فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥قاسمی، وزیر سابق نفت: در عراق هزینه نکردیم اما در مقابل هزینه در سوریه، طی قراردادی از این کشور ما به ازاء گرفتیم / بیش از 1000 میلیارد تن از معادن فسفات سوریه بهره برداری و به ایران انتقال دادیم.
💠یک تصویر تاریخی:
ایران، آمریکا را ادب می کند
🔹فارغ از اینکه مذاکرات وین و نظایر آن چه سرانجامی پیدا کند، آمریکا در طول هفتاد سال گذشته در دنیا این طور تحقیر نشده بود. این که تا پشت درهای مذاکره چند کشور درباره یک موضوع برود، اما او را پشت در نگه دارند و مانع از ورودش به جمع مذاکره کنندگان شوند.
♦️این، البته حاصل خباثت ها و عهد شکنی هایی است که دولت های اوباما و ترامپ در زیر پا گذاشتن توافق برجام مرتکب شدند. بنابراین دنیا و گروه ۱+۴ (آلمان، فرانسه، انگلیس، روسیه و چین) به جمهوری اسلامی ایران حق داده اند که بگوید "آمریکا تا هنگام برداشتن تحریم ها نمی تواند به میز مذاکرات در کمیسیون مشترک برجام برگردد".
🔹تصاویر مذاکرات امروز کمیسون مشترک، بدون حضور پرچم و نماینده آمریکا در داخل سالن نشست، تحقیر آمریکای مستکبر است و برای اهل دقت در دنیا، واجد معانی بسیار می باشد. رهبر حکیم ایران، در حال ادب کردن آمریکا است؛ ولو این که آمریکا خیلی تقلا کرد با رندی و بدون پرداخت هزینه، برگردد و دوباره شیطنت را از سر بگیرد.
♦️امید این که تیم مذاکره کننده با درس گرفتن از عبرت های روند هشت سال گذشته، این بار بتوانند از منافع ملی با شجاعت و قاطعیت صیانت کنند. شرط این موفقیت، اهتمام به موضع حکیمانه نظام و کوتاه نیامدن در مقابل ترفند های مسبوق به سابقه تروئیکای اروپایی و آمریکاست.
🔹آمریکا اگر خواستار بازگشت ایران به تعهدات برجامی است، چاره ای ندارد جز این که همه تحریم ها نفتی و مالی و بانکی را به شکل قابل راستی آزمایی، لغو کند؛ سپس می تواند به پشت میز کمیسیون مشترک برجام برگردد.
♦️تجربه سالیان به ما آموخت که هرگاه سر حقوق خود، قاطعیت به خرج دادیم، غرب منفعل شد و متعادل تر رفتار کرد. اما هر وقت از حقوق خود کوتاه آمدیم، آنها وحشی تر و طلبکار تر شدند.
محمد ایمانی
✅به دنبال شایع شدن خبری مبنی بر استعفای آیت الله رئیسی شنیده ها حاکی است که :
منبعی آگاه در دفتر آیت الله رئیسی در قوه قضائیه انتشار اخباری مبنی بر استعفای آقای رئیسی برای شرکت در انتخابات را تکذیب و از مردم درخواست کردند مراقب شیطنت برخی شبکه های رسانه ای و جریانات سیاسی در انتشار اخبار کذب و غیر واقعی جهت مقاصد سیاسی خود باشند و از انتشار اخبار بی اساس و دروغ درباره آیت الله رئیسی خود داری نمایند.
💠 خبر دروغ استعفای حجتالاسلام رئیسی با واکنش روابط عمومی قوهقضائیه مواجه شد
🔹مدیرکل روابط عمومی قوه قضاییه: خبری که امروز با منبع ناشناس منتشر شد، کذب محض است.
💠حمله به کشتی ایرانی توسط اسرائیل و با اطلاع آمریکا بود / واکنش ایران به انفجار در کشتی ساویز
🔹نیویورکتایمز به نقل از یک مقام آمریکایی: رژیم صهیونیستی، آمریکا را از حمله به کشتی ساویز در دریای سرخ مطلع کرده بود.
🔹قرار بود رژیم صهیونیستی پیشتر این کشتی را هدف قرار بدهد اما نزدیک بودن یک ناو هواپیمابر آمریکایی به ساویز موجب شد تا تل آویو عملیات خود را تا زمان دور شدن ناو «دوایت آیزنهاور» به تعویق بیندازد.
🔺سخنگوی وزارت امور خارجه در واکنش به این حادثه گفت:
🔹کشتی تجاری ایران با نام ساویز سهشنبه ١٧ فروردین حدود ساعت ۶ صبح به وقت محلی در دریای سرخ و در نزدیکی سواحل جیبوتی بر اثر انفجاری که منشاء و شیوه شکل گیری آن در دست بررسی است، دچار آسیب جزئی شده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⛔️ آیا ایران اشتباه پاکستان در پذیرش FATF را تکرار میکند؟!
🔹 روایتی ببینید از اتفاقاتی که سه سال بعد از پذیرش FATF برای پاکستان افتاد.
📡کانال آنتی نفوذ قم
💠کاری که روحانی و صالحی
با برنامه در آستانه صنعتی شدن کردند
🔹برنامه هسته ای و غنی سازی اورانیوم، قبل از دولت روحانی، به مرز غنی سازی صنعتی نزدیک شده بود و در این هشت سال حتما می توانستیم فعالیت های هسته ای را برای انتفاع کشور از مزیت های آن، به مقیاس صنعتی توسعه دهیم.
♦️اما 95 درصد این چرخه به هم پیوسته، با برجام از هم گسیخت و ذخائر اورانیوم غنی شده ظرف یک دهه، از کشور خارج شد. همچنین از مجموع 19 هزار سانتریفیوژ فعال، 15هزار دستگاه از فعالیت باز ایستادو آبشار های به هم پیوسته آن از هم منفک شد.
🔹این واقعیت ماجراست اما آقای روحانی با معاضدت آقای صالحی، ادعا می کند نه تنها پیشرفت هسته ای متوقف نشده، بلکه پیشرفت هم داشته ایم.
♦️با کدام سند؟ با برخی فعالیت های حاشیه ای، یا مثلا رونمایی از فعالیت آزمایشی یک یا چند سانتریفیوژ نوع پیشرفته تر که اغلب آنها همان اوایل دولت روحانی حاصل شده یا قریب الحصول بود؟!
🔹این رفتار، به این می ماند که کسی خودروی تا 80 90 درصد سر هم شده و آماده نهایی شدن توسط افراد کاربلد را اوراق کند و هفت هشت سال بعد با نو کردن یکی از چهار چرخ بگوید دیدید کار را عقب نینداختیم، بلکه ارتقا هم دادیم!
♦️عقب راندن برنامه هسته ای (در آستانه صنعتی شدن) در حد یک برنامه پایلوت، افتخاری ندارد. و البته مصائب دیگر برجام در تحمیل تورم های ششصد تا هشتصد درصدی به اقتصاد کشور (به عنوان دومین رکورد تورمی پس از رکورد دولت هاشمی)، داستان پر غصه دیگری است، خارج از مجال این بحث.
محمد ایمانی
💠نمایش قدرت چین به آمریکا با حرکت ناوگروه «لیائونینگ» به اقیانوس آرام
🔻 ژاپن اعلام کرد ناو هواپیمابر چینی «لیائونینگ» و پنج ناو همراه آن از تنگه «میاکو» عبور کرده و راهی اقیانوس آرام هستند.
🔸 این رویداد چند روز پس از تمرین نظامی بین نیروی دریایی آمریکا و استرالیا در شرق اقیانوس آرام رخ داده است.
💠 #تحلیل_کوتاه| سفرهای منطقهای الکاظمی؛ تقویت نقش منطقهای عراق یا ایفای نقش در پروژهای آمریکایی؟
🔻 نخست وزیر عراق، چهارشنبه گذشته طی یک سفر کوتاه و یک روزه به عربستان که البته بنا بود ۱۱ ماه قبل انجام شود، با ولیعهد سعودی دیدار و چندین قرارداد در زمینههای مختلف به امضا رساند. الکاظمی روز یکشنبه نیز سفری ناگهانی به امارات داشت. در تحلیل این سفرها بیان چند نکته کوتاه ضروری است:
🔹 این سفرها در ادامه سیاست عمقبخشی به روابط عراق با کشورهای عربی است. عراق مبتکر ایجاد اتحادی سهگانه بین عراق، مصر و اردن شده و اقدامات بسیاری نیز تاکنون در این راستا انجام پذیرفته است.
🔹 الکاظمی با سفر به عربستان و امارات به عنوان دو ستون اصلی کشورهای عربی حاشیه خلیجفارس، نگرش خود مبنی بر نزدیکی هر چه بیشتر به اعراب را نمایانتر کرده است. این مسئله در اظهارات سرپرست وزارت اطلاعرسانی سعودی در سفر اخیر نیز به وضوح بیان شد که «عراق میبایست به آغوش اعراب بازگردد و ما برای تحقق این منظور دستورالعملهایی داریم».
🔹 این اظهارات و اجرای این سیاستها به وضوح مشخص میکند که برای سعودیها یک مأموریت از جانب یک طرف بالاتر تعریف شده و تنها توسط الکاظمی با دقت و مرحله به مرحله در حال اجراست. این مأموریت دورکردن عراق از ایران و کشاندن آن در آغوش کشورهای عربی است. الکاظمی ماههای پایانی دوره مسئولیت خود را سپری میکند و میخواهد بعضی موضوعات را به نقطههای غیرقابلبازگشت برساند.
🔹 با این حال طبق نظر کارشناسان، عربستان به دلیل مسائل ایدئولوژیکی و عدم پذیرش یک حکومت شیعی عرب در جوار مرزهای خود بعید است در عراق سرمایهگذاری جدی انجام دهد. عراق هم به دلیل مشکلات عمیق اقتصادی بعید است بتواند کمک شایانی به کشورهای ورشکستهای مانند اردن و مصر کند و طرحهایی مانند تحویل نفت ارزان به این کشورها تأثیر خاصی در وضعیت آنها ایجاد نخواهد کرد و مسئله اصلی این است که این برنامهها الزاماً تأمینکننده منافع بلندمدت عراق نخواهد بود.
💠انتخابات 1400
✅جعل خبر علیه رئیسی و قالیباف در یک روز
🔺نخستین خبر کذبی که امروز به شکل وسیعی منتشر شد، خبر استعفای انتخاباتی رئیسی و مشخص شدن جایگزین وی بود که از سوی قوه قضائیه تکذیب شد. دروغ دیگر، خبر خلع درجه سردار آبرومند از نزدیکان رئیسمجلس به دلیل فساد اقتصادی بود که مشخص شد که این خبر نیز صحت ندارد.
🔺همزمانی دو خبر جعلی علیه دو رئیس قوه قابل تامل است و میتواند منشا تحلیل صاحبنظران درباره احتمال راهاندازی اتاق تخریب کاندیداهای احتمالی جریان انقلاب باشد. با نزدیکشدن به انتخابات، اخبار دروغ روز به روز بیشتر میشود و در این میان آنچه برای مخاطب حائز اهمیت است، اطمینان از صحت خبرها و جلوگیری از بازنشر خبرهای جعلی است.
💠 هشدار اندیشکده آمریکایی درباره قدرت فزاینده انصارلله یمن
✍️ مایکل نایتس - اندیشکده مطالعات خاور نزدیک واشنگتن
در این مقاله، از انصارالله یمن با عنوان «حزب الله جنوب» یاد شده و نویسنده تلاش کرده تأثیرات موشکها و پهپادهای یمنی را بر منافع آمریکا در منطقه مورد بررسی قرار دهد.
به نوشته این تحلیلگر آمریکایی، ایالات متحده باید به «حوثیها» به عنوان بازیگری که میتوانند جنگ را به خارج از مرزهای یمن بکشانند، نگاه کند.
🔻 میزان قدرت موشکی و پهپادی یمن
بنا بر این گزارش، یگان موشکی ارتش یمن در 25 مارس گذشته توانست با 18 پهپاد و هشت موشک بالستیک اهداف نفتی عربستان سعودی را در منطقه «الشرقیه» (در 900 کیلومتری محل شلیک موشکها) و در ساحل دریای سرخ ( در 650 کیلومتری محل شلیک) هدف قرار دهد. با توجه به اینکه اینگونه حملات به صورت هفتهای انجام میگیرد که نشان از صنعت موشکی و پهپادی رشد یافته در یمن دارد و همچنین «حوثیها» میتوانند در صورت تمایل، دایره حملات خود را نیز گسترش دهند.
در ادامه این گزارش آمده است: طبق بررسی اندیشکده واشنگتن، موارد شلیک موشکها و عملیات پهپادی در ماه گذشته میلادی به شکل قابل توجهی افزایش یافت. به طوریکه 70 موشک و پهپاد از انواع مختلف به سمت عربستان سعودی شلیک شد. (24 فروند پهپاد صماد-3، 25 فروند پهپاد قاصف.کی2، 17 فروند موشک بدر، سه فروند موشک برکان 3 و یک فروند موشک کروز Quds-2) در حالیکه در ماه فوریه جمعا 25 موشک و پهپاد شلیک شده بود.
«مایکل نایتس» در ادامه نوشت که «حوثیها» رژیم صهیونیستی را هدف قرار خواهند داد و دیپلماتها و مقامات آمریکایی باید در خصوص این مسأله پس از جنگ کنونی یمن، به خوبی اندیشه کنند.
او در خصوص مراحل پیش رو در عملیات موشکی نیروهای یمنی نوشت که طبق نمایش دستاوردهای تسلیحاتی در 12 ماه مارس در صنعاء، به نظر میرسد که «حوثیها» در حملات آتی خود بر روی میزان دقت اصابت موشکهای برد متوسط تمرکز کنند و اگر دقت و برد موشکها اندکی افزایش یابد، پایگاه هوایی «خمیس مشیط» عربستان به عنوان عقبه هوایی نیرویهای دولت هادی در مأرب تعطیل خواهد شد. همچنین در مراحل آتی با پهپاد صماد-4 روبه رو خواهیم بود که یک پهپاد تهاجمی است که میتواند اهداف وسیعی را از قبیل سامانههای دفاع هوایی و کشتیها را هدف قرار دهد.
کارشناس آمریکایی ، پیشبینی میکند استفاده از پهپادهای تهاجمی و موشکهای کروز قدس-2 میتواند قدرت و توانایی حوثیها را علیه اهداف ساحلی در دریای سرخ را بهبود بخشد و همچنین باید منتظر استفاده از موشک قدس-2 در سطح وسیع با تعداد بسیار بالا در یمن باشیم.
در ادامه این مطلب آمده است که احتمال دارد یکی از گزینههای یمنیها برای افزایش قدرت خود، توسعه موشک برکان و رونمایی از برکان-4 باشد. بدین صورت که موشک «برکان. اچ2» 650 مایل برد داشت و برکان 3 به 900 مایل رسید یعنی در برکان 3 با افزایش 38 درصدی در برد مواجه هستیم.
به نوشته او، منطقه ایلات در جنوب فلسطین اشغالی در 1100 مایلی شلیک موشکها در یمن واقع شده است. دیگر مناطق سرزمین اشغالی و بخشهایی از اردن و مصر نیز در 1250 مایلی قرار دارند؛ به این معنا که انصارالله یمن تنها با افزایش 20 درصدی برد موشکهای خود میتوانند این مناطق را هدف قرار دهند و به عقیده نویسنده این مسأله بسیار نگران کنندهای برای آمریکاست. از این رو میتوان چرایی باز استقرار سامانههای دفاع موشکی را در برخی کشورهای منطقه متوجه شد.
🔻 تحولات سیاسی پس از جنگ یمن
«مایکل نایتس» در اندیشکده مطالعات خاور نزدیک واشنگتن در بخش دوم مقاله خود، نوشت که تسلط نیروهای صنعاء بر «مأرب» به عنوان مرکز انرژی یمن، به معنای پیروزی عملی در جنگ است. حتی بدون پیروزی هم «حوثیها» به حزب الله جنوب در دریای سرخ تبدیل شدهاند در برابر حزبالله لبنان که به دریای مدیترانه اشراف دارند.
او که پیش از این بارها به یمن و کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس سفر کرده، از آمریکا خواست تا سلسله اقداماتی را در پیش بگیرد و با گسترش موشکهای بالستیک و کروز و پهپادهای یمنی، واشنگتن باید مانع توسعه بیش از این «حوثیها» شود.
«مایکل نایتس» تأکید کرد که تسلط نیروهای یمنی بر مأرب به نفع منافع آمریکا نیست و با تسلط بر مأرب، حوثیها میتوانند از این منطقه شرق و جنوب یمن را در تیررس خود قرار داده و حملات خود را آغاز کنند و آمریکا باید از ابزارهای مختلفی برای ممانعت از تحقق چنین چیزی بهره ببرد. او تحریم و توقیف اموال، عملیات رسانهای، ارائه حمایتهای لجستیکی و نه تسلیحاتی به نیروهای ائتلاف سعودی در مأرب و ارائه اطلاعات میدانی به آنها را از گزینههای پیش روی آمریکا برشمرد.
متن کامل در:
▫️
✅انتخابات 1400
💠پشت لاریجانی به ناطق نوری گرم است؟
🔺نه علی لاریجانی هنوز اعلام کاندیداتوری کرده و نه ناطق نوری گوشه عزلت را ترک کرده است اما شایعات بسیاری در فضای مجازی شنیده میشود مبنی بر اینکه این سیاستمدار کهنهکار اصولگرا در حمایت از علی لاریجانی وارد میدان خواهد شد. مثلا کانال تلگرامی قدس مدعی شد علیاکبر ناطق نوری در حال برنامهریزی برای حمایت از لاریجانی در انتخابات ١٤٠٠ است. همچنین نوشت: حامیان لاریجانی معتقدند که در اولین گام تصویب fatf در مجمع، اولین گام جدی ورود علی لاریجانی به انتخابات است. در همین راستا قرار است ناطق نوری پس از ٢ سال در جلسات مجمع شرکت کند و برای تصویب fatf در مجمع فعالیت داشته باشد.
💠سه نکته و یک پیشنهاد
درباره ترفند رفراندومی روحانی
🔹از نظر حقوقی، هیچ یک از دو نوع رفراندوم (تقنینی/ اصلاح قانون اساسی) در صلاحیت رئیس جمهور نیست و آقای روحانی این نکته بدیهی را بهتر از هر کسی می داند.
♦️اصل 59 قانون اساسی می گوید: "اِعمال قوه مقننه می تواند از طریق همه پرسی انجام شود و درخواست آن باید به تصویب دو سوم نمایندگان مجلس برسد.
🔹نوع دوم رفراندوم که به اصل 177 و بازنگری قانون اساسی مربوط می شود، در صلاحیت رهبری و مشورت مجمع تشخیص مصلحت نظام است که پس از بررسی در شورای بازنگری، به رای عمومی گذاشته می شود. طبق اصل 110 قانون اساسی، فرمان همه پرسی، از جمله وظایف و اختیارات رهبری است.
♦️نکته دوم این است که آقای روحانی در چندسال گذشته صرفا با کلمه رفراندوم بازی کرده، تا بر ناکارآمدی و کژ کارکردی های خود و دولتش سرپوش بگذارد و گرنه لااقل می توانست درخواست رفراندوم تقنینی را تقدیم مجلس کند، ولو تایید نشود.
🔹او حتی در دوره مجالس همسو مثل مجلس دهم و مجلس نهم (تصویب کننده برجام) هم این کار را نکرد؛ چون موضوع مبهمی که نیاز به رفراندوم داشته باشد، در میان نبوده:
♦️او هم با علم به اختیارات رئیس جمهور سال 92 نامزد شد و سال 96 تکرار کرد؛ و هم، در چند سال اخیر اختیارات فراقانونی بسیاری در حوزه دیپلماسی (برجام) و اقتصادی گرفت. تا جایی که لیلاز عضو مرکزیت کارگزاران گفت "اگر چوب خشک به جای روحانی بود، با اختیارات داده شده، اقتصاد را بهتر از این اداره می کرد".
🔹نکته سوم این که زمزمه رفراندوم در آستانه انتخابات ریاست جمهوری، بی معنا و در واقع، تلاشی برای برای منحرف کردن اذهان عمومی است. هر وقت سوء مدیریت دولت شدت می بابد و مردم را مشمئز می کند، این بازی نخ نما از نو تکرار می شود.
♦️اما با وجود این سه نکته، می شود به عنوان راستی آزمایی و جدّیت سنجی، یک پیشنهاد روشن به آقای روحانی داد: این که او از نامزدی یکی از دولتمردان مورد اعتماد خویش (جهانگیری، نوبخت، ظریف یا فرد دیگر) در انتخابات حمایت کند و رای مردم به او را بدل از رفراندوم درباره عملکرد خویش بگیرد.
🔹روحانی قطعا این کار را نخواهد کرد؛ چون از سقوط مقبولیتش به زیر هفت درصد در همه نظرسنجی ها باخبر است. روحانی همچنین آخرین بار، در پاسخ به سوالات نمایندگان مجلس دهم (مجلس همسو)، درباره چهار سوال از پنج سوال، نمره مردودی گرفت.
#محمدایمانی
💠 آمران و عاملان حمله به کشتی ساویز و انگیزه و اهداف آنها
🔻تحلیل
🔹 شامگاه سه شنبه برخی رسانهها با محوریت «العربیه» سعودی خبر اصابت یک کشتی ایرانی در دریای سرخ را منتشر کردند. در توضیح خبر هم به صورت تلویحی رژیم صهیونیستی را عامل این حمله معرفی نمودند.
🔹 درباره کیفیت سانحه رخ داده نیز دو روایت مطرح شد. اول اینکه کشتی مورد اصابت یک موشک قرار گرفته و روایت دوم این که کشتی توسط مینهای مغناطیسی چسبنده به بدنه مورد اصابت قرار گرفته است. العربیه با تایید روایت دوم تکاوران دریایی اسرائیل را عامل انتقال مینها معرفی کرد. البته اصل روایت اصابت توسط مین از سوی خبرگزاری تسنیم نیز مورد تأیید قرار گرفت.
🔸 اما درباره عاملان و آمران احتمالی این سانحه به نظر میرسد همانطور که برخی رسانهها نیز مطرح کردند، رژیمصهیونیستی محتملترین گزینه است. این رژیم در هفتههای اخیر لااقل در حمله به دو کشتی تجاری ایرانی دست داشته و با درز اطلاعاتی هدفمند و انتشار یک گزارش در یک روزنامه معتبر آمریکایی مدعی شد در یک سال اخیر به چندین کشتی تجاری و نفتکش ایرانی در دریای سرخ و مدیترانه حمله کرده است. بر این اساس کاملاً محتمل است این بار نیز رژیمصهیونیستی در این حمله دست داشته است.
🔸 درباره انگیزه این رژیم از این اقدام نیز به نظر میرسد، هدف تحتالشعاع قرار دادن مذاکرات ایران و 1+5 در وین است که دقیقاً روز حادثه اولین دور از گفتگوهای آن برگزار شد. مقامات صهیونیستی چند بار به صورت علنی درباره احیای مجدد برجام هشدار داده و تهدید کرده بودند در صورت احیای برجام ممکن است دست به هر اقدامی بزنند. بر این اساس میشود این گونه برداشت کرد که حمله به ساویز به مثابه هشداری به طرف های غربی و ایران است که تهدید این رژیم را جدی بگیرند.
🔸 در کنار این هدف اصلی، میتوان اهداف فرعی از قبیل اثرگذاری بر روی فضای سیاسی داخلی رژیمصهیونیستی به منظور کسب کرسی نخست وزیری توسط نتانیاهو را نیز جز احتمالات در نظر گرفت.
✅ جدای از همه این مسائل و احتمالات اگر در نهایت روشن شود که رژیمصهیونیستی پشت این ماجرا بوده، سران این رژیم خود و منطقه را وارد بازی خطرناکی نمودهاند که انتهای مبهم و نامعلومی خواهد داشت....
💠انتخابات 1400
✅اظهارات جنجالی نامزد ریاست جمهوری
🔺علی مطهری، فعال سیاسی اصولگرا که چندی قبلا رسما آمادگی خود را برای نامزدی در انتخابات ریاست جمهوری اعلام کرد، طی حضور در شبکه کلاب هاوس اظهارات قابل توجهی را بیان کرد. اظهاراتی که با آنچه عموما نامزدهای ریاست جمهوری در آستانه انتخابات میگویند تفاوت دارد! سخن از آزادی های اجتماعی، مدنی و سیاسی سالهاست که در ماههای منتهی به انتخابات ورد زبان همه میشود و برایشان رای جمع میکند. از احمدینژاد که تاکید داشت مشکل ما موی جوانان نیست گرفته تا روحانی که وعدههای متعددی در حوزه حقوق زنان میداد؛ همه حرفهای قشنگ میزدند. علی مطهری اما انگار بر خلاف جریان آب شنا میکند او از تعدد زوجات دفاع کرده و تاکید میکند که حجاب اجباری است و ...
💠 جزییات جدید از حادثه کشتی ساویز
🔻کشتی ایرانی ساویز سهشنبه هفدهم فروردین در دریای سرخ مورد حمله قرار گرفت. کشتی غیرنظامی ساویز برای برقراری امنیت و مقابله با دزدان دریایی در دریای سرخ و خلیج عدن مستقر بود.
🔹 به نقل از یکی از کارکنان این کشتی: روز قبل از حادثه یک بالگرد ناشناس حدود ۱۰ دقیقه به گشتزنی در اطراف کشتی پرداخت. روز حادثه نیز حدود ۴ ساعت بعد از حمله، از ساعت ۱۰ تا ۱۱ صبح دو شناور تندرو ناشناس در نزدیکی کشتی گشتزنی کردند.
🔹نیویورکتایمز روز چهارشنبه بنقل از مقام آمریکایی نوشت: رژیمصهیونیستی، آمریکا را از حمله به کشتی ساویز مطلع کرده است.
🔹«بنیگانتس» در واکنش به این گزارش گفت: تلآویو هرجا لازم باشد ورود و از منافع امنیتی خود حفاظت میکند.
🔹با فضاسازی رسانهای سعی شد بدون ارائه هیچ سندی ضمن متهم کردن ایران به حمله به شناورهای اسرائیلی، این شرارت اقدامی تلافیجویانه توصیف شود.
🔹در صورت نقش داشتن بالگرد ناشناس در پشتیبانی از حمله به کشتی ایرانی ساویز، احتمال دست داشتن یک کشور دیگر در این رخداد وجود دارد.
⛔️ مهندس فتنه
🔸تاجزاده: راه نجات کشور اصلاحات ساختاری است؛ پاسخگو، دورهای و انتخابیشدن رهبر و ادغام رهبری و ریاستجمهوری؛ خلع ید از سپاه در تمام عرصههای غیرنظامی است.
1️⃣ مردم می دانند آن کسانی که پاسخگو نیستند، تاجزادههایی هستند که با #جنگ_روانی، حسن فریدون (روحانی) را بر سرکار آوردند.
حسن فریدونی که وزیرانش وضع فجیع اقتصادی مردم را می بینند اما با #وقاحت تمام می گویند: اگر ما نبودیم در ایران قحطی می آمد.
2️⃣همان وزیرانی که به همراه رئیسشان آنچنان رونق اقتصادی ایجاد کردند! که مردم برای دریافت یک عدد #مرغ از سحر در صفهای طولانی، ناله سر می دهند.
3️⃣تاجزاده و اصلاح طلبان باید پاسخگوی مردم باشند و حق انتقاد ندارند. این#عوام_فریبی_ها و #نسخه_های_تقلبی، دیگر برای نجات کشور فایدهای ندارد.
4️⃣ این جماعت سالهاست بالاترین مسئولیتها را در جمهوری اسلامی تصاحب کردهاند، حال که میبینند قرار است دولتی #حزب_اللهی بر سرکار آید، احساس خطر کرده و فرار رو به جلو میکنند.
🔸بهتر است آقایان اگر به لباسهای اتو کشیدهشان چروکی نمیافتد به مناطق محروم سری بزنند و پای درد دل مردم بنشینند.
🔸آقایان با سفر به مناطق محروم سیل زده و زلزله زده سرپل ذهاب، پلدختر، خوزستان، گلستان و هزاران منطقه محروم دیگر در کشور به خوبی می توانند میزان محبوبیت دولت همفکر خود را با #سپاه_پاسداران مقایسه کنند!
↙️جناب تاجزاده، حنای شما دیگر برای مردم رنگی ندارد...
✍سید امیر حسینی
📡کانال آنتی نفوذ قhtt
✅انتخابات 1400
💠«محمد قوچانی» نویسنده کتاب گزارش ۱۰۰ روز اول دولت روحانی
🔺محمد قوچانی که در ایام فتنه۸۸ بازداشت شد، در صدد انتشار کتابی با عنوان ۱۰۰ روز اول دولت روحانی است.
🔺روحانی در تبلیغات انتخابات دوره اول ریاست جمهوری خود، ارائه گزارش عملکرد ۱۰۰ روزه دولت خود را وعده داده بود، البته این گزارش ها ادامه نیافت.
🔺به تازگی محمد قوچانی مامور شده است تا برای ۱۰۰ روز اول کتابی آماده کند.
🔺این کتاب شامل بخش های سیاسی، سیاست داخلی و سیاست خارجی و مسائل اقتصادی و امنیتی خواهد بود.
🔺وی برای نگارش این کتاب رایزنی هایی با واعظی و نهاوندیان انجام داده است، اما نگارش کتاب را خود برعهده دارد.
✅انتخابات 1400
💠احتمال یکی شدن شورای وحدت و ائتلاف
🔺انتخابات ریاست جمهوری تا ماه دیگر فرا میرسد و هر کدام از جریانهای سیاسی در پی یافتن نامزد مناسب خود هستند. برای این کار سازوکارهایی دارند که بعضا حاشیهساز میشود. مثلا مطرح بودن دو سازوکار شورای وحدت و شورای ائتلاف در جریان اصولگرا طی ماههای اخیر نگرانیهایی ایجاد کرده است.
🔺اکنون اما به نظر میرسد که امیدواریهایی برای یکی شدن این دو شورا و رفع چالش ایجاد شده است. شاهد آنکه مصطفی پورمحمدی، دبیر عالی جامعه روحانیت مبارز، به «ایرنا» میگوید: با شورای ائتلاف گفتوگوهای زیادی انجام دادهایم و به همراهی و همدلی این دو شورا کاملا خوشبین هستم ولی این موضوع از نظر تشکیلاتی و تصمیمگیری هنوز نهایی نشده است.
✅انتخابات 1400
💠تلاش افراد مسئله دار برای جمع آوری اطلاعات و اسرار نظام در سایه پروژه گفت و گو با دولتمردان کابینه
🔺افراد مسئله داری مانند دیاکو حسینی، فاضلی و سعید لیلاز - براساس طرح حسام الدین اشنا رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک ریاست جمهوری- با یکایک وزرا و معاونین رئیس جمهور درباره عملکردشان و چالش هایی که پیش رو داشته اند- که ناظر به اطلاعات سری کشور نیز است- گفت و گو هایی انجام می دهند.
🔺دیاکو حسینی از افراد مسئله دار، وظیفه گفت و گو با محمد جواد ظریف را برعهده دارد. فاضلی نیز که قبلا عضو این مرکز بوده و با فشار دستگاه های امنیتی از نهاد ریاست جمهور ی بیرون رفته و حتی در معرض بازداشت بوده گفت و گوهای اقتصادی را برعهده گرفته است.
🔺سعید لیلاز از محکومان امنیتی فتنه ۸۸ که به جرم حضور در فتنه و ارتباط با بیگانگان به ۹ سال حبس محکوم شد نیز بخشی دیگر از این گفت وگوها را انجام می دهد.
🔺این افراد تاکنون برخی از اطلاعات سری محرمانه را در گفت وگوهای خود با وزرا و معاونین رئیس جمهور جمع آوری کرده اند و انتشار این گونه مطالب ممکن است لطمات جدی به کشور وارد سازد.
⛔️در جلسه اصلاح طلبان در منزل موسوی لاری چه
گذشت ؟
✍قسمت اول
شنیده شده که جلسه شورای عالی سیاست گذاری اصلاح طلبان که در منزل آقای موسوی لاری برگزار شد ، اصلاح طلبان در باره ی نامزدی فرد یا افرادی خاص به نتیجه نرسیدند و جلسه به جای هم اندیشی تبدیل به میدان مشاجره ی لفظی بین چند نفر شد.
آقای کرباسچی به دکترمحسن رهامی ؛گفت با حرافی ونمی دونم قانون وحقوق نمیشه از روحانی دفاع کرد. روحانی عملکرد ندارد ، حالا ما یه حرفی در ملاء عام می زنیم ، مردم را ماست مالی کنیم....
رهامی وسط حرفهای کرباسچی ، بلند صدا زد ، اگر به من بسپارید بلد هستم ، کار را درست کنم ، راه دفاعش را بلدم ، باید معکوس عمل کرد .
کرباسچی :معکوس چیه . چیکار کنیم ؟
رهامی : باید اینها را مشغول کنیم ؟ کار ما هم نیست ، ما فقط یه سیگنال می دیم ، جوانترها خودشون بلدند چیکار کنند؟
کرباسچی با تمسخر: کدوم جوون مشتی پیر پاتال دم موت ،
حتما" بحث رفراندم منظورته.
رهامی : یکیش همینه ، چیزهای دیگه ام هست.
کرباسچی باخنده : برو داداش خدا روزیتو جای دیگه بده ، بسه دیگه ، مردم تره برای این حرفها خرد نمی کنند.
رهامی : این چه جور حرف زدنه ، ماشاالله جلسه ی سرانه ، شورای عالی ... سیاست گذاریه ، مثل[ لاتها] حرف می زنیم. بیاییم کارشناسی کنیم ،حقوقی، فنی حرف بزنیم.
کرباسچی ؛ حالا شما با حقوقت برای آقای نجفی چیکار کردی ؟
رهامی: خیلی کار کردم از اعدام رسوندمش به اینجا ...
کرباسچی : خودت اون مرحوم میترا استاد را آوردی تو ستاد و آشنا کردی رفت توی پاچه ی آقای نجفی و آبروی همه را بردی.
اقای اکرمی صدا زد چی شد ؟ این چه وضعیه ؟اِه اِاِاِ
آقای رهامی به اقای کرباسچی:آبروی همه را شما در شهرداری و دادگاهت بردی ، هرچی خواستم بهت کمک کنم جا نداشت ، مجرم شدی رفتی زندان.
اقای عبدالله نوری که بلند شده بود جلو کرباسچی ایستاده بود تا ساکتش کنه ، گفت ماشاالله به شما ما برای چی اومدیم اینجا ؟خواهش می کنم تمام کنین ...
کرباسچی : برای همین اقای نوری، آقایِ حقوقدان !چی کردی ؟ ایشون رفت زندان ..
با حرف نمیشه از روحانی دفاع کرد ، من گفتم بهترین راه ما، برائت از روحانیه ، این توهین به شما بود؟
رهامی :این که شما به جای دفاع یک بار آقای خاتمی را رد می کنی ومی گویی کارایی ندارد یک بار هم روحانی را در رسانه ومصاحبه ناکارامد تعریف می کنی این است که درست نیست. بله اخوی.
کرباسچی : من تنها نیستم روحانی را نقد کردم ، شما خودت می تونید ازعملکرد روحانی دفاع کنی؟ کی از روحانی دفاع می کنه همه ی این آقایان که اینجا هستند به نحوی از روحانی خودشون را جدا کرده اند این آقای انصاری (غلامرضا)، آقای نعیمی پوراقای کمالی آقای عارف آقای سلامتی خانم کولایی آقای توفیقی همه یه چیزی گفته اند مردم به ما می خندند از چی دفاع کنیم ؟ جدایی به نفع ماست ، اصلا زندگی مایه ، باروحانی بریم توچاه ؟
.....
آقای موسوی لاری و عبدالله نوری دست کرباسچی و رهامی را گرفتند به داخل آشپزخانه بردند وآنها هم به آشتی وبگو بخند مشغول شدند و روی هم را بوسیدند.
سخنان احمد حکیمی پور در باره ی برآورد رویکرد کلی اصلاحطلبان در این دوره انتخابات:
بسم الله الرحمن الرحیم.
سلام علیکم .
من فارغ از آنچه امشب بین آقای رهامی و آقای کرباسچی گذشت ، تحلیلی دارم که قبلا " آماده کرده بودم و الآن هم با وجود این بحث ها لزومی در تجدید نظر تحلیل نمی بینم ، و حاشیه امشب را جدی نمی گیرم در تحلیل من هم آقای رهامی وهم آقای کرباسچی هر دو نقش خاص خودشان را دارند که کسی دیگه جایشان را پر نمی کند که عرض خواهم کرد.
ما جریان اصلاحات چند وجه داریم که من فقط یاد آور می شوم و سریع جمع بندی می کنم ،[ گویا شام هم اماده س ]
از دوم خرداد تا حالا ما از آقای عمادالدین باقی در جریانمان داشته ایم تا دکتر ظریف ، منظورم را درک می فرمایید ؟ همین آقای رهامی در دیدارشان با رهبری که آقای منتجب نیا هم حضور داشتند ، یک استراتژی یا تکنیک یا هرچی که اسمش را بگذاریم ، دنبال کردند.
من توضیحات آقای رهامی را هم خوانده ام هم از خودشون شنیدم ، بله ایشان در دیدار رهبری به سفرهای استانی خود اشاره کردند که مردم چی می گویند وچی می خواهند ؟
سنی ها چه می خواهند وگلایه ای دارند ؟ زنها ونمی دانم جوانان چه می خواهند ؟ من قضیه ی همان مصاحبه و رسانه ای شدن آن را مهمتر از خود دیدار می دانم . [از چند جهت]
۱-از این جهت که اقای رهامی در رسانه ومصاحبه به عنوان لیدری از جریان اصلاحات راجع به این دیدار دنبال چیست؟
-جوانان -زنان ، دختران ، سنی ها و قومیت ها
اینها اگر انتخابات رقابتی بشود و هیجانی باشد خیلی جای مانور دارد.
۲- این دونفر که با رهبری دیدار کردند بالأخره لیدرهایی در اصلاح طلب ها هستند
📡کانال آنتی نفوذ قم
https://eitaa.com/antinofoozeqom
⛔️در جلسه سران جریان اصلاحات در منزل موسوی لاری چه گذشت ؟
⛔️جریان اصلاحات برای انتخابات 1400 چه نقشه ای دارد ؟
👈قسمت دوم
این کار آنها برای اصلاحطلبان از نوع آقای باقی یا کدیور و دوستانی که خارج هستند چه توجیهی دارد؟ ما بناست درون نظام باشیم؟ کنار نظام ؟
یا حتی بیرونش باشیم ومنتقد ، یا میخواهیم اپوزیسیون وبرانداز ؟
ما کدام هستیم ؟
آقای رهامی، من شاید نظرشان را قبول داشته باشم یا نه ، در این تحلیل تفاوتی ندارد ، ایشان گفتند انتساب فتنه حالا چیزی که معروف است (فتنه ی ۸۸ )به جریان اصلاحات به حیثیت اصلاحطلبان لطمه ی جدی زده است.
مهم نیست این نظرشان بعد از دیدار با رهبری باشد (خنده بعضی حضار) یا نه دیدگاهشان همینه و منظورشان است که مثلا" فتنه ی ۸۸ تقصیر ما نبوده یا اینکه ما یک طرف قضیه بودیم ودیگران هم نقش داشتند یا هرچیز دیگر...
أقای خاتمی هم در یک صحبتی به من گفتند ،《ما بلد نیستیم درست اعتراض کنیم بلانسبت کارهامون بلانسبت خر توخر بود.》
این نظرات خودشان ،حرف دارند.
الآن دولت روحانی دولت اصلاحات است این که نمی شود نفی کرد کدام وزیر روحانی اصلاحطلب نیست ؟ مهندس زنگنه ، دکتر ظریف تا وزیر صمت همین طور بیاییم تا دبیرکل بانک مرکزی و کارگزارانش وهمه ی کارگزاران این دولت بلااستثناءاصلاحطلبند ، من وآقای فراهانی خباز محجوب نشستیم چک کردیم یک مقام مسئول در این دولت روحانی چه یازدهم چه دوازدهم نبود که اصلاحطلب نباشد از معاون اول رئیس جمهور تا وزرا واستانداران و روسای دانشگاههای علو پزشکی و وزارت علوم ووهمه.
آقای ظریف مدام رهبر معظم معظم می گفت ، وزیر بهداشت میگه رابطه ی عاشق ومعشوقی با رهبری دارد .
حالا همین دکتر ظریف ممکنه در این روزهای آخر کارش به مخالفت بکشد چنانکه نشانه اش پیداست در مصاحبه ها ولایوهای اخیرش ...
اما هنوز چیزی نشده..راجع به آنچه داریم تحلیل می کنیم ، وزیر ارتباطات در جلسه ی رای اعتماد مجلس گفت افتخارم ولایی بودن است
من کار به عملکرد و واقعیت قضایا ورفتارها ندارم، بحث من مواضع است.
حالا باید ما یک تعریف از اصلاحطلبی داشته باشیم ، ببینیم این جبهه کدام است یا چه دارد ؟ من می گویم این جبهه همه نوع دارد ولی باید در درون این جبهه هم را با هر نوع تحمل کنیم ومسالمت آمیز باهم کار کنیم.
همین بحث آقای کرباسچی وآقای رهامی اختلاف دو نوع هم نیست اختلاف دو نظر روبنایی بود وتمام هم شد. دارند با هم در آشپزخانه می خورند (خنده ی حضار)و می گویند ومی خندند.
خوب ما چه باید کنیم آقایان
رهامی ، کواکبیان ، ظریف ، جهانگیری ، عارف ووو را داریم.
ما چگونه جامعه را همراه کنیم با این عملکرد دولت آقای روحانی که حمایت کردیم.
برعکس آقای رهامی من مثل بیشتر شما معتقدم ناچاریم از این دولت وعملکردش برائت بجوییم ، که البته اقنای جامعه سخت است اما ممکن هست ، یکی اینکه جهانگیری بیشتر روی بی اختیاری اش در دولت مانور بدهد وتکرار کند حتی استعفا بدهد یا آقای ظریف استعفا بدهد ،....
آقای کرباسچی شلوغش کرد حرف آقای رهامی اشاره ی خوبی داشت
[بحث ِ ]رفراندم توسط آقای روحانی هرچند زشت است (خنده حضار)
والا چی را رفراندم بگیریم؟ بقول مردم قیمت پیاز یا مرغ را؟
ولی خارج از این جنبه ی مضحکه ی موضوع، رفراندم یک مستمسک خوبی است ، نه برای آنکه بگییم براندازی کنیم (خنده ی حضار) نه مشغولیتی هست ، وقتی اصول گرایان انقلابی وحزب اللهی و روزنامه هایشان دارند راجع به آن که نهو رفراندم خوب است یا نیست و فلان ،،،جواب می دهند ودفاع می کنند ما فرصت می کنیم نفراتمان را معرفی کنیم یا بحثی که آقای رهامی پیش رهبری اشاره کرده بودند همان ؛
بحث زنان ' اهل سنت و جوانان و آزادی جوانان ودختران و و را مطرح کنیم
دموکراسی و فلان بهمان پشمدان (خنده ی بلند حضار)
به قول اون دکتر سلام فعلا" خنده بسه بریم سربحثمان. (خنده )
جمع بندی کنم چون آقای لاری اشاره می کنند سفره ی شام پهن شده.
ما چه اصلاحطلب حزب اللهی (خنده) چه خشن مثل آقای گنجی (خنده) هیچ کس فعلا در ایام انتخابات هم را نزند .
جلسه ی بعدی باز خدمت آقای موسوی لاری هستیم اما این بار در ساختمان تجریش ایشان.
به امید خدا، خسته نباشید.
📡کانال آنتی نفوذ قم
https://eitaa.com/antinofoozeqom