ارسال شده از سروش+:
♦️احتمال بازگشایی مدارس در بعضی استانها / آغاز امتحانات از ۱۷ خرداد
وزیر آموزش و پرورش:
🔹توجه به وضعیت شیوع کرونا در استانهای مختلف، ممکن است در بعضی از استانها مدارس بازگشایی شوند و در برخی دیگر همچنان بسته بمانند. هماکنون بیش از ۱۳۰ شهرستان بهعنوان مناطق کمخطر هستند و قطعاً اگر بازگشایی تصویب شود مدارس این شهرستانها بازگشایی خواهد شد.
🔹امتحانات پایه دوازدهم تعیین تکلیف شده و از ۱۷ خرداد آغاز میشود که به استانها ابلاغشده است. تأکید وزارت آموزشوپرورش در برپایی امتحانات نهایی بهصورت حضوری است مگر آنکه در آن زمان وزارت بهداشت صلاحدید دیگری داشته باشد.
@AkhbareFori
میگن تو یه مصاحبه تلویزیونی، مجری برنامه از بیل گیتس راز موفقیتش رو میپرسه، بیل گیتس هم یک چک درمیاره و میگه هرچقدر دوست داری برای خودت بنویس!
مجری برنامه میگه منظور من این نبود، پرسیدم چطوری موفق شدین؟! بیل گیتس چک رو پاره میکنه و میگه راز موفقیت من همینه، برخلاف شما من هیچ فرصتی رو از دست نمیدم...!
فرصتها منتظر شما نمیمونند، این شما هستین که باید اونا رو به دست بیارین
@man_dar_man
امروز چهارمِ ماهِ مِی، روزِ جهانیِ آتشنشان است
🔹روزِ کسانی که میانِ این همه مشاغل در دنیا خاموش کردنِ آتش را در سوانحِ مختلف انتخاب کردند و آبی بر آتشِ دلها شدند... گاهی آبی بر آتشی که دامنِ طبیعت و جنگل را گرفته، گاهی آبی بر آتشِ یک کشتی در دلِ دریا گاهی آبی بر آتشی در دلِ سوانح و حوادث... خلاصه هر جا آتش بیمهابا باشد حتما آتشنشانی برای فرو نشاندنِ آن هست و یا خواهد آمد.
🔹این روز را به همهیِ آتشنشانانِ عزیز و از جان گذشتهمان تبریک میگوییم و یاد و خاطرهیِ آتشنشانانِ جان باخته در سوانحِ مختلفِ آتشسوزی به خصوص حادثهیِ پلاسکو را گرامی میداریم و برایِ عزیزانِ فعال در این حوزه آرزویِ سلامتی و توفیق و طول عمر داریم...
@AkhbareFori
ارسال شده از سروش+:
♦️گزارش مجلس درباره "تخلفات تحصیلی" برادر رییس جمهوری به قوه قضاییه ارسال شد
🔹نمایندگان مجلس با اکثریت آراء، گزارش تخلفات تحصیلی حسین فریدون را طبق ماده ۲۳۴ آییننامه داخلی مجلس به قوهقضائیه ارجاع دادند که شامل موارد ذیل است؛
🔹۱- اظهار معدل غیرواقعی برای دوره کارشناسی حین ثبتنام توسط آقای حسین فریدون
🔹۲-تخلف از مفاد تعهد کتبی و محضری ثبت شده به شماره ۱۹۲۵۰۶ مورخ ۱۳۹۴/۱۲/۱۲ مبنی بر عدم اشتغال به هر گونه کار در دستگاهها، شرکتها، مؤسسات و مراکز مختلف اعم از خصوصی، دولتی و عمومی توسط آقای حسین فریدون
🔹۳-عدم رعایت دستورالعملها و ضوابط قانونی توسط «دانشگاه شهید بهشتی» در مطابقت اطلاعات اظهار شده توسط داوطلب با اسناد و مدارک مثبته
🔹۴-عدم رعایت مراحل سنجش علمی به صورت کامل برای داوطلب توسط دانشگاه شهید بهشتی/ فارس
@AkhbareFori
🖊چرا پاکستان و مصر قدرت نظامی هستند، اما رتبه اقتصادی نازلی دارند؟
▫️آمریکا، فرانسه، انگلیس، آلمان، ژاپن، چین و هند که جزو ۱۰ قدرت برتر اقتصادی جهان هستند، جزو ۱۰ قدرت برتر نظامی جهان نیز هستند، اما چرا امثال مصر، پاکستان و روسیه با وجود قدرتمندی نظامی، از نظر اقتصادی عقب ماندهاند. پاسخ این چرایی را باید در خطایی جست که این کشورها در روابط اقتصادی خارجی خود مرتکب شدند و همان خطا، امروز بهعنوان نسخه شفابخش اقتصاد ایران توسط طیف فکری متبوع آقای امینزاده تجویز میشود: ادغام در نظم اقتصادی بینالمللی که توسط امریکا و شرکایش پایهگذاری شده است.
▪️پاکستان از ۳۰ جولای ۱۹۴۸ و مصر از ۹ می ۱۹۷۰ به موافقتنامه عمومی تعرفه تجارت (GATT) پیوستند، دروازههای خود را به روی کالاهای خارجی گشودند و متعهد شدند از تولید داخلی حمایت نکنند.
▫️وقتی در سال ۱۹۹۵ نیز که سازمان تجارت جهانی تأسیس و جایگزین GATT شد، هر دو در همان سال نخست به عضویت WTO درآمدند. نگارنده در فصل سوم کتاب «دولت و بازار: الگویی پویا برای روابط متقابل» نشان داده است که کشورهای غربی چگونه با حمایت از تولید داخلی به بام پیشرفت رسیدند و با تأسیس نهادهایی مانند GATT و WTO، اجازه حمایت از تولید داخلی را به کشوری، چون مصر که تا ۱۹۲۲ تحتالحمایه انگلیس بود و تازه از یوغ استعمار و استثمار رهایی یافته بود، ندادند، لذا اشتباه نباید کرد. نه امریکا، انگلیس و آلمان برای پیشرفت اقتصادی، هزینه در امور نظامی را حذف کردند و نه علت عقبماندگی مصر و پاکستان، هزینه در تسلیحات به جای اقتصاد است.
▫️از قضا میان هزینه نظامی و پیشرفت کشورهای پیشرفته امروزی رابطه مستقیم و معناداری وجود دارد. چه، قدرت نظامی از دو جهت مولد قدرت اقتصادی است. نخست از این جهت که بدون امنیت، پیشرفت ممکن نیست (و چه زیبا فرمود آن پیر حکیم که داشتن امنیت، مستلزم داشتن «عزت» است و اینک میتوان دید که این شورش علیه امنیت، از سوی کسانی صورت میگیرد که نشان دادهاند قائل به عزت ملی نیستند)؛ و جهت دوم اینکه، بسیاری از فناوریهایی که اهرم پیشرفت امثال امریکا شدهاند، از پروژههای نظامی به حوزههای تجاری سرریز کردهاند. میکروچیپهایی که برای پردازش حجم وسیعی از اطلاعات و ذخیره اطلاعات در کامپیوترها و گوشیهای شخصی تولید شده توسط شرکت اپل استفاده میشود، در واقع محصول برنامههای فضایی و نظامی امریکا هستند که در حوزه ارتباطات تجاریسازی شدهاند.
▪️زیربنای تکنولوژیهای اینترنت توسط سازمان پروژههای تحقیقاتی پیشرفته (دارپا) در وزارت دفاع امریکا ایجاد شد.
🔸برشی از مقاله استراتژی بیشینه سازی قدرت
@syjebraily
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حجتالاسلام پناهیان :
یکی از راهها برای درک عظمت خداوند این است که هیچ چیز را در قلبمان بزرگ نکنیم، دنیا و غم و اندوه و هیچ چیزی بزرگتر از خدا نیست
📅 دعای روز یازدهم ماه مبارک رمضان
🔅بسم الله الرحمن الرحیم
اللهمّ حَبّبْ الیّ فیهِ الإحْسانَ وكَرّهْ الیّ فیهِ الفُسوقَ والعِصْیانَ وحَرّمْ علیّ فیهِ السّخَطَ والنّیرانَ بِعَوْنِكَ یا غیاثَ المُسْتغیثین.
🔸خدایا در این روز احسان و نیکویی را محبوب من و فسق و معاصی را ناپسند من قرار ده و در این روز خشم و آتش قهرت را بر من حرام گردان به یاری خود ای فریادرس فریاد خواهان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ادعای یک خاخام صهیونیست درباره کشتن زنان و کودکان و ملت ایرانی به سفارش تورات (تحریف شده شان)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سی_شب_با_شهدا
شب یازدهم:
درس اخلاق از شهید محمد بروجردی
#عند_ربهم_یرزقون