💢 پرسش و پاسخ انتخاباتی با حضرت امام(ره)
🔸 تمام پاسخ ها مربوط به دیدار امام با طلاب است
⏳ زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۴۴ ثانیه
❇️ وظیفه طلاب در ایام انتخابات چیست؟
🔻 همانطور كه سپاه ما در جبهه ها مشغول دفاع از اسلام هستند، شما[طلاب] هم مكلفید كه مردم را دعوت كنيد[به انتخابات]. اين را آسان نگيريد! اين امر سياسى به حفظ اسلام مربوط است.
📚صحيفه امام، ج۱۵، ص: ۱۷
❇️ آیا تمام طلاب موظف اند؟ حتی طلاب سطح و مقدمات؟
🔻در قضيه تعيين رئيس جمهور بر همه مكلّفهاى ايران واجب است كه در اين امر دخالت داشته باشند! اگر دخالت نكنند و يك صدمه اى به اسلام برسد، يك يك ما مسئول هستيم.
📚صحيفه امام، ج۱۵، ص: ۱۸
❇️ آیا در کنار درس فعالیت کنند که به درس لطمه نخورد یا درسها را تعطیل کنند؟
🔻 در این ایام که مسئله انتخابات رئیس جمهور [است]، آن اشخاص که در حوزه ها هستند باید دست از کارها بردارند، راه بیفتند توی شهرها و دهات و روستاها و نقاط دور افتاده و اگر نکنند، فردا مسئولند پیش خدا.
📚صحیفه امام، ج ۱۵، ص۱۵
❇️ آیا این قضیه مربوط به اوایل انقلاب نیست؟
قضيه سپردن يك مملكتى است به دست كسى كه اگر ناباب از كار در آيد، صدمه به اسلام مى زند! این را آسان نگیرید. اين يك مسئله حياتى است.
📚صحيفه امام، ج۱۵، ص: ۱۷
❇️ صرفا تشویق به مشارکت کنیم یا تبلیغ نامزد اصلح را هم بکنیم؟
🔻[طلاب] مردم را دعوت کنند به به انتخاب یک رئیس جمهور صحیح. اگر شما نکنید، آنهایی که بر ضد شما هستند می کنند این کار را.
📚صحیفه امام، ج ۱۵، ص۱۵
❇️ آیا برای برخی اولویت درس بیشتر نیست؟
🔻 بايد همه شما[طلاب]، همه اشخاصى كه در هر جا هستند، با كمال جديت، مردم را دعوت كنند به دخالت. حفظ [اسلام] امروز به اين است كه رئيس جمهورش يك رئيس جمهور صحيح باشد. اگر شماها حاضر نشويد و يك رئيس جمهورى مثل سابق برايتان بتراشند و بازى بدهند همه مان را، همه مان مسئول هستيم!
📚صحيفه امام، ج۱۵، ص: ۱۶
🧡دمی با قرآن🧡
🇮🇷از بین ۸ میلیارد جمعیت جهان، یک و نیم میلیارد مسلمونن که ازین جمعیت، فقط ده درصد شیعه اند(چیزی حدود ۳۰۰ میلیون، فقط!!). یه جورایی میشه گفت اونایی که شیعه هستند رو خدا گلچین کرده🍃
میدونستی خیلی از شیعیان جهان آرزو دارن ایران رو ببینن؟ حالا خدا به تو لطف کرده، در ایران متولد شدی...اگه قم هستی که دیگه نعمت رو در حقت تموم کرده و منت سرت گذاشته کنار حرم اهل بیتی(ع)، بابت اینهمه لطف الهی روزی چند بار خدا رو شاکری؟
🔞خودت که از اوضاع پریشان فرهنگی و جنگهای اقتصادی و سیاسی و اجتماعی کشورهای دیگه باخبری. مثلا میدونستی بیش از ۵۰ درصد زنان جهان، بیشترین نگرانی شون در زندگی روزمره اینه که وقتی از خونه میرن بیرون، مورد آزار و اذیت... قرار نگیرن؟! اما الحمدلله ایران این امنیته رو داره.
🇮🇷دقت کن: نمیگیم ایران گل و بلبله و همه چیش اوکیه! نه! ولی از جهت امنیتی و استقلال از دیگر کشورهای جهان بهتره؛ در حالی که قبل انقلاب، تفاوتی با سایر کشورها نداشت👌🏻
پس این امنیت و استقلال و الطاف الهی که الان در جامعه ایران میبینی، به برکت انقلاب اسلامیه
🇮🇷ایران بعد انقلاب، شد الگوی تمام کشورهای اسلامی، و به جایی رسیده که داره حمایت میکنه از مسلمانان مظلوم جهان، و الحمدلله به کوری چشم دشمنان و منافقان، علی رغم تمام مشکلات موجود، در عرصه های اجتماعی_ سیاسی_ اقتصادی_ فرهنگی و ... پیشرفت های چشمگیری داشته.
🇮🇷اگه بخوام به اصل این انقلاب اشاره کنم، جمهوری اسلامی ایران بر پایه ی همون اسلامی پایه گذاری شده که خدا در آیه ۱۹ سوره آل عمران فرمود: «إِنَّ الدِّينَ عِنْدَ اللَّهِ الْإِسْلَامُ؛ در حقيقت، دين نزد خدا همان اسلام است»؛
🇮🇷حکومت اسلامی تا حالا سعی کرده قوانین و مقرراتش طبق اسلام باشه...ما هم در حفظ این انقلاب مسئولیم و باید در هر جایگاهی هستیم از آرمانهای انقلاب که *استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی* هست دفاع کنیم.
🇮🇷 برای این جمهوری اسلامی خیلی زحمتا کشیده شده، خیلی خونها ریخته شده، قدرشو بدون🌷هدیه به روح پاک امام خمینی(ره) و ارواح مطهر شهدای انقلاب اسلامی ایران و جهت سلامتی رهبر عزیز انقلاب صلوات
🇮🇷روز جمهوری اسلامی ایران🇮🇷
هدایت شده از ۲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹#بسم_رب_الشهداءوالصدیقین🌹
📹/نماهنگی بسیار زیبا بمناسبت 12فروردین #روز_جمهوری_اسلامی
#جمهوری_اسلامی_حرم_است
🌹اقتدار هرچه بیشتر نظام مقدس جمهوری اسلامی و شادی ارواح طیبه شهدا صلوات
#اللهم_صل_علی_محمدوآل_محمد
💢 اگر بخواهید در مقابل دنیا اظهار حیات بکنید، باید در انتخابات مشارکت کنید
🍃🌻🍃
💠 امام خمینی (ره):
🔻از مسائلی که ما در پیش داریم الان قضیه #انتخابات رئیس جمهور است. من کار ندارم کی #رئیس_جمهور می شود، به من مربوط نیست، من خودم یک #رأی دارم به هر که دلم می خواهد می دهم، شما هم همین طور.
🔹اما اگر بخواهید در مقابل دنیا اظهار حیات بکنید که بگویید ما بعد از گذشتن چندین سال زنده هستیم، باید مشارکت کنید.
🔸 اگر خدای نخواسته از عدم #مشارکت شما یک لطمه ای بر جمهوری اسلامی وارد بشود، بدانید که آحاد ما که این خلاف را کرده باشیم خدای نخواسته، مسؤول هستیم. مسؤول پیش خدا هستیم.
🔺 مسأله، مسأله ریاست جمهور نیست، مسأله، مسأله اسلام است، مسأله مسأله قواعد اسلام است، مسأله، مسأله #حیثیت_اسلام است و مسأله ای است که باید ما همه به آن اهمیت بدهیم و بیشتر از هر وقت و بیشتر از هر سال و هر دوره باید ان شاء الله شرکت بکنیم.
🌺 امام خمینی- صحیفه نور؛ جلد ۱۹؛ صفحه ۱۹۵- ۱۳۶۴/۰۵/۰۸
🌸امام سجاد عليه السلام 🌸
وَدِدتُ واللّه ِ أنّي افتَدَيتُ خَصلَتَينِ في الشِّيعَةِ لنا بِبَعْضِ لَحمِ ساعِدي : النَّزَقُ وقِلَّةُ الكِتمانِ .
*به خدا سوگند كه حاضرم به جبران دو خصلتِ شيعيانمان مقدارى از گوشت ساعد خود را فديه دهم: شتابزدگى و كمى راز دارى.*
الكافي : 2/221/1
*السلام علیکَ یا بقیةَ اللهِ، یا صاحبَ الزمان(عج)*
*اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج*
🌹سلام صبح آدینهی شمابخير🌹
🌹تعجیل درفرج آقا امام زمان (عج)صلوات🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دیانت بر سیاست چیره شد آری جهان فهمید
رضاجان است شاه مردم ایران، رضاخان نه
به جمهوری اسلامی ایران گفتهایم آری،
به هرچه غیر جمهوری اسلامی ایران، نه
✅ #معرفی_کتاب
💠 قسمت 11 سریال #گاندو 2 و معرفی یک کتاب فوق العاده عالی و مهم
📕 کتاب کالبد شکافی سیاست انگلیسی ها در ایران
👌 در این قسمت سریال ، آقای عبدی کتابی را به دخترش پیشنهاد می دهد که بعد از شنیدن نام این کتاب، بسیار خوشحال شدم
👈 این کتاب از قوی ترین کتابهاست در زمینه شناخت سیاست های انگلیس در ایران از زمان جنگ جهانی اول ، مشروطه ، جنگ دوم جهانی و... که قبلا خوانده بودم.
❇️ در حقیقت مجموعه چند مقاله نوشته از اساتید مختلف در این زمینه است که بر اهمیت فوق العاده این کتاب می افزاید.
💠 واقعا چقدر یک فیلم می تواند مفید باشد، یک قسمت و این همه نکته عالی !
💠سفیر آمریکا در لبنان: نه فقط در هستهای، در همه عرصهها با ایران مقابله میکنیم
🔹«دورتی شیا» گفته دولت بایدن در تمامی عرصهها با ایران مقابله خواهد کرد و این امر محدود به موضوع هستهای نیست.
💠والاستریتژورنال: بایدن دستور آغاز خروج برخی از نیروها و تجهیزات آمریکا از خاورمیانه را صادر کرد
🔹دستور آغاز خروج برخی از نیروها و تجهیزات از منطقه خلیج فارس در راستای بازاستقرار حضور نظامی آمریکا در منطقه و خاورمیانه صورت میگیرد.
🔹 سه سکوی پرتاب سامانه دفاع موشکی پاتریوت و برخی از تجهیزات از جمله یک ناو هواپیمابر را خارج میکند. انتقال این تجهیزات نظامی بدان معناست که احتمالا در طول زمان، هزاران نظامی منطقه را ترک کنند. اواخر سال گذشته، تعداد نظامیان آمریکایی در منطقه به حدود ۵۰ هزار نفر رسیده که این تعداد در زمان اوج تنش میان دولت ترامپ و ایران در حدود دو سال پیش ۹۰ هزار نفر بود.
💠بازداشت یک داعشی در خانه خدا
🔹همزمان با ورود نخست وزیر عراق به مسجد الحرام، فردی با سلاح سرد قصد داشت به الکاظمی حمله کند که از سوی نیروهای امنیتی سعودی دستگیر شد.
🔹فرد مهاجم داعشی همزمان در خانه خدا شعارهایی در حمایت از گروه تروریستی داعش سر میداد.
💠اخبار ویژه انتخابات
🔵 اصلاح طلبان از یاس و ناامیدی از مشارکت مردم در انتخابات می گویند، اصولگرایان از مدیریت جهادی و جوانگرایی و چرخش مدیریت در اداره کشور
🔸 احمدینژاد در جمع هوادارانش در میدان ۷۲ نارمک : کسانی گفتند اگر مردم را آزاد بگذاريم فساد می كنند. من به آنها گفتم، خود شما چه كسی هستيد؟ جزء مردم هستيد ؟ دامنه محدوديت وسيع است. بخشی از اين محدوديت در اطلاع رسانی است. مردم محدود هستند و نمی توانند خبردار شوند كه چه می گذرد و چه كسی تصميم می گيرد؟ / شعار مردم: احمدی بت شکن، کلید رو بگیر از حسن!
🔸 احمد علیرضابیگی، نماینده مردم تبریز در مجلس: احمدینژاد حتما تایید صلاحیت میشود. دبیر شورای نگهبان یک درجه تخفیف دادند
🔸 ابطحی فعال سیاسی اصلاح طلب: معتقدم که سال کم نشاط، کم مشارکت و پر فشارتری نسبت به گذشته خواهیم داشت. امیدوارم این حس ناامیدی به مشارکت مردم و فعال کردن جامعه تبدیل شود. این آرزوی من است؛ اما گمان من این نیست که چنین اتفاقی می افتد.
🔸 پروانه سلحشور نماینده مجلس دهم؛ اینطور به نظر میرسد که با توجه به تداوم مشکلات معیشتی و سختیهای زندگی هنوز در مردم اقبالی نسبت به انتخابات ۱۴۰۰ دیده نمیشود.
🔸 مرعشی: دبیر شورای نگهبان با ۱۰ سال سن بیشتر از آیت الله هاشمی، او را به دلیل کهولت سن، رد صلاحیت کرد .نظرسنجیها تا امروز از حدود ۵۰ درصد مشارکت خبر میدهند که این عدد برای شرایط امروز ایران عدد خوبی نیست .
🔸 غلامعلی رجایی، فعال سیاسی: اصلاحطلبان در حال حاضر و با توجه به فضایِ حاکم بر عرصه سیاسی، سه گزینه را پیش روی خود میبینند. اسحاق جهانگیری، محسن هاشمی و جواد ظریف
🔸 محمد جواد ظریف، ضمن رد شایعه تشکیل ستاد انتخاباتی گفت : احتمالا از نظر شایعه سازان الان هم سفر استانی به تاجیکستان آمدهام! از عموم شایعه سازان، سریال سازان و قصه پردازان تقاضا دارم بگذارند وزیر خارجه برای منافع ملی به وظایف و ماموریت های خود بپردازد.
🔸 محسن هاشمی همگفته: گزینه حزب کارگزاران برای انتخابات ریاست جمهوری نیستم چرا که در حال حاضر جبهه اصلاحطلبان در این مورد تصمیم میگیرد.
🔸 روایتی جدید از پاسخ ابراهیم رئیسی به احتمال کاندیداتوری در انتخابات ۱۴۰۰ ؛ من به چیزی غیر از قوه قضائیه فکر نمیکنم.
🔸 رستم قاسمی وزیر سابق نفت؛ هنوز تصمیم نهایی برای کاندیداتوری در ۱۴۰۰ را نگرفته ام . ۵۰ درصد کابینه ام را از جوان ها انتخاب می کنم.معتقد به دیپلماسی اقتدار هستم نه دیپلماسی التماس .
🔸 ضرغامی با اشاره به نامگذاری سال از سوی رهبر انقلاب گفته ؛ مانع زدایی یعنی بر هم زدن ساختار های پوسیده و ناکارآمد در نظام حکمرانی! جهش تولید نسبت مستقیم با خلاقیت دارد و بزرگترین دشمنان خلاقیت مدعیان پر قدرت و برخوردار از منافع وضع موجود هستند . "زیر میز زدن یعنی برخورد با همین ها"
🔸 محسن رضایی نیروهای انقلاب با مدیریت جهادی را دو ویژگی دولت آینده برشمرده و گفته جوانان و روحیه جوانی باید به اداره کشور برگرده چون حجم مشکلات اقتصادی کشور آنقدر زیاده که برای حل آن به انرژی جدید نیاز داریم . ظرف اداره کشور روز به روز کوچک تر شده باید بزرگتر کرد .اما دشمنان مدیریت جهادی ، بسیار آماده اند که اجازه ندهند این انفاق بیافتد ،گر نیروهای انقلابی با مدیریت جهادی برگردند بی کاری نمی مونه ، ایران میشه ایران بزرگ درمنطقه ، ۲۵ کشور با ایران اتحادیه تشکیل می دهند که انشالله مشکلی باقی نمی مونه
💠اخبار ویژه انتخابات
🔵 اصلاح طلبان از یاس و ناامیدی از مشارکت مردم در انتخابات می گویند، اصولگرایان از مدیریت جهادی و جوانگرایی و چرخش مدیریت در اداره کشور
🔸 احمدینژاد در جمع هوادارانش در میدان ۷۲ نارمک : کسانی گفتند اگر مردم را آزاد بگذاريم فساد می كنند. من به آنها گفتم، خود شما چه كسی هستيد؟ جزء مردم هستيد ؟ دامنه محدوديت وسيع است. بخشی از اين محدوديت در اطلاع رسانی است. مردم محدود هستند و نمی توانند خبردار شوند كه چه می گذرد و چه كسی تصميم می گيرد؟ / شعار مردم: احمدی بت شکن، کلید رو بگیر از حسن!
🔸 احمد علیرضابیگی، نماینده مردم تبریز در مجلس: احمدینژاد حتما تایید صلاحیت میشود. دبیر شورای نگهبان یک درجه تخفیف دادند
🔸 ابطحی فعال سیاسی اصلاح طلب: معتقدم که سال کم نشاط، کم مشارکت و پر فشارتری نسبت به گذشته خواهیم داشت. امیدوارم این حس ناامیدی به مشارکت مردم و فعال کردن جامعه تبدیل شود. این آرزوی من است؛ اما گمان من این نیست که چنین اتفاقی می افتد.
🔸 پروانه سلحشور نماینده مجلس دهم؛ اینطور به نظر میرسد که با توجه به تداوم مشکلات معیشتی و سختیهای زندگی هنوز در مردم اقبالی نسبت به انتخابات ۱۴۰۰ دیده نمیشود.
🔸 مرعشی: دبیر شورای نگهبان با ۱۰ سال سن بیشتر از آیت الله هاشمی، او را به دلیل کهولت سن، رد صلاحیت کرد .نظرسنجیها تا امروز از حدود ۵۰ درصد مشارکت خبر میدهند که این عدد برای شرایط امروز ایران عدد خوبی نیست .
🔸 غلامعلی رجایی، فعال سیاسی: اصلاحطلبان در حال حاضر و با توجه به فضایِ حاکم بر عرصه سیاسی، سه گزینه را پیش روی خود میبینند. اسحاق جهانگیری، محسن هاشمی و جواد ظریف
🔸 محمد جواد ظریف، ضمن رد شایعه تشکیل ستاد انتخاباتی گفت : احتمالا از نظر شایعه سازان الان هم سفر استانی به تاجیکستان آمدهام! از عموم شایعه سازان، سریال سازان و قصه پردازان تقاضا دارم بگذارند وزیر خارجه برای منافع ملی به وظایف و ماموریت های خود بپردازد.
🔸 محسن هاشمی همگفته: گزینه حزب کارگزاران برای انتخابات ریاست جمهوری نیستم چرا که در حال حاضر جبهه اصلاحطلبان در این مورد تصمیم میگیرد.
🔸 روایتی جدید از پاسخ ابراهیم رئیسی به احتمال کاندیداتوری در انتخابات ۱۴۰۰ ؛ من به چیزی غیر از قوه قضائیه فکر نمیکنم.
🔸 رستم قاسمی وزیر سابق نفت؛ هنوز تصمیم نهایی برای کاندیداتوری در ۱۴۰۰ را نگرفته ام . ۵۰ درصد کابینه ام را از جوان ها انتخاب می کنم.معتقد به دیپلماسی اقتدار هستم نه دیپلماسی التماس .
🔸 ضرغامی با اشاره به نامگذاری سال از سوی رهبر انقلاب گفته ؛ مانع زدایی یعنی بر هم زدن ساختار های پوسیده و ناکارآمد در نظام حکمرانی! جهش تولید نسبت مستقیم با خلاقیت دارد و بزرگترین دشمنان خلاقیت مدعیان پر قدرت و برخوردار از منافع وضع موجود هستند . "زیر میز زدن یعنی برخورد با همین ها"
🔸 محسن رضایی نیروهای انقلاب با مدیریت جهادی را دو ویژگی دولت آینده برشمرده و گفته جوانان و روحیه جوانی باید به اداره کشور برگرده چون حجم مشکلات اقتصادی کشور آنقدر زیاده که برای حل آن به انرژی جدید نیاز داریم . ظرف اداره کشور روز به روز کوچک تر شده باید بزرگتر کرد .اما دشمنان مدیریت جهادی ، بسیار آماده اند که اجازه ندهند این انفاق بیافتد ،گر نیروهای انقلابی با مدیریت جهادی برگردند بی کاری نمی مونه ، ایران میشه ایران بزرگ درمنطقه ، ۲۵ کشور با ایران اتحادیه تشکیل می دهند که انشالله مشکلی باقی نمی مونه
💠سفیر آمریکا در لبنان: نه فقط در هستهای، در همه عرصهها با ایران مقابله میکنیم
🔹«دورتی شیا» گفته دولت بایدن در تمامی عرصهها با ایران مقابله خواهد کرد و این امر محدود به موضوع هستهای نیست.
💠والاستریتژورنال: بایدن دستور آغاز خروج برخی از نیروها و تجهیزات آمریکا از خاورمیانه را صادر کرد
🔹دستور آغاز خروج برخی از نیروها و تجهیزات از منطقه خلیج فارس در راستای بازاستقرار حضور نظامی آمریکا در منطقه و خاورمیانه صورت میگیرد.
🔹 سه سکوی پرتاب سامانه دفاع موشکی پاتریوت و برخی از تجهیزات از جمله یک ناو هواپیمابر را خارج میکند. انتقال این تجهیزات نظامی بدان معناست که احتمالا در طول زمان، هزاران نظامی منطقه را ترک کنند. اواخر سال گذشته، تعداد نظامیان آمریکایی در منطقه به حدود ۵۰ هزار نفر رسیده که این تعداد در زمان اوج تنش میان دولت ترامپ و ایران در حدود دو سال پیش ۹۰ هزار نفر بود.
💠صد در صد اشتباه بود‼️
🔻کریس مورفی و رو کانا، دو سناتور ارشد آمریکا:
🔹️از دولت آمریکا میخواهیم در سریعترین زمان ممکن به برجام بازگردد.
🔹️با رویکرد ترامپ نه تنها ایران به میز مذاکره بازنگشت بلکه برنامه هستهای خود را نیز از سر گرفت.
🔹️فشار حداکثری صد در صد اشتباه بود و یک شکست محسوب میشود. ما همچنان خود را برای بازگشت به برجام آماده میکنیم.
🔹️آمریکا نباید بر پیش قدم شدن در بازگشت دوباره به برجام تردید کند.
🔹️فشار حداکثری شکست بزرگ ما بود و ما همچنان در همان وضعیت هستیم.
💠 اخبار ویژه انتخابات
🔴 ظریف: عضو ستاد انتخاباتی هیچکس نمیشوم؛ نه لاریجانی، نه هیچکس دیگر
وزیر امور خارجه: تا به حال در مراسم سیاسی کسی شرکت نکردهام. فقط یک بار که آقای روحانی به شهر ما آمده بود، آن هم چون شهر خودمان بود شرکت کردم. البته برای این موضوع از روز قبلش مرخصی گرفته بودم و حتی هزینه محافظانم را هم دادم. البته اگر امروز بود در این مراسم هم شرکت نمیکردم.
🔴 طرح انتخاباتی با نام "کمند"
حسین دهقان در یکی از توییت هایش از آن نام برده، مخفف «کمیته مردمی نظارت بر دولت منتخب است.» دهقان با اشاره به لزوم وجود ضمانت اجرای وعده ها گفته است: « تجربه وعده های بی سرانجام در ایام انتخابات بارها مردم را مأیوس کرده است. مطالبه اصلی مردم از نامزدها ارائه برنامه عملی مشخص به همراه ضمانت اجرای آنهاست. این مطالبه بر حق نیازمند پاسخی شفاف است.». این طرح ویژه که توسط گروهی از فعالین استارتاپی و اقتصادی ارائه شده مورد استقبال دهقان قرار گرفته و به زودی جزییات آن اعلام می شود.
🔴 رونمایی از اختلافات ائتلافی
مرعشی ترجیح می دهد تا لاریجانی کاندیدای اصولگرایان بماند. وی گفته است: قاطعانه میگویم هر دولتی بخواهد نیروهای خود را نه از گروه بلکه از یک جناح انتخاب کند، کارآمد نخواهد بود.
🔴 پیشنهاد خاتمی به ظریف
در محافل سیاسی گفته می شود که خاتمی به ظریف پیشنهاد معاون اولی لاریجانی را داده است و ظریف هم پذیرفته است.
🔴 محسن هاشمی، گزینه اصلاحات هست و نیست
محسن هاشمی خودش معتقد است: گزینه حزب کارگزاران برای انتخابات ریاست جمهوری نیستم. در این حال غلامعلی رجایی، محسن هاشمی را در کنار ظریف و جهانگیری از مهمترین گزینه های اصلاحات معرفی میکند.
🔴 سعید محمد، رد صلاحیت خواهد شد!
علی قلهکی ، فعال رسانه ای اصول گرا : من با دو تن از اعضای رده بالای شورای نگهبان ارتباط داشته ام و قویا گفته اند او رد صلاحیت خواهد شد !
گفتنی است اخیرا شایعه ای مبنی بر ارسال پالس عدم صلاحیت شورای نگهبان به سعید محمد در فضای مجازی منتشر شده بود .
🔴 درخواست انتخاباتی حسام الدین آشنا
مشاور رئیس جمهوری در توییتی با هشتگ انتخابات ۱۴۰۰ نوشت :
اشتباه نکنیم؛ تجربیات تلخ خود را تکرار نکنیم .
🔴 اختلاف در صداوسیما برای پخش زنده مناظره انتخاباتی
در شرایطی که طی هفته های گذشته خبرهایی مبنی بر احتمال عدم برگزاری مناظره های تلویزیونی با فشار برخی نامزدها مطرح شده بود، هفته نامه صدا و سیما در شماره نوروزی خود با انتشار تصویری روی جلد خود، تلویحا از برگزاری مناظره های تلویزیونی خبر داد.
این مجله تلفیفی از تلویزیون و صندوق رای را در حالی به نمایش می گذارد که ۲ نامزد انتخاباتی در حال مناظره پشت تریبون را نیز به تصویر کشیده است. تیتر مهم قاب سرنوشت را نیز می توان گواه دیگری بر چراغ سبز صدا و سیما برای برگزاری مناظره های تلویزیونی دانست. شنیده میشود اختلافات جدی برای پخش زنده مناظره های انتخاباتی در خرداد ماه امسال وجود دارد .
💠جا نمایی راهبردی؛ آمریکا راه در رو ندارد
🔹آمریکا در ماجرای توافق برجام، خیانت و عهد شکنی کرد. در دنیا در این باره اتفاق نظر وجود دارد. اما در کنار این واقعیت، حقیقت مهمی وجود دارد که کمتر مورد توجه قرار گرفته است.
♦️رژیم آمریکا در نظم جهانی غالبا هر وقت اراده کرده، تعهداتش را زیر پا گذاشته و هر وقت هم میلش کشیده، غالبا بدون پرداخت هزینه توافق، طلبکار دیگران شده. این رفتار مستکبرانه بارها در سازمان ملل و شورای امنیت و آژانس بین المللی انرژی اتمی و ... اتفاق افتاده است.
🔹دولت آمریکا، چه زمانی که در کنار دادن برخی معافیت های تحریمی محدود و چند ماهه، کشورها را از همکاری اقتصادی پایدار با ایران بر حذر داشت و چه زمانی که رسما اعلام کرد از برجام خارج می شود، به توافق پایبند نبود. ظرف این پنج سال، تحریم هایی که باید متوقف می شد، چند برابر شد!
♦️ایران به مدت پنج سال، این بی چشم و رویی را تحمل کرد. اما از اوایل سال گذشته، سیاست صبر و انتظار تغییر کرد. از میانه سال، با هماهنگی مجلس و شورای عالی امنیت ملی، اتخاد اقدامات بازدارنده متقابل در دستور کار قرار گرفت.
🔹سر فصل این راهبرد، نگه داشتن رژیم بدعهد آمریکا، پشت درِ برجام و نشست های مشترک اعضای آن (مانند نشست امروز) است. ایران بر اساس عبرت های پنج ساله تاکید کرده آمریکا بدون برداشتن تحریم های مالی، بانکی و نفتی (آن هم به شکل راستی آزمایی شده و قابل اعتماد)، حق بازگشت مجدد به برجام را ندارد.
♦️جا نمایی تحقیر آمیز آمریکا به این شکل، که نتیجه خباثت های دولت های اوباما، ترامپ -و بایدن در چند ماه گذشته- است، در تاریخ آمریکا کم سابقه است.
🔹دولت بایدن دو راه بیشتر ندارد: به مسیر بدعهدی و زورگویی دو دولت قبلی ادامه دهد و عرصه را در دنیا به عنوان دولتی غیر قابل اعتماد، بر خود تنگ کند؛ یا سرشکستگی را به جان بخرد و به تعهداتش برگردد.
♦️مقاومت ملت ایران، با رویکرد جدید در حال جواب دادن است؛ و اگر کسانی بخواهند از داخل، در این راهبرد حکیمانه خلل وارد کنند، به دشمن خدمت کرده اند. خیانت این است که کسی بخواهد اعلام بازگشت آمریکا به توافق (بدون برداشتن تحریم ها) را برای ملت ایران فاکتور کند؛ یا رفتار های تاکتیکی آمریکا را توجیه نماید.
🔹چهارچوب منطقی مطالبه ایران روشن است: آمریکا باید تحریم های مالی، بانکی و نفتی را لغو کند و این موضوع راستی آزمایی شود. تنها در این صورت است که ایران هم به انجام همه تعهدات بر می گردد.
♦️آزمون صداقت دولت آمریکا به این است که بدون بهانه جویی و مقدمه تراشی، به تعهدات نقض شده خود باز گردد. ادعای مذاکره دوباره درباره برجام (!)، رفتار های نمایشی و سمبلیک، و یا ادعای واگذاری مشوق (!؟) بدون لغو تحریم ها، هیچ کدام پذیرفتنی نیست.
محمد ایمانی
⛔️عصبانیت جواد ظریف از گاندو برای چیست؟
👈عصبانیت از گاندو
جواد ظریف معمولا به لبخند زدن در مقابل غربی ها و با اخم هایش در مجلس شورای اسلامی (در پاسخ به نماینده های مردم ایران) شناخته میشود . او اخیرا در خصوص گاندو از واژه ی "سراسر دروغ" استفاده کرده است .
مالک شریعتی (نماینده مجلس شورای اسلامی) درباره اظهارات اخیر ظریف گفته است : ناراحتی ظریف از سریال گاندو نیست. او از بهم خوردن طراحی ذلیلانه اخیرشان عصبانی است. میخواستند "اقدام سازنده" را مقابل "اقدام راهبردی" علم کرده، آمریکا را بدون "عمل قطعی" و راستی آزمایی در 3گام به برجام بازگردانند و شب نیمه شعبان جشن پیروزی بگیرند
📡کانال آنتی نفوذ قم
https://eitaa.com/antinofoozeqom
💠سند راهبردی ایران و چین؛ آنچه باید بدانیم و آنچه نمیگویند‼️
🔻امضای سند نقشه راه ۲۵ ساله همکاریهای جامع راهبردی ایران و چین با موجی از حاشیهسازیهای مبتنی بر تحریف از سوی جریانهای مختلف داخل و خارج کشور مواجه شده است.
🔹این اتفاق مهم بدلایل متعدد که مهمترین آن جلوگیری از برونرفت ایران از زیر فشار تحریمهای حداکثری غرب است، سوژه جبهه رسانهای نظام سلطه شد تا با وارونهنمایی، افکار عمومی داخل را نسبت به آن بدبین کنند.
🔹تولید محتوای رسانهای با استفاده از تکنیک جنگ روانی «حرکت از پله دوم»، ماموریت اصلی این جریان است که متاسفانه با همراهی برخی فعالان داخلی بیشترین سهم را در تحریف واقعیت و ایجاد نگرانی داشته است.
🔻توجه به نکات زیر نشان میدهد که امضای چنین سندی اتفاقا مبتنی بر منطق دیپلماسی فعال و همهجانبه و تامین حداکثری منافع ملی است
🔹گرچه تولید ناخالص داخلی اقتصاد آمریکا از چین بسیار جلوتر است، اما قدرت خرید چین از آمریکا بالاترست، لذا برای ایران که نیازمند ارزآوری و ترغیب سرمایهگذاران خارجی است، چنین سندی کاملا ضروری است.
🔹چین دومین کشور قدرتمند و فعال جهان است و ایران هم با وجود همه دشمنیها به نقطه قابل اتکائی از توانمندی و ثبات داخلی و اثرگذاری بینالمللی رسیده، پس واضح است که در شرایط تحریم، منطق «دیپلماسی هجومی» مبتنی بر «راهبرد مقاومت فعال» حکم میکند که ایران به بدیلهای دیگر بیاندیشد.
🔹این سند در حوزه اقتصادی مانند تحقق سرمایهگذاری سنگین چین در ایران و همکاری ایران در تحقق طرح «یک کمربند یک جاده» که متاسفانه بدلیل برخی نگاههای افراطی معطوف به غرب تاکنون مغفول بوده، شکوفایی ظرفیت ژئوپلیتکی و ژئواکونومیکی کشور را تحقق خواهد بخشید.
🔹کمربند راه ابریشم نوین دربردارنده دالانهایی است که دو دالان آن بدلیل عبور از ایران بر امنیت ملی کشور تاثیر زیادی خواهد داشت و حفظ امنیت ایران را بعنوان کشوری ژئواستراتژیک برای دیگر بازیگران فعال با اهمیت خواهد کرد.
🔹ارزش ایران در ژئوپلیتیک انرژی واجد اهمیت فراوان است. باید به این نکته توجه داشت که ایران همواره یکی از سه صادرکننده مهم نفت به چین تا پیش از اعمال تحریمهای ترامپ بوده است، لذا بازیگری ایران در این کلانپروژه برای امنیت ملی و توسعه همهجانبه کشور سرنوشتساز خواهد بود.
🔹جای شگفتی نیست که ایالاتمتحده روابط راهبردی ایران و چین را هدف قرار دهند، چه، دکترین سیاست خارجی دموکراتها مانند جمهوریخواهان ایجاب میکند اضلاع بلوکهای جدید قدرت در هندسه آینده نظام بینالملل که نظم موجود مبتنی بر تک ابرقدرتی آمریکا را به چالش میکشد زیر فشار قرار بگیرند.
🔻بنابر آنچه گفته شد؛
🔹توافقنامه چین و ایران گامی تعیینکننده در احیای راه ابریشم خواهد بود که قدرت مانور ایران را در روندهای ژئواکونومیک منطقه افزایش داده و دیگر قدرتهای اقتصادی را به سرمایهگذاری در اقتصاد و زیرساختهای ایران، بهویژه بنادر و شبکههای راهها ترغیب خواهد کرد.
🔹منافع اقتصادی این همکاری راهبردی بدلیل رویکرد غیر استعماری چینیها نه تنها به استقلال کشور خدشهای وارد نخواهد کرد که با کمک به تحرک ظرفیتهای داخلی و خنثیسازی تحریمها و در نتیجه بهبود نسبی شرایط اقتصادی کشور، باعث تقویت مجدد موقعیت کشور در مذاکره با اتحادیه اروپا خواهد شد
💠چند نکته درباره مصاحبه سردار جوانی
📝 یعقوب ربیعی
صحبتهای سردار جوانی معاونت سیاسی سپاه که در آن از سعید محمد صحبت کرده بود بازخورد های زیادی داشت که پیرامون آن چند نکته لازم است:
✅ صحبتهای معاون سیاسی سپاه قبل از نشانه گرفتن سردار سعید محمد یک ادعا را نشانه گرفت و آن هم ادعای جریان غرب گرا و پروپاگاندای رسانهای ضد انقلاب بود که می گفتند سپاه با آوردن سعید محمد به دنبال مهندسی کردن انتخابات است.
💠 مصاحبه سردار جوانی یک مقدمه و یک موخره دارد. مقدمه آن تبیین دکترین سیاسی سپاه است که به قول دکتر جوانی به صراحت ورود مصداقی به انتخابات را ممنوع و آن را حرام شرعی میداند و موخره آن تبیین موضع سپاه درباره کاندیداتوری سعید محمد است.
⁉️ اما تخلف سردار محمد چیست؟ محمد تخلف اقتصادی یا امنیتی نداشته است بلکه تخلفش از زبان سردار جوانی به عنوان یک مقام اجرایی و متولی امور سیاسی در سپاه یک عبارت ساده است و آن هم حضور در انتخابات بدون طی مراحل و فرآیندهای قانونی.
💠 قطعا هر فردی حق دارد خود را به محک رای مردم بگذارد اما یک فرد نظامی در اولین قدم باید مراحل قانونی آن را طی کند تا تهمتی متوجه نهادی مانند سپاه نگردد. این دقیقا همان مر قانونی در دکترین سیاسی سپاه است. این نکته دقیقی است اگر برخوردی لازم است گروهبان و سردار فرقی نمی کند.
🔰اما در صحبتهای سردار جوانی یک نکته مغفول ماند و به آن اشاره نشد و آن هم رفتارهای احساسی جریان انقلابی است که سریعاً تحت تاثیر فضای رسانهای مجذوب این و آن می شوند و بعضا چنان آش شور می شود که برخی کاندیداها حالت قدیسانه یا منجی به خود می گیرند
💠جریان انقلاب باید دیر یا زود به این نکته می رسید و جملات سردار جوانی شاید کاتالیزوری باشد برای فهم این نکته که دوره شخص محوری و منجی محوری گذشته است. راهکار اشخاص نیستند بلکه تفکر است و برنامه و فعالیت جهادی.
💠به عقب برنمیگردیم...
اقتصاد ایران در سال ۱۳۹۹ برای دومین بار طی یک دهه اخیر موفق شد که شوک تحریمهای آمریکا را رد کرده و در ریلی صحیح قرار گیرد. این موفقیت یک بار در سال ۹۱ کسب شده بود و به تعبیر ریچارد نفیو از معماران اصلی تحریمهای ایران در وزارت خزانهداری آمریکا، ایران توانسته بود از طوفان تحریمها عبور کند. روی کار آمدن دولت آقای روحانی و گره زدن اقتصاد به سیاستخارجی و برجام اما همه چیز را خراب کرد. واردات رونق گرفت و تولیدی که میرفت تا اقتصاد ایران را شکوفا کند، قربانی تفکر غلطی شد که میپنداشت "خریدار حرفهای" شدن، امنیت میآورد و لذا بازار ایران را جولانگاه کالای خارجی کرد.
با خروج آمریکا از برجام، اقتصادی که مجددا به شیر نفت متصل شده بود، بار دیگر دچار شوک شد. هرچند تفکر غالب در دولت این بود که در شرایط تحریم نمیتوان اقتصاد را مدیریت کرد و چارهای جز رفع تحریم نیست، اما مجموعه اقتصاد کشور در مسیر تعادل جدید قرار گرفت تا اثر تحریم را دفع کند. در ماههای اخیر که حقیر به استانهای مختلف کشور سفر کردم، تقریبا هیچ تولیدکنندهای را ندیدم که از خروج آمریکا از برجام خوشحال نباشد. تولیدکنندهای در تبریز میگفت از زمان خروج آمریکا از برجام سفارشهای ما ۳ برابر شده چون دیگر واردات کالایی که ما تولید میکنیم، انجام نمیشود. یا یک قطعهساز خودرو که موفق به تولید قطعات حساس خودرو شده بود، نگران بود که با بازگشت خودروسازهای فرانسوی به ایران، این دستاوردها نابود شود.
امروز که آمارهای وزارت صنعت، معدن و تجارت را بررسی میکردم، دیدم در ۱۱ماهه سال ۹۹ به اندازه دو سال اجرای برجام(۹۵ و ۹۶) جواز تاسیس صنعتی صادر شده است. در سالهای ۹۵ و ۹۶، مجموعا ۳۷۷۵۵ جواز تاسیس واحد صنعتی صادر شده بود. اما در ۱۱ماهه ۹۹ که سال اقتصاد بدون برجام و سال فشار حداکثری آمریکا بود ۳۶۱۶۲ جواز صادر شده است (با ۴۰٪ افزایش نسبت به ۹۸).
طبق گزارش بانک مرکزی، نرخ رشد اقتصادی کشور در سال ۹۹ نیز ۲.۲ درصد بوده است. تجارت خارجی کشور برخلاف حامیان FATF با وجود قرار گرفتن در لیست سیاه این نهاد نه تنها صفر نشد، بلکه رقم ۷۳ میلیارد دلار را ثبت کرد. فروش نفت ایران به ارقام قابل توجهی رسیده و برخلاف دوران برجام که پول صادرات نفت در بانکهای مشتریان بلوکه شد، امروز ارز حاصل از صادرات نفت نیز به کشور بازمیگردد و در اختیار تامین نیازهای مردم قرار میگیرد. با خروج برندهای خارجی از کشور، تولید لوازم خانگی بیش از ۵۰ درصد نسبت به سال ۹۸ رشد کرده است؛ و این لیست را میتوان همچنان ادامه داد.
منتهی راقم این سطور میخواهد نام این وضعیت را "موفقیتهای غیرسیستماتیک" بگذارد. برای دومین تجربه عبور از شوک تحریم، از بخشهای مختلف دولت تا نهادهای انقلابی تا بخش خصوصی فعالیتهای مجاهدانهای انجام دادند، اما وقتی جهتگیری اصلی و مرکزی در دولت، چیز دیگری است و همچنان خواب احیای برجام دیده میشود، نمیتوان و نباید انتظار موفقیتهای بزرگ و سیستماتیک داشت.
دولت جوان و انقلابی قرار نیست مشکلات کشور را با معجزه حل و فصل کند. حاکم شدن تفکری که نگاهش به دست بیگانه نیست و میخواهد یک بسیج عمومی برای پشتیبانی و مانعزدایی از تولیدکنندگان توانمند ایرانی ایجاد کند، به یاری خدا ما را در جنگ اقتصادی پیروز خواهد کرد. فراموش نکنیم که در جنگ تحمیلی با رژیم بعث، پیروزیها با کنار رفتن تفکر لیبرال آغاز شد. در جنگ اقتصادی با رژیم آمریکا نیز چنین باید....
جبرائیلی
💠واشنگتن دنبال احیای مذاکره است، نه احیای برجام
وال استریت ژورنال و چند منبع دیگر ادعا کردهاند که در نشست هفته آینده کمیسیون مشترک برجام که در وین برگزار میشود، بناست تیم آمریکا نیز بدون مذاکره مستقیم با تیم ایرانی حضور یابد.
چند روز پیش وزارت خارجه فرانسه گفته بود که به دنبال یک جایگزین برای مذاکره مستقیم واشنگتن-تهران هستند و ظاهرا این ایده مضحک مذاکره نیابتی را یافتهاند. مگر دو تا بچه با هم قهر کردهاند که هر دو در جلسه مشترک حاضر شوند اما با هم سخن نگویند؟ مثلا قرار است آمریکا اگر حرفی دارد به بغلدستی بگوید و او آن را به ایران منتقل کند و بالعکس؟ مگر مسئله ایران، اینهاست؟
امیدواریم که تیم ایرانی زیر بار این طراحی مضحک که هدفی جز احیای مذاکرات برای طرح خواستههای فرابرجامی آمریکا ندارد، نرفته باشد. دولت جدید آمریکا نشان داده است که به دنبال احیای برجام نیست، بلکه به دنبال احیای مذاکراتی است که شیرینی امتیاز گرفتن و امتیاز ندادنهایش را نمیتواند فراموش کند.
آمریکا برای خروج از برجام با کسی مذاکره مستقیم یا نیابتی نکرد که امروز برای بازگشتش به برجام نیازی به مذاکره باشد. تعهدات طرفین در برجام روشن است و سیاست قطعی نظام جمهوری اسلامی ایران توسط رهبر حکیم انقلاب اسلامی بیان شده است: آمریکا باید تحریمها را بردارد. سپس ایران برداشته شدن تحریمها را راستی آزمایی خواهد کرد و در صورت تایید، اجرای تعهدات هستهای را از سر خواهد گرفت.
این راهبرد، کاملا منطقی و عقلانی است. دولت ایران در دوره برجام به طرف آمریکایی اعتماد کرد و همه تعهدات هستهای خود را اجرا کرد، سپس آژانس انجام این تعهدات را راستیآزمایی کرد و بنا شد غربیها تحریمهای خود را بردارند که در عمل برنداشتند و به تعبیر معروف رئیس کل وقت بانک مرکزی آنچه عاید ایران شد، "تقریبا هیچ" بود. نباید فراموش کنیم که نفتی که ایران در دوره برجام فروخت، پولش در مقصد بلوکه شد و آقای زنگنه اخیرا به این فاجعه عظیم اعتراف کرد و گفت که پس از برجام پول نفت باز میگردد: "در این دوره(پس از خروج آمریکا از برجام) ما طلبی نداریم و طلبها برای دوره پیش از تحریمهاست(یعنی پیش از خروج آمریکا از برجام)، زیرا آنها در سیستمهای رسمی بوده و باقیمانده است".
نباید این تجربه غلط بار دیگر تکرار شود. آمریکا از برجام خارج شده و ایران پس از یک سال فرصت به طرفهای دیگر برجام برای جبران خروج آمریکا، کاهش تعهدات هستهایاش را آغاز کرده است. نباید فراموش کنیم که اروپاییها یک سال ایران را با SPV و اینستکس و... سر کار گذاشتند. هر کسی که در عمرش یک معامله عادی هم کرده باشد، میداند که
چگونه باید از چنین طرفهای معاملهای حق خود را بگیرد یا حداقل در معاملات جدید پذیرای کلاه قبلی نباشد.
مردم عزیز ایران بدانند هر مسیر دیگری جز راهی که رهبر انقلاب نشان دادند، منجر به برداشته شدن تحریمها نخواهد شد؛ و اگر آمریکا این مسیر را نفی کند، بلاتردید در پی تشدید فشارها از کانال مذاکره و طرح مسائل جدید است.
جبرائیلی
🌐 400 میلیارد دلار تجارت همسایگان ما با چین؛ سهم ایران تنها 3 درصد/ ایران در رتبه 47 شرکای تجاری با چین در جهان
🔻حجم تجارت 8 کشور همسایه؛ روسیه، عربستان، امارات، عراق، ترکیه، قزاقستان، عمان و پاکستان با چین از رابطه تهران_پکن در سال 2020 بیشتر بوده است.
🔻این در حالی است که کل ارزش تجارت چین و ایران در پایان سال2020 در حدود14 میلیارد دلار بوده که در رتبهبندی شراکت با چین در مقایسه با 15 کشور همسایه در جایگاه نهم قرار دارد. به عبارت دیگر از مجموع تجارت 386میلیارد دلاری چینیها با 15 کشور همسایه ما و ایران تنها 3.5درصد سهم تجارت با ایران بوده است.
🔻چین با بیش از 220 کشور جهان تجارت میکند و آمریکا، ژاپن، کرهشمالی، هنگهنگ، تایوان، ویتنام، آلمان، آفریقا، استرالیا، مالزی، برزیل، روسیه، تایلند، انگلیس و هلند 15 شریک بزرگ تجاری چین هستند.
🔻در دورانی که تحریمهای آمریکا و اروپا بر ایران اعمال میشد #چین مهمترین شریک تجاری ایران بود اما در مقابل ایران در رتبه 47 شرکای تجاری این کشور قرار دارد.
منبع: فرهیختگان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺ایران و چین به این نتیجه رسیدند که روابطشان باید استراتژیک باشد
🎥 صفری سفیر اسبق ایران در چین در برنامه شنبه شب جهان آرا به سفر هفت سال قبل روحانی به چین اشاره کرده و میگوید: همان زمان دو رئیس جمهور توافق کردند که روابط ایران و چین باید استراتژیک باشد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 خبرنگار داره پلاتو میگه و صف طولانی #مرغ_دولتی رو روایت میکنه و مردم تمام تلاش شون اینه که چهره شون در تصویر پیدا نباشه.. این مردم صبور این مردم باآبرو این مردم نجیب ...
#دولت_تدبیر_و_امی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ایران مستعمره چین میشه؟!
🔸 چرا آمریکاییها نگران همکاری چین و ایران هستند؟