💠 دولت مسئول مستقیم شرایط فعلی بورس است
🔹دولت راهبرد و استراتژی مشخصی در بورس ندارد
🔸دولت بر حقوقیهای بورس اشراف ندارد
🔻محسن زنگنه، عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس:
🔹ما دو مشکل در بحث بازار سرمایه داریم که البته در سایر بخش های اقتصادی نیز وجود دارد و دولت با آن دست به گریبان است. مشکل اول این است که دولت استراتژی و راهبرد مناسبی در این حوزه از همان ابتدا نداشت. بخش نامه ها و مصوبات دائم در حال تغییر بودند و این ها خود سبب بروز مشکلات و مسائل عدیده ای می شود. اتفاقاتی که برای صندوق دارا دوم پیش آمد خود بر این ماجرا صحه می گذارد.
🔸نکته دوم این است که اکثر عرضه کنندگان بازار سرمایه را شرکت هایی تشکیل می دهند که به نوعی شرکت های دولتی و یا خصولتی هستند. خریداران عمده نیز به همین ترتیب است.نکته ای که وجود دارد این است که متاسفانه از دولت قدرتمندی در حوزه های پولی و مالی برخوردار نیستیم. شرکت ها هم مانند بانک ها بیشتر منافع بنگاه داری خود را مد نظر دارند، تا اهداف و راهبردهای دولت را.
🔹دولت باید به عرضه ها سرعت بیشتری ببخشد. بیش از ۱۰۰ پروژه وجود دارد که این ها آماده ورود به صندوق پروژه هستند. سوالی که مطرح می شود این است که چرا سازمان بورس طی این سال ها تنها یک صندوق پروژه را سامان دهی کرده است. متاسفانه دولت با فضای مدیریتی که ایجاد کرده نشان داده که درک درستی از شرایط ندارد.
🔸من به شدت با ورود حقوقی ها برای خرید و فروش سهام و حمایت مخالف هستم. چرا که هم شرایط بازار نسبت به پنج سال گذشته تغییر کرده و هم این که ما هم اکنون از دولت قدرتمندی برخوردار نیستیم که بر حقوقی ها اشراف داشته باشد
💠 یارانه نقدی و معیشتی مجموعا کفاف ۱۰ درصد هزینههای خانوارها را میدهد
🔹برخی برآوردهای رسمی حاکی از آن است که دولت سالانه ۴۰ تا ۴۲ هزار میلیارد تومان یارانه نقدی و ۳۲ هزار میلیارد تومان نیز یارانه معیشتی پرداخت میکند.
🔸با وجود اینکه قرار بود رقم یارانه نقدی متناسب با تورم افزایش یابد اما در تمام سالهایی که از اجرای این قانون میگذرد، رقم یارانه نقدی نیز ثابت مانده و تغییری نکرده است.
🔹این در حالی است که براساس گزارش مرکز آمار در سال ۹۸ میانگین سالانه هزینه خانوارهای شهری و روستایی نسبت به سال ۹۷ به ترتیب ۲۰.۶ و ۲۱.۷درصد افزایش یافته و به ۴۷ میلیون و ۴۳۷ هزار و ۲۶ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان رسیده است.
🔸متوسط هزینه ماهانه هر خانوار شهری و روستایی به ترتیب حدود ۴ میلیون و ۲ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان است که با ضرب در تعداد خانوارهای شهری و روستایی، رقمی بالغ بر ۸۷ هزار میلیارد تومان متوسط هزینه کل خانوارهای کشور است.
🔹از طرف دیگر، هزینه ماهانه یارانه نقدی و معیشتی برای دولت ۶۲۰۰ میلیارد تومان است و هر فرد در ماه ۱۰۰ هزار و ۵۰۰ تومان یارانه میگیرد که مجموع یارانه نقدی و یارانه معیشتی است. با کمی تغییرات و حذف هزینه افراد با درآمد بالا، میتوان به این نتیجه رسید که یارانههای پرداختی در هر ماه کفاف تنها ۱۰ درصد از هزینه خانوادهها را میدهد
امیل لحود، رئیسجمهور پیشین لبنان: فرانسه میخواهد لبنان را مانند امارات به سمت صلح با اسرائیل هدایت کند
رئیسجمهور پیشین لبنان با نحوه تعامل فرانسه با لبنان و دیکتههای خارجی مخالفت کرد و گفت، قصد پاریس برقراری صلح میان بیروت و تلآویو است.
«امیل لحود» رئیسجمهور پیشین لبنان در مصاحبهای بر رد دیکتههای خارجی برای این کشور تأکید کرد.
⛔️ در انتظار پیروزی بایدن!
اصلاحطلبان همچنان امیدوارند که با پیروزی بایدن، اوضاع به نفع آنان در داخل کشور تغییر کند. در همین راستا بهزاد نبوی در گفتگو با روزنامه شرق گفته است: «طبیعی است که اگر دموکراتها پیروز شوند، سیاستهای آمریکا بهطورکلی تغییر میکند و احتمالاً به برجام بازمیگردند و بدیهی است که تحریمها برداشته خواهد شد.
#اینقدر_وقیح
⛔️فروش خوردو گران قیمت متعلق به دفتر امام جمعه ایلام توسط نماینده ولی فقیه در استان
🔹️حجت الاسلام نورکریمی امام جمعه و نماینده ولی فقیه در استان ایلام اقدام به فروش خودرو تویتاهایلوکس متعلق به دفتر خود نموده و دستور داده وجه فروش آن صرف مخارج حوزه های علمیه استان شود.
سال گذشته نیز خودرو پرادو متعلق به این دفتر به دستور ایشان به دانشگاه علوم پزشکی استان فروخته شد.
🔸️این اقدام موجب خشنودی مردم این استان شده است. این در حالی است که استفاده امام جمعه سابق از این خوردو لوکس موجی از نارضایتی را در میان مردم به راه انداخته و برخی جریانات عدالت خواه نیز به آن اعتراض کردند.
مقتضای انصاف این است که رسانه هایی که خبر اقدام امام جمعه سابق را منتشر کردند، به انتشار این خبر هم عنایت داشته باشند.
⛔️ پیشنهاد تشکیل یک سازمان:
"حفاظت اطلاعات وزارت اطلاعات
🔹با تشکیل مجلس یازدهم، امید تحول در بخش های مختلف قوت گرفته است. از جمله نهادهایی که انتظار اصلاح و تقویت آن می رود، وزارت اطلاعات است. در سالهای اخیر این تشکیلات دچار برخی حاشیه ها گردید. رویکرد جناحی و پرونده سازی برای حزب اللهی ها و چهره های منتقد چون عباسی به دلیل سوال از رابطه با آمدنیوز، تایید صلاحیت امثال نجفی برای شهرداری، حفره های امنیتی و تایید صلاحیت عوامل حادثه نطنز و... از جمله این ضعف هاست که از "ساختار دولتی" این تشکیلات ناشی می شود.
🔹سعید حجاریان، طراح ساختار وزارت و نماینده دولت میرحسین در جریان تصویب قانون تاسیس آن در مجلس است. در خاطراتش تصریح می کند طرح تاسیس این تشکیلات، توسط "سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی" تهیه شد و در آن مقطع سران کشور و حتی حضرت امام موافق آن نبوده و معتقد بودند تشکیلات اطلاعات کشور باید زیر نظر رهبری باشد.
🔹وی مدعی است با این استدلال که (ممکن است در خلال کارهای امنیتی تندروی هایی صورت گیرد و افرادی بازداشت و شکنجه شوند و برای وجهه امام خوب نیست) امام را متقاعد کرده که تشکیلات اطلاعات کشور، در قالب وزارت و زیرمجموعه دولت باشد.
🔹تجربه نشان داد این استدلال صحیح نیست. در عرف و افکار عمومی، تندوری و مظالم احتمالی مامورین اطلاعات به حساب نظام و رهبری نوشته می شود و افکار عمومی، دولت و حتی وزیر وقت را چندان مسئول نمی داند. مثلا قتل های زنجیره ای سال ۷۷ در دولت خاتمی و وزارت دری نجف آبادی رخ داد. ولی هزینه آن را نظام و رهبری پرداخت. در حالیکه نظام اطلاعی از قتل ها نداشت. یا در ماجرای تاسف بار متهمین ترورهای هسته ای که سالهای ۹۱ و ۹۲ انجام شده و هزینه سنگین برای انقلاب به همراه داشته است، کسی از دولت احمدی نژاد و وزیر وقت - مصلحی - بعنوان مقصر این فاجعه سراغ نمی گیرد.
🔹جریان بازجویی و شکنجه زن سعید امامی که افکار عمومی را متاثر کرد و تحت مسئولیت یونسی در دولت اصلاحات رخ داد نیز از آن جمله است. باید اذعان کرد فجایعی توسط مامورین وزارت اطلاعات در جمهوری اسلامی رخ داده - نظیر قتل و مثله کردن اجساد کشیش های مسیحی و گذاشتن آن در یخچال - که مشابه آن حتی توسط ساواک انجام نشده بود.
🔹آقای ناطق نوری که سالها مسئول دفتر بازرسی رهبری بوده، با اشاره به ماجرای شکنجه برخی متهمین در دوران وزارت فلاحیان، شروع کار این دفتر را با رسیدگی به تخلفات مامورین اطلاعات می داند. حقیقت این است که این وزارت زیر نظر رهبری نیست اما، هزینه تعدیات و تخلفات احتمالی مامورین آن را نظام و رهبری باید پرداخت کنند. و چندان ربطی به دولت ها ندارد.
🔹به مجلس یازدهم پیشنهاد می شود برای تقویت نظارت بر وزارت اطلاعات، "سازمان حفاظت اطلاعات" در این وزارت تشکیل شده و در قالب الحاق یک بند، به قانون تاسیس وزارت اطلاعات مصوب سال ۶۲ اضافه شود. همانگونه که چنین سازمانی در برخی وزارتخانه های دیگر وجود دارد. طرح تشکیل سازمان حفاظت برای وزارت اطلاعات در ماههای آخر مجلس پنجم نیز مطرح شد ولی به نتیجه نرسید.
🔹وزارت دفاع که ارگانی امنیتی و مشابه وزارت اطلاعات است و با مصوبه مجلس در سال ۶۸ تشکیل شده، سازمان حفاظت اطلاعات دارد. در ماده ۵ قانون تاسیس وزارت دفاع تصریح می شود که با هدف حفظ و صیانت این وزارت و سازمانهای وابسته به آن، سازمانی با سلسله مراتب مستقل و متمرکز بنام "حفاظت اطلاعات" با شرح وظایف مشابه آنچه در سپاه و ارتش وجود دارد در این وزارت تشکیل شده و رئیس آن توسط رهبری منصوب می گردد. یعنی یک وزارتخانه دولتی نیز می تواند مشابه ارتش و سپاه و نیروی انتظامی، سازمان حفاظت اطلاعات زیر نظر رهبری داشته باشد.
🔹طی سالهای گذشته برای انجام امور حفاظتی در وزارت اطلاعات، "معاونت حفاظت" تعریف شده که مسئول آن در سطح وزارت توسط وزیر، و در استانها توسط مدیر کل منصوب می شود. تجربه نشان می دهد در انجام وظایف خود چندان توفیقی نداشته و کارایی آن در حد "سازمان حفاظت" نبوده است. ارتقای این معاونت به سازمان، موجب خواهد شد که وزارت اطلاعات علاوه بر نظارت مجلس، از نظارت نهادینه از سوی رهبری نیز برخوردار شده و گامی در جهت حرکت بهتر در راستای اهداف نظام و رهبری خواهد بود.
🔴دو نوجوان که ۷۰۰۰ اثر را آزاد کردند.
▪️در تاریخ ۱۰ ژوئن ۱۹۸۲ و اوایل حمله صهیونیستها به لبنان، دو نوجوان فلسطینی به نام حمودی اسماعیل و الیاس عطالله در جنگلزارهای اطراف روستای عین زحلتا گشت می زدند که ۸ کماندوی چترباز دشمن را دیدند.
پشت صخره ای پنهان شدند. بعد از نزدیک شدن دشمن، یکباره با فریاد بیرون آمدند و گفتند سلاح های خود را بیاندازید.
▪️کماندوها سلاح خود را بر زمین گذاشتند و اسیر شدند. ۶ نفر از آنها با ۴۷۰۰ زندانی در بازداشتگاه انصار و ۶۵ اسیر در سرزمینهای اشغالی مبادله شدند.
▪️دو کماندوی باقیمانده با ۱۱۵۰ اسیر در سرزمینهای اشغالی از جمله کوزو اوکاماتو مبارز ارتش سرخ ژاپن مبادله شدند.
▪️بدین ترتیب دو نوجوان از جان گذشته حدود ۷۰۰۰ اسیر را آزاد کردند.
🌎نهضت جهانی مقاومت🌎
📸 دفتر مصطفی الکاظمی فرمانده کل نیروهای مسلح عراق با صدور فرمانی اعلام کرد که برافراشتن هر پرچمی به غیر از پرچم عراق بر فراز ساختمان وزارتخانه ها، دستگاههای امنیتی و سازمان حشد شعبی ممنوع است
✍ نگرانی نداریم؛ آخه رئیس جمهور محترم دیروز فرمودن ما جلسه ای برای روابطمان با همسایه ها داشته ایم
#ننگ_به_تدبیرتان
#مهم
📸 حمله با چاقو به یک روحانی در مشهد
🔹یک روحانی در مشهد پس از خروج از مسجد با ضربات چاقوی فردی ناشناس مجروح و راهی بیمارستان شد.
🔸این چندمین حمله به روحانیون طی چند سال اخیر است.
💠 مدارسي كه سند ۲۰۳۰ را اجرا مي كنند شناسايي كرده ايم
🔻عليرضا منادي رئيس كميسيون آموزش مجلس در گفتگو با دانا:
🔹مدارسي كه در گوشه و كنار كشور سند ۲۰۳۰ را اجرا مي كنند شناسايي كرده ايم و بناي برخورد با آنها را داريم
🔸 در مقابل سند ۲۰۳۰ در كشور سند تحول بنيادين آموزش و پرورش را داريم
🔹مجلس يا شوراي عالي آموزش و پرورش بايد نواقص زمان بندي و تعيين شاخصه هاي پيشرفت در سند تحول بنيادين را برطرف كنند
🔸براي دانش آموزان محروم از دولت تقاضاي لپ تاپ كرده ايم.
#مجلس_قوی