فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 توییت محمدرضا رهبرپور عضو هيأت علمي دانشگاه علامه طباطبائي:
#جناب_آقای_همتی در مصاحبه با سایت دفتر رهبری:با کمک ق.قضائیه توانستیم منابع بسیاری را به سیستم بانکی برگردانیم. مثلاً یازده اَبَربدهکار بودند که حدود 90هزارمیلیارد تومان به سیستم بانکی بدهکار بودند، در مدت کوتاه نزدیک به 30هزار میلیارد تومان را برگرداندیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
توضیحات #رئیسی درمورد لیست 11 نفره ای که در مناظره مطرح شد
🔺اسامی 17 هزار نفر نقاش، بقال، کارتن خواب، خانم خانه دار و ... را برای مشخص شدن تکلیف 20 میلیارد دلار #ارز 4200 تومانی برنگشته به بانک ها اعلام کردند.
🔺نسبت به دستگیری و عودت پول این 11 نفر ما اقدام کردیم اینها از اعلام اسامی آنها می ترسند؟!
🔺بعضی از این 11 نفر از معروف ها هستند و نامشان هم رسانه ای شده است!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 علیرضا زاکانی در پایان سومین مناظره نامزدهای #انتخابات ریاست جمهوری: در چند روز آینده برنامه هایی را برای شادی دل مردم و غمگین کردن چهره ی مفسدان اعلام خواهم کرد
🔺 مولوی عبدالحمید از رییسی بعنوان کاندیدای اصلح حمایت کرد.
🔹مولوی عبدالحمید با اعلام رسمی پسرش محمد طیب، حمایت خود و اهل سنت از آیت الله #رئیسی رو اعلام کرد./جهت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴🎥 آیا استاندارهای FATF در جهان اجرا میشود؟!
🔺بسیاری از حامیان افایتیاف مدعی اجرای استانداردهای این نهاد غربی در سراسر جهان هستند، اما حقیقت چیست؟!
🔺واشنگتن و ریاض: در ازای توقف عملیات «مأرب»، محاصره یمن را برمیداریم
🔹در بیانیه نشست مشترک آمریکایی، سعودی و اروپایی درباره یمن آمده است که ائتلاف سعودی حاضر است بدون قید و شرطی محاصره فرودگاه صنعاء و بندر الحدیده را بردارد و در ازای آن، عملیات مأرب نیز متوقف شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺سوتی عجیب رئیس اسبق اطلاعات اردن در مقابل پادشاه
🔹«طارق علاءالدین» به هنگام دریافت نشان لیاقت از پادشاه اردن، بدون توجه به «عبدالله دوم» از مقابل او عبور کرد.
🔹رئیس اسبق سازمان اطلاعات اردن زمانی که متوجه اشتباه خود شد، بازگشت و به پادشاه ادای احترام کرد.
🔴اینجا به قدس بسیار نزدیکتریم
🔹فرمانده سرایا القدس در تونلهای مقاومت: ما نقشههای دشمن در هدف گرفتن رزمندگانمان در این تونلها را ناکام گذاشتیم و به دشمن میگوییم که آماده آمدن به میدان هستیم.
🔹ما در اینجا احساس میکنیم خیلی به قدس نزدیکیم و مطابق با مسئولیت خود از ملت فلسطین در برابر رژیم اشغالگر حفاظت میکنیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اولین حضور نیروی دریایی ارتش کشورمان در اقیانوس اطلس
🔹هفتادوهفتمین ناوگروه نیروی دریایی ارتش متشکل از ناوبندر مکران و ناوشکن بومی سهند توانست برای اولین بار و بدون پهلوگیری در بنادر دیگر کشورها وارد اقیانوس اطلس شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️وعدهای که سردار سلیمانی برای دیدار با رهبری به دختر شهید مدافع حرم داد و عملی شد
🔹بخشهایی منتشرنشده از دیدار با دختران شهدای مدافع حرم
💠روحانی، خاتمی و تجاهل العارف!
♦️محمد رضا عارف (رئیس فراکسیون امید در مجلس دهم) گفته؛ "نامزد ها اگر وعده های اقتصادی شان ظرف یک سال عملی نشد، استعفا بدهند".
🔹آقای عارف، چهار سال نماینده مردم تهران و رئیس یکی از سه فراکسیون مجلس بود. اما در این دوره، نه به اندازه انگشتان دو دست در مجلس حرف زد و نه به خاطر وارونگی وعده های انتخاباتی "ائتلاف اعتدال و اصلاحات" استعفا داد.
♦️همچنین، هشت سال (دو دوره) است که آقای روحانی با حمایت طیف متبوع او دولت را اداره می کند. دوره ای که اقتصاد کشور، حداقل شش رتبه عقبگرد داشته و مردم، تورم های هفت تا ده برابری را در اقلام مختلف تجربه کرده اند.
🔹با وجود این واقعیت غیر قابل انکار، کسی در طول هشت سال گذشته از آقای عارف نشنیده که یک بار بگوید "آقای روحانی! هر خسارتی می شد به مملکت بزنی، زدی. دیگر بس است، استعفا بده!".
♦️او اگر منصف بود، چند خط هم باید به خاتمی و سایر پدرخوانده های اصلاح طلبان (مجمع روحانیون، اتحاد ملت و کارگزاران) اعتراض می کرد که این مدیریت مصیبت بار را به مردم تحمیل کردند.
🔹عارف چون می دانست روحانی چه بلایی بر سر اقتصاد آورده و ائتلاف حاکم بر دولت چقدر منفور مردم است، از نامزدی در انتخابات منصرف شد. و گرنه، حتما باید خود و ائتلاف متبوعش را به رای مردم می گذاشت.
♦️براستی، اقتصادی که ظرف هشت سال تخریب شده، ظرف یک سال رونق می گیرد؟ وعده دولت درباره تحول اقتصادی 100 روزه، در 14 دوره صد روزه بعدی هم عملی نشد و اصلاح طلبان سکوت کردند. اما آنها از هم اکنون، رئیس جمهورِ انتخاب نشده را زیر ضرب و فشار گرفته اند! با کدام معیار و انصاف؟!
🔹"طیره" را "سبکي و مایه شرمساری" معنا کرده اند. سعدی، می گوید "دو چيز طيره عقل است: دم فرو بستن به وقت گفتن، گفتن به وقت خاموشی".
♦️دانستن و خود را به نادانی زدن (تجاهل العارف)، در جایی که حق را باید گفت و ناحق نباید گفت، رفتن در موضع اتهام و مایه ملامت است....
محمد ایمانی
💠سرشکستگی خاتمی و ناسا!
🔹رای نامزد ها در نظرسنجی مرکز دولتی ایسپا؛
♦️و فضا سازی غیر واقعی اصلاح طلبان!
🔹همتی در نظرسنجی ها، در رتبه چهارم و تقریبا هم تراز دو نامزد دیگر قرار دارد.
♦️نتایج نظرسنجی دولتی روشن می کند که خاتمی و نهاد اجماع ساز او (ناسا)، با وجود حمایت پشت پرده از همتی و مهرعلیزاده و مجبور کردن این دو به حمله گسترده علیه آقای رئیسی، چرا همچنان حاضر به حمایت رسمی نیستند؟
🔹آنها البته در هفته پایانی هم، در تخریب و تهمت پراکنی علیه آقای رئیسی کم نخواهند گذاشت. اما روشن است که ائتلاف دولتی، به دلیل انزجار عمومی، توان برکشیدن نامزد های این طیف را ندارد.
♦️یادآور می شود همتی چند هفته قبل، در نشست نهاد اجماع ساز خاتمی، برنامه خود را ارائه داد و به گفته علی محمد نمازی عضو کارگزاران، مورد استقبال جمع هم قرار گرفت. اما نظرسنجی ها موجب شده تا ناسا و خاتمی، حمایت خود را کتمان کنند.
💠چگونه می خواهید به مردم کمک کنید؟
🔰قطعاً رسیدگی به وضعیت معیشتی محرومین و مستضعفین و دهکهای پایین جامعه امری لازم و بلکه ضروری است، اما سیاست اعطای کمکهای مالی و حتی افزایش حقوق کارگران و کارمندان دولت تا کی و تا کجا میتواند ادامه پیدا کند؟
🔸آیا بهتر نیست نامزدهای محترم به جای تأکید بر پرداخت کمک مالی به نیازمندان، بر اعلام برنامههایشان در مورد چگونگی تحقق طرح راهبردی اقتصاد مقاومتی که متضمن شکوفایی اقتصاد کشور و بهبود معیشت همه آحاد جامعه است، متمرکز شوند؟
🔸آیا بهتر نیست، با بیان ظرفیتهای داخلی، به تشریح برنامههای موردنظر برای جهش تولید و پویاسازی اقتصاد کشور پرداخته شود؟
🔸آیا بهتر نیست در مورد برنامههایتان برای بهبود زیرساختهای بخش تولید، رفع موانع تولید، جذب سرمایهگذاران داخلی و خارجی، استفاده بهینه از ظرفیت نخبگان و کارآفرینان و سایر موارد مشابه توضیح بفرمایید؟
🔸قطعاً همه بزرگواران برای این موارد برنامه دارند، اما از آنجا که انتظارات مردم به مراتب بیشتر از آن چیزهایی است که تاکنون توسط برخی از کاندیداها مطرح شده است، لذا شایسته است در مصاحبهها و سخنرانیهای بعدی و بهخصوص در مناظره سوم، بیشتر در رابطه با اقدامات اساسی که برای آنها برنامهریزی نمودهاید، توضیح بفرمایید.
🔸رهبر معظم انقلاب در این زمینه در یکی از سخنرانیهایشان میفرمایند؛ «ظرفیتهای کشور خیلی وسیع است؛ خیلی از ماها آگاه نیستیم به گسترهی این ظرفیتهای عجیب، یا به اهمیت آن توجه نداریم؛ میدانیم، آمارها دستمان هم هست [توجه نمیکنیم]. بعضی از مسئولین اینجورند، آمارها را دارند، [اما] اهمیت آمارها مورد توجه آنها قرار نمیگیرد.»
✍ احمدرضا هدایتی
💠 دعوای اصلی چیست؟
۱/ بیش از ۱۰۰ سال است که یک جریانی در کشور شکل گرفته که راه پیشرفت را در غرب میبیند. برای پیشرفت و آبادی کشور، هیچ نسخه داخلی و بومی را نمیپذیرد و مدعی است از فرق سر تا ناخون پا باید غربی شویم. این فکر در کشور نهادینه شده. قجریها، محمدرضاشاه و اصلاحطلبان دراین قضیه مشترکند.
۲/ دال فکری این جریانات یک چیز است: " #ما_نمیتوانیم! ما باید دنبالهرو غرب باشیم." حرف اصلیشان تعامل سازنده و ارتباط با دنیا نیست. بلکه میگویند ما باید مطیع و وابسته به غرب باشیم. هر چه آنان گفتند بگوئیم چشم! سپس نسخههای آنان را در کشور اجرا کنیم تا مشکلاتمان حل شود!
۳/تز #توسعه_وابسته راهمین جریانات تئوریزه کردند که باید ازطریق وابستگی به غرب، کشور توسعه پیدا کند! #محمدرضاشاه از همه سرسپردهتر بود! روحانی هم به سمت سرسپردگی درحال حرکت بود وچنانچه همفکرانش دولت رابدست بگیرند هیچ طرح و برنامه ای برای مدیریت کشور ندارند بجز همین مسیر سرسپردگی!
۴/دعوای اصلی ما بااین جریان همین است که آنان میگویند بدون وابستگی به غرب،نمیشود و نمیتوانیم؛ اما ما میگوئیم میشود و میتوانیم! مابقی بحثها حواشی است. در همین مناظرات انتخاباتی دیدید. سال۹۲و۹۶ دیدید. حرفشان همین است: "تحریمها باید رفع بشود". از چه طریقی؟ از طریق "سرسپردگی و تسلیم"!
۵/اماحرف مااین است که میشود و #میتوانیم! در همین مناظرات هم دیدید که نامزدهای انقلابی، طرح میدهند برنامه میدهند. آن هم طرح و برنامه علمی و کارشناسی وواقعبین. طرح و برنامههایی که در میدان و کف زمین طراحی شدند. ما راه رفع تحریمها و خنثی کردن تحریمها را قوی شدن در داخل میدانیم.
۶/دعوای اصلی همین است و مابقی حاشیه است. اصل #تهاجم_فرهنگی همین است که سالها در مغز جوان ایرانی فرو کردند که تو نمیتوانی! باید دنبال غرب باشی، باید به آنان وابسته شوی، باید هر چه گفتند بگویی چشم، باید ماهیت و اصالت ایرانی اسلامیات را فراموش کنی و غربی بشوی تا پیشرفت کنی!
۷/ خلاصه؛ تغییر این فکر و نهادینه کردن عزت نفس ملی واعتماد به نفس ملی شاید یک قرن طول بکشد.دعوای اصلی همین است. اینکه میبیند اصلاحطلبان مردم راطی سالهای گذشته ذلیل کردند و آنها را برای روغن و پوشک و گوشت و مرغ و مایحتاج اولیه ذلیل و تحقیر کردند همین است! تا بگویند تو نمیتوانی!
🔹"من که میگویم تهاجم فرهنگی، عدهیی خیال میکنند مراد من این است که مثلاً پسری موهایش را تا اینجا بلند کند. خیال میکنند بنده با موی بلندِ تا اینجا مخالفم. مسألهی تهاجم فرهنگی این نیست. البته بیبندوباری و فساد هم یکی از شاخههای تهاجم فرهنگی است؛ اما تهاجم فرهنگىِ بزرگتر این است که اینها در طول سالهای متمادی به مغز ایرانی و باور ایرانی تزریق کردند که تو نمیتوانی؛ باید دنبالهرو غرب و اروپا باشی. نمیگذارند خودمان را باور کنیم." رهبر انقلاب، ۱۷/۰۴/۱۳۸۳
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
💠 صادقی:همتی و مهرعلیزاده روی «آزادی های اجتماعی» مانور دهند
📌«محمود صادقی» نماینده عضو فراکسیون امید مجلس دهم و کاندیدای ردصلاحیت شده انتخابات مجلس یازدهم در مصاحبه با روزنامه آرمان گفت: «من معتقدم این دو کاندیدا(همتی و مهرعلیزاده) باید از فرصتی که در مناظره و برنامههای دیگر در اختیار دارند، بهجای پرداختن به بعضی از مسائل جزئی روی حوزههای اساسی تکیه کنند، مثلا بروند روی بحث سیاست خارجی و نشان دهند که رویکرد آن پنج کاندیدای دیگر چه بوده که کشور را در عرصه سیاست خارجی با چالش مواجه کرده است».
📌صادقی در ادامه گفت: «در بخش اقتصاد هم تاکید کنند که نابرابریهای اقتصادی و فساد مربوط میشود به عدم شفافیت که هیچ یک از این افراد تن به شفافیت نمیدهند و در حوزه فرهنگی این پنج نفر کسانیاند که طالب فشار برای مردم هستند، زیرا در زمینه سیاست داخلی رویکردشان، آزادیهای اجتماعی به معنای عام و تام نیست و برخلاف ادعاهایی که میکنند اگر به قدرت برسند به حزب مخالف اجازه ادامه فعالیت باز نمیدهند».
🔍نکته و نظر:
🔹یکی از ترفندهای پرتکرار اصلاح طلبان در مقطع انتخابات، ایجاد دوقطبی های کاذب درباره موضوعات فرعی است.
برای مثال این طیف در سال ۹۶ مدعی بود که اگر آقای رئیسی در انتخابات پیروز شود، در پیاده رو میان مردان و زنان دیوار خواهد کشید و در مورد زنان بدحجاب نیز مجازات های سنگین اتخاذ خواهد کرد.
🔹در مناظره های اخیر نیز همتی و مهرعلیزاده مسائلی همچون پیامک حجاب به بانوان و گشت ارشاد و موارد مشابه را مطرح کردند تا به دوقطبی های جعلی و کاذب دامن بزنند.
🔹این در حالی است که اکنون مطالبات اصلی مردم و همچنین بانوان محترم، حول مسائل دیگری از جمله مسائل معیشتی و اقتصادی است.
مسکن، اشتغال، تأمین جهیزیه، ازدواج، فرزندآوری، زنان سرپرست خانوار، تحصیل و...از جمله دغدغه ها و مطالبات بسیاری از جوانان- اعم از زنان و مردان- در کشورمان است.
🔹طیف اصلاح طلب در انتخابات ۱۴۰۰ دو نقطه ضعف اساسی دارد، یکی کارنامه و دیگری برنامه است. بنابراین در پی آن است تا با ایجاد دوقطبی های کاذب، این دو مسئله بسیار مهم را به حاشیه برده و با جنجال و هیاهو، رای مردم را کسب کند.
🔹اتفاقا این اصلاح طلبان هستند که باید درباره مسائل مهمی همچون سیاست خارجی در ۸ سال اخیر و معیشت و شفافیت پاسخگو باشند.
🖋دکتر مجتبی زارعی:
مهرعلی زاده رقیب را بی سواد خواند دکتری مهندسی اقتصادش از هلند دروغ در آمد! همتی مدعی آزادی مردم هم معلوم شد در حصر بنزینی مردم با پیشنهاد قیمت ۵۰۰۰ هزارتومانی آن نقشی سرکوبگرانه داشت! این خاصیت تکنوکرات-لیبرال هاست؛ قائلند سرکوب مستضعفین در چرخه توسعه طبیعی است.
💠 ایران ضعیف با صندوق های خالی
✅بعد از روی کار آمدن «بایدن» در کاخسفید، راهبرد آمریکاییها در قبال جمهوری اسلامی ایران وارد مرحله جدیدی شد و هدف راهبردی آن تحمیل توافقی فراتر از برجام است که مؤلفههای قدرت ج.ا.ا. همچون توانمندی دفاعی و نفوذ منطقهای آن را مهار نماید. با توجه به ایستادگی ملت و نظام ایران، تحمیل چنین توافقی کار سادهای بهنظر نمیرسد و نیازمند تضعیف ایران از درون و سطحی از مشغولسازی درونی است.
🔹در این میان دشمن که میداند «ایران قوی» مهمترین مانع در برابر تحمیل توافق ناعادلانه است، میکوشد با پایین آوردن سطح مشارکت در انتخابات پیش رو با استفاده از ابزارهای رسانهای و تبلیغاتی، «ایران ضعیف» را ترسیم نماید.
🔹ضلع دیگر پروژه «ایران ضعیف» از سوی پادوهای سیاسی، امنیتی و رسانهای نظام سلطه یعنی جریانات ضدانقلابی همچون سلطنتطلبان و منافقین و ... دنبال میشود. این جریانات مأموریت دارند اولاً تا حد ممکن مانع از افزایش مشارکت مردم در انتخابات شده و ثانیاً با آمادهسازی تیمهای تروریست و ضدامنیتی خود، پس از انتخابات، پروژه «تابستان داغ» را بهعنوان برجستهترین نماد «ایران ضعیف» کلید بزنند. بر این اساس است که یک عضو سازمان منافقین در آنتن زنده شبکه سعودی به مردم ایران توصیه میکند: «رأی ندهید تا بتوانیم ایران را به آتش بکشیم و جنگ خیابانی راه بیندازیم.»
🔹درعینحال این پروژه بازیگران داخلیای نیز دارد که در حال تکمیل پازل آن هستند. یکی از بازیگران، جریان انحراف است که بهخوبی میداند در آتیه سپهر سیاسی ایران دیگر جایی ندارد، تصریح چندباره محمود احمدینژاد مبنی بر «رأی ندادن» از یکسو و پیگیری موج «مطالبه حکم حکومتی» در میان بدنه (با هدف جلوگیری از متمایل شدن هواداران به نامزدهای انتخاباتی) بخشی از سناریوی این جریان برای مانعتراشی در مسیر مشارکت عمومی است.
🔹درعینحال جریان غربگرای داخلی و بهویژه فتنه گران که شدت نارضایتی مردم از وضع موجود و مسببان آن را بهخوبی فهمیدهاند و شانس چندانی برای پیروزی در انتخابات متصور نبودند، تلاش میکنند، بر «سرد جلوه دادن تنور انتخابات» تأکید کرده و سناریوی خود را بر مرحله پس از انتخابات متمرکز کنند. آنها امیدوارند تا میزان مشارکت در سطحی پایینتر از انتخابات گذشته ریاست جمهوری باشد تا با غیردموکراتیک و غیرقانونی خواندن آن پروژه «ضرورت ابطال و تجدید انتخابات» مشابه فتنه 88 را کلید بزنند. طبیعی است که فتنه گران اگر مشارکت به عدد و نصاب قابل قبولی هم برسد آن را غیرواقعی و ساختگی اعلام خواهند کرد.
🔹در اینجا در صورت عدم تحقق این سناریو، فاز خیابانی این سناریو دنبال خواهد شد که پدید آوردن چالشهای امنیتی و بهتبع آن چالشهای سیاسی، اقتصادی و اجتماعی برای کشور و تلاش برای «ضعیف کردن ایران» است.
🔹این فاز امنیتی، میتواند نقطه اتصال جریانات فتنه و انحراف از یکسو و جریان ضدانقلاب بوده و در ذیل «تابستان داغ» مسیر را برای تحمیل توافق مطلوب غرب برای تضعیف مؤلفههای اقتدار ملی ایران، هموار سازد.
✅ دعوت به حضور، باطلالسحر پروژه «ایران ضعیف»
✳️ مهمترین باطلالسحر این پروژه چندلایه و پیچیده، دعوت به حضور در پای صندوق رأی است. فراتر از اینکه افراد به چه کسی رأی دهند و نهایتاً چه کسی بتواند اعتماد اکثریت مردم ایران را به خود جلب نماید، تک شهروندان ایرانی برای خود مسئولیتی در قبال ایران عزیز متصور باشند و با دعوت یکدیگر به ایفای این نقش ملی، پروژه نظام سلطه را عقیم سازند.
#انتخابات
#سراج