eitaa logo
بسیج جامعه پزشکی قم 🇮🇷
847 دنبال‌کننده
17هزار عکس
9.3هزار ویدیو
253 فایل
ارتباط با ادمین: https://eitaa.com/parandehmohajer برای اطلاع از اخبار سازمان بسیج جامعه پزشکی استان قم و شرکت در برنامه های فرهنگی و جهادی، از طریق لینک زیر وارد کانال بسیج شوید:
مشاهده در ایتا
دانلود
✳️تقلای جریان تحریف درباره تغییر دبیر "شُعام" 🔹تغییر دبیر شورای عالی امنیت ملی، با فضاسازی‌ نشریات زنجیره‌ای مواجه شد. ♦️روزنامه اعتماد نوشت: «ناگهانی و با سرعتی بالا رخ داد؛ دست‌به‌دست شدن صندلی دبیری شورای عالی امنیت ملی، روندی عجیب داشت؛ هم به لحاظ سرعت جابه‌جایی و مهم‌تر به لحاظ زمان این تغییر». 🔹اعتماد همچنین مدعی شد پشت‌پرده خداحافظی شمخانی، ترس تندروها از احیای برجام، پس از نقش‌آفرینی شمخانی در توافق با عربستان بوده است(!) ♦️روزنامه شرق برخلاف اعتماد که تغییر دبیر شُعام را ناگهانی خوانده بود، نوشت: «اتفاقی که خیلی قبل‌تر از این منتظر بودیم، رخ داد، سرانجام سردار احمدیان جایگزین شمخانی شد... این برکناری می‌تواند به‌دلیل فشارها و هجمه‌های جبهه پایداری باشد. به هر حال برخی گروه‌های تندرو سعی دارند همه سطوح قدرت را در اختیار خود بگیرد؛ به‌خصوص آنکه شمخانی در ماه‌های اخیر سعی کرد روابط منطقه‌ای را به نحوی حل‌وفصل کند که بستر احیای برجام هم حفظ شود. آنها احساس کردند که پخت‌وپزهایی در منطقه و برجام بدون حضور آنها در حال انجام است. کمااینکه در موضوع احیای روابط با عربستان و دیگر مسائل سیاست خارجی منطقه‌ای، تقریبا وزارت امور خارجه به سایه رفت ». 🔹درباره فضاسازی نشریات زنجیره‌ای گفتنی است که اولا تغییرات این چنینی، طبیعی است. آقای شمخانی به مدت ۱۰ سال در دبیری شورا حضور داشت، این در حالی است که دو دبیر قبلی (آقایان جلیلی و لاریجانی)، به ترتیب ۶ سال و ۲ سال، در این سمت حضور داشتند. ♦️ثانیا روند غالب و متعارف این است که با تغییر دولت‌ها و قرار گرفتن رؤسای‌جمهور جدید در مسند ریاست‌ شورای عالی امنیت ملی، دبیر شورا هم تغییر می‌کند. اما آقای شمخانی در دولت جدید، به مدت ۱۹ ماه در این سمت حضور داشت و آخرین‌بار با هماهنگی دولت و در مدار راهبرد دولت آقای رئیسی، مذاکرات چند مرحله ای با عربستان را نهایی کرد. 🔹در این‌جا نیز فارغ از نگرش گروه‌های سیاسی به اشخاص، سیاست‌های کلان نظام و دولت است که روند تصمیمات را تعیین می‌کند. همچنین مضحک است که ادعا شود ترس فلان گروه از احیای برجام، علت تغییر شمخانی بوده است! در عین حال، ارتقای مذاکرات به سطحی فراتر از وزارت خارجه، درخواست طرف سعودی بوده است. 💢ادامه دارد....
✳️تقلای جریان تحریف درباره تغییر دبیر "شُعام" 🔹موضوع بعدی، تلاش افراطیون غربگرا برای مصادره شمخانی به مطلوب خویش است و حال آنکه وی، مرزبندی‌های جدی با این جریان داشت. ♦️در ماجرای برجام، او هر چند در ابتدا (و در کلیت ماجرا) نگاه خوش‌بینانه داشت، اما بعدها به منتقد جدی توافق و خسارات آن تبدیل شد و در دبیرخانه شورا، نقش مؤثری در هماهنگی برای تصویب قانون اقدام متقابل در مجلس ایفا کرد؛ 🔹این در حالی بود که روحانی و برخی اطرافیانش، بی‌اعتنا به عبرت‌ها و خسارت‌های برجام، مجدداً دنبال توافق به هر قیمت با آمریکا بودند و اگر همکاری مجلس و دبیرخانه شورا نبود، قطعاً خسارت‌های به مراتب بزرگ‌تری برای کشور رقم خورد. ♦️در همین زمینه روزنامه سازندگی اذعان کرد: «هرچند شمخانی تا پایان دولت روحانی بر سر کار خود ماند، اما همان زمان هم اختلافاتی میان دولت و شمخانی وجود داشت. ریشه این اختلافات به برجام برمی‌گشت. شمخانی چندین‌بار، امضای برجام را یک اشتباه خواند. در زمانی که مذاکرات احیای برجام با حضور عراقچی به عنوان معاون وزارت خارجه در جریان بود، نورنیوز (رسانه وابسته به شُعام) خبرهایی را به نقل از منابع آگاه منتشر می‌کرد که نشان می‌داد، گفت‌وگوها یا در مسیر توافق نیست، یا متن روی میز، خواسته‌های ایران را تأمین نمی‌کند. روندی که نشان می‌داد شمخانی با احیای برجام، دست‌کم با شرایط مد نظر دولت روحانی، موافق نیست». 🔹شمخانی مرداد ۱۳۹۸ در گفت‌وگو با شبکه ان‌بی‌سی‌نیوز اظهار داشت: ♦️«امضای برجام اشتباه بود؛ ما نباید آن را امضا می‌کردیم. مذاکره با آمریکا بی‌فایده است. ما بیش از این اجازه نداریم که فرصت ملت ایران را صرف روندهای بی‌حاصل کنیم. اروپایی‌ها از ما خواستند از برجام خارج نشویم. ما پذیرفتیم تا به اروپا فرصت بدهیم . اروپا اگر در پرداخت هزینه‌های حفظ برجام مردد است، باید بداند که ایران معطل آنها نخواهد ماند». 🔹او همچنین تأکید کرده بود: «هدف تحریم‌ها، مذاکره نیست؛ بلکه وادار کردن ایران به تسلیم است و مادام که آمریکا این رویکرد را در پیش بگیرد، ایران هرگز به‌دنبال مذاکره نخواهد بود». ♦️این موضع شمخانی در آن زمان با عصبانیت محافل غربگرایی روبه‌رو شد که امروز، ضمن تحریف واقعیات مسلم،‌ ادعا می‌کنند شمخانی چون می‌خواست برجام را احیا کند،‌ برکنار شد! این جریان در کنار روحانی،‌ به‌دنبال مسئولیت‌ زدایی از آمریکای عهدشکن و متهم کردن طرف ایرانی است. 💢روزنامه کیهان
می‌گوئیم ثروت‌های خدادادی این سرزمین چرا باید به دلار به ایرانیان فروخته شود در حالی که درآمد مردم به ریال است؟ می‌گویند دلار ۲۸۵۰۰ کم است؛ باید با دلار ۴۰ هزار تومان فروخته شود...
📸فدائیان مرز و امنیت در اردیبهشت ماه ۱۴۰۲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رحیم پور ازغدی: 🔸مشکل ما علم نافع است، یا علم نیست یا نافع نیست. 🔸برخی تصمیمات یا علمی نیست یا اگر علمی هست متناسب با شرایط کشور نیست.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 آب در افغانستان سربالا می‌رود! 🔹آبی که قرار بود از هیرمند به سیستان و بلوچستان برسد، حالا در افغانستان سربالا می‌رود. اما ماجرا همیشه همینجور نخواهد ماند. آب بالاخره راه خودش را پیدا می‌کند. 🔸حقابهٔ هیرمند از ۱۵۰ سال پیش، محل مناقشهٔ ایران و افغانستان بوده. توافق‌هایی که تنها روی کاغذ مانده‌اند‌. حالا چند سالی است با سدسازی افغانستان، تنها منبع آب شرق ایران تقریباً قطع شده. مسئله‌ای که هم مردم را عصبانی کرده هم مسئولان را. چه شد که این‌گونه شد؟
در این روزهای سرد صدا و سیما ، «سرزمین کهن» بعد از  ۱۵ سال پخش خواهد شد. 🔹️«سرزمین کهن» به کارگردانی کمال تبریزی به شکل رسمی از محاق توقیف درآمد و به زودی روی آنتن برود. 🔹️رئیس مرکز سیما فیلم از مرتفع شدن مشکلات سریال «سرزمین مادری» خبر داد و اعلام کرد که ایرادات این مجموعه رفع شده و به زودی شاهد پخش آن خواهیم بود. 🔹️این سریال از تولیدات الف ویژه تلویزیون است که در سال ۱۳۸۷ به کارگردانی کمال تبریزی جلوی دوربین رفت، و از پنجم دی ماه سال ۱۳۹۲ به شکل هفتگی روانه آنتن شبکه سه شد . اما بعد از پخش چند قسمت به دلیل اعتراض بختیاری‌ها پخش آن متوقف شد. .🔹️میتوان گفت این سریال با حضور بیشترین چهره‌های سرشناس سینما ، پرستاره ترین سریال تلویزیون است. ستاره‌هایی که دیگر با صدا و سیما همکاری نمیکنند.
اعلام حمایت حزب ظفر از قلیچداراوغلو در دور دوم انتخابات ترکیه 🔹امید اوزداغ رهبر حزب ظفر ترکیه اعلام کرد که حزب او در دور دوم انتخابات ریاست جمهوری از کمال قلیچداراوغلو نامزد ائتلاف ملت حمایت می‌کند.
توصیه رهبر انقلاب به نمایندگان مجلس در سال انتخابات: به قصد رأی‌آوری حرف نزنید و شعار ندهید / کارهای بزرگی در مقابلتان هست، به آنها بپردازید 🔹نگذارید وجاهت ‌طلبی روی حرف‌ها و شعارها اثر بگذارد. یعنی اینکه حالا ما اگر چنانچه این حرف را زدیم، این شعار را دادیم، مردم به ما علاقه پیدا میکنند، احتمال رأی‌آوری بالا می‌رود، این را به کل از ذهنتان خارج کنید. این یکی از آن مجاهدت‌های مهم و لازم هست. 🔹همین ماه‌های پیش رو که در پیش دارید و مهم هم هست، کارهای بزرگی در مقابلتان هست. یکی‌اش برنامه‌ی هفتم است. یکی‌اش همین مسئله‌ شعار سال است، مسئله‌ مهار تورم و رونق تولید. این‌ها کارهای بسیار مهمی است. 🔹یکی این لوایح نیمه‌کاره مانده است. هنوز تصویب نشده. خب این‌ها به جایی برسد، به یک نقطه‌ای برسد. بالاخره این سال آخر یک فرصتی است که انسان نگاه کند پشت سرش، اگر چنانچه در این دو سه سال گذشته یک خلائی باقی مانده، یک قصوری انجام گرفته، آن را در این سال آخر ان‌شاءاللّه جبران کنید
تصویب وام ۴۰۰ میلیونی مسکن ملی با سود ۲ درصد / واگذاری ۲۰۰ متر زمین به خانوارهای دارای سه فرزند معاون وزیر راه: 🔹به دهک‌های اول و دوم که برای پرداخت آورده اولیه مشکل داشتند وام ۴٠٠ میلیون تومان با نرخ ٢ درصد در زمان پرداخت ١۵ ساله از محل صندوق ملی مسکن ارائه می‌شود. 🔹در قانون جوانی جمعیت وزارت راه مکلف شده به خانوارهای دارای سه فرزند یا بیشتر که متولد ۲۴ آبان ۱۴۰۰ به بعد هستند، ۲۰۰ متر مربع زمین به صورت رایگان واگذار کند. 🔹البته این خانوارها باید هزینه آماده سازی زمین را پرداخت کنند که این هزینه به صورت قسطی با دو سال تنفس و طی شش سال دریافت خواهد شد./ایسنا
🚘 قیمت روز محصولات «سایپا» چهارشنبه ۳ خرداد ماه ۱۴۰۲
🚘 قیمت روز محصولات «ایران‌خودرو» چهارشنبه ۳ خرداد ماه ۱۴۰۲
ترکیه به دنبال نقشهٔ راه برای عادی‌سازی روابط با سوریه 🔹وزیر خارجهٔ ترکیه: تصمیم گرفته شده کمیته‌ای برای تهیهٔ نقشهٔ راه و برنامه عملیاتی برای عادی‌سازی روابط بین آنکارا و دمشق تشکیل شود. این کمیته در روزهای آتی کار خود را شروع خواهد کرد.
📸 تصاویر هوش مصنوعی از لحظهٔ معاملهٔ بمب‌های شیمیایی توسط عراق و آلمان
دستاورد برجام‌شان (آنهم به اذعان خودشان) تاکنون تقریبا هیچ بوده اما مدعی‌اند توافق با عربستان همان برجام ۲ (منطقه‌ای) بود تا از این طریق هم اعاده حیثیتی کرده باشند و هم مانع از دستاورد سازی توسط دولت سیزدهم شده باشند؛ کاش توجه میکردند که موز اگر قوت داشت ابتدا کمر خودش را صاف میکرد! ✍مهدی قاسم زاده
🔺 ماهواره خیام بار دیگر طالبان را رسوا کرد/ تصاویر ماهواره‌ای، ادعای افغانستان را رد کرد/ مقادیر قابل‌توجه آب پشت سد کجکی و کمالخان تصاویر ماهواره‌های بین‌المللی و ماهواره خیام از نقاط مختلف بالادست هیرمند اعم از سد کجکی و سد کمالخان، مقادیر قابل توجهی آب پشت این سدها را نشان می‌دهد و ادعای اخیر حاکمان افغانستان را رد می‌کند. بر اساس بررسی تصاویر ماهواره‌ای، در حال حاضر در مخزن سد کجکی در حد خوبی آب وجود دارد و طبق ارزیابی داده‌ها با استفاده از نرم‌افزارهای بین‌المللی، سطح آب موجود در پشت سد حدود ۸۰ درصد ظرفیت سد را پر کرده است. در عین حال،‌ براساس تصاویر ماهواره‌ای و با ارزیابی دقیق انجام شده، در مسیر سد کجکی تا سد کمالخان، اراضی متعدد کشاورزی وجود دارد که این اراضی عموماً عمده آب مورد نیازشان از طریق آب رهاسازی شده از سد کجکی تامین می‌شود. تصاویر ماهواره خیام نشان می‌دهد که اندک آب رهاسازی شده از سد کمالخان، جهت مصارف کشاورزی در داخل خاک افغانستان استفاده شده و اتفاقاً مزارعی هم در همان مناطق طبق تصاویر ماهواره‌ای وجود دارد.
✳️خبر مخبر در زمینه حذف دلار معاون اول رئیس‌جمهور: 🔹کار بزرگی در زمینه حذف دلار در معاملات بین کشورها در حال اتفاق است. 🔹اتحادیه پایاپای آسیا سابقه طولانی دارد و بیش از ۱۰ کشور حضور دارند که در حال فعال کردن همکاری‌ها هستیم.
✳️ربات ایرانی که شگفتی پزشکان اندونزیایی را برانگیخت 🔹ربات جراح سینا آغازی بر همکاری گسترده‌تر تهران_جاکارتا در حوزه تجهیزات پزشکی است. از جمله مزیت‌های مهم این ربات ایرانی، امکان استفاده به‌صرفه در کشورهای در حال توسعه است. 🔹رئیس‌جمهور کشورمان در مذاکره با همتای اندونزیایی، گسترش همکاری‌های پزشکی و فنی در کنار موضوعات اقتصادی و فرهنگی را پیگیری می‌کند. 🔹در سفر رئیس‌جمهور به اندونزی یکی از ۱۱ سند امضا شده میان دو طرف در حوزه گسترش تبادلات پزشکی و دارویی است.
✳️تجارت ایران و اروپا به مرز ۱.۲ میلیارد یورو رسید/ رشد ۲ رقمی صادرات سه کشور به ایران 🔹مبادلات تجاری ایران و اتحادیه اروپا در سه ماهه نخست سال جاری میلادی به مرز ۱.۲ میلیارد یورو رسید و صادرات هلند به ایران در این مدت ۶۳ درصد، ایتالیا ۲۴ درصد و فرانسه ۱۷ درصد افزایش یافت.
✳️سخنگوی دولت در واکنش به نامه قالیباف درباره تسعیر ارزی 🔹بهادری جهرمی: مسئله مجلس این بوده که دولت نمی تواند بیاید نرخ ثابتی مشخص کند. بانک مرکزی درچارچوب وظایف قانونی اش نرخ ها را مشخص می کند که پیش از این هم کرده. این برداشت هایی که در رسانه ها هست مبنی براین که تغییر ایجاد خواهد شد از نظر حقوقی تحلیل درستی نیست مبنا همان نرخی است که بانک مرکزی مشخص کرده است.
✳️کاهش شدت صعود بورس 🔹شاخص کل بورس امروز با ۱۵ هزار و ۱۶۴ واحد افزایش تا رقم دو میلیون و ۳۴۵ هزار واحد افزایش یافت.
✳️حذف سامانه سوخت بزرگترین خدمت دولت قبل به قاچاقچیان بود/ با قاچاق سازمان یافته مواجه هستیم 🔹جواد نوفرستی کارشناس ارشد انرژی گفت: دولت قبل سامانه هوشمند سوخت را به این دلیل حذف کرد که دستاورد دولت قبلش بود. از سال ۸۶ تا ۹۴ که سامانه سوخت برقرار بود مصرف بنزین سالانه یک میلیون لیتر در روز افزایش پیدا کرد. 🔹اما از سال ۹۴ که به جهل یا خیانت سامانه سوخت حذف شد فروش روزانه بنزین از ۷۲ میلیون لیتر در سال ۹۴ به ۹۱ میلیون لیتر در سال ۹۷ رسید، یعنی در سه سال حدود ۱۹ میلیون لیتر رشد کرد. 🔹حذف سامانه سوخت در دولت قبل بزرگترین خدمت به قاچاق بود و ما هم‌اکنون هم با قاچاق‌های سازمان یافته مواجه هستیم.
✳️صرفه جویی 32 هزار میلیاردی نان در 1401 وزارت اقتصاد: 🔹با اجرای طرح هدفمندسازی یارانه آرد در 72 هزار نانوایی، سال گذشته حدود 32 هزار میلیارد تومان در هزینه های دولت صرفه جویی شد. 🔹این طرح موجب صرفه جویی روزانه 6 هزار تن در مصرف آرد کشور شده است که پیش از این یا بصورت آزاد به شیرینی پزی‌ها و ... فروخته می‌شد یا بصورت قاچاق از کشور خارج می‌شد.
🛑📸وضعیت اتباع در دومین استان از نظر میزان پذیرش 🔹️قم با پذیرش اتباع ۹۰ کشور خارجی و سکونت نزدیک به ۲۲۰ هزار نفر، دومین استان از نظر پذیرش اتباع در کشور است و این میزان ۲۰ درصد جمعیت شهری این استان را نیز تشکیل می‌دهد.
🔘 ۱۰ قانون مهمی که در این ۳ سال تصویب کرد قوانینی که سالها در پیشخوان مجلس در حال خاک خوردن بود. از جمله: قانون جهش تولید مسکن قانون مالیات بر خانه های خالی قانون رتبه بندی معلمان قانون تسهیل صدور مجوز های کسب و کار قانون حمایت از خانواده و‌جمعیت