✖️ #مکانیزم_ماشه فعال شد و کلیه تحریمهای ظالمانه علیه ایران بازخواهد گشت.
این پیروزی شنبه-یکشنبه را خدمت رئیس جمهور باتدبیر و وزیرخارجه ضُمخت و عراقچی باهوش و دُرّیِ جاسوس و فریدون پاکدست و بویژه به رقاصان درخیابان درشب برجام تبریک عرض می نُماییم.
#برجام_خسارت_محض
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ این مرد داره تبدیل به یه قهرمان میشه
✍🏼 لطفا کپشن را تا انتها بخوانید
🔺 این خانم میره پای صندوق فروشگاه خریداشو حساب کنه و چند دلار کم میاره، این آقا هم بهش کمک میکنه و این آقا توی شبکههای اجتماعی «قهرمان» خطاب میشه
🔺 شما خبر ندارید، ولی مردم ایران توی #محرم و #رمضان میلیاردها تومن خرج میکنند برای اطعام فقرا
🔺 توی عراق مردم کل سال پول جمع میکنند تا توی #اربعین خرج زائرای امام حسین کنند
🔺 توی همین توییتر و اینستاگرام در عرض چند ساعت مردم برای نیازمندها و گرفتارا میلیونها تومن پول جمع میکنند
🔺 خیلی از افراد ماهانه یه درصدی از حقوقشون میره برای بچههای بیسرپرست
🔹 البته حق دارید، وقتی مولا علی و امام حسن مجتبی به عنوان انسان طراز بهتون معرفی نشده باشه، از این چیزا به وجد میاید
🔺 اینجا ایرانه و شما خیلی باید تلاش کنید تا به سطح اخلاقی و انسانی ما برسید/افسران
⛔️ کدام خطرناک است؛
تفنگ بی فشنگ یا زخم نیرنگ⁉️
🔹آمریکا دیشب اعلام کرد مکانیسم ماشه را به اجرا گذاشته است.
چند نکته، درباره رفتار آمریکا و اروپا مهم است. آمریکا می گوید ماشه را چکانده است؛ اما در اسلحه او گلوله تحریمی نمانده که شلیک نکرده باشد.
🔹تحریم های مالی، بانکی و نفتی که در دولت اوباما در قالب کاتسا و آیسا ریل گذاری و در دولت ترامپ اجرا شد، بسیار فراتر از تحریم های شورای امنیت بود و اروپا نیز در اعمال آنها همراهی کرد.
🔹طی دهه گذشته، همواره درباره چگونگی اعمال تحریم ها، میان سیاستمداران آمریکایی بحث بود: این که برای تاثیر عمیق تر تحریم ها و تسلیم شدن ایران، تحریم ها را باید تدریجا افزایش داد تا آزار دهنده تر باشد؛ یا این که به شکل شوک و دفعتا اعمال کرد؟
🔹خیانت بزرگی در بحبوحه فتنه سبز انجام شد. به گزارش لس آنجلس تایمز "نمایندگان برخی سران جنبش (فتنه) سبز به مقامات دولت اوباما گفتند تحریم ها باید تشدید شود و دفعتا و به شکل شوک هم باشد تا بتواند ایران را فلج کند". پس #تحریم_های_فلج_کننده از سال 90 تا 92 اعمال شد.
🔹دولت ترامپ، بر پایه فشارهایی که دولت اوباما با تحریم و برجام انباشته بود، وسوسه شد کار را یکسره کند. بنابراین سال 97، #فشار_حداکثری (کاتسا و آیسا که بدیل تحریم های فلج کننده بود) را به اجرا گذاشت و همه تیرهای تحریمی را شلیک کرد.
❌ موضوع بسیار مهم در این روند دو ساله، خباثت و خدعه اروپاست. آقای ظریف با همه خوش خیالی های گذشته اش، اذعان دارد اروپا یازده تعهد ضد تحریمی خود در برجام را زیر پا گذاشت.
🔹آنها قراردادها را یکطرفه لغو کردند و خرید نفت را هم به صفر رساندند، به نحوی که تجارت چند میلیارد دلاری اروپا با ایران به چند ده میلیون دلار رسید. حتی آلمانی ها در دادن بنزین به هواپیمای ظریف کارشکنی کردند. ماجرای گله او از عدم امکان افتتاح یک حساب بانکی در لندن معروف است.
🔹اروپایی ها ابتدا وعده دادند کانال SPV را برای امکان معامله نفت در برابر غذا و دارو راه اندازی می کنند! بعد از چند ماه فرصت سوزی مدعی شدند نمی توانند نفت ایران را بخرند اما حاضرند با راه اندازی کانال INSTEX، در ازای پول نفت فروخته شده ایران به دیگر کشورها، غذا و دارو بفروشند!
🔹نفس این پیشنهادها، تضییع حقوق ایران بود؛ حتی طبق موازین شورای امنیت، کشور مورد تحریم، از تحریم غذا و دارو مستثناست و عراق در دوره تحریم، از حق فروش نفت در ازای خرید دارو و غذا برخوردار بود.
🔹مطابق برجام و قطعنامه 2231، اروپایی ها متعهد بودند تحریم مالی، بانکی و نفتی را تعلیق کنند. و حالا که آمریکا قانون شکنی کرده بود، باید کنار ایران می ایستند، نه این که حتی به قاعده استثنا شدن "مبادله نفت در برابر غذا و دارو برای کشورهای مورد تحریم" عمل نکنند!
🔹اما آنها، نه به تعهدات برجامی و نه وعده های هیچ و پوچ مثل اینستکس عمل نکردند. تنها کاری که کردند، تظاهر به موضع متفاوت در بیانیه ها بود؛ با تکرار این دروغ بزرگ که "ما همچنان در برجام می مانیم".
❌ آنها پریروز همین کار را کردند؛ چون می دانند آمریکا ماشه تفنگ بی فشنگ را چکانده و ایران، اوج فشارها را از سر گذرانده است. اروپا و شورای امنیت مسئولیت دارند مقابل یاغیگری آمریکا بایستند و چون اراده این کار را ندارند، واهی مرگ برجام را امضا کرده اند.
⚠️ مشاهده این خدعه چند باره، جشن ندارد! دولت ما نباید بیش از این، به خنجر خوردن اروپا ادامه دهد. زخم نیرنگ بسیار عمیق تر از تفنگ بی فشنگ تحریم است.
🔹آقای #ظریف گفته اند، دیدید!
#برجام توانست #مکانیزم_ماشه را هم مهار کند....
پ.ن: از طرف پرسیدند:
اگر برق نبود، چه اتفاقی میافتاد؟
جواب داد: اگر برق نبود، باید تلویزیون را در تاریکی تماشا می کردیم!
بزرگوار...! اگر برق نبود، تلویزیون هم نبود...
اگر برجام نبود، مکانیزم ماشه هم نبود!
🔸دقت کردید! تمام خاصیت هایی که تصور کنید در این #برجام وجود دارد الا #لغو_تحریم_ها!؟
یعنی دقیقا همان که «باید» باشد، نیست!
✍جعفر بلوری
#جریان_تحریف
#آدرس_غلط
🔴 عمده پهنای باند مصرفی ایران را سرویسهای خارجی آمریکایی مصرف میکنند
✍️ #سیدعلیرضا_آلداود
🔹 ایجاد دیتاسنترهای بزرگ با استانداردهای جهانی در شرایط کنونی کشور با رعایت مسائل امنیتی، زیرساختی که پایداری قابل قبولی هم داشته باشد از مهمترین عوامل ارائه سرویسها و خدمات الکترونیکی به ویژه در رابطه با شبکه ملی اطلاعات است.
🔸 استقلال زیر ساختی کشور، سرعت بالای رشد نیاز به خدمات الکترونیکی، تولید محتوای مناسب داخلی، ارتقای حریم خصوصی و امنیت دادههای ملی در کشور اهمیت راه اندازی و ارتقای فضای امن و کافی برای نگهداری دادهها و محتواهای تولید شده در دیتاسنترهای داخل را بیش از پیش افزایش داده است.
✅ در سالهای قبل برای بسیاری از نیازهای داخلی از دیتاسنترهای خارج از کشور استفاده میشد و در کنار ریسکهای امنیتی، بر کیفیت سرویس، سرعت، هزینههای کشور هم تاثیر منفی داشت، به این دلیل که سرعت دریافت اطلاعات در سرورهای داخل کشور به خاطر فاصله جغرافیایی بسیار کم با کاربر؛ بسیار کمتر از سرعت دریافت اطلاعات میزبانی شده در دیتاسنترهای خارجی است.
💢 متاسفانه عمده پهنای باند مصرفی کشور را سرویسهای خارجی نظیر شبکههای اجتماعی و پیام رسانهای عمدتا آمریکایی مصرف میکنند و وقتی نوبت به سرویسهای داخلی میشود شاهد سنگ اندازیها برای رشد آنها در حوزههای زیرساختی هستیم و این در حالی است که سرویسهای خارجی یله و رها و بی ضابطه میلیاردها دلار پهنای باند و منابع کشور را استفاده کرده و هیچ گونه مالیاتی را هم به ما نمیپردازند.
✳معیاری برای راستیآزمایی پایان تحریمهای تسلیحاتی
🔹سال گذشته در چنین ایامی، وقتی کاملا روشن شد که اروپاییها بنای انجام تعهدات خود در برجام و جبران تبعات خروج آمریکا را ندارند، حتی آقای روحانی نیز به این نتیجه رسید که دیگر برجام یک توافق چندجانبه نیست، بلکه یک تعهد یکجانبه از سوی ایران است. چه، برجام قرار بود مسئله فروش نفت و مبادلات بانکی ایران را حل کند، اما نه تنها این موارد حل نشد، بلکه به سبب پذیرش و اجرای یک سری تعهدات به انضمام برجام نظیر برنامه اقدام FATF، پس از خروج آمریکا شرایط تجارت خارجی ایران بدتر از دوره پیشابرجام شد.
🔹در چنین شرایطی، عقل سلیم حکم میکرد که تهران به حضور خود در برجام پایان دهد و جلوی خسارات بیسابقه آن به امنیت و منافع ملی را بگیرد. حتی آقای روحانی هم به این نتیجه رسیده بود که مزایای برجام دیگر برای ایران تمام شده است. اما رئیس دولت برجام، به یک نقطه #امید دوخته بود و آن، پایان بخشی از تحریمهای تسلیحاتی قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت علیه ایران در اکتبر ۲۰۲۰ بود. روحانی بیستم آبان ۹۸ گفت: "اگر برجام را نگه داریم سال آینده تحریم تسلیحاتی ایران برداشته میشود و ما میتوانیم به راحتی هم سلاح بخریم و هم بفروشیم".
🔹بدیهی بود که آمریکاییها پیش از رسیدن این موعد، مکانیسم فاجعهبار پیشبینی شده در قطعنامه ۲۲۳۱ یعنی بازگشت خودکار تحریمهای شورای امنیت علیه ایران را فعال کرده و اجازه نخواهند داد تهران حتی این یک بهرهبرداری ناچیز را از برجام داشته باشد. "ناچیز" از این جهت که تحریمهای تسلیحاتی شورای امنیت، مسئله حادی برای قدرت دفاعی ایران ایجاد نکرده بود که رفع آنها، دستاورد شاذی باشد. در هر صورت، حدود یک ماه پیش این اتفاق رخ داد و آمریکا مکانیسم ماشه را فعال کرد. اما یک مسئله حقوقی در این میان رخ نمود: آیا واشنگتن که دیگر عضو برجام نیست، حق دارد مکانیسم پیشبینی شده در مواد ۱۱ و ۱۲ قطعنامه ۲۲۳۱ را فعال کند؟ آمریکا بیتوجه به تفاسیر متفاوت ایران و سایر اعضای شورای امنیت، با ثبت یک اعتراض نسبت به نقض فاحش برجام توسط ایران، فرآیند بازگشت تحریمها را کلید زد.
🔹اینک نظام بینالملل با یک معمای حقوقی مواجه شده است: آیا تحریمهای شورای امنیت علیه ایران در ۳۰ شهریور بازخواهد گشت یا خیر؟ در سطح حقوقی، این معما ممکن است یا حل شود یا نشود. آنچه مسلم است اینکه آمریکا بلاتردید ادعا خواهد کرد تحریمها بازگشته و ایران نیز طبیعتا چنین ادعایی را نخواهد پذیرفت. اما آنچه مهم است و باید مبنای تصمیمگیری ایران درباره سرنوشت برجام باشد، نه یک مجادله لفظی، که واقعیات علیالارض است. این واقعیت عبارتست از اینکه آیا ایران پس از ۲۷ مهر ۹۹ میتواند تجارت تسلیحات انجام دهد یا خیر؟ اگر ایران پس از این تاریخ، قراردادهای تسلیحاتی معتبری امضا و اجرا کرد، ادعای آمریکا باطل است و تحریمها بازنگشته است؛ اما اگر از چنین قراردادهایی خبری نشد، حتی اگر آقای روحانی روز ۳۰ شهریور را جشن ملی نیز اعلام کند، برای یک فاجعه دیگر جشن گرفته است و به جای اعلام پیروزی، باید اقدام متقابل درخوری انجام دهد، که جز توقف اجرای تمام تعهدات برجامی نیست. در غیر اینصورت، یک پالس قوی به آمریکا مخابره میشود که هر بلایی سر ایران بیاورد، تهران حاضر نیست از برجام دست بکشد.
🔹فلسفه همراهی لفظی اروپاییها با ایران در قضایای اخیر و رای ممتنع آنها به قطعنامه پیشنهادی واشنگتن برای تمدید تحریم تسلیحاتی نیز روشن است. میتوان به جرئت از یک مصالحه میان اروپاییها و آمریکاییها سخن گفت. به نحوی که اروپاییها با بازگشت اسمی تحریمها مخالفت کنند، اما در عمل هیچگونه تجارت تسلیحات توسط ایران انجام نشود. دستاورد این مخالفتهای اسمی و زبانی نیز، تدوام حضور ایران در برجام باشد. همچنانکه پس از خروج آمریکا از برجام، با لفاظی و وعده و وعید توخالی، دولت آقای روحانی را در برجام حفظ کردند و پای کار معامله یک قطره نفت یا مبادله یک سنت پول نیامدند.
🔹️حتی اگر بخواهیم سخن بیستم آبان ۹۸ آقای روحانی را ملاک قرار دهیم، یعنی با منطق خود این دولت به مسائل نگاه کنیم، آقای روحانی در صورتی که موفق نشود پس از ۱۸ اکتبر(۲۷ مهر) یک قرارداد تسلیحاتی معتبر امضا و اجرا کند، باید تمام تعهدات خود در برجام را به حالت تعلیق درآورد. در غیراینصورت، همه آنچه تاکنون از سوی مقامات دولتی گفته شده، با کمال پوزش جنبه خودفریبی ملی خواهد داشت. بدیهی است که در چنین شرایطی، مجلس باید برای جلوگیری از لطمات بیشتر به منافع ملی، به این خودفریبی پایان دهد. لذا راقم این سطور ضمن مخالفت با سخنانی نظیر "زودتر چکاندن ماشه"، پیشنهاد میکند مجلس دولت را مکلف کند حداکثر تا پایان آبان، یک قرارداد رسمی تجارت تسلیحات به امضا برساند. در غیر اینصورت، دولت مکلف شود در ساعت صفر ۹۹.۰۹.۰۱ تعهدات برجامیاش را تعلیق نماید.
جبرائیلی
✳روحانی: همانطورکه پیش بینی میکردیم امروز روز به یاد ماندنی در تاریخ دیپلماسی کشور ما خواهد بود!
🔸ای کاش پیش بینی میکردید که آمریکا به تعهداتش در برجام پایبند نخواهد ماند
🔹 امضای کری تضمین نخواهد بود
🔸 تمام تحریمها بالمرّه لغو نخواهد شد
🔹 اروپاییها به تعهداتشان بعد از خروج آمریکا از برجام پایبند نخواهد ماند و مخالفت امروزشان با آمریکا نیز صرفا نوعی نذر کردنِ روغن ریخته است؛
چراکه بهتر از هر کسی میدانند که در سلاح تحریمها دیگر چیزی برای چکاندن نمانده و صرفا ترجیح دادهاند که با رعایت حفظ ظاهر، همچنان ایران را معطل و پایبند به تعهدات برجامیاش نگه دارند!
#دولت_باسوادها
#جریان_تحریف
✍ #مهدی_قاسم_زاده
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺دکتر محمود نبویان، عضو کمیسیون اصل نود مجلس: براساس بند ۳۶ و ۳۷ برجام، اگر یکی از اطراف برجام به طرف دیگر اعتراض کند، که شما چرا تعهداتتان را انجام نمیدهید، پرونده به شورای امنیت می رود و دوباره تحریمها برخواهد گشت./ حتی اگر ایران هم نسبت به عدم انجام تعهدات طرفهای مقابل اعتراض کند باز هم تحریمها باز میگردد!/ چه ما به آنها اعتراض کنیم و چه آنها به ما باز هم تحریمها و قطعنامهها باز میگردد./ معلوم نیست آقایان این بندها را خواندهاند یا نه؟!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴تمجید مجدد وزیر بهداشت از رهبر معظم انقلاب
♦️دکتر نمکی: رابطه من با رهبر انقلاب رابطه مرید و مراد بود اما الان به عاشق و معشوق تبدیل شده است.