🇮🇷
📝 دبیر سیاسی مجمع اسلامی دانشجویان: جلسات اصلاحطلبان در دانشگاه آزاد برای شبکهسازی شروع شده
🍃🌹🍃
🔻دبیر سیاسی اتحادیهٔ مجمع اسلامی دانشگاه آزاد: چهرهها و شخصیتهای مختلف اصلاحطلب بهطور وسیع با دانشجویان و اساتید دانشگاه آزاد جلساتی را برگزار و اقدام به شبکهسازی میکنند. این جلسات عمدتا در خود دانشگاه آزاد است.
🔺این جلسات از اوایل امسال افزایش چشمگیری داشته و تلاش فعالان اصلاحطلب این بوده که تشکلهای دانشجویی این جبهه در میان دانشجویان نیز فعالیت پُررنگتری داشته باشند و بتوانند مثل قبل شبکهسازی جدی را برای انتخابات داشته باشند.
🇮🇷
📝 آخرین اخبار درباره قانون #انتخابات
🍃🌹🍃
1⃣ به دنبال ایراد شورای عالی نظارت بر سیاستهای کلی مجمع تشخیص مصلحت نظام به بند تناسبی شدن انتخابات در تهران، کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس این بند را از قانون مصوب خود حذف کرد اما صحن علنی مجلس این تغییر را نپذیرفت.
2⃣ به این ترتیب ایراد مجمع تشخیص مرتفع نشده و سرنوشت قانون جدید انتخابات همچنان مبهم است.
3⃣ قانون جدید حاوی بازنگریهای اساسی در اختیارات شورای نگهبان و همچنین، زمانبندیهای فرآیند انتخابات است.
4⃣ با اجرایی شدن قانون جدید، داوطلبان نمایندگی مجلس آینده باید از ۱۶ مرداد پیش ثبتنام انجام بدهند
⭕️ به مناسبت سالروز پذیرش قطعنامه 598
♦️خاطره منتشر نشده رهبری از جلسهای که برای تحمیل قطعنامه به حضرت امام(ره) تشکیل شده بود
♦️من خاطرهای از امام(ره) دارم که هیچ کس این را نمیداند؛ یعنی آن روز، چند نفر دیگر هم بودند، ولی هیچ کس نگفته است. مطلبی به امام(ره) گفته شد، امام(ره) گفتند که خیلی خوب؛ پس من کنار میروم، شما یکی دیگر را سرِکار بیاورید و هر کاری خواستید، بکنید! یعنی گاهی کار به اینجاها میرسید! البته آن قضیه، قضیه جنگ بود که این بخش از خاطرة مسئلة جنگ، تا به حال به هیچ کس هم گفته نشــده و هیچ کس هم نمیداند. من نمیدانم یاد آن آقایان هم هســت، یا نه؛ بنده یادم اســت.
♦️همانجا هم بیرون آمدم و یادداشت کردم که وقتی شرح وضع کشور را میدادند که آقا اینجوری است، اینجوری است؛ اولین حرف امام این بود که خیلی خوب؛ من کنار میروم! بحمدالله عکس العمل ما به صورتی بود که میتوانســت در مقابل این حرکت امام(ره) یک چیزی به حساب بیاید.
✅ امروز آخر ذی الحجة نماز با فضیلتی دارد که هر کس این نماز و دعای بعد از آن را بخواند؛ شیطان فریاد میزند: وای بر من آنچه در این سال بر ضدّ او رنج بردم، همه را خراب کرد و سالی که گذشت برای او گواهی میدهد که سالش را به خیر پایان داد.
💠 سید بن طاووس در کتاب «اقبال الاعمال» براساس یک روایت ذکر کرده است که دو رکعت نماز بخوان و در هر دو رکعت بعد از سوره «حَمد»:
🔸«ده مرتبه» «قُلْ هُوَ اللّٰهُ أَحَدٌ» و
🔸«ده مرتبه» «آیتالکرسی»
🔸 و بعد از نماز این دعا را بخواند:
اللّٰهُمَّ مَا عَمِلْتُ فِی هٰذِهِ السَّنَةِ مِنْ عَمَلٍ نَهَیْتَنِی عَنْهُ وَلَمْ تَرْضَهُ وَنَسِیتُهُ وَلَمْ تَنْسَهُ وَدَعَوْتَنِی إِلَی التَّوْبَةِ بَعْدَ اجْتِرائِی عَلَیْکَ، اللّٰهُمَّ فَإِنِّی أَسْتَغْفِرُکَ مِنْهُ فَاغْفِرْ لِی، وَمَا عَمِلْتُ مِنْ عَمَلٍ یُقَرِّبُنِی إِلَیْکَ فَاقْبَلْهُ مِنِّی، وَلَا تَقْطَعْ رَجائِی مِنْکَ یَا کَرِیمُ.
خدایا، آنچه در این سال انجام دادم، از عملی که مرا از آن نهی کردی و به آن راضی نبودی و من آن را فراموش کردم، ولی تو فراموشش ننمودی و پس از گستاخیام بر تو، مرا به توبه دعوت کردی، خدایا من از تو آمرزش میخواهم، پس مرا بیامرز و آنچه انجام دادم از عملی که به تو نزدیکم کند، از من قبول کن و امیدم را از خودت قطع مکن،ای بزرگمنش مهماننواز.
👈 نمازهای مستحبی را می توان نشسته یا در حال حرکت نیز خواند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 صدور برگ تشخیص مالیاتی برای ۴۵ هزار خانۀ لوکس
🔹سخنگوی اقتصادی دولت: تمرکز دولت در خصوص مالیات اینفلوئنسرها تاکنون شناسایی درآمدها بوده. در مجموع تا الان ۵۵۰ کاربر رسانههای اجتماعی با درآمدهای تبلیغاتی بزرگ شناسایی شدند.
🔹صرفا ۱۲۳ نفر از آنها حدود ۲۳۰۰ میلیارد تومان درآمد واریزی به حسابهای بانکیشان بوده که قطعا در دست بررسی دولت قرار دارد.
🔹در خصوص مالیات موسوم به باغ ویلاهای مجاز دولت بهدنبال درآمدزایی نیست و هدف این مالیات تحقق عدالت است و تاکنون برای ۴۵ هزار ملک لوکس در کشور برگ مالیات صادر شده.
🔹۶۳ هزار برگه مالیاتی برای خانههای خالی در ۳ ماهه گذشته صادر شده که تمرکز اصلی بر افرادی بود که ۲ واحد به بالا منزل خالی در اختیار داشتند.
✋
ادبیات قدرتمند و بدون تعارف ایران با روسیه
🔺در نشست وزرای خارجه شورای همکاری خلیج فارس و روسیه در مسکو بندی گنجانده شد که اگرچه جزایر سه گانه کشورمان را متعلق به هیچ جای دیگری ندانسته بود، اما رفع اختلافات را به گفتگو و مراجعه به نهادهای بین المللی توصیه میکرد.
🔹اما جمهوری اسلامی همین اندازه را نیز توهین به ایرانیان دانست و گفت تمامیت ارضی ایران چیزی نیست که درباره آن با کسی وارد مذاکره شویم. جزایر سه گانه به ایران تعلق ابدی دارند و جمهوری اسلامی هرگونه گستاخی در این خصوص را بر نمی تابد. بلافاصله پس از آن نشست کذایی، سفیر روسیه در تهران احضار، و مراتب ناخرسندی ایران با قاطعیت به وی ابلاغ میشود.
🔹سپس روسها سعی میکنند با توضیحاتی اشتباه خود را جبران نمایند و طوری رفتار کنند که ضمن به دست آوردن دل ایرانیها، در نزد اعراب حاشیه خلیج فارس نیز بابت آن ماجرا و بندی که در بیانیه آمده بود ضایع نشوند.
🔹 امروز اما وزیر خارجه جمهوری اسلامی در کنفرانس خبری با وزیر خارجه سلطنت عمان، ضمن بیان تعلق ابدی جزایر سه گانه به جمهوری اسلامی، آب پاکی را روی دست روسها ریخت و به صورت علنی اعلام کرد توضیحات روسیه در این خصوص را کافی نمیدانیم.
🔹این در واقع ادبیات قدرت است که وزیر خارجه ایران بدون هرگونه مماشات و مسامحه در برابر روسها به کار میگیرد و ضمن دفاع قاطعانه از تمامیت ارضی کشورمان، به آنها میفهماند آنکه در موضع ضعف قرار دارد جمهوری اسلامی نیست؛ ما درباره آب و خاک خود با کسی تعارف نداریم، و روسها بهتر است در بیان مواضع خود با احتیاط بیشتری رفتار نمایند.
✍ عبدالرحیم انصاری
6.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ افتتاح مسیر ترانزیتی بعداز ۲۸ سال
🔹پروژه بزرگ و ملی مسیر ترانزیتی پاتاوه - دهدشت یکی از قدیمیترین پروژههای نیمهکاره کشور بعداز ۲۸ سال به بهرهبرداری رسید.
🔹رئیسجمهور: مسئولان اجازه ندهند پروژهها در کشور طولانی شود.
✳️سرمایهگذاری خارجی از ۲۰۱۷ تا ۲۰۲۲ چه روندی را طی کرد؟
مقایسه ایران با ترکیه، عربستان و امارات
🔷آنگونه که گزارش اخیر آنکتاد نشان میدهد طی پنج سال منتهی به سال ۲۰۲۲، از میان کشورهای ایران، عربستان، امارات و ترکیه، این کشور امارات بود که توانست روند صعودی جذب سرمایهگذاری خارجی خود را که از سال ۲۰۱۹ آغاز شده بود، تا سال ۲۰۲۲ ادامه دهد. در این بین امارات موفق به جذب حدود ۲۳ میلیارد دلار سرمایه شد.
🔷نمونه ایران هم نشان میدهد که روند جریان ورودی سرمایهگذاری مستقیم خارجی نزولی و با شیبی ملایم بوده است. همین روند در نهایت موجب شده تا رقم سرمایهگذاری در سال ۲۰۲۲ به ۱.۵ میلیارد دلار برسد.
🔷دلیل این امر چیست؟ تشدید تحریمهای بینالمللی و خروج شرکتهای خارجی از ایران. این گزارش همچنین نشان میدهد که عمده سرمایهگذاری در سالهای اخیر در بخش نفت و گاز بوده است.
https://eitaa.com/andishehqom