آب و فاضلاب؛
4- تکمیل راهآهن شرق غرب ایران، و ایجاد راهآهن زیارتی پاکستان، ایران، عراق و سوریه و همینطور راهآهن شمال به جنوب؛
5- توسعه و ساخت فرودگاهها، خرید محصولات هوایی تولید مشترک ایران و چین؛
6- توسعه سواحل مکران؛ توسعه بندر جاسک، تأسیس شهر صنعتی و ساخت پالایشگاه و صنایع پتروشیمی؛
7- ساخت شهر هوشمند در مکران و تیس؛
8- تشویق شرکتهای چینی به سرمایهگذاری در مناطق آزاد ایران از جمله قشم، اروند و ماکو؛
9- توسعه بلندمدت جزایر منتخب با هدف گردشگری؛
10- سرمایهگذاری بلندمدت چین در صنعت پالایشگاهی در بندر جاسک و ساخت بندر جاسک؛
11- سرمایهگذاری بلند مدت در شهرک پتروشیمی چابهار
12- ایجاد منطقه مشترک فرامرزی در کشور ثالث؛
13- طراحی شهرک صنعتی تولید خودرو؛همکاری بین شرکتهای خودروساز ایران و چین به منظور انتقال فناوری و تولید مشترک برای عرضه در بازار دو کشور و کشورهای ثالث از طریق ایجاد چرخههای تولید
14- تشویق سرمایهگذاری در بهرهبرداری از معادن مس، سنگ آهن، فولاد و صنایع آلیاژی؛
15- توسعه مجتمعهای کشتیسازی و لوازم خانگی؛
16- سرمایهگذاری در خط متروی ۱۰ کلانشهر ایران؛
17- مرمت و احیای بافتهای تاریخی؛
18- همکاری سیاسی در مجامع، سازمانها و نهادهای منطقهای و بینالمللی؛
19- تشویق به سرمایهگذاری در کشاورزی، شیلات و آبخیزداری؛
20- سرمایهگذاری در حوزه آموزش و تبادل دانشجو؛
21- سرمایهگذاری و توسعه بخش بهداشت و درمان؛
22- همکاری در زمینه فناوری و ارتباطات راه دور، توسعه نسل پنجم ارتباطات از راه دور، پروژه مشترک توسعه و تقویت زیرساختهای اطلاعاتی و ارتباطاتی، موتور جستجوگر، پست الکترونیک و پیامرسانهای اجتماعی
🔻توافق با چین میتواند تلاشهای آمریکا برای منزوی نگه داشتن ایران را زیر پا بگذارد.
🔹نیویورک تایمز : چین ، با ۴۰۰ میلیارد دلار معامله با ایران ، می تواند نفوذ خود را در خاورمیانه تقویت کند. چین طی یک توافق نامه گسترده اقتصادی و امنیتی که روز شنبه امضا شد ، در طی ۲۵ سال در ازای تأمین ثابت نفت برای تأمین انرژی در حال رشد خود ، موافقت کرد که ۴۰۰ میلیارد دلار در ایران سرمایه گذاری کند.
🔹این توافق می تواند نفوذ چین در خاورمیانه را عمیق تر کند و تلاش های آمریکا برای منزوی نگه داشتن ایران را زیر پا بگذارد.
5.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 سکانس جنجالی معرفی اکبر نوری، جاسوس ایرانی کارمند تشریفات سالن اجلاس سران برای ترور سفیر روسیه در سریال گاندو