✳️جنگ شناختی، هویت و ایدئولوژی زدایی/ راهبرد جریان انقلاب در برابر این جنگ چیست؟
✍ سید علیرضا آلداود
رهبر معظم انقلاب در دیدار رمضانی ۱۴۰۱ با دانشجویان فرمودند:
شما امروز میشنوید در خیلی از بیاناتی که در روزنامهها و در فضای مجازی پخش میشود، مسئلهی ایدئولوژیزدایی به عنوان یک کار لازم [مطرح میشود]؛ این همان هویّتزدایی است. ایدئولوژی، تفکّر، ارزشها، هویّت یک ملّت است. امروز قبلهی اینها آمریکا است و آمریکاییها دائم روی ارزشهای آمریکایی تکیه میکنند که ارزشهای آمریکایی این جور میگوید، ارزشهای آمریکایی این جور میخواهد ــ ارزشهای آمریکایی یعنی همان ایدئولوژی ــ [امّا] اینها حاضر نیستند این را از آمریکا یاد بگیرند.
⭕️ سن تزو در کتاب هنر جنگ میگوید: پیروز شدن در همه نبردها اوج برتری نیست. برتری واقعی زمانیست که بتوان بدون جنگیدن، مقاومت دشمن را در هم شکست.
⭕️ در جنگ شناختی با بستر فضای سایبر کشورهای رقیب یا حریف دنبال تسخیر سرزمین ذهنها و قلبهایمردم هستند.
⭕️در کشور ما به دلیل فقدان حکمرانی سایبری و وجود فضای مجازی ول، ذهنها و قلبهای مردم با تصویر سازی دشمنان در حال بمباران اطلاعاتی است و عمده محتواهای تولید شده، اخبار و پیامهای جعلی و ساختگی در بستر این فضا میباشد.
⭕️ دشمنان ایران ما بیش از همه با طراحی یک نبرد ترکیبی سایبری-شناختی در دوره زمانی بلند مدت دنبال گرفتن هویت و ایدئولوژی از نسل نوجوان و جوان در کشور هستند که گوشههایی از آن در شبکههای اجتماعی و پیام رسان ها به وضوح قابل مشاهده و درک است.(مانند تطهیر پهلوی، به طنز کشیدن مقدسات و...)
⭕️ اینکه دشمن با سرگرم ساختن نوجوانان و جوانان با محتواهای زرد در اینستاگرام و...دنبال گرفتن هویت اصیل ایرانی - اسلامی آنهاست یک بحث است، اما نکته مهمتر اینست که چرا مسئولین کشور علی رغم تذکرات بسیار امام خامنهای در برابر این دشمن تا دندان مسلح در این فضا مشی سکوت یا تغافل را پیش گرفته اند.
⭕️ در جنگ شناختی وقتی مخاطبی مورد هدف قرار میگیرد دچار تزلزل در افکار و رفتارهای خود میشود. همین فرد تا پیش از این نسبت به ارزشها، فرهنگ اصیل، خاک و وطن خود تعصب و حس وفاداری داشته است. ولی امروز نسبت به حکومت و ساختار کشور خود تردید دارد و یا با بدبینی و ظن از آن حرف میزنند. این تغییر جریان فکری ناگهانی نبوده است. به خاطر همین جنگ شناختی را یک جنگ نامرئی نیز مینامند.
⭕️در این جنگ سایبری- شناختی دشمن از چند سلاح مانند اخبار جعلی، پروپاگاندای محاسبات، اعتمادزدایی، ناامیدسازی جامعه، ناکارآمد نشان دادن حاکمیت، از بین بردن مشروعیت های جامعه و زیر سوال بردن اعتبار نظام و حاکمیت در راس یک کشور استفاده می کند که نتیجه اش هویت زدایی و ایدئولوژی زدایی گسترده در بدنه آن کشور میشود.
⭕️در این جنگ شناختی-سایبری ۴ مرحله برای ایدیولوژی زدایی طراحی شده است که نتیجه اش حساسیت زدایی نسبت به اصول و بینات و مبانی انقلاب (مانند حاکمیت دین خدا و عدم تسلیم در برابر دشمن مستکبر) است.
این ۴ مرحله به شرح زیر است:
1⃣تضعیف روحیه
2⃣بی ثبات سازی
3⃣ بحران سازی
4⃣عادی سازی
⭕️ حال در برابر این جنگ شناختی-ترکیبی #جهاد_تبیین به دستور امام امت واجب میشود، این جهاد در کلام امیر المومنین علی علیه السلام یکی از ۴ رکن ایمان به حساب میآید، همچنین خود جهاد از نگاه آن حضرت دارای ۴ شعبه امر به معروف و نهی از منکر ، صداقت و صراحت و مبارزه با فاسقان است.
⭕️لازم به ذکر است هویت و ایدئولوژی زدایی از کشوری مانند ایران که در فضای مجازی ول در حال انجام است و این خطر وخسارت با چندین حمله اتمی برابر است، برای کشورمان طی ۱۰ تا۱۵ سال آینده خسارت سنگینی برجای خواهد گذاشت.
⭕️ نیروهای جریان انقلاب هرچه سریعتر باید برای مقابله با این جنگ شناختی-ترکیبی آموزشهای لازم را ببینند تا بتوانند علاوه بر حفظ خود و همسنگرانشان چتر انقلاب اسلامی را بر قشر خاکستری که بیشترین اثر را از این جنگ دریافت میکند گسترش دهند.
ادامه دارد...
✳️یک_خبر_یک_تحلیل
🔻خبر: یکی از مشکلات ساختاری در اقتصاد ایران، توزیع غیرهدفمند یارانههاست. دولتهای احمدینژاد و روحانی تلاش کردند و دولت رئیسی نیز تلاش میکند که یارانه و حمایت دولت به اقشار ضعیف جامعه تعلق گیرد؛ چراکه افراد ثروتمند جامعه نیازی به حمایت ندارند؛ اما سازوکار تصمیمات آنها و تبعات تصمیمات دولتها بهگونهای بوده است که بخشی از جامعه نسبت به اینگونه تحولات اقتصادی، به دیده تردید نگاه میکنند.
🍃🌹🍃
1⃣ در دولت احمدینژاد، منابع حاصل از هدفمندسازی یارانهها صرفاً بین مردم توزیع شد و چون تولید مورد حمایت کافی قرار نگرفت و تورم هم کنترل نشد، آثار مثبت هدفمندسازی یارانهها کاهش یافت؛ بهگونهای که در ادامه و در دولت روحانی به صفر نزدیک شد.
2⃣ دولت روحانی در قدم اول تلاش کرد یارانهها را تعدیل کند؛ بهطوریکه با تبلیغات بسیار زیاد، از مردم خواست که از دریافت یارانه معیشتی انصراف دهند؛ ولی در عمل پاسخ مردم مورد انتظار دولت نبود. در گام بعد دولت سعی کرد، توزیع یارانه بنزین را هدفمند کند ولی ازآنجاکه با مردم گفتگو نکرده بود، مردم برداشت هدفمندسازی یارانه را نداشتند، بلکه بیشتر گرانی بنزین را احساس کردند.
3⃣ دولت سیزدهم با بهرهگیری از تجارب گذشته و با استفاده از نظر کارشناسان و متخصصان و همچنین همراهی مجلس، سعی نموده است هدفمندسازی یارانهها را بدون تبعات اجرای طرح در دولتهای گذشته، انجام دهد
🔺 نکته راهبردی: مهمترین پیامدهای این جراحی اقتصادی که باید مدیریت شود، در سه حوزه گرانی، گرانفروشی و التهاب روانی در جامعه خلاصه میشود. بهجرئت میتوان گفت که با نظارت جامع و مستمر بر بازار و با اطلاعرسانی به موقع مردم از تصمیمات، نهتنها قدرت خرید اقشار ضعیف آسیب نمیبیند، بلکه تقویت هم میشود. البته برای مدیریت گرانفروشی و همچنین التهابات، حمایت و همراهی مردم نیز گریزناپذیر است.
✍علی کارگر
✳️همه به دولت کمک کنند...
🔺همه کمک کنند یعنی ...
🔹کار بزرگ دولت و اهدافش را بفهمیم و با زبان ساده برای مردم تبیین کنیم. تکرار این موضوع در جامعه آرامشآفرین است.
🔹اگر امیدآفرینی بلد نیستیم، سکوت کنیم. سیاه نماییهای ما ولو از سرِ درد، هم امکان همراهی جامعه را میگیرد؛ هم عزم محکم و خیز بلند دولت را صرف اقدامات پوپولیستی برای تأمین رضایت موقت جامعه میکند.
🔹نقدهایمان منصفانه و همراه با پیشنهاد باشد نه هوایی و به قصد مخالف خوانی. زیاد این روزها نقدهای تندی دیدیم که نویسندهاش مجبور شده چندبار پشتبندش منظور خود را توضیح دهد!
🔹برچسب زنی ممنوع (عدهای بدون اطلاع دقیق، ایسمهای مختلف را روی طرح دولت میچسبانند؛ بدون اینکه منشأ تئوریکی که از آن اسم میبرند، کوچکترین شباهتی به اتفاقات این روزها داشته باشد)
🔹دلسوزان انقلاب صبوری کنند. همدلی با مردم به معنای تکرار حرفهایی نیست که دیگران با قصد تضعیف روحیه در دهانشان گذاشتهاند. یعنی بیان واقعیات اقدامات دولت، تبیین اورژانسی بودن این جراحی بزرگ در شرایط فعلی، تقویت امید، پاسخ به شایعات و اتهامات بیاساسی که به قصد شکستن استقامت مردم منتشر میشود، تشویق به پیگیری توضیحات مسئولان دولت که یک هفته است بیست و چهار ساعته در شبکههای مختلف رسانه ملی در حال توضیح به مردمند...
📝 رها عبداللهی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷
📝 #استوری| دولت کارهای اقتصادی مهمی در پیش دارد و همه باید به دولت کمک کنند.
🍃🌹🍃
#روشنگری | #ثامن
🆔 eitaa.com/meyarpb
🇮🇷
📝 #صرفا_جهت_اطلاع | واکنش های توییتری پیرامون آزادسازی واردات خودرو
🍃🌹🍃
1⃣ عبدالله گنجی، مدیر مسئول روزنامه همشهری
واردات خودرو آزاد شد. یکی از معنایی اش این است که طبقه متوسط به پایین خودرو ایرانی را با قیمت واقعیتر می خرند.
2⃣ علی بهادری جهرمی، سخنگوی دولت: یکی دیگر از بندهای هشت فرمان رئیسجمهور برای تحول در صنعت خودرو محقق شد و با تصویب هیئت دولت، #واردات_خودرو آزاد شد.
این اقدام به منظور افزایش رقابت پذیری و رفع شائبه انحصار، متناسب سازی قیمت خودرو و جبران کمبود تولید به میزان مورد نیاز بازار، صورت گرفت.
#دولت_صادقالوعد
3⃣ سید امیر سیاح، رئیس مرکز مطالعات پایش و بهبود محیط کسب و کار: واردات خودرو به دلیل محدودیت ارزی ممنوعشده، آزادیش هم باید با ملاحظات ارزی باشد، آنهم وسط این جراحی یارانهای!
🔹الان بهتراست فقط خودروی کارکرده(مثلا۳۰۰۰۰خودروی ژاپنی۱۷-۲۰۱۶) واردشود وفقط ازمحل ارزهای حبس شده در خارج
🔸اینطوری بدون فشار به بازار ارز، قیمت خودرو در بازار شدیدا میریزد.
#روشنگری | #ثامن
🆔 eitaa.com/meyarpb
✳️صهیونیست: دنبال تقابل نظامی با ایران نیستیم
🔹هولاتا، مشاور امنیت داخلی رژیمصهیونیستی: تمایلی برای استفاده از راهحل نظامی در خصوص برنامه هستهای ایران نداریم. دنبال درگیری با ایران هم نیستیم.
🔹بهدنبال کشاندن آمریکا بهسمت درگیری نظامی با ایران نیستیم. گزینههای دیگری برای رسیدگی به «تهدید ناشی از بلندپروازیهای هستهای ایران» مدنظر داریم.
✳️ماجرای مرگ توریست آلمانی در خوزستان چه بود؟
🔹️مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خوزستان: این توریست که حدود ۵۷ سال سن دارد ناخودآگاه تعادل خود را از دست داده و روی زمین رها میشود که در همان لحظه با یک خودرو برخورد میکند.
🔹️جورج کمپه که سابقه انجام عمل باز قلب دارد پس از بهم خوردن تعادلش و خوردن بر روی زمین به قسمت دیگر جاده پرت شده و با خودروی عبوری پراید برخورد میکند.
🔰 سلطان شمایید آقای همتی
🔰 در حالی عبدالناصر همتی در قالب برخی آمارهای مبهم و بعضاً نادرست به تخریب دولت سیزدهم می پردازد که او دارای 4 رکورد عجیب و غریب در اقتصاد ایران است:
⛔️ رکورددار تورم در 70 سال اخیر:
👈 در پایان اردیبهشت (زمان مسئولیت عبدالناصر همتی52.8 درصد) و تا پایان دولت حسن روحانی به 58.3 درصد رسیده است، حتی اگر تا پایان سال 1399 را نیز در نظر بگیریم، سال 1399 درکنار سال 1374 (دولت مرحوم هاشمی) رکورددار بالاترین نرخ تورم طی 70 سال اخیر یعنی از سال 1330 تاکنون است.
⛔️ همتی سلطان تورم نقطه به نقطه:
👈براساس آمارهای رسمی بالاترین نرخ تورم نقطه به نقطه در دیماه تا اسفند 99 رخ داد که براساس گزارش بانک مرکزی در این ماهها تورم نقطه به نقطه به ترتیب به61.9 ، 65.3 ،65.2 درصد رسیده است.
⛔️ رکورددار 40 ساله رشد سالانه نقدینگی:
👈 یکی از مهمترین اتفاقات دوره مدیریت عبدالناصر همتی، شکسته شدن رکورد رشد سالانه حجم نقدینگی در سال 1399 است. بر این اساس طبق آمارهای بانک مرکزی ایران، در پایان سال 1399 رشد سالانه حجم نقدینگی کشور به 40.6 درصد رسید که طی 40 سال اخیر بالاترین نرخ رشد سالانه نقدینگی است.
⛔️ رکورددار 40 ساله تورم تولید:
👈 در سال 1400 تورم تولید سالانه منتهی به بهار (این تورم بیانگر تغییرات شاخص قیمت تولیدکننده در چهار فصل منتهی به فصل بهار نسبت به دوره مشابه سال قبل است) به 60 درصد و در تابستان 1400 به64.6 درصد رسید که در نوع خود یک رکورد محسوب میشود.
#ثامن
✅بصیرت
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷 www.basirat.ir
✅ خداحافظ فرمانده
🔰 شهید حاج قاسم سلیمانی: ما جهادی را به یاد نداریم که شهید ناظری در آن شریک نبوده باشند و بنده که از سال ۵۸ که نیروی آموزشی ایشان بودم، تاکنون تغییر یا خستگی در ایشان ندیدم.
💠 دست نوشته امام خامنه ای بر روی عكس سردارشهید ناظری: رحمت و رضوان بر شهید عزیز، سردارشجاع و مومنی که عمر خود را در جهاد فداکارانه گذرانید...
🌷22 اردیبهشت سالروز شهادت این شهید والامقام گرامی باد.
#ثامن
✅بصیرت
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷 www.basirat.ir