💢شهریاری: رعایت پروتکلها توسط دبستانیها شوخی است
رئیس کمیسیون بهداشت مجلس:
🔹اینکه فکر کنیم دانش آموزان مخصوصا مقاطع پایین را طوری مدرسه ببریم که پروتکلها رارعایت کنند بیشتر به یک شوخی شبیه است.
🔹نمیتوان بچهها را حضوری به مدرسه بفرستیم ولی خودشان مجازی در مراسم آغاز سال تحصیلی شرکت کنند.
🔹اگر اتفاقی برای فرزندان ما بیفتد ابتدا رئیس جمهور باید پاسخگو باشد.
🔹بسیاری خانوادهها توان خرید ماسک ندارند.
🔹در ستاد کرونا یک عده دولتی هستند و خودشان تصمیمگیری میکنند.
5.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚫️🎥 از ما یاد میگیرند
🔸رهبر معظم انقلاب: در ذهن کودک، پدر و مادر منشاء الهام است.
💢اعلام نحوه مشاهده تعداد سهام فروخته شده سهام عدالت
سخنگوی سهام عدالت:
🔹 دسترسی به اطلاعات سهامداران اعم از اینکه تعداد سهام کدام داراییشان کم شده، کدام باقی مانده و ارزش روز داراییشان چقدر است امکانپذیر شده است.
🔹تمام اطلاعات سهامداران در سامانه sahamedalat.ir قابل مشاهده است.
🔹این سامانه، مانده سهام را به سهامدار اعلام میکند اما به طور مستقیم سهام فروخته شده را نشان نمیدهد.
اصلاحطلبا ۱۴۰۰ میخوان با چی رأی جمع کنن
با رفع حصر با ربنا با کنسرت با ورود خانم ها به ورزشگاه با عادل فردوسی پور با کارنامه درخشان روحانی و جهانگیری با لولوسازی از حریف با سیب و گلابی برجام با چی!
برا خود شیطون هم سواله که تاجزاده میخواد چیکار بکنه!
✍ مجید قربانی
✖️واکسن آنفلوانزا برای چه کسانی رایگان است!
“کیانوش جهانپور” سخنگوی سازمان غذا و دارو:
🔺 واکسن آنفلوانزا برای مادران #باردار رایگان خواهد بود که توزیع آن از طریق شبکه #بهداشت صورت میگیرد.
🔺 به علت پایین بودن قیمت #واکسن آنفلوانزا در کشور، امکان #قاچاق آن به کشورهای همسایه عراق و پاکستان وجود دارد به همین خاطر از متقاضیان برای تهیه واکسن آنفلوانزا #کارت_ملی دریافت می شود.
🔺 واکسن #آنفلوانزا با #ارز دولتی وارد میشود، از همین رو قیمت مصوب دارد و اینگونه نیست که با نرخ آزاد عرضه شود./نسیم
دانش آموزان هر روز تاس بندازن، اگه ١تا٣ آوردن بيان مدرسه، اگه ٤تا٦ آوردن نيان
باتشكر
مديريت دولت #تدبيرواميد
✍ پهلوانی
📍#پناهیان، حامیان استاندار خوزستان را به مردم معرفی کرد.
1⃣ آیا تا حالا یک کلمه از آیت الله احمدی شاهرودی در دفاع از #خوزستان و مردم خوزستان شنیدهاید؟ آیا ایشان را یکباردر میان مردم محروم دیدهاید؟ چه شده اینها در دفاع از #استاندار_خوزستان به میدان آمدهاند؟ جداً سوال ما این است که بزرگواران در زمان بحران ماهشهر و غیزانیه و بیآبی روستاهای استان و کارگران هفت تپه و ... کجا بودهاند؟!
2⃣ نقد استاد پناهیان به استاندار خوزستان با تمام تلخیاش حرف دل ۵ میلیون خوزستانی است. حرف دل همه آنهایی است که سالها به #گاری آب بسته شده بودند! حال چه شده جماعتی که همواره حامی حاکمان و زورمداران بودهاند علیه پناهیان موضع میگیرند؟ این یعنی پناهیان نقطهزن کرده.
3⃣ دوستان عدالتخواه و مطالبهگر هم اگر نقدی به برخی مواضع استاد پناهیان دارند، منطقی جداگانه مطرح کنند ما مانع نیستیم. آن نقدها نظری و علمی است اشکالی ندارد. اما حملات برخی از روحانیت به پناهیان در دفاع از استاندار ناکارآمد خوزستان که اتهاماتش در دادگاه مطرح شده و بحرانسازی و رفیقبازیاش روشن است بسیار برای ما عجیب است. نباید سکوت کرد.
4⃣ نقد پناهیان به استاندار خوزستان اگر هیچ خیری برای مردم خوزستان نداشته باشد(که قطعاً داشته) حداقل تاثیرش این بود که مردم خوزستان و اصحاب رسانه و نخبگان فهمیدند چه کسانی حامی شریعتی بودند و هستند و نمیگذارند برکنار شود. الحمدلله؛ مردم حامیان #شریعتی را در خوزستان شناختند.
✍ داود مدرسییا
💢 #قالیباف: عرضه نداشتن خودمان را به حساب #تحریم نگذاریم
رئیس #مجلس:
🔹 در کشور ما متاسفانه برای کاری نکردن از کسی توضیح نمیخواهند ولی اگر کار کرد باید روزانه به ۲۰۰ نفر جواب پس بدهد.
🔹 یکی از موضوعات مهم و جدی ما در تولید، شرکتهای دانش بنیان است. این بسیاری از نابسامانیها را حل خواهد کرد.
🔹 احکام برنامۀ هفتم توسعه را با کلیگویی نخواهیم نوشت مطمئن باشید.
🔹 باید احکام و قوانین قابل اجرا باشد.
💠 دولت مسئول مستقیم شرایط فعلی بورس است
🔹دولت راهبرد و استراتژی مشخصی در بورس ندارد
🔸دولت بر حقوقیهای بورس اشراف ندارد
🔻محسن زنگنه، عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس:
🔹ما دو مشکل در بحث بازار سرمایه داریم که البته در سایر بخش های اقتصادی نیز وجود دارد و دولت با آن دست به گریبان است. مشکل اول این است که دولت استراتژی و راهبرد مناسبی در این حوزه از همان ابتدا نداشت. بخش نامه ها و مصوبات دائم در حال تغییر بودند و این ها خود سبب بروز مشکلات و مسائل عدیده ای می شود. اتفاقاتی که برای صندوق دارا دوم پیش آمد خود بر این ماجرا صحه می گذارد.
🔸نکته دوم این است که اکثر عرضه کنندگان بازار سرمایه را شرکت هایی تشکیل می دهند که به نوعی شرکت های دولتی و یا خصولتی هستند. خریداران عمده نیز به همین ترتیب است.نکته ای که وجود دارد این است که متاسفانه از دولت قدرتمندی در حوزه های پولی و مالی برخوردار نیستیم. شرکت ها هم مانند بانک ها بیشتر منافع بنگاه داری خود را مد نظر دارند، تا اهداف و راهبردهای دولت را.
🔹دولت باید به عرضه ها سرعت بیشتری ببخشد. بیش از ۱۰۰ پروژه وجود دارد که این ها آماده ورود به صندوق پروژه هستند. سوالی که مطرح می شود این است که چرا سازمان بورس طی این سال ها تنها یک صندوق پروژه را سامان دهی کرده است. متاسفانه دولت با فضای مدیریتی که ایجاد کرده نشان داده که درک درستی از شرایط ندارد.
🔸من به شدت با ورود حقوقی ها برای خرید و فروش سهام و حمایت مخالف هستم. چرا که هم شرایط بازار نسبت به پنج سال گذشته تغییر کرده و هم این که ما هم اکنون از دولت قدرتمندی برخوردار نیستیم که بر حقوقی ها اشراف داشته باشد
💠 یارانه نقدی و معیشتی مجموعا کفاف ۱۰ درصد هزینههای خانوارها را میدهد
🔹برخی برآوردهای رسمی حاکی از آن است که دولت سالانه ۴۰ تا ۴۲ هزار میلیارد تومان یارانه نقدی و ۳۲ هزار میلیارد تومان نیز یارانه معیشتی پرداخت میکند.
🔸با وجود اینکه قرار بود رقم یارانه نقدی متناسب با تورم افزایش یابد اما در تمام سالهایی که از اجرای این قانون میگذرد، رقم یارانه نقدی نیز ثابت مانده و تغییری نکرده است.
🔹این در حالی است که براساس گزارش مرکز آمار در سال ۹۸ میانگین سالانه هزینه خانوارهای شهری و روستایی نسبت به سال ۹۷ به ترتیب ۲۰.۶ و ۲۱.۷درصد افزایش یافته و به ۴۷ میلیون و ۴۳۷ هزار و ۲۶ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان رسیده است.
🔸متوسط هزینه ماهانه هر خانوار شهری و روستایی به ترتیب حدود ۴ میلیون و ۲ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان است که با ضرب در تعداد خانوارهای شهری و روستایی، رقمی بالغ بر ۸۷ هزار میلیارد تومان متوسط هزینه کل خانوارهای کشور است.
🔹از طرف دیگر، هزینه ماهانه یارانه نقدی و معیشتی برای دولت ۶۲۰۰ میلیارد تومان است و هر فرد در ماه ۱۰۰ هزار و ۵۰۰ تومان یارانه میگیرد که مجموع یارانه نقدی و یارانه معیشتی است. با کمی تغییرات و حذف هزینه افراد با درآمد بالا، میتوان به این نتیجه رسید که یارانههای پرداختی در هر ماه کفاف تنها ۱۰ درصد از هزینه خانوادهها را میدهد
امیل لحود، رئیسجمهور پیشین لبنان: فرانسه میخواهد لبنان را مانند امارات به سمت صلح با اسرائیل هدایت کند
رئیسجمهور پیشین لبنان با نحوه تعامل فرانسه با لبنان و دیکتههای خارجی مخالفت کرد و گفت، قصد پاریس برقراری صلح میان بیروت و تلآویو است.
«امیل لحود» رئیسجمهور پیشین لبنان در مصاحبهای بر رد دیکتههای خارجی برای این کشور تأکید کرد.