6.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #صیحه_آسمانی در سالی که بناست #ظهور بشود شنیده میشود..
این صیحه در ماه رمضان شنیده میشود..
این صیحه در سحر یا صبح ماه مبارک رمضان شنیده میشود..
امشب غوغا کنید و #ظهور را تمنا کنید
🎙 #حجت_الاسلام_پناهیان
6.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
وضعیت برگزاری نماز #عید_فطر نیز مشخص شد
🎥روحانی:
🔹نماز عید فطر در سراسر کشور در مساجد برگزار میشود اما اجتماعات بزرگ برگزار نمیشود.
🔸برای اماکن مقدس بعد از ماه مبارک رمضان فقط درهای صحنها بصورت ۳ ساعت صبح و ۳ ساعت بعد ازظهرها باز میشود.
🔹فعالیتها و مسابقات ورزشی نیز بدون حضور تماشاچی بازگشایی میشود.
🔸رستورانها بعد از ماه رمضان در چارچوب پروتکلها بازگشایی میشود.
🔹دانشگاهها از ۱۷ خرداد بازگشایی میشوند و کنکور نیز برگزار خواهد شد.
🔴 نفت کش های ایرانی با کدام پشتوانه به ونزوئلا می روند ؟
🔻 #زمانه l اخیرا خبرگزارزی رویترز در گزارشی اعلام کرد که یک نفتکش ایرانی در حال انتقال محموله بزرگی از بنزین به سمت ونزوئلاست. نکته مهمی که رویترز به آن اشاره کرد این بود که با توجه به نزدیکی جغرافیایی ونزوئلا با ایالات متحده و تحریم هردو کشور ایران و ونزوئلا توسط این کشور ،نفتکش ایرانی با پرچم جمهوری اسلامی در حال حرکت به سمت مقصد می باشد.
🔹 این کشتی در حال حاضر از تنگه جبل الطارق گذشته و وارد اقیانوس اطلس شده است. همچنین ایالات متحده رسما اعلام کرد که ایران ۵ نفتکش حامل سوخت به سمت ونزوئلا ارسال کرده که در حال حرکت در دریاهای آزاد می باشند.
چندی پیش نیز وزیر امور خارجه آمریکا اعلام کرد ایران ۹ تن شمش طلا از ونزوئلا به ارزش ۵۰۰ میلیون دلار را از طریق هواپیمایی ماهان در ازای خدمات نفتی به ایران منتقل کرده است.
🔻 در خصوص مطالب فوق ذکر چند نکته ضروری است:
1️⃣ همکاری های ایران و ونزوئلا در شرایط تحریم شدید هر دو کشور نشان دهنده شکست راهبرد آمریکا برای تسلیم کردن این ۲ منبع بزرگ انرژی دنیاست.
ایران با کمک تکنولوژی بومی خود در شرایط تحریم شدید و همه جانبه قادر به پشتیبانی از متحدان خود می باشد و این حمایت ها یک طرفه نیست و هر دو طرف منتفع می شوند.
۹ تن طلا یعنی حدود ۸۵۰۰ میلیارد تومان و این میزان از طلا در شرایط تحریم کمرشکن برای ایران یک اندوخته بسیار ارزشمند است تا بتواند در برابر تحریم ها تاب بیاورد. در ازای این میزان از طلا به این کشور سوخت و خدمات نفتی ارائه خواهد شد. این یعنی تکنولوژی بومی ایرانی در شرایط تحریمی به کمک اقتصاد کشور آمده است. ایران پس از بهره برداری از پالایشگاه بومی ستاره خلیج فارس به صادر کننده بنزین تبدیل شد و بنزین برخلاف نفت خام به آسانی قابل فروش است .
2️⃣ این که ایران از عمد پرچم خود را بر روی نفتکش هایش برافراشته کرده تا عرض اقیانوس اطلس را بپیماید و ناوگان دریایی ایالات متحده هم نظاره گر آن باشد . بسیار بعید است آمریکا جرات کند نفتکش های ایرانی را توقیف نماید چرا که انگلیس قبلا این قمار را انجام داد و نتیجه آن را به وضوح دید.
3️⃣ سومین نکته و اصلی ترین نکته این است که ایران پس از موشک باران عین الاسد و ارسال ماهواره نظامی به فضا ( که ماهواره بر آن در واقع یک موشک قاره پیما بود ) به یک توازن وحشت با ایالات متحده دست یافته است و با توجه به این نکته که آمریکا از عزم ایران برای استفاده از موشک هایش تردید ندارد باید گفت ایران به اعتبار قدرت راهبردی موشکی خود در حال شکستن علنی تحریم های آمریکاست و این توانایی استراتژیک تضمین کننده فعالیت های اقتصادی ایران در شرایط تحریم است.
🔻ایران به پشتوانه زرادخانه موشکی اش علنا نفتکش هایش را روانه ونزوئلا کرده و در حال ریش خند به تحریم خود و متحدش می باشد و اگر ایالات متحده جلوی آن را نگیرد دیگر نمی تواند عنوان ابرقدرت را یدک بکشد.
❇️ این اقدام ایران ضربه حیثیتی سنگینی برای ترامپی ست که ۲ سال پیش از برجام خارج شد و بنای نابودی اقتصاد ایران و تسلیم آن بوسیله تحریم هایش را داشت اما اکنون نظاره گر حرکت نفتکش های ایرانی با پرچم جمهوری اسلامی در نزدیکی آب هایش است.ترامپ خوب می داند کرونا چه بحرانی برای ایالات متحده ایجاد کرده است و به همین دلیل وارد یک چالش پر ریسک با ایران نخواهد شد؛ علی الخصوص که فعلا از نظر ترامپ مهار و تنبیه چین باید اولویت سیاست خارجی آمریکا باشد.
🔻چند روز دیگر مشخص خواهد کرد ترامپ جرات دستور توقیف نفتکش های ایرانی را به خود می دهد یا با سکوتی معنی دار از کنار آن خواهد گذشت؟
🖌 #تقوی_نیا
🔴دعوای کرونایی چین و آمریکا به نفع ایران شد.
▪️چین: آمریکا حق تمدید تحریم تسلیحاتی ایران را ندارد
نمایندگی دائم چین در سازمان ملل متحد:
آمریکا با خروج از برجام به تعهدات خود طبق قطعنامه ۲۲۳۱ عمل نکرد.
این کشور حق ندارد که تحریم تسلیحاتی را بر روی ایران تمدید کند چه رسد به این که باعث فعال شدن مکانیسم ماشه شود.
تلاش برای سوء استفاده از قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت ره به جایی نمیبرد.
✳ساعتی پس از آنکه خبرگزاری رویترز در گزارشی با استفاده از دادههای وبسایت مسیریاب کشتیها گزارش داد که چند کشتی حامل سوخت از ایران عازم #ونزوئلا هستند و چینیها نیز تاکید کردند که آمریکا حق استفاده از #مکانیسم_ماشه را ندارد، کاملا اتفاقی! بیبیسی فارسی به نقل از آمریکاییها نسبت به فریبکاری دریایی از سوی ایران هشدار داده است (تا شاید زمینه را برای یک ماجراجویی دریایی فراهم کند) و اکانت وزارت خارجه آمریکا در توییتر نیز یک نظر سنجی برگزار کرده است مبنی بر اینکه طلاهای وارد شده از ونزوئلا توسط #ماهان_ایر در ایران چگونه مصرف خواهد شد؛ بنظر میرسد آمریکاییها که دربارهی تمدید #تحریم_تسلیحاتی ایران تاحدود زیادی ناامید شدهاند و همچنین بابت حضور و نقش فعال اینروزهای ایران در ونزوئلا بیش از پیش کلافه شدهاند (و احیاناً فضا را نیز برای شروع یک ماجراجویی دریایی فراهم نمیبینند) بیشتر به ایجاد تفرقه در داخل ایران دلخوش کردهاند آنهم درحالیکه دیگر نمیتوانند مدعی شوند ایران درحال کمک مجانی به ونزوئلا میباشد!!
#مهدی_قاسم_زاده
روابط تهران-بغداد در دوره الکاظمی به کدام سو می رود؟
*جعفر قنادباشی کارشناس ارشد مسائل غرب آسیا
روابط تهران و بغداد، روابطی نیست که با رفتن یک دولت و یک نخست وزیر و آمدن یک دولت و نخست وزیر دیگر، دچار تغییراتی قابل ملاحظه شود، ولذا می توان گفت که روابط تهران و بغداد در دوران نخست وزیری مصطفی کاظمی نیز روابطی خوب و رو به گسترش خواهد بود. البته در زمان این دولت نیز دولت آمریکا همچون گذشته خواهد کوشید تا با شیوه های گوناگون، اختلالاتی را در روابط ایران و عراق ایجاد کند و با بهره جستن از عناصر نفوذی و یا دامن زدن به تبلیغات بی پایه و اساس، از توسعه روابط سیاسی، اقتصادی و فرهنگی دو کشور جلوگیری نماید؛ یعنی همان سیاستی که علاوه بر سرکردگان رژیم صهیونیستی، مقامات سعودی نیز با آن همراهی می کنند و هزینه های هرنوع تلاش را جهت تخریب روابط ایران و عراق می پردازند، غافل از آنکه این روابط به علت اشتراکات تاریخی و اشتراکات فوق العاده مذهبی و فرهنگی، روابطی ژرف و پُر ابعادی است که امواج سهمگین تبلیغات، توانایی کاهش یا قطع آن را نخواهند داشت، بخصوص که روابط ایران و عراق طی دو دهه گذشته و بعد از فروپاشی رژیم بعث، وارد مراحل اقتصادی و تجاریِ پرسودی برای طرفین شده و بهموازات رشد فوق العاده صنعت گردشگری، آنهم مبتنی بر اشتراکات مذهبی و فرهنگی، پیوندهای دوستی و برادری بین دو ملت ایران و عراق را مستحکم تر ساخته است. با این حال و شاید از همه مهمتر نقش بسیار تعیین کننده ای است که همکاری ها و همسویی های نظامی دو کشور در مقابله با تروریسم داشته و عراق را از شرّ خشن ترین و بی رحمانه ترین نوع تروریسم تکفیری رهایی بخشیده است.
البته بهخاطر همین همکاری های مؤثر در خنثی کردن توطئه های تروریستیِ مثلث عربی، عبری و غربی است که همزمان با آغاز بهکار مصطفی الکاظمی، تلاش های تازه ای برای اخلال در روابط تهران و بغداد بکار گرفته شده و عناصر نفوذی در عراق، برای اشغال پست های مدیریتی تأثیر گذار بر روابط خارجی این کشور فعالیت های مجددی را آغاز کرده اند.
🌷🍃
🍃
#چفیه
💔• اين هفت نفر رزمنده و مجاهد عزیز همه برای بهشت ثبت نام كردند، اما غير از آخرين نفر سمت چپ همه یڪجا قبول و شهید شدند.
🍃• به نفر آخر گفتندتو هنوز یک مأموریت مهم داری که باید آن را تمام کنی!
💔• او بعدها امام جمعه شهر کازرون
شد و در شب قدر قبولش کردند...
نامش شد:
🌷شهید محمد خرسند🌷
#رمضان
#اخلاصیعنے
#روےِغیرِخداحسابنڪنے
#شهدارایادکنیمباذکرصلوات