eitaa logo
بسیج جامعه کشاورزی استان قم
306 دنبال‌کننده
6.6هزار عکس
4.1هزار ویدیو
497 فایل
قم،خیابان امام خمینی(ره). جهادکشاورزی قم و حومه. سازمان بسیج جامعه کشاورزی استان قم
مشاهده در ایتا
دانلود
✳️اهم محور متن بیانات رهبر معظم انقلاب در دیدار با دانشجویان ✳️ بخش دوم 🔻 اشاره به لزوم گفت و شنود دانشجویان با مسئولان و طرح سوالات 🔸 بازخوانی حضور هفتگی ایشان در دانشگاه ها در زمان ریاست جمهوری برای شنیدن مسائل از دانشجویان 🔹 تأکید بر مواجهه با نظم بین‌المللی جدید و گذار از دوران نظام دوقطبی غرب و شرق و تک قطبی انگاری آمریکا در دوران بوش پدر 🔸 اشاره به افول و ضعف آمریکا در سیاستهای داخلی‌ و خارجی‌، در اقتصاد، امنیت و همه حوزه ها 🔹 پاسخ به اعتراض برخی دانشجویان برای بازپس گیری عنوان انقلابیگری از مجلس فعلی با اشاره به انقلابی بودن و قضاوت بر مجموعه نمایندگان علی رغم وجود برخی اشکالات 🔸 اشاره به لزوم مواجهه عمیق با جنگ اوکراین و عدم تقلیل آن به یک حمله‌ی نظامی به یک کشور 🔹 تأکید بر ضرورت حضور سخت‌افزاری و نرم‌افزاری ایران اسلامی در نظم جدید جهانی برای تأمین منافع و امنیت کشور و ملت 🔸 تصریح بر پیشگامی و نقش موثر دانشجویان در نظم جدید جهانی برای حضور موثر ایران 🔺 اشاره به تفاوت های روز قدس امسال با سال های دیگر با تکیه بر فداکاری های بزرگ فلسطینی ها در ماه رمضان امسال و جنایت های رژیم صهیونیستی با پشتیبانی آمریکا و اروپا
✳️توصیه هایی برای تقویت دیپلماسی اقتصادی در دولت سیزدهم ✍️علی محمدی 🔰کار ویژه اصلی نظام های سیاسی تامین رفاه( مادی و معنوی) و امنیت برای مردم است. لذا هر گونه فعالیت و رابطه دولت ها با دول دیگر و حتی ارتباط آنان با سازمان های بین المللی، می بایست برای تامین این دو کار ویژه باشد. مخصوصا که در دنیای امروز مسئله تجارت و اقتصاد، در اولویت قرار گرفته است و بر همین اساس روابط خارجی و دستگاه های دیپلماسی نیز برای تقویت این بخش ماموریت ویژه ای یافته اند. 1⃣دیپلماسی اقتصادی به منظور در اختیار قرار دادن توان وزرات خارجه برای فعال سازی ظرفیت های تجارت خارجی و جذب سرمایه گذاری است. که در صورت تحقق می تواند به خنثی سازی تحریم ها کمک نماید. 2⃣ تحریم های ظالمانه، شاخص درجه باز تجاری OPو ریسک سیاسیICRG را در ایران متاثر ساخته است. این موضوع می طلبد تا مسئولین مربوطه اهتمام بیشتری نسبت به جذاب سازی سرمایه گذاری در ایران، و خنثی سازی تحریم ها داشته باشند. بیمه ریسک سیاسی می تواند سرمایه گذاری در ایران را جذاب کند. البته دولت می بایست تلاش لازم را برای رفع تحریم ها متمرکز کند. 3⃣ تقریبا ۷۰درصد تجارت خارجی ایران با ۶کشور انجام می شود. لذا به هر دلیلی تنشی در روابط ما با این دولت ها ایجاد شود، بخش زیادی از تجارت خارجی ما مختل می شود. بنابراین از طریق روابط سیاسی اقتصادی باید زمینه ی ایجاد تعدد در تامین منابع تجاری کشور ، فراهم شود و این مهم بوسیله ی تنوع سازی در زمین های تجارت خارجی از طریق تقویت دیپلماسی اقتصادی ممکن است‌. 4⃣دیپلماسی اقتصادی نیازمند همگرایی دستگاه های فرهنگی، اقتصادی، سیاسی و امنیتی به همراه اتخاذ نقشه راه منسجم است. در نقشه راه نیز باید مشخص شود که متولی و قرارگاه مرکزی دیپلماسی اقتصادی کشور کیست؟ سازمان توسعه تجارت، اتاق‌های بازرگانی، وزارت امور خارجه، گمرک و یا بانک مرکزی و یا کارگروهی از همه اینها. جزیره ای عمل کردن و عدم اعتقاد به ظرفیت های منطقه ای که نمونه آن در گزارش اخیر اتاق بازرگانی نمود یافت، نمی تواند تامین کننده اهداف دیپلوماسی اقتصادی باشد. 5⃣از الزامات دیپلماسی اقتصادی، توسعه زیرساختهای تجاری است. ایران از حیث راه ترانزیت کالا و ژئوپولتیک، موقعیت منحصر به فردی دارد. اما عدم سرمایه گذاری در این زیر ساخت ها مثل بندر چابهار یا راه های ارتباطی زمینی به اروپا و اوراسیا، موانعی را برای تحقق بهتر این امر ایجاد کرده است. استفاده هند از گرجستان برای تبادل کالا و دور زدن ایران، به همین دلیل است. 6⃣ رایزنان اقتصادی یک کشور، سفیران اقتصادی آن مملکت هستند. تعداد رایزن اقتصادی ایران در دولت دوازدهم ۶نفر بود و در دولت جدید ده نفر. این در حالی است که متوسط تعداد رایزنان اقتصادی در کشورهای پیشرفته ۱۷۰ نفر هست. 🔚شرایط خاص اقتصاد در ایران ، اهمیت دیپلماسی اقتصادی را دو چندان نموده است. برای ارتقای دیپلماسی اقتصادی و کسب منفعت از آن می بابست چهار مشکل اساسی را حل کرد: 🔺سیاستگذاری(تدوین نقشه راه) 🔺 نهاد متولی 🔺 توسعه ی زیر ساخت ها 🔺بکار گیری نیروی انسانی متخصص به عنوان رایزن اقتصادی.
✳️دسته‌بندی معیشتی خانوارهای ایرانی اعلام شد 🔸️9.4 میلیون خانوار یارانه‌بگیر کشور «فقیرند»/ 55 درصد در «طبقه متوسط » درآمدی 🔹بر اساس اعلام معاونت رفاه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، از مجموع 24 میلیون و 901 هزار و 695 خانوار ایرانی یارانه‌بگیر، 38 درصد فقیر، ۵۵ درصد متوسط و 7 درصد برخوردار هستند که سیاستگذار با استفاده از آن می تواند سیاست حمایتی متناسب با هر یک را به اجرا بگذارد.
✳️👆 باز هم اکانت فیک! 🔹 این اکانت که به عنوان توییت فرزند حدادعادل دست به دست می‌شود مربوط به یک اکانت فیک است که تا روز گذشته بنام کبری خزعلی فعالیت می کرد!
✳️ نظم جدید بین‌المللی؛ نشانه‌ها و ویژگی‌ها 🔹 رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار با جمعی از دانشجویان پیرامون تحولات جاری بین‌المللی از جمله جنگ اوکراین فرمودند: «امروز جهان در آستانه یک نظم جدید بین‌المللی است که این نظم، بعد از دوران نظم دو قطبی جهان، و نظریه نظم جهانِ تک قطبی در حال شکل گیری است که البته در این دوره آمریکا روز به روز ضعیف‌تر شده است.» 🔸 مهمترین نشانه نظم جدید بین‌المللی که در بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی مورد اشاره قرار گرفته، «تزلزل در اردوگاه فاتحین جنگ جهانی دوم» است. برای دهه‌های متمادی، فاتحین جنگ جهانی دوم، علی‌رغم وجود اختلاف نظر در برخی از مسائل، در رابطه با صورت‌بندی کلان نظم جهانی اتفاق نظر داشته و به صورت هماهنگ عمل می‌کردند. 🔸 جنگ روسیه علیه اوکراین و گسیل‌شدن سیل انبوده تسلیحات کشورهای غربی در کنار جانبداری سیاسی از اوکراین، موجب تزلزل بیش از پیش اردوگاه فاتحین جنگ جهانی دوم شده است. در این شرایط، تغییر و تحول در صورت‌بندی نظم بین‌المللی مبتنی بر همکاری و هماهنگی پنج کشور ایالات متحده آمریکا، انگلستان، فرانسه، روسیه و چین اجتناب‌ناپذیر است. 🔸 نظم جدید بین‌المللی از چه ویژگی‌هایی برخوردار خواهد بود؟ آنچه مسلم است، نظام جهانی همچنان «دولت محور» و «آنارشیک» باقی خواهد ماند. لذا تأمین امنیت همانگونه که در بیانات دیروز رهبر معظم انقلاب مورد اشاره قرار گرفت، اصلی‌ترین و مهم‌ترین دغدغه کشورها خواهد بود. 🔸 اتفاق دیگری که از مدت‌ها پیش در حال رخ دادن است و افرادی مانند «جوزف نای» به آن اشاره داشته‌اند، انتقال مرکز ثقل قدرت به ویژه در بعد اقتصادی از غرب به شرق است که موجب تغییر در «توزیع توانمندی» میان کشورها خواهد شد. در حقیقت این نقطه پایانی بر ایده جهان تک‌قطبی بر مبنای قدرت بلامنازع ایالات متحده آمریکا محسوب می‌شود. 🔸 نتیجه اینکه «جنگ اوکراین» و صف‌آرایی فاتحین جنگ جهانی دوم مهمترین نشانه و پایان عصر آمریکامحوری، مهمترین ویژگی نظم جدید بین‌المللی است.
6475694693.pdf
549K
🇮🇷 📝 | ، مهمترین مسئله راهبردی جهان اسلام 🍃🌹🍃 ⛔️ ویژه سرشبکه‌ها و ادمین کانالها | | 🆔 rubika.ir/meyar_pb
6476880418.pdf
540K
🇮🇷 📝 سیاست‌ها و ملاحظات | فلسطین و آزادی قدس شریف 🍃🌹🍃 ❌ ویژه سرشبکه‌ها و ادمین کانالها | | 🆔 rubika.ir/meyar_pb